2017. jĂșlius 4., kedd

Chapter 234

Sziasztok! 😊
MĂĄr itt is van a fejezet, ez hosszabb, mint az elƑzƑ, nem is kicsivel 😀 Harry Ă©s Louis beszĂ©lgetĂ©sĂ©t tovĂĄbb olvashatjĂĄtok, a vĂ©ge meg... hĂĄt volt mĂĄr ennĂ©l jobb is, bĂĄr szerintem Ă©rdekes lett, fƑleg Harry miatt. KĂ­vĂĄncsi vagyok, mit fogtok gondolni utĂĄna. PĂ©nteken talĂĄlkozunk!
Kellemes olvasást! 😊😘



Chapter 234
 
Harry szemszöge
- EmlĂ©kszel rĂĄ? BĂĄrmire a tegnap estĂ©rƑl? – kĂ©rdezem Louis-tĂłl mĂĄsodjĂĄra.
- MiĂ©rt jöttĂ©l ide? – vĂĄlaszolja, kitĂ©rve a kĂ©rdĂ©sem elƑl.
- MiĂ©rt van Ƒ itt? – intek fejemmel a konyha felĂ©, ahol tudom, hogy Natalie a falra van tapadva, a mi beszĂ©lgetĂ©sĂŒnket hallgatva. TĂ©nyleg kurvĂĄra ki nem ĂĄllhatom Ƒt.
- Azért van itt, hogy råm nézzen.
- Nem kell råd néznie, ezért vagyok én itt.
- Harry, – rosszallja – ne ma. KĂ©rlek.
- Bocs – visszakozom, egy mĂ©g nagyobb seggfejnek Ă©rezve magamat, mint nĂ©hĂĄny mĂĄsodperccel ezelƑtt.
- MiĂ©rt vagy itt? – kĂ©rdezi Louis Ășjra.
- Mert elhoztam az autĂłdat. Nem akarod, hogy itt legyek, ugye? – eddig mĂ©g egyszer sem, vettem fontolĂłra azt a gondolatot, hogy Louis talĂĄn egyĂĄltalĂĄn nem akarja, hogy itt legyek. Azok a napok, amikor bennem talĂĄlt vigaszt mĂĄr nincsenek.
- Nem az, hogy… Csak össze vagyok zavarodva.
- MitƑl?
- TƑled, a tegnap estĂ©tƑl, Steph-tƑl, mindentƑl. Tudtad, hogy Steph felĂŒltette BeccĂĄt Zaynnel kapcsolatban, mĂ©g akkor is, ha tudta, hogy Becca mĂĄr Natalie-val jĂĄr? Az egĂ©sz csak egy jĂĄtĂ©k volt neki, Ă©s tĂ©nyleg egĂ©sz vĂ©gig utĂĄlt engem – szemei csillognak az anyja nappalijĂĄban lĂ©vƑ homĂĄlyos fĂ©nyek alatt.
- Nem, persze, hogy nem tudtam – mondom neki.
- Fogalmad sem volt, hogy bårmilyen rossz érzése van felém?
Francba.
- Talån egy kicsit, említette Molly egyszer vagy kétszer, de nem årult el részleteket és nem gondoltam ilyenre.
- Molly? MiĂłta törƑdik velem Molly?
- Nem törƑdik, mĂ©g mindig utĂĄl tĂ©ged – mondom neki. – De felhĂ­vott az Applebee’s-es szarsĂĄg utĂĄn, Ă©s dĂŒhös voltam. Nem akartam, hogy Ƒ vagy Steph tönkre tegye a dolgokat közted Ă©s köztem. Azt hittem, Steph csak megprĂłbĂĄlt beleavatkozni, hogy egy kĂ­vĂĄncsi ribanc legyen, nem gondoltam, hogy egy kibaszott pszichopata.
Louis könnyeket töröl le a szemĂ©bƑl, amikor rĂĄnĂ©zek. ArrĂ©bb megyek a kanapĂ©n, hogy összezĂĄrjam a tĂĄvolsĂĄgot köztĂŒnk, mire Ƒ hĂĄtrahƑköl.
- HĂ©, semmi baj – fogom meg a karjĂĄt, aztĂĄn a mellkasomra hĂșzom Ƒt. – Shh – kezem a hajĂĄban pihen, Ă©s nĂ©hĂĄny mĂĄsodpercig el akar hĂșzĂłdni, de vĂ©gĂŒl beadja a derekĂĄt.
- Csak Ășjra akarom kezdeni, mindent el akarok felejteni, ami az elmĂșlt hat hĂłnapban törtĂ©nt – zokogja. Mellkasom összeszƱkĂŒl, miközben vĂ©gig bĂłlogatok, egyetĂ©rtve vele mĂ©g akkor is, ha nem akarok. Nem akarom, hogy el akarjon engem felejteni. – UtĂĄlom az egyetemet, mindig alig vĂĄrtam, de hibĂĄt hiba utĂĄn követek el itt – hĂșzza meg a pĂłlĂłmat, közelebb vonva engem magĂĄhoz. Én csendben maradok, nem akarva, hogy mĂ©g rosszabbul Ă©rezze magĂĄt miattam.
Kurvåra fogalmam sem volt, hogy mire sétålok be, amikor kopogtam az ajtón, de az pokolian biztos, hogy nem arra szåmítottam, hogy egy síró Louis lesz a karjaimban.
- Annyira drĂĄmai vagyok – hĂșzĂłdik el tĂșl korĂĄn, Ă©s egy pillanatra fontolĂłra veszem, hogy visszahĂșzom Ƒt magamhoz.
- Nem, nem vagy az. Nagyon nyugodt vagy, figyelembe vĂ©ve, hogy mi törtĂ©nt. Mondd el, hogy mire emlĂ©kszel, ne kelljen mĂ©g egyszer megkĂ©rdeznem – felelem. – KĂ©rlek.
- Egy homĂĄly az egĂ©sz, olyan… furcsa volt. Mindennek tudatĂĄban voltam, de semminek sem volt Ă©rtelme. Nem tudom, hogyan magyarĂĄzzam el. Nem tudtam mozogni, de Ă©reztem dolgokat – rĂĄzza ki Ƒt a hideg.
- Érezni dolgokat? Hol Ă©rt hozzĂĄd Dan? – nem akarom tudni.
- A lábamon, levetkƑztettek.
- Csak a lĂĄbadon? – kĂ©rlek, mondd, hogy igen.
- Igen, azt hiszem. Sokkal rosszabb is lehetett volna, de Zayn… – megĂĄll. – AmĂșgy a tablettĂĄtĂłl olyan nehĂ©z volt a testem, nem tudom, hogyan magyarĂĄzzam el.
- MĂĄr hasznĂĄltam korĂĄbban pirulĂĄkat, tudom, mire gondolsz.
- Igen? – esik le az ĂĄlla, mire bĂłlintok. – SzĂĄndĂ©kosan?
- Igen, viccesek lehetnek, ha a jĂł fajtĂĄt veszed be.
TöredĂ©kes emlĂ©kek szĂĄguldanak vĂ©gig az agyamon bĂĄrokban valĂł lerĂ©szegedĂ©sekrƑl, London utcĂĄin valĂł botladozĂĄsokrĂłl. Az elkĂ©pzelĂ©sem a viccesrƑl most mĂĄr teljesen mĂĄs, mint amit rĂ©gen annak gondoltam.
- Azt hiszem, nem jĂł szĂł a vicces – tĂĄncolok vissza. Louis Ă©desen elmosolyodik, majd megigazĂ­tja pulĂłvere nyakrĂ©szĂ©t. – Ez honnan van? – kĂ©rdezem.
- A pulĂłver? KözĂ©piskolĂĄbĂłl, nem tudod megmondani? – hĂșzzĂĄk le ujjai a vastag krĂ©mszĂ­nƱ anyagot, ami le van hĂșzva, hogy eltakarja a seggĂ©t.
- Nem tudom, Natalie volt az ajtĂłnĂĄl, te meg Ă­gy vagy öltözve, azt hittem, egy idƑgĂ©pbe kerĂŒltem – csipkelƑdöm. Szemei humorral derĂŒlnek fel, egy pillanatra az összes szomorĂșsĂĄg elmosĂłdik, aztĂĄn megharapja ajkĂĄt megprĂłbĂĄlva elrejteni mosolyĂĄt. Szipog, majd ĂĄtnyĂșl a kis asztalhoz, hogy kihĂșzzon egy zsebkendƑt a virĂĄgmintĂĄs dobozbĂłl.
- Nem, nincs idƑgĂ©p – rĂĄzza meg a fejĂ©t lassan oda-vissza, miközben megtörli az orrĂĄt. Baszki, mĂ©g sĂ­rĂĄs utĂĄn is rohadtul gyönyörƱ.
- AggĂłdtam miattad – mondom neki. Mosolya eltƱnik. Baszki.
- Ez az, ami összezavar engem.
- Mi? Hogy aggĂłdtam?
- Igen.
- Én mindig aggódom miattad, ezt tudod.
- Nem mindig mondod ki.
Igaza van, nem mindig mondom ki, de ez igaz. ÓrĂĄkat töltök egy nap azzal, hogy Ă©rte aggĂłdom.
- Azt mondtad nekem, hogy nem akarod többĂ© megprĂłbĂĄlni, erre most azt mondod nekem, hogy aggĂłdtĂĄl miattam – nĂ©z rĂĄm kifejezĂ©stelenĂŒl, ajka remeg.
Érzelem, ez az, amire szĂŒksĂ©gem van tƑle. SzĂŒksĂ©gem van a megnyugtatĂĄsra.
- Nem gond, nem vagyok mĂ©rges rĂĄd – rosszul Ă©rtelmezi hallgatĂĄsomat. – ÉrtĂ©kelem, hogy idejöttĂ©l Ă©s elhoztad az autĂłmat. Sokat jelent nekem, hogy megtetted – folytatja, miközben Ă©n csendben ĂŒlök a kanapĂ©n.
- SemmisĂ©g – vonok vĂĄllat. Mondom kell valamit, bĂĄrmit.
- Hogy fogsz hazajutni? VĂĄrj… honnan tudtad egyĂĄltalĂĄn, hogyan kell idejutni?
Baszki.
- Liam, Ƒ tudta – hazudom.
- Ó, itt van? – szemei Ășjra felderĂŒlnek.
- Igen, odakint van.
- Ó! Feltartalak, sajnĂĄlom – pirul el, majd lĂĄbra ĂĄll.
- Nem, nem tartasz fel. Rendben van azzal, hogy odakint vĂĄr – dadogom. Nem akarok elmenni. KivĂ©ve, ha velem jössz.
- Be kellett volna jönnie.
- JĂłl van Ƒ – hangom tĂșl Ă©lesen jön ki.
- Köszönöm mĂ©g egyszer, hogy elhoztad az autĂłmat – megprĂłbĂĄl udvariasan elkĂŒldeni.
- Akarod, hogy behozzam a cuccaidat? – ajĂĄnlom fel.
- Nem, reggel megyek, szóval könnyebb ott tartani addig.
Miért lep meg minden egyes alkalommal, amikor emlékeztet arra, hogy elmegy Seattle-be? Folyamatosan arra vårok, hogy meggondolja magåt, de ez nem történik meg.

Louis szemszöge
- OkĂ© – Harry kezei beletĂșrnak a hajĂĄba, vĂ©gig a tarkĂłjĂĄig. – Akkor mennem kellene.
- Mit csinĂĄltĂĄl Dannel? – kĂ©rdezem, ahogy elĂ©ri az ajtĂłt. Többet akarok tudni a tegnap estĂ©rƑl, mĂ©g akkor is, ha Natalie a konyhĂĄban van Ă©s biztos vagyok benne, hogy hallgatĂłzik.
- Mi?
-Dan, azt mondtad, Molly szĂłlt neked. Mit csinĂĄltĂĄl? – elĂ©g jĂłl ismerem Harryt ahhoz, hogy tudjam, Dan utĂĄn ment.
- Semmi olyan nagyon rosszat – mosolyodik el fĂ©lig. – Nem öltem meg Dant, amikor megtalĂĄltam, csak arcon rĂșgtam…
- Csak arcon rĂșgtad… – felelem, megprĂłbĂĄlva ĂĄtlĂĄtni a fejemben lĂ©vƑ kĂĄoszon.
- Igen… Ezt Zayn elmondta?
- Én… nem tudom.
„Harry vagyok, nem Zayn.” Mondta Harry. Annyira igazinak Ă©rzƑdik a hangja a fejemben.
- Itt voltĂĄl, ugye? Tegnap este? – lĂ©pek felĂ©. Ɛ hĂĄtrĂĄl a falhoz. – Igen, emlĂ©kszem rĂĄ. Azt mondtad, nem ittĂĄl Ă©s nem…
- Nem hittem, hogy emlĂ©kszel – motyogja Harry.
- Miért nem mondtad el egyszerƱen?
- Nem tudom, el akartam, de aztĂĄn minden olyan ismerƑs lett Ă©s mosolyogtĂĄl Ă©s nem akartam tönkre tenni.
- Hogy tette volna az tönkre, hogy elmondod, hogy hazahoztål?
- Nem Ă©n hoztalak haza, hanem Zayn.
Erre emlékeztem koråbban, nagyjåból.
- Akkor utĂĄna jöttĂ©l? Én mit csinĂĄltam? – azt akarom, hogy Harry segĂ­tsen összerakni az esemĂ©nysort.
- A kanapĂ©n fekĂŒdtĂ©l, alig tudtĂĄl beszĂ©lni.
- Ó.
- Ɛt hĂ­vtad – teszi hozzĂĄ halkan, mĂ©reg fƱzƑdik bele mĂ©ly hangjĂĄba.
- Kit?
- Zaynt – vĂĄlasza egyszerƱ, de Ă©rzem az Ă©rzelmet mögötte.
- Nem, nem hĂ­vtam Ƒt – ennek nincs Ă©rtelme. – Ez annyira frusztrĂĄlĂł – kiszƱrtem a homĂĄlyt Ă©s vĂ©gre kaptam egy kis bepillantĂĄst az Ă©rtelembe, Harry beszĂ©lt DanrƑl, Harry megkĂ©rdezte, hogy hallom-e Ƒt, Ă©n kĂ©rdeztem Ƒt ZaynrƑl… – Tudni akartam rĂłla, hogy bĂĄntottad-e Ƒt. Azt hiszem.
- Többször is a nevĂ©t mondtad, nem gond. Annyira ki voltĂĄl ĂŒtve, amĂșgy sem vĂĄrtam tƑled, hogy engem akarj – szemei a szƑnyegre szegezƑdnek.
- Nem akartam Ƒt, lehet, hogy nem emlĂ©kszem sokra, de fĂ©ltem. ElĂ©g jĂłl ismerem magamat ahhoz, hogy tudjam, csak tĂ©ged hĂ­vnĂĄlak – vallom be gondolkodĂĄs nĂ©lkĂŒl.
MiĂ©rt mondtam ezt az elƑbb? Harry Ă©s Ă©n szakĂ­tottunk, megint. Ez a mĂĄsodik tĂ©nyleges szakĂ­tĂĄsunk, olyan Ă©rzĂ©s, mintha sokkal több lenne. TalĂĄn mert ezĂșttal nem ugrottam a karjaiba a szeretet leghalvĂĄnyabb jelĂ©re sem tƑle, ezĂșttal elhagytam a hĂĄzat Ă©s az ajĂĄndĂ©kokat, ezĂșttal elmegyek Seattle-be kevesebb, mint huszonnĂ©gy ĂłrĂĄn belĂŒl.
- Gyere ide – feleli, kitĂĄrva a kajait.
- Nem lehet.
- De igen.
AkĂĄrmikor amikor Harry körĂŒlöttem van, a helyzet ellenĂ©re is, az Ƒ ismerƑssĂ©ge mindig beszivĂĄrog minden rostba. Vagy ordibĂĄlunk egymĂĄssal, vagy mosolygunk Ă©s csipkelƑdĂŒnk. Soha nincs semmi tĂĄvolsĂĄg, nincs közĂ©pĂșt. Ez egy olyan termĂ©szetes dolog nekem, egy ösztön igazĂĄbĂłl, hogy hagyom magam vigaszt talĂĄlni a karjaiban, nevetni elĂ©vĂŒlt hozzĂĄĂĄllĂĄsĂĄn, Ă©s figyelmen kĂ­vĂŒl hagyni a problĂ©mĂĄkat, amik azt okoztĂĄk, hogy ebben az akĂĄrmilyen szörnyƱ helyzetben legyĂŒnk, amiben Ă©ppen vagyunk akkor.
- Nem vagyunk mĂĄr többĂ© egyĂŒtt – felelem csendesen, sajĂĄt magam emlĂ©keztetĂ©sĂ©Ă©rt, nem az övĂ©Ă©rt.
- Tudom.
- Nem tettethetjĂŒk azt, hogy igen.
- Nem azt kĂ©rem, hogy ezt tedd. Csak azt kĂ©rem tƑled, hogy gyere ide – karjai mĂ©g mindig szĂ©t vannak tĂĄrva, mĂ©g mindig hosszĂșak Ă©s hĂ­vogatĂłak, nekem szĂłlnak, közelebb Ă©s közelebb hĂșzva engem.
- És ha megteszem, visszaesĂŒnk a körbe, amivel kapcsolatban Ășgy döntöttĂŒnk, hogy vĂ©get vetĂŒnk neki.
- Lou.
- Harry, kĂ©rlek – hĂĄtrĂĄlok. Ez a nappali tĂșl kicsi, hogy elkerĂŒljem Ƒt, az önuralmam pedig ingatag.
- Rendben – sĂłhajt fel vĂ©gĂŒl, majd kezeivel beletĂșr a hajĂĄba, szokĂĄsos jele a frusztrĂĄciĂłjĂĄnak.
- SzĂŒksĂ©gĂŒnk van erre, tudod, hogy igen. KĂŒlön kell egy kis idƑt töltenĂŒnk.
- KĂŒlön egy kis idƑt? – sebesĂŒltnek nĂ©z ki, dĂŒhösnek, Ă©n pedig egy kicsit fĂ©lek, hogy mi fogja következƑnek elhagyni a szĂĄjĂĄt.
- Igen, egyedĂŒl egy kis idƑt. Nem tudunk kijönni egymĂĄssal, Ă©s Ășgy tƱnik, mindig minden ellenĂŒnk dolgozik. Te magad mondtad a minap, hogy eleged van ebbƑl, kidobtĂĄl a lakĂĄsbĂłl.
- Louis… kurvĂĄra nem lehetsz… – nĂ©z a szemembe, aztĂĄn megĂĄll a mondat közepĂ©n. – Mennyi idƑ?
- Mi?
- Mennyi idƑt töltsĂŒnk kĂŒlön?
- Én… – nem vĂĄrtam tƑle, hogy beleegyezik. – Nem tudom.
- Egy hét? Egy hónap?
- Nem tudom, Harry, mindkettƑnknek egy jobb helyet kell találnia magának.
- Te vagy az Ă©n jobb helyem, Lou – szavai elĂĄrasztjĂĄk a mellkasomat, Ă©s kĂ©nyszerĂ­tem a szemeimet, hogy elmozduljanak az arcĂĄrĂłl, mielƑtt az összes ellenĂĄllĂĄsomat elveszĂ­tem.
- Te is az enyĂ©m, tudod, hogy igen, de te olyan mĂ©rges vagy, Ă©n meg annyira ki vagyok Ă©lezƑdve veled. CsinĂĄlnod kell valamit a dĂŒhöddel, nekem pedig idƑ kell magamnak.
- SzĂłval akkor csak Ă©n vagyok az ok? – csattan fel.
- Nem, Ă©n is. TĂșlsĂĄgosan is fĂŒggök tƑled. ÖnĂĄllĂłbbnak kell lennem.
- Mióta számít ebbƑl bármi is?
- AzĂłta, miĂłta az a nagy veszekedĂ©s volt a lakĂĄsban nĂ©hĂĄny Ă©jszakĂĄval ezelƑtt. IgazĂĄbĂłl miĂłta nem vagy hajlandĂł Seattle-be jönni velem, mĂ©g akkor sem, hogy megĂ­gĂ©rtem neked, megprĂłbĂĄlhatjuk Ă©s ha nem mƱködik, tovĂĄbblĂ©phetĂŒnk Ă©s mehetĂŒnk AngliĂĄba.
Amikor vĂ©gre összeszedem a bĂĄtorsĂĄgot, hogy felnĂ©zzek Harryre, Ƒ fĂŒstölög. Kezei remegnek, arca elpirult.
- Ne mondj semmit, amit majd megbĂĄnsz. KĂ©rlek – könyörgök. LĂĄtom a mĂ©rges szavakat kavarogni szemei mögött. Ajkai egy kemĂ©ny vonallĂĄ prĂ©selƑdnek.
- Rendben. Akkor elmegyek, mikor indulsz holnap?
- Ötkor.
- Reggel?
- Igen.
- OkĂ© – kezeit fekete farmarjĂĄnak szƱk zsebĂ©be nyomja, szemei arcomat mĂ©regetik. – Megmondom Liamnek, hogy ĂŒdvözlöd Ƒt – feleli, aztĂĄn kisĂ©tĂĄl az ajtĂłn.

12 megjegyzés:

  1. Ohlala, nem gondoltam volna, hogy Harry képes Ennyire visszafogni magåt.. :-o

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Bizony, szerintem mĂ©g sokan Ă­gy vannak, de szerencsĂ©re sikerĂŒlt neki :) Xx

      Törlés
  2. Úristen bĂ©kĂŒljenek mĂĄr ki:( Rossz Ă­gy lĂĄtni Ƒket... :(
    Alig vårom a kövit :*

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Igen, nem ez a legjobb helyzet, amiben vannak, az biztos. Hamarosan kiderĂŒl, hogy mi lesz ;)
      PĂ©nteken itt lesz :) Xx

      Törlés
  3. Sziaa ❤😊
    Ajj ne mĂĄr... BĂ©kĂŒljetek mĂĄr ki, ne szenvedjetek pls! Rossz nĂ©zni, vagyis olvasni... De az mĂĄr haladĂĄs, hogy Harry nem mondott durva dolgokat. Csak olyan nehĂ©z, annyira fĂĄjt ezt a rĂ©szt olvasni 😱
    Ez a "gyere ide" rĂ©sz ajj... Meg Ășgy minden... Kivagyok...
    "- Te vagy az Ă©n jobb helyem, Lou " Ă©desem 😱💔 Louis is, ĂĄĂĄĂĄĂĄ, ha tudjĂĄtok istenem, akkor hagyjĂĄtok mĂĄr ezt a szĂŒnet dolgot, Ă©s ugorjatok mĂĄr egymĂĄs karjaiba!! KikĂ©szĂ­tenek! Nagyooooon!
    Imådoooom, és kívåncsian vårom a kövit!
    Pusziii ❤❤

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia :)
      Igen, jĂł lenne mĂĄr, de ez a bĂ©kĂŒlĂ©s most nem lesz olyan egyszerƱ, mint eddig. Így van, ez mĂĄr haladĂĄs, hĂĄla az Ă©gnek. MegĂ©rtem, de hidd el, kĂ©sƑbb lesz ez mĂ©g sokkal rosszabb is...
      De ez még nagyon odébb van szerencsére.
      A szĂ­vem szakadt meg nekem is.
      HĂĄt igen, az tĂșl egyszerƱ Ă©s könnyƱ lenne, ha Ă­gy törtĂ©nne :D De remĂ©lhetƑleg ez lesz a vĂ©ge majd.
      ÖrĂŒlök, hogy tetszett, nemsokĂĄra itt is lesz :) Xx ♥

      Törlés
  4. Hoppa, hoppa, hoppĂĄ.... :):)
    Egy kis fénysugår, hogy megint egy pår lesznek. Basszus én nem is tudom, mit tennék ha valaki nekem ilyet mondana " te vagy az én jobb helyem...." Basszus.... Szerintem, ahogy ismerem magam a nyakåba ugranak mint egy pókmajom :):)
    Nagyon vårom a kövi részt... Basszus.... ;)
    Köszi a feltöltést:)

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Bizony-bizony :D
      Így van, lehet remĂ©nykedni, talĂĄn mĂ©gsem olyan veszett ĂŒgy ez. Ó, ne is mondd, Ă©n is azonnal elolvadnĂ©k tƑle, az tuti :D
      PĂĄr nap Ă©s itt lesz :)
      Nagyon szĂ­vesen :) Xx

      Törlés
  5. HĂĄt...ez elĂ©g fura rĂ©sz volt. Most nem tudom eldönteni mi lehet a folytatĂĄs. Alig bĂ­rok vĂĄrni pĂ©ntekig. 😄
    Siess vele. 😉

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Igen, a beleegyezĂ©sĂ©vel sokakat meglepett Harry, de nemsokĂĄra kiderĂŒl, mi lesz a folytatĂĄs.
      Holnap itt lesz :) Xx ♥

      Törlés
  6. Szia! 😊
    Én Ă©n majd nem bƑgtem DE csak majd nem
    Ajh miĂ©rt!? MiĂ©rt kell Ă­gy törtĂ©nie? Nem lehet Ă­gy. Harry elfog menni? Elfog.... Érzem.
    Nem hagya annyiban. Szereti Louist Ă©s ez forditva is Ă­gy van.
    Nem nekik egyĂŒtt kell leniĂŒk.
    Az, hogy Harry így megtudta tartani az önuralmåt nagy szó.
    Az, hogy Louis rajta sĂ­rt ezek utĂĄn nagy szĂł.
    Az, hogy Harry azt mondta "Te vagy az Ă©n jobb helyen Lou... " ezzel mindent bevalot.
    Akkor miért???
    Rengetek kérdés van.
    VĂĄlaszt kĂ©sƑbb fogok rĂĄ kapni Ășgy Ă©rzem.
    A vége pedig... Nem is mondok semmit sem....
    Pont jĂłkor olvastam el mert ma Ășj rĂ©sz jönn.
    Fantasztikus lett 😍😘😊
    Puszi Zsozso ❤

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia :)
      Jaj, lesz majd olyan, amikor nem lesz kĂ©rdĂ©s, hogy mindenki bƑgni fog, ennyit mondhatok ;) :'D
      JĂł kĂ©rdĂ©s, hogy miĂ©rt kell Ă­gy lennie, de talĂĄn ez a kis tĂĄvolsĂĄg a hasznukra lesz. Ez idƑvel kiderĂŒl.
      Bizony-bizony, mindkettƑnĂ©l van mĂĄr haladĂĄs, legfƑkĂ©ppen HarrynĂ©l.
      Igen, a vĂĄlaszok csak kĂ©sƑbb jönnek, nehogy unatkozzunk.
      Így van, mindjárt hozom is :D
      ÖrĂŒlök, hogy tetszett :) Xx ♥

      Törlés