2017. augusztus 25., péntek

Chapter 247

Sziasztok! 😊
SzokĂĄs szerint hoztam is az Ășj rĂ©szt, amely Ă©desen indul, jĂł vĂ©gre Ășgy olvasni kedvenc pĂĄrunkrĂłl, hogy viszonylagos nyugalom van köztĂŒk Ă©s körĂŒlöttĂŒk 💖 A közepe felĂ© Harry Ă©s Louis telefonĂĄlĂĄsĂĄnak elejĂ©t imĂĄdtam 😄 A fejezet vĂ©ge viszont... dĂŒhĂ­tƑ Ă©s szomorĂș... KĂ­vĂĄncsi vagyok, mit gondoltok majd. MĂĄs mondanivalĂłm szerintem nincs, talĂĄlkozunk kedden.
Kellemes olvasást! 😊😘



Chapter 247
 
Harry szemszöge
- FelĂ©breszted Ƒt? – kĂ©rdezi Kimberly Louis-tĂłl, amikor belĂ©pek a konyhĂĄba. Egy kicsivel elmĂșlt nyolc Ăłra Ă©s Louis teljesen fel van öltözve.
Baszki, mĂĄris hĂ©tfƑ van. Dolgoznia kell menni, nekem meg vissza kell vezetnem a Pullman-ra. Ki fogom hagyni a mai ĂłrĂĄkat, de nem Ă©rdekelhetne ennĂ©l kevĂ©sbĂ©. Kevesebb mint kĂ©t hĂłnap mĂșlva lediplomĂĄzok.
- Fent vagyok – nyögök fel, mĂ©g mindig kĂĄba vagyok az ĂĄlmossĂĄgtĂłl. BĂ©kĂ©sebben aludtam tegnap este, mint egĂ©sz hĂ©ten. Az elsƑ Ă©jszakĂĄmon itt majdnem egĂ©sz este fent voltunk.
- HĂ© – Louis mosolya megvilĂĄgĂ­tja a homĂĄlyos szobĂĄt, Kimberly pedig burkoltan leszĂĄll a magas szĂ©krƑl Ă©s egyedĂŒl hagy minket a konyhĂĄban. Most az egyszer nem bosszant engem.
- MiĂłta vagy fent? – kĂ©rdezem Louis-tĂłl.
- Két óråja. Mr. Vance azt mondta, hogy kaphatok egy extra óråt, mivel még nem voltål ébren.
- Fel kellett volna Ă©bresztened korĂĄbban.
Szemeim mohĂłn vĂ©gignĂ©znek a testĂ©n. Egy mĂ©lyvörös ing van rajta, melyet beletƱrt egy fekete, bokĂĄnĂĄl elvĂĄgott nadrĂĄgba. AttĂłl, ahogy az anyag lĂłg a csĂ­pƑjĂ©n, a szĂ©kre akarom fektetni Ƒt, letolni a nadrĂĄgjĂĄt, hogy felfedje az alatta lĂ©vƑ szƱk alsĂłnadrĂĄgjĂĄt, Ă©s magamĂ©vĂĄ tenni Ƒt pont itt, pont most.
- Mi az? – szed ki gondolataimbĂłl. A bejĂĄrati ajtĂł becsukĂłdik, Ă©n pedig megkönnyebbĂŒlök, hogy egyedĂŒl vagyunk a hatalmas hĂĄzban.
- Semmi – hazudom, aztĂĄn ĂĄtsĂ©tĂĄlok a fĂ©lig tele lĂ©vƑ kĂĄvĂ©skannĂĄhoz. – Azt gondolnĂĄd, hogy Keurig kĂĄvĂ©fƑzƑjĂŒk van, gazdag köcsögök.
Louis felnevet megjegyzésemen.
- ÖrĂŒlök, hogy nincs, utĂĄlom ezeket a dolgokat – könyököl a konyhaszigetre, haja elƑre esik, hogy bekeretezze arcĂĄt.
- Én is – körbe pillantok a tĂĄgas konyhĂĄban, majd vissza Louis seggĂ©re, ahogy egyenesen felĂĄll. – Mikor kell elmenned? – kĂ©rdezem tƑle. Ujjait maga mögĂ© teszi, blokkolva kilĂĄtĂĄsomat.
- HĂșsz perc mĂșlva.
- A fenĂ©be – sĂłhajtok fel, aztĂĄn mindketten egyszerre tesszĂŒk a kĂĄvĂ©scsĂ©szĂ©t a szĂĄnkhoz. – KorĂĄbban fel kellett volna Ă©bresztened. Mondd meg Vance-nak, hogy nem mĂ©sz be.
- Nem! – fĂșjja meg a gƑzölgƑ csĂ©sze kĂĄvĂ©t a kezĂ©ben.
- De.
- Nem, – hangja hatĂĄrozott – nem hasznĂĄlhatom ki a vele valĂł szemĂ©lyes kapcsolatomat.
SzĂłhasznĂĄlata egy nem szĂ­vesen lĂĄtott bosszĂșsĂĄgot kĂŒld vĂ©gig rajtam.
- Ez nem szemĂ©lyes kapcsolat. AzĂ©rt maradsz itt, mert Kimberly a barĂĄtod, Ă©s vĂ©gĂŒl is azĂ©rt, mert mindenek elƑtt bemutattalak Vance-nak – emlĂ©keztetem Ƒt, tudva, mennyire ideges lesz, amikor felhozom ezt neki.
KĂ©k szemeit drĂĄmaian megforgatja, aztĂĄn nagy lĂ©ptekkel ĂĄthalad a mĂ©ly kemĂ©nyfapadlĂłn. Ujjaim a könyöke körĂ© fonĂłdnak, megĂĄllĂ­tva drĂĄmai kivonulĂĄsĂĄt, Ă©s a mellkasomhoz hĂșzom Ƒt.
- Mit gondolsz hovĂĄ mĂ©sz? – nyomom ajkaimat a torkĂĄhoz.
- A szobĂĄmba, hogy összeszedjem a dolgaimat – mellkasa nehĂ©z emelkedĂ©se Ă©s sĂŒllyedĂ©se teljesen ellentmond hƱvös hangjĂĄnak Ă©s hƱvösebb tekintetĂ©nek.
- Mondd meg neki, hogy több idƑre van szĂŒksĂ©ged – kĂ©rem, alig vĂ©gig hĂșzva ajkaimat kipirult bƑrĂ©n a nyaka alatt. MegprĂłbĂĄl nem befolyĂĄsoltnak tƱnni Ă©rintĂ©semtƑl, de Ă©n jobban tudom, jobban ismerem a testĂ©t nĂĄla.
- Nem – tesz minimĂĄlis erƑfeszĂ­tĂ©st, hogy elhĂșzĂłdjon, csak hogy kĂ©pes legyen azt tettetni, hogy tĂ©nyleg elhĂșzĂłdott. – Nem akarom kihasznĂĄlni Ƒt, mĂĄr Ă­gy is megengedik, hogy ingyen itt maradjak.
- Akkor felhĂ­vom Ƒt Ă©n – nem tĂĄgĂ­tok. Nincs szĂŒksĂ©ge rĂĄ Vance-nak, hogy Louis bent legyen ma. Így is ott van egy hĂ©ten hĂĄrom napot. Nekem jobban van rĂĄ szĂŒksĂ©gem, mint a Vance KönyvkiadĂłnak.
- Harry – nyĂșl a kezemĂ©rt, mielƑtt benyĂșlhatnĂ©k a zsebembe, hogy kivegyem a mobilomat. – FelhĂ­vom Kimberlyt – rĂĄncolja a homlokĂĄt, Ă©n pedig meg vagyok lepve Ă©s nagyon hĂĄlĂĄs vagyok, hogy ilyen gyorsan beadta a derekĂĄt.

Louis szemszöge
- Kim, szia, itt Louis. Én…
- Rajta, mĂĄr mondtam Christiannak, hogy valĂłszĂ­nƱleg nem leszel ma bent – szakĂ­t fĂ©lbe.
- SajnĂĄlom, hogy megkĂ©rdezem, Ă©n…
- Louis, semmi gond. MegĂ©rtjĂŒk – a hangjĂĄban lĂ©vƑ ƑszintesĂ©gtƑl elmosolyodom, a Harry irĂĄnt Ă©rzett bosszĂșsĂĄgom ellenĂ©re is.
JĂł, hogy vĂ©gre van egy nƑ barĂĄtom. Steph ĂĄrulĂĄsĂĄnak sĂșlya olyan valami, ami nehezen emelkedik fel a mellkasomrĂłl. KörbenĂ©zek az ideiglenes hĂĄlĂłszobĂĄmban, majd emlĂ©keztetem magamat, hogy több ĂłrĂĄnyira vagyok tƑle, a PullmantĂłl Ă©s az összes hamis barĂĄttĂłl, akikrƑl azt hittem, összebarĂĄtkoztam velĂŒk az egyetemi elsƑ fĂ©lĂ©vem alatt. Ez az Ă©letem most. Seattle az, ahovĂĄ tartozom, Ă©s soha nem kell Ășjra lĂĄtnom Steph-et vagy bĂĄrki mĂĄst közĂŒlĂŒk.
- Köszönöm szĂ©pen – mondom Kimberlynek.
- Nem kell megköszönnöd. Csak jusson eszedbe, hogy az összes fƑ helyisĂ©g a hĂĄzban megfigyelĂ©s alatt ĂĄll – nevet fel Kimberly. – Biztos vagyok benne, hogy az edzƑtermi incidens utĂĄn ezt nem fogod elfelejteni – szemeim megtalĂĄljĂĄk Harryt, ahogy belĂ©p a hĂĄlĂłszobĂĄba.
VĂĄrakozĂł vigyora, Ă©s ahogy az a sötĂ©tkĂ©k farmer alacsonyan lĂłg a csĂ­pƑjĂ©n, elvonja a figyelmemet Kimberly szavaitĂłl. KĂŒzdenem kell, hogy emlĂ©kezzek, mit mondott csak nĂ©hĂĄny mĂĄsodperccel ezelƑtt.
Az edzƑterem? Ó, Istenem. VĂ©rem hideggĂ© vĂĄlik, Harry pedig felĂ©m lĂ©pked.
- Uhm, ja – motyogom, feltartva kezemet, hogy megĂĄllĂ­tsam Harryt attĂłl, hogy közelebb jöjjön.
- JĂł szĂłrakozĂĄst – szakĂ­tja meg a hĂ­vĂĄst Kimberly.
- KamerĂĄik vannak az edzƑteremben! LĂĄttak minket! – pĂĄnikolok.
- KikapcsoltĂĄk, mielƑtt bĂĄrmit is lĂĄthattak volna – von vĂĄllat Harry, mintha semmi sem törtĂ©nt volna.
- Harry! TudjĂĄk, hogy mi… tudod, az edzƑtermĂŒkben! – kezeim a levegƑbe repĂŒlnek magam elƑtt. – Ez annyira megalĂĄzĂł! – takarom el az arcomat a kezeimmel, de gyorsan elmozdĂ­tja Ƒket Harry hatalmas kezei lefelĂ© nyomva.
- Nem lĂĄttak semmit. MĂĄr beszĂ©ltem velĂŒk. Nyugodj meg – utasĂ­t. – Nem gondolod, hogy rohadtul megƑrĂŒltem volna, ha tĂ©nylegesen lĂĄttak volna valamit a felvĂ©telen?
Kissé ellazulok. Igaza van, sokkal zaklatottabb lenne, mint amilyennek tƱnik most, de ez nem jelenti azt, hogy nem alåz meg teljesen a tény, hogy tudjåk, milyen cselekedet következett, miutån megållítottåk a felvételt.
- Nincs sehol vagy semmi elmentve, igaz? – nem tehetek rĂłla, de felteszem a kĂ©rdĂ©st. Ujjaim ĂĄtrajzoljĂĄk a kis kereszt tetovĂĄlĂĄst Harry kezĂ©n.
- Mit akar ez jelenteni? – sĂŒti le a szemeit rĂĄm vĂ©dekezƑen. Harry… rĂ©gi hobbijai villannak fel a fejemben.
- Nem Ășgy Ă©rtettem – magyarĂĄzom meg gyorsan.
- Biztos vagy benne? – figyelem, ahogy vonĂĄsai megkemĂ©nyednek, szemei vĂ©tkessĂ©ggel telnek meg.
- Ne – zĂĄrom össze a kis helyet köztĂŒnk.
- Mit ne? – kĂ©rdezi.
Olvasom a gondolatait ebben a pillanatban, lĂĄtom Ƒt ĂșjraĂ©lni a szörnyƱ dolgokat, amiket tett.
- Ne csinĂĄld ezt, ne menj vissza oda.
- Nem tehetek rĂłla – dörzsöli meg kezĂ©vel az arcĂĄt egy lassĂș, mĂ©gis dĂŒhöngƑ mozdulattal. – Erre gondoltĂĄl? Hogy tudtam a felvĂ©telrƑl Ă©s engedtem, hogy megnĂ©zze Vance?
- Mi? Nem! Soha nem gondolnĂ©k erre – vĂĄlaszolok neki ƑszintĂ©n. – Csak akkor kapcsoltam össze a kettƑt, amikor mondtĂĄl valamit. Csak paranoiĂĄs voltam – ujjaim fekete pĂłlĂłjĂĄnak szakadt gallĂ©rja körĂ© fonĂłdnak. – Tudom, hogy soha nem tennĂ©d ezt meg – nĂ©zek a szemeibe, kĂ©nyszerĂ­tve Ƒt, hogy higgyen nekem.
- Ha bĂĄrki valaha is ilyesmit tenne veled… – hagyja abba, hosszĂș szĂŒnetet tartva Ă©s mĂ©ly lĂ©legzetet vĂ©ve – nem tudom, mit tennĂ©k vele, mĂ©g akĂĄr Vance-szal is – vallja be komoran. Harry temperamentuma olyan valami, amelyet nagyon megszoktam mĂĄr az elmĂșlt hat hĂłnapban.
- Nem tennĂ©nek ilyet – ĂĄllok lĂĄbujjhelyre, hogy ismĂ©t összekapcsoljam tekintetĂŒnket.
- De majdnem igen, mĂ©g csak mĂșlt hĂ©ten – borzongĂĄs rĂĄzza meg a vĂĄllait, Ă©n pedig kĂ©tsĂ©gbeesetten keresem a megfelelƑ dolgot, amit mondhatok neki, hogy kiszedjem ebbƑl a hirtelen jött hangulatvĂĄltozĂĄsbĂłl.
- Semmi nem történt.
A nyilvĂĄnvalĂł szerepcsere, miszerint Ă©n vigasztalom Ƒt most, amikor a trauma igazĂĄbĂłl engem nyomaszthatna, hihetetlenĂŒl ironikus, de ez elĂĄrulja az igazat a mi kapcsolatunk termĂ©szetĂ©rƑl, Ă©s Harry szĂŒksĂ©gĂ©rƑl, hogy önmagĂĄt hibĂĄztatja olyan dolgokĂ©rt, amiket nem tud irĂĄnyĂ­tani.
- Ha Ƒ benned lett volna… – a szavak visszahozzĂĄk az emlĂ©kek homĂĄlyos felvillanĂĄsait arrĂłl az estĂ©rƑl, Dan ujjai felszaladtak a combomon, Steph lehĂșzta rĂłlam a ruhĂĄt.
- Nem akarom megbeszĂ©lni, hogy mi törtĂ©nhetett volna – hajolok hozzĂĄ, majd karjait a derekam körĂ© fonja, bezĂĄrva engem, megvĂ©dve a nemlĂ©tezƑ fenyegetĂ©sektƑl.
- Alig beszĂ©ltĂŒnk rĂłla egyĂĄltalĂĄn – nĂ©z haragosan.
- Nem akarok. Eleget beszĂ©ltĂŒnk rĂłla anyĂĄm hĂĄzĂĄban, Ă©s nem Ă­gy akarom eltölteni az Ășjonnan felszabadult dĂ©lutĂĄnomat – ajĂĄndĂ©kozom meg a legjobb mosolyommal, amit sikerĂŒl kicsikarnom magambĂłl, egy sikertelen kĂ­sĂ©rletben, hogy enyhĂ­tsem a hangulatot.
- Nem tudnĂĄm elviselni, hogy bĂĄrki mĂĄs veled legyen, fƑleg Ășgy – Harry arckifejezĂ©se nem enyhĂŒlt, csak fokozĂłdott. Zöld szemei az enyĂ©imbe Ă©gnek, Ă©s ujjai durva fogĂĄsa szorosabbĂĄ vĂĄlik csĂ­pƑm Ă­vĂ©nĂ©l.
- Tudom – ez minden, amit sikerĂŒlt kimondanom.
- Csak Ă©n. Én vagyok az egyetlen – emlĂ©keztet engem mĂĄr vagy ezredjĂ©re, miĂłta talĂĄlkoztam vele. MĂ©g ezerszer tudnĂĄm hallgatni ezt, Ă©s a szavak akkor sem lennĂ©nek agyonhasznĂĄltak.
- Te vagy. Semmi sem vĂĄltozott, semmi sem törtĂ©nt. SajnĂĄlom, hogy megemlĂ­tettem a… – fĂ©lbeszakĂ­t azzal, hogy szĂĄjĂĄt az enyĂ©mhez teszi, birtokolva engem, bizonyĂ­tva kijelentĂ©sĂ©t nekem Ă©s magĂĄnak is. Nyelve kemĂ©ny, ĂĄtlökƑdik az ajkaimon, hogy az Ă©n nyelvemet masszĂ­rozza. Harry ujjbegyei mĂ©g jobban a csĂ­pƑmbe nyomĂłdnak, Ă©s nyöszörgök, ahogy kezei lesiklanak a hasamon ĂĄt a hĂĄtsĂłmhoz. Harry a kezeibe veszi, aztĂĄn mĂ©g jobban a testĂ©hez nyomom magamat, megtöltve mohĂł kezeit.
- Mutasd meg, hogy csak Ă©n vagyok – suttogja a szĂĄmba, Ă©n pedig pontosan tudom, hogy mit akar, mire van szĂŒksĂ©ge.
LetĂ©rdelek elƑtte, aztĂĄn sietƑsen rĂĄntok egyet a farmerjĂĄn lĂ©vƑ egyetlen gombon. A cipzĂĄr problĂ©mĂĄsabbnak bizonyul, Ă©s rövid idƑre fontolĂłra veszem, hogy letĂ©pem a csiszolt fĂ©met Ă©s tönkreteszem az egĂ©sz farmert. Azonban nem tudom rĂĄvenni magamat, figyelembe vĂ©ve, mennyire dögösen nĂ©z ki Harry a szƱk, kĂ©k farmerben. Ujjbegyeimmel lassan sĂșrolom a lĂĄgy szƑrt Harry köldökĂ©tƑl az alsĂłnadrĂĄgja övrĂ©szĂ©ig, mire tĂŒrelmetlenĂŒl felnyög.
- KĂ©rlek, – könyörög – nincs csipkelƑdĂ©s.
BĂłlintok kicsit, majd lehĂșzom a bokszerĂ©t, engedve, hogy a vĂĄdlijĂĄnĂĄl megĂĄlljon a lecsĂșszott farmerjĂĄval egyĂŒtt. Harry mĂ©g egyszer felnyög, ezĂșttal a zaj sokkal hangosabb, sokkal Ƒsibb, miközben a szĂĄmba veszem Ƒt. A lassĂș mozgĂĄsok Ă©s mozdulatok a nyelvemtƑl elmondjĂĄk a dolgokat, amiket megprĂłbĂĄlok belenevelni paranoiĂĄs fejĂ©be, megnyugtatva Ƒt, hogy az örömnek ezen cselekedetei Ă©s a szerelem csak az övĂ©.
Szeretem Ƒt. TudatĂĄban vagyok annak, hogy ez talĂĄn nem a legegĂ©szsĂ©gesebb mĂłd, hogy kezeljem a bizonytalansĂĄgait, de a rĂĄ valĂł szĂŒksĂ©gem erƑsebb, mint a tudatalattim, ami ebben a pillanatban önelĂ©gĂŒlten lenget az arcom elƑtt egy önsegĂ­tƑ könyvet.
- Kibaszottul imĂĄdom, hogy Ă©n vagyok az egyetlen fĂ©rfi, akin volt a szĂĄd – nyög fel, miközben egyik kezemet hasznĂĄlom, hogy megfogjam azt, amit a szĂĄm mĂĄr nem tud. – Azok az ajkak csak körĂ©m fonĂłdnak – csĂ­pƑjĂ©nek gyors mozdulatĂĄtĂłl kissĂ© fuldoklok, majd lenyĂșl, hogy nagyujjĂĄt vĂ©gighĂșzza a homlokomon. – NĂ©zz rĂĄm – utasĂ­t, Ă©n pedig boldogan engedelmeskedek.
Éppen annyira Ă©lvezem ezt, mint Ƒ. Mindig Ă©lvezem. ImĂĄdom, ahogy szemhĂ©ja lecsukĂłdik nyelvem minden egyes hosszĂș lökĂ©sĂ©vel. ImĂĄdom, ahogy felmordul Ă©s felnyög, amikor jobban megszĂ­vom.
- Baszki, pontosan tudod… – feje hĂĄtrahajlik, Ă©n pedig Ă©rzem megfeszĂŒlni az izmait a kezem alatt, mely rajta pihen, hogy megtĂĄmasszam magamat. – Én vagyok az egyetlen fĂ©rfi, aki elƑtt valaha is tĂ©rdelni fogsz.
Összenyomom a combjaimat, hogy enyhĂ­tsek egy kicsit a feszĂŒltsĂ©gen, amit mocskos szĂĄja okoz. Harry az egyik kezĂ©t hasznĂĄlja, hogy megtĂĄmassza magĂĄt a falnĂĄl, miközben szĂĄm közelebb Ă©s közelebb viszi Ƒt az Ă©lvezetekhez. Szememet az övĂ©n tartom, tudva, hogy ez teljesen az ƑrĂŒletbe kergeti Ƒt. Szabad keze fejem tetejĂ©rƑl lemozdul a szĂĄmhoz, majd vĂ©gighĂșzza nagyujja pĂĄrnĂĄjĂĄt a felsƑ ajkamon, ahol ki-be mozog gyorsulĂł sebessĂ©ggel.
- Baszki, Lou – teste megmerevedik, ahogy elmondja nekem, mennyire jĂł Ă©rzĂ©s, mennyire szeret engem, miközben elengedi magĂĄt a szĂĄmba.
Abban a pillanatban, hogy lĂĄbra ĂĄllok mellette, a karjaiba hĂșz engem, olyan bensƑsĂ©ges gesztussal ölel meg, hogy az majdnem elborĂ­t engem.
- SajnĂĄlom, hogy felhoztam azt a sok szarsĂĄgot – suttogja a hajamba.
- Shh – suttogom vissza, nem akarva, hogy visszalĂ©pjĂŒnk a sötĂ©t beszĂ©lgetĂ©sbe, amit nĂ©hĂĄny perccel ezelƑtt folytattunk.
- Hajolj az ĂĄgyra – feleli Harry, Ă©s beletelik egy pillanatba, hogy felfogjam szavait.
Nem ad lehetƑsĂ©get arra, hogy vĂĄlaszoljak, mielƑtt nagyjĂĄbĂłl Ăłvatosan tenyerĂ©t a derekamhoz nyomja, az ĂĄgy szĂ©lĂ©hez vezetve. Kezei megfogjĂĄk a combomat, lehĂșzza a nadrĂĄgomat a lĂĄbaimon, amĂ­g az egĂ©sz hĂĄtsĂłm meztelen lesz neki. Annyira akarom Ƒt, hogy az fizikailag fĂĄj. Egy fĂĄjdalom, amit csak Ƒ tud enyhĂ­teni. Miközben kilĂ©pek a cipƑmbƑl, Ƒ a hĂĄtamhoz nyomja a tenyerĂ©t ismĂ©t.
- Ne, hagyd fent – morogja.
Felnyögök, ahogy alsĂłnadrĂĄgomat lehĂșzza, Ă©s olyan mĂłdon tölt meg engem, ahogy csak Ƒ tette, Ă©s ahogy csak Ƒ fogja tenni. VĂĄgyom rĂĄ, de ez semmi ahhoz az elĂĄrasztĂł, mindent felemĂ©sztƑ, Ă­tĂ©letet megvĂĄltoztatĂł szerelemhez kĂ©pest, amit irĂĄnta Ă©rzek, Ă©s tudom mĂ©lyen legbelĂŒl, mĂ©lyen a legbensƑmben, melyet csak Ƒ Ă©s Ă©n lĂĄtunk, hogy mindig csak Ƒ lesz.



- Nem akarok menni – nyafog Harry, aztĂĄn egy nagyon nem Harryre jellemzƑ mozdulattal lehajtja fejĂ©t, hogy a vĂĄllamba temesse azt, karjait Ă©s lĂĄbait a testem körĂ© fonva. SƱrƱ haja csiklandozza bƑrömet. MegprĂłbĂĄlom megszelĂ­dĂ­teni azt az ujjaimmal, de egyszerƱen tĂșl sok van belƑle. – Kell egy hajvĂĄgĂĄs – vĂĄlaszolja meg gondolataimat.
- Tetszik Ă­gy – hĂșzom meg gyengĂ©den a nedves szĂĄlakat.
- Nem mondanĂĄd el nekem, ha nem tetszene – lĂĄt ĂĄt rajtam. Igaza van, de csak azĂ©rt, mert nem tudnĂ©k elkĂ©pzelni olyan frizurĂĄt Harryn, ami nem illene hozzĂĄ, Ă©s törtĂ©netesen imĂĄdom ilyen hosszĂșn a hajĂĄt.
- Megint csörög a telefonod – mutatok rĂĄ, mire felemeli a fejĂ©t, hogy egy haragos pillantĂĄst vessen rĂĄm. – Valami baj lehet az apĂĄmmal, Ă©s minden tƑlem telhetƑt megteszek, hogy ne akadjak ki, Ă©s tĂ©nyleg meg akarok bĂ­zni benned, szĂłval kĂ©rlek, csak vedd fel – beszĂ©l zavarosan.
- Ha van valami az apĂĄddal, azt Liam tudja kezelni, Louis.
- Harry, tudod, milyen nehĂ©z nekem, hogy ne…
- Louis – csendesĂ­t el, majd kiszĂĄll az ĂĄgybĂłl, hogy elvegye a rezgƑ telefont a szobĂĄban lĂ©vƑ asztalrĂłl. – LĂĄtod, anya az – tartja fel a kĂ©pernyƑt, Ă­gy a nĂ©v, hogy „Anne” tisztĂĄn lĂĄthatĂł onnan, ahol ĂĄllok. TĂ©nyleg azt kĂ­vĂĄnom, bĂĄrcsak hallgatna rĂĄm Ă©s megvĂĄltoztatnĂĄ Anne nevĂ©t a telefonjĂĄban, de nem hajlandĂł. Kis lĂ©pĂ©sek, emlĂ©keztetem magamat.
- Vedd fel! VĂ©szhelyzet is lehet – kelek ki az ĂĄgybĂłl, majd megprĂłbĂĄlom kivenni a telefont fĂŒrge kezeibƑl.
- Anya jĂłl van. EgĂ©sz reggel zaklatott engem – Harry gyerekes mĂłdon a fejem felĂ© tartja a mobilt.
- Mivel kapcsolatban? – kĂ©rdezem tƑle, aztĂĄn figyelem, ahogy kikapcsolja a kĂ©szĂŒlĂ©ket.
- Semmi fontos. Tudod, milyen bosszantĂł tud lenni.
- Ɛ nem bosszantĂł – vĂ©dem meg Anne-t. Ɛ nagyon Ă©des Ă©s imĂĄdom a humorĂ©rzĂ©kĂ©t. Ez egy olyan valami, aminek jobban hasznĂĄt vehetnĂ© a fia.
- Te Ă©ppen olyan bosszantĂł vagy, mint Ƒ, szĂłval feltĂ©teleztem, hogy ezt mondod – vigyorodik el. KinyĂșjtja hosszĂș ujjait, hogy a hajamat a fĂŒlem mögĂ© tƱrje.
- Szörnyen elbƱvölƑ vagy ma. Eltekintve attĂłl, hogy bosszantĂłnak hĂ­vtĂĄl az elƑbb, persze – mondom neki. Nem panaszkodom, de figyelembe vĂ©ve a mĂșltunkat, fĂ©lek, hogy ez a viselkedĂ©s el fog tƱnni, amikor boldog hĂ©tvĂ©gĂ©nk vĂ©get Ă©r.
- SzeretnĂ©d, hogy seggfej legyek? – hĂșzza fel a szemöldökĂ©t.
- Nem – mosolyodok el, Ă©s Ă©lvezem jĂĄtĂ©kos viselkedĂ©sĂ©t, nem szĂĄmĂ­t, mennyi ideig tart.

Harry szemszöge
- Hogy van az Ă©n Pumpkinom? – kĂ©rdezi tƑlem Richard, abban a pillanatban, hogy besĂ©tĂĄlok az ajtĂłn a lakĂĄsomba.
Mintha a rohadt hosszĂș Ășt az Ăłnos esƑben nem lett volna elĂ©g kellemes, le vagyok bombĂĄzva Louis apjĂĄnak kellemetlen kĂ©pĂ©vel, hogy elterĂŒlt a kanapĂ©mon, az Ă©n ruhĂĄimat viselve. A pamut pizsamanadrĂĄgom Ă©s a fekete pĂłlĂłm tĂșl szƱk rajta, Ă©s szĂł szerint Ă©rzem a bagelt felemelkedni a torkomban, amit Louis etetett meg velem ma reggel, könyörögve, hogy kiöklendezzem a betonpadlĂłra.
- MiĂ©rt van rajtad az Ă©n ruhĂĄm, megint? – nyögök fel, nem feltĂ©tlenĂŒl vĂĄrva vĂĄlaszt a fĂ©rfitƑl, de tudom, hogy egyĂ©bkĂ©nt is kapni fogok egyet.
- Csak az az egy pĂłlĂłm van, amit nekem adtĂĄl, Ă©s nem tudtam kiszedni belƑle a szagot – vĂĄlaszolja lĂĄbra ĂĄllva.
- Hol van Liam?
- A konyhĂĄban – Ă©rkezik Liam hangja a konyhĂĄbĂłl a nappaliba, ahol ĂĄllok. – Hogy van Louis? – kĂ©rdezi csatlakozva hozzĂĄnk egy konyharuhĂĄval a kezeiben. Szappancseppek esnek a betonpadlĂłra, Ă©n pedig mogorvĂĄn nĂ©zek rĂĄ, amiĂ©rt nem Richarddal csinĂĄltatja meg a rohadt edĂ©nyeket.
- JĂłl van. Baszki. Ha netalĂĄn bĂĄrki kĂ­vĂĄncsi volt, Ă©n is jĂłl vagyok – zĂșgolĂłdok.
A lakĂĄs sokkal tisztĂĄbb ĂĄllapotban van, mint amikor elmentem innen. A halomnyi szar kĂ©zirat, amiket terveztem kidobni, mĂĄr nincsenek itt, az ĂŒres vizesĂŒvegek tornya, amit a dohĂĄnyzĂłasztalon Ă©pĂ­tettem, nincs sehol, Ă©s a por, amihez mĂĄr hozzĂĄszoktam, hogy nĂ©zem nƑni, eltƱnt a tĂ©vĂ©ĂĄllvĂĄny sarkĂĄbĂłl.
- Mi a fasz törtĂ©nt itt? – kĂ©rdezem mindkettƑjĂŒktƑl. A tĂŒrelmem mĂĄr nagyon fogy, figyelembe vĂ©ve, hogy csupĂĄn percek Ăłta vagyok a lakĂĄsban.
- Ha a mi törtĂ©nt alatt azt Ă©rted, hogy miĂ©rt takarĂ­tottuk ki a helyet… – kezdi el Liam, de fĂ©lbeszakĂ­tom.
- Hol van az összes szarsĂĄgom? – lĂ©pkedek ĂĄt a padlĂłn. – KĂ©rtem bĂĄrmelyikƑtöktƑl is, hogy hozzĂĄĂ©rjetek bĂĄrmelyik cuccomhoz is? – ujjaim közĂ© veszem az orrnyergemet, majd egy nagy levegƑt veszek, megprĂłbĂĄlva irĂĄnyĂ­tani hirtelen jött haragomat. MiĂ©rt takarĂ­tanĂĄk ki a kibaszott lakĂĄsomat anĂ©lkĂŒl, hogy megkĂ©rdeznĂ©nek engem?
Oda-vissza nĂ©zek kettejĂŒk között, mielƑtt bevonulok a hĂĄlĂłszobĂĄba.
- Valaki jĂł hangulatban van – hallom Richard megjegyzĂ©sĂ©t, Ă©ppen ahogy elĂ©rem a hĂĄlĂłszobaajtĂłmat.
- Csak hagyja Ƒt figyelmen kĂ­vĂŒl, hiĂĄnyzik neki Louis – feleli gyorsan Liam. Olyan hangosan csapom be az ajtĂłt, amennyire csak lehet, mindkettƑjĂŒknek egy nagy baszd meg-et kĂŒldve.
Igaza van Liamnek. Tudom, hogy igen. Éreztem, miközben elvezettem abbĂłl a rohadt vĂĄrosbĂłl, el tƑle. Éreztem minden egyes izommegfeszĂŒlĂ©snĂ©l, ahogy egyre messzebb kerĂŒltem tƑle. Minden egyes kurva mĂ©rfölddel nagyobb lett a tĂĄtongĂł lyuk bennem. Egy lyuk, amit csak Louis tud megtölteni.
Minden seggfejen szitkozĂłdtam az autĂłĂșton, ami segĂ­tett lassĂș Ă©gĂ©sen tartani dĂŒhömet, de ez nem sokĂĄig lesz elegendƑ. Ott kellett volna maradnom mĂ©g nĂ©hĂĄny ĂłrĂĄt, meggyƑzni Louis-t, hogy vegye ki a hetet Ă©s jöjjön haza velem. Ahogy fel volt öltözve, vĂĄlasztĂĄst sem kellett volna adnom neki.
MinĂ©l mĂ©lyebbre ĂĄstak a gondolataim, annĂĄl többször jĂĄtszottam le Ășjra meztelen testĂ©t. NadrĂĄgja a bokĂĄinĂĄl volt összegyƱrve, a legszexisebb lĂĄtvĂĄnyt kreĂĄlva. Ahogy többször is benne ringatĂłztam, megĂ­gĂ©rte, hogy nem felejt el a következƑ hosszĂș hĂ©t alatt, Ă©s elmondta, mennyire szeret engem. MinĂ©l többet gondolok arra, ahogy megcsĂłkolt, Ă©s aztĂĄn Ășjra megcsĂłkolt engem, annĂĄl izgatottabbĂĄ vĂĄltam.
A rĂĄ valĂł szĂŒksĂ©gem erƑsebb, mint valaha volt. Ez vĂĄgy Ă©s szerelem összeolvadva, a szĂŒksĂ©g, amit felĂ© Ă©rzek sokkal mĂ©lyebbre Ă©r a vĂĄgynĂĄl. Az a mĂłd, ahogy össze vagyunk kötve, miközben szeretkezĂŒnk, leĂ­rhatatlan, imĂĄdom a hangokat, amelyeket kiad, ahogy emlĂ©keztet, hogy Ă©n vagyok az egyetlen fĂ©rfi, aki valaha is ilyet Ă©reztet vele. Szeretem Ƒt, Ƒ pedig szeret engem, vĂ©ge a kurva törtĂ©netnek.
Louis-t hĂ­vom, mielƑtt egyĂĄltalĂĄn rĂĄjöhetnĂ©k, mit csinĂĄlok.
- Szia – felelem a vonalba.
- Szia, valami baj van? – kĂ©rdezi.
- Nem – nĂ©zek körbe a hĂĄlĂłszobĂĄmban. Az Ășjonnan kitakarĂ­tott hĂĄlĂłszobĂĄmban. – Igen.
- Mi a baj? Otthon vagy?
Nem, ez nem otthon. Nem vagy itt.
- Igen, Ă©s a kibaszott apĂĄd Ă©s Liam kurvĂĄra az idegeimre mennek.
- Mit csinĂĄltak?
- Kitakarítottåk az egész lakåst, elraktåk az összes cuccomat, nem talålok semmit.
- Mit keresel? – kĂ©rdezi, hallok egy mĂĄsik hangot a hĂĄttĂ©rben, Ă©s kĂ©nyszerĂ­tenem kell magamat, hogy ne kĂ©rdezzem meg tƑle, ki a fenĂ©vel van.
- Semmi kĂŒlönlegeset – vallom be. – De ha meg akarnĂ©k keresni valamit, nem lennĂ©k kĂ©pes rĂĄ.
Louis felnevet.
- Szóval azért vagy mérges, mert kitakarítottåk a lakåst, és nem talålsz meg valamit, amit nem is keresel?
- Igen – egy kibaszott gyerek vagyok, Ă©s tudom ezt. Ɛ is tudja, de ahelyett, hogy megbĂŒntetne, felkuncog.
- El kellene menned az edzƑterembe.
- Vissza kellene mennem Seattle-be Ă©s megdugni tĂ©ged az ĂĄgyadon. Megint – szĂłlok vissza. Louis zihĂĄl, a hang rezonĂĄl mĂ©lyen bennem, amitƑl mĂ©g erƑsebb lesz az irĂĄnta valĂł szĂŒksĂ©gem.
- Uhm, igen – suttogja.
- Ki van veled? – nem tudom tovĂĄbb visszatartani, hogy ne kĂ©rdezzem meg.
- Trevor Ă©s Kim – vĂĄlaszolja lassan.
- Viccelned kell velem – kibaszott Trevor mindig a közelben van. Egyre nagyobb nyƱg lesz, mint Zayn, ami kurvĂĄra sokat mond.
- Harry – meg tudom mondani, hogy kellemetlenĂŒl Ă©rzi magĂĄt, Ă©s nem akar magyarĂĄzkodni elƑttĂŒk.
- Lewis.
- Bemegyek a szobĂĄmba egy percre – menti ki magĂĄt udvariasan, Ă©n meg egyre tĂŒrelmetlenebbĂ© vĂĄlok.
- Miért van kibaszott Trevor a håzadban?
- Ez nem az Ă©n hĂĄzam – emlĂ©keztet engem.
- Igen, akkor ahol laksz, Ă©s…
- El kellene menned az edzƑterembe, nyilvĂĄnvalĂłan meg vagy sĂ©rtve – szakĂ­t fĂ©lbe Louis. Hallom az aggodalmat hangjĂĄban, Ă©s a csend, ami következik, bizonyĂ­tja igazĂĄt. – KĂ©rlek, Harry.
KizĂĄrt, hogy erre nemet tudok mondani.
- Felhívlak, amikor visszaérek.

Az edzĂ©sem jĂłl ment, nem mondhatom, hogy nem lĂĄttam kibaszott Trevor modellszerƱ arcĂĄt rĂĄnyomatva a fekete zsĂĄkra, miközben belerĂșgtam, megĂŒtöttem, belerĂșgtam, megĂŒtöttem kĂ©t ĂłrĂĄn keresztĂŒl. BĂĄr nem segĂ­tett, mĂ©g mindig… csak mĂ©rges vagyok. Nem is tudom, miĂ©rt vagyok egyĂĄltalĂĄn bosszĂșs, azt kivĂ©ve, hogy Louis nincs itt, Ă©n meg nem vagyok ott.
Bassza meg, ez egy hosszĂș hĂ©t lesz.
Egy ĂŒzenet vĂĄr rĂĄm Louis-tĂłl, amikor elĂ©rem az autĂłmat. Nem szĂĄmĂ­tottam rĂĄ, hogy ilyen sokĂĄig edzek, de nyilvĂĄnvalĂłan szĂŒksĂ©gem volt rĂĄ.
*MegprĂłbĂĄlok Ă©bren maradni, de elhasznĂĄlĂłdtam ;)* Írja az ĂŒzenet.
HĂĄlĂĄs vagyok a kinti sötĂ©tĂ©rt, ami elrejti a hĂŒlye, rohadt vigyort az arcomon elcsĂ©pelt cĂ©lozgatĂĄsĂĄtĂłl. Louis annyira megnyerƑ, Ă©s mĂ©g csak nem is prĂłbĂĄlkozik.
Majdnem figyelmen kĂ­vĂŒl hagyom az ĂŒzenetet LiamtƑl, melyben emlĂ©keztet, hogy kezdek kifogyni az Ă©lelmiszerekbƑl. Nem vettem tĂ©nyleges Ă©lelmiszereket magamnak… soha. Amikor a diĂĄkszövetsĂ©gi hĂĄzban laktam, csak megettem a szarokat, amiket mĂĄs emberek hoztak.
Louis talĂĄn zaklatott lesz, ha megtudja, hogy nem etetem az apjĂĄt, Liam pedig nem fog hezitĂĄlni, hogy elpletykĂĄlja.
Valahogy azon talĂĄlom magam, hogy a Targethez kanyarodok be a Conner’s helyett. Louis nyilvĂĄnvalĂłan befolyĂĄssal van rĂĄm anĂ©lkĂŒl, hogy egyĂĄltalĂĄn itt lenne. Éppen annyi idƑt tölt a Conner’s-ben, mint a Targetben, de legalĂĄbb harminc percet tölt azzal, hogy elmagyarĂĄzza nekem, miĂ©rt sokkal jobb a Target bĂĄrmely mĂĄs boltnĂĄl. Rohadtul idegesĂ­t engem, de megtanultam bĂłlintani pontosan abban a pillanatban, hogy azt gondolja, figyelek Ă©s elfogultan egyetĂ©rtek vele.
Éppen ahogy egy doboz fagyasztott pelyhet dobok a bevĂĄsĂĄrlĂłkocsiba, egy vörös haj jelenik meg a sor vĂ©gĂ©n. Tudom, hogy Steph az, mielƑtt megfordul. Feszesen, magasan bekötött fekete csizmĂĄja, mely piros fƱzƑvel van bekötve, egy ĂĄrulkodĂł jel.
Gyorsan ĂĄtmegyek kĂ©t vĂĄlasztĂĄsi lehetƑsĂ©gen itt. Egy, odasĂ©tĂĄlhatok Ă©s emlĂ©keztethetem Ƒt, milyen egy hĂŒlye, kibaszott… Megfordul, hogy szemben legyen velem, mielƑtt ĂĄttĂ©rhetnĂ©k a mĂĄsik lehetƑsĂ©gemre.
- Harry! VĂĄrj! – hangzik vĂ©gig Steph hangja a soron, amikor sarkon fordulok Ă©s otthagyom a bevĂĄsĂĄrlĂłkocsit a sor közepĂ©nĂ©l. A kemĂ©ny edzĂ©stƑl fĂŒggetlenĂŒl, amit az elƑbb fejeztem be, kizĂĄrt dolog, hogy tudnĂĄm kontrollĂĄlni magamat Steph közelĂ©ben. KurvĂĄra kizĂĄrt.
Hallom csizmĂĄjĂĄnak nehĂ©z, tompa hangjĂĄt a laminĂĄlt padlĂłn, miközben követ engem egyĂ©rtelmƱ kĂ­sĂ©rletem ellenĂ©re, hogy elkerĂŒljem Ƒt.
- Hallgass meg! – kiĂĄltja csak nĂ©hĂĄny lĂ©pĂ©snyire mögöttem. Amikor abbahagyom a sĂ©tĂĄlĂĄst, nekiĂŒtközik a hĂĄtamnak Ă©s a lapos seggĂ©re esik.
- Mi a faszt akarsz? – morgok rĂĄ, aztĂĄn figyelem, ahogy gyorsan lĂĄbra botladozik. Fekete ruhĂĄja most mĂĄr fehĂ©r poros lett a piszkos padlĂłtĂłl.
- Azt hittem, Seattle-ben vagy.
- Igen, csak nem ebben a pillanatban – hazudom. Nem tudom, mi bĂ­rt rĂĄ arra, hogy hazudjak, de most mĂĄr tĂșl kĂ©sƑ van, hogy visszatĂĄncoljak.
- Tudom, hogy most utĂĄlsz – kezdi el.
- KurvĂĄra nem mondod?
Zöld szemei majdnem nem lĂ©tezƑek, köszönhetƑen a vastag fekete vonalaknak, melyek a szemei körĂŒl vannak. Szarul nĂ©z ki.
- Nem vagyok abban a hangulatban, hogy a szarsĂĄgaidat hallgassam – figyelmeztetem Ƒt.
- Te soha nem vagy abban a hangulatban – mosolyodik el, nekem pedig ökölbe szorulnak a kezeim az oldalaimnĂĄl.
- Rohadtul nincs semmi mondanivalĂłm neked, Ă©s tudod, milyen vagyok, amikor nem akarom, hogy zavarjanak.
- Megfenyegetsz? TĂ©nyleg? – emeli fel karjait maga elĂ©, aztĂĄn visszaejti Ƒket.
Csendben maradok, miközben egy alig tudatĂĄnĂĄl lĂ©vƑ Louis-rĂłl valĂł kĂ©pek elĂĄrasztjĂĄk a gondolataimat. El kell tƱnnöm Steph-tƑl. Soha nem bĂĄntanĂĄm Ƒt fizikailag, de ismerem az összes szarsĂĄgot, amit mondhatok neki, hogy sokkal jobban megbĂĄntsam. Ez a sok tehetsĂ©gem egyike.
- Ɛ nem jĂł neked – meri ezt mondani Steph. Nem tehetek rĂłla, de felnevetek ennek a ribancnak a vakmerƑsĂ©gĂ©n.
- Nem lehetsz elĂ©g hĂŒlye ahhoz, hogy megprĂłbĂĄld megbeszĂ©lni a vele valĂł kapcsolatomat.
- Tudod, hogy ez igaz. Ɛ nem elĂ©g neked, Ă©s te soha nem leszel elĂ©g neki – a bennem lĂ©vƑ hƑ a lassĂș tƱztƑl elkezd forrni, miközben Steph folytatja. – Meg fogod unni a prƱd viselkedĂ©sĂ©t, tudod ezt. ValĂłszĂ­nƱleg mĂĄris unod.
- PrƱd? – Ășjabb nevetĂ©st hallatok. Steph nem ismeri azt a Louis-t, aki szereti, ha a tĂŒkör elƑtt dugjĂĄk meg, Ă©s megdugja magĂĄt az ujjaimon, amĂ­g a nevemet nem kiĂĄltja. Steph bĂłlint.
- Ɛ meg tĂșl fog jutni ezen a rosszfiĂș fĂ©tisen, Ă©s összehĂĄzasodik valami bankĂĄrral vagy valami szarsĂĄg. Nem lehetsz elĂ©g hĂŒlye ahhoz, hogy azt gondold, hosszĂș tĂĄvon tervez. Tudom, hogy lĂĄttad, milyen volt Ƒ Natalie-val, az a ribanc a kardigĂĄnjaiban. Olyan embereknek voltak a pĂ©ldĂĄi, akik összetartoznak, te pedig tudod ezt. Ezzel nem versenyezhetsz.
- És mi van? Arra utalsz, hogy te Ă©s Ă©n jobbak lennĂ©nk? – hangom sokkal kevĂ©sbĂ© jön ki követelƑen, mint ahogy terveztem. A legnagyobb bizonytalansĂĄgaimmal jĂĄtszik, Ă©s minden tƑlem telhetƑt megteszek, hogy ne inogjak meg.
- Nem, termĂ©szetesen nem – forgatja mosĂłmedve szemeit. – Tudom, hogy nem akarsz engem, soha nem is akartĂĄl. A lĂ©nyeg az, hogy törƑdök veled – feleli. ElnĂ©zek tƑle, hogy ĂĄtvizsgĂĄljam az ĂŒres sorokat. – Tudom, hogy nem hiszel nekem, Ă©s tudom, hogy ki akarod tekerni a nyakamat, amiĂ©rt a szƱz MĂĄriĂĄddal szĂłrakoztam, de tudod, hogy ez igaz.
Megharapom az arcom belsejĂ©t a gĂșnynĂ©ven, amit az Ă©n Ășgynevezett barĂĄtaim bĂ©lyegeztek Louis-ra a kezdetektƑl. Steph folytatja.
- MĂ©lyen legbelĂŒl tudod, hogy nem fog mƱködni. Ɛ tĂșl elkĂ©nyeztetett neked. Te tele vagy tetovĂĄlva, Ă©s csak idƑ kĂ©rdĂ©se, mielƑtt elege lesz abbĂłl, hogy zavarban legyen, ha veled lĂĄtjĂĄk.
- Nem – teszek egy lĂ©pĂ©st a vörös hajĂș felĂ©.
- Tudod, hogy igen. MĂ©g el is mondta nekem, hogy igen, amikor elƑször elkezdtetek jĂĄrni. Biztos vagyok benne, hogy ez nem vĂĄltozott azĂłta – mosolyodik el, orrkarikĂĄja megcsillan a vilĂĄgĂ­tĂĄs alatt, Ă©n pedig megborzongok azon az emlĂ©ken, hogy Steph hozzĂĄm Ă©rt, elĂ©lveztetve engem. Lenyelem az epĂ©t, majd megszĂłlalok.
- MegprĂłbĂĄlsz manipulĂĄlni engem, de nem veszem be. BĂĄr szĂ©p prĂłbĂĄlkozĂĄs – megyek el mellette.
- Ha elĂ©g lennĂ©l neki, akkor miĂ©rt ment volna Zaynhez olyan sokszor? Tudod, hogy mit beszĂ©ltek az emberek? – megfagyok lĂ©ptemben.
EmlĂ©kszem, mikor Louis hazajött arrĂłl az ebĂ©drƑl Steph-el. Annyira zaklatott volt, miutĂĄn eljött az Applebee’s-bƑl aznap, hogy Steph elvitte Mollyt is, Ă©s mindketten arra utaltak Louis-nak, hogy azt pletykĂĄltĂĄk, dugott Zaynnel. ElĂ©g dĂŒhös voltam, hogy felhĂ­vjam Mollyt, Ă©s figyelmeztessem Ƒt, hogy kurvĂĄra ne prĂłbĂĄljon meg Louis Ă©s közĂ©m ĂĄllni. Steph nyilvĂĄnvalĂłan nem Ă©rtette meg ugyanazt a figyelmeztetĂ©st, mĂ©g akkor is, ha Ƒ volt az, aki miatt egĂ©sz vĂ©gig aggĂłdnom kellett.
- Te pletykĂĄltad ezt – vĂĄdolom meg.
- Nem, Zayn szobatĂĄrsa volt. Ɛ volt az, aki hallotta Ƒt Zayn nevĂ©t nyögni, Ă©s Zayn ĂĄgya a falnak csapĂłdott, miközben megprĂłbĂĄlt aludni. BosszantĂł, igaz? – Steph rosszindulatĂș vigyora eltĂ©pi minden önuralmamat, amit sikerĂŒlt megtartanom, miĂłta Louis elment Seattle-be.
El kell sétålnom most. El kell sétålnom most.
- Zayn azt mondta, hogy Louis jĂł volt Ă©s szƱk, Ă©s Ășgy tƱnik, csinĂĄlja ezt a… valamilyen dolgot a csĂ­pƑjĂ©vel vagy valami. Ó, Ă©s az a folt… tudod, melyik – fekete körmei az ĂĄllĂĄt kopogtatjĂĄk.
Nem tudom kezelni ezt.
- Fogd be! – takarom el fĂŒleimet a kezeimmel. – Fogd be a pofĂĄdat! – ordĂ­tom a sorok között, mire Steph hĂĄtrĂĄl, mĂ©g mindig vigyorogva.
- Hiszel nekem vagy sem – von vĂĄllat. – Engem nem Ă©rdekel, de tudod, hogy ez idƑpazarlĂĄs, Ƒ idƑpazarlĂĄs – mosolyodik el gĂșnyosan, majd eltƱnik, Ă©ppen amikor kezeimmel beleĂŒtök a fĂ©mpolcokba.

6 megjegyzés:

  1. TE JO EG EN BEM BIROM KI KEDDIG. UR. ISTEN. TE. JO. EG.

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Kissé sokkoló a vége, de azért remélem, kibírod keddig :D Xx

      Törlés
  2. Na.Akkor kezdjĂŒk az elejĂ©n.FĂŒggnek EgymĂĄstĂłl.VĂ©lemĂ©nyem szerint Harrynek jĂłt tett a tĂĄvolsĂĄg.RĂĄvehetnĂ© mĂĄr magĂĄt a költözĂ©sre.A sok szarsĂĄg ellenĂ©re is mĂ©g mindig egyĂŒtt vannak Ă©s szeretik egymĂĄst.JĂł "lĂĄtni",hogy Harrynek ennyire szĂŒksĂ©ge van Louisra.És Steph..Kibaszott ribanc.FĂ©ltĂ©keny.De amĂșgy honnan tudta ilyen rĂ©szletesen elmondani a Louval törtĂ©nƑ szeretkezĂ©st?Nem emlĂ©kszem rĂĄ,hogy bĂĄrmikor is lefekĂŒdtek volna Zaynnel.Csak egy ĂĄgyban voltak.Honnan szedte akkor Steph?TalĂĄn valamelyikƑjĂŒk szobĂĄjĂĄba kamerĂĄt tett?Vagy mi?
    Huhh..Kedden elsƑ dolgom lesz elolvasni a rĂ©szt,mikor hazaĂ©rek.😂

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Igen, kellett ez a kis tĂĄvolsĂĄg nekik, Ă­gy Harry is rĂĄjött, mennyire felesleges volt azon dolgoznia, hogy Louis ne költözzön el. Édesek egyĂŒtt nagyon :3 Steph undorĂ­tĂł dolgot csinĂĄlt, hĂĄnyingerem lett tƑle. Na igen, ez a nagy kĂ©rdĂ©s most itt, de ki fog derĂŒlni kicsivel kĂ©sƑbb, emlĂ©keim szerint.
      Igyekszem minĂ©l elƑbb hozni akkor :D Xx

      Törlés
  3. NA NEEEEEEEEEM!!! NEM!!! NEM!! ÉS NEM!! MI A SZAR?? STEPH HOGY ROHADNÁL MEG OTT AHOL VAGY TE ROHADT K*RVA!! FÚÚÚ!! KINYÍROM ESKÜ!! KITÉPEM SZÁLANKÉNT AZT A GUSZTUSTALAN VÖRÖS HAJÁT! Kivagyok... Annyira felcseszett! Hogy lehet ilyen undorító? 😬😠
    Harry ne higyj neki, pls!! Csak baszakszik!! Nem törtĂ©nt ilyen! Neeeeem! Ugye?? Honnan szedte ezt?? VĂĄĂĄĂĄĂĄĂĄ!! Nem bĂ­rom, tudnom kell!! KikĂ©szĂŒlök!
    Az elƑtte lĂ©vƑ rĂ©szek olyan cukiiik voltaaak! Aww, imĂĄdom olvasni, mikor ilyen kis nyugisak, Ă©s szerelmesek Ă©s szexƑrĂŒltek 😂😜😍 Harry gondolatai istenem, vĂ©gem! XD annyira szerelmes, Ă©s Louis is Ă©s jajj, elolvadok tƑlĂŒk 😳😍❤
    Harry nem ott kellett volna maradnod mĂ©g egy kicsit, Ă©s nem is Lounak kellett volna veled mennie, hanem neked kĂ©ne mĂĄr összeszedni magad Ă©s összeköltözni Seattleben Louval!! NehĂ©z eset... De majdcsak eljön az az idƑ is, vagyis remĂ©lem!
    Liam Ă©s Louis apja jelenten meg szakadtam! Harry kis ideges, imĂĄdom! 😂😂
    "Szeretem Ƒt, Ƒ pedig szeret engem, vĂ©ge a kurva törtĂ©netnek." pontosan ❤😍😂 ImĂĄdom az ilyen gondolatait is!
    Izgulok, hogy mi lesz folytatĂĄsban!
    Pusziii ❤

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Egyetértek, gusztustalan dolgot csinålt, és ami még rosszabb, hogy szåndékosan, és hogy élvezte is.
      Ha jĂłl emlĂ©kszem, ki fog derĂŒlni, honnan tudott meg ilyen dolgokat ;)
      Igen, tĂŒndĂ©riek Ă©s nagyon szexik voltak :D :3 ImĂĄdom a gondolatait Ă©n is, nagyon.
      Így van, ez lenne a legegyszerƱbb megoldĂĄs, akkor valĂłszĂ­nƱleg kevesebb problĂ©ma lenne az Ă©letĂŒkben, de hĂĄt
      Ășgy tƱnik, ez nem ilyen egyszerƱ... RemĂ©nykedni mindig lehet :)
      Én is, sĂ­rtam azon a rĂ©szen nagyon :D
      Ennyi, sok ilyen gondolatot szeretnénk még!
      Kedden kiderĂŒl :) XX ♥

      Törlés