2017. mĂĄrcius 4., szombat

Chapter 214

Sziasztok! 😊
ElƑször is bocsĂĄnat a kĂ©sĂ©sĂ©rt, tegnap este kĂ©sƑn tudtam csak eljönni PestrƑl, aztĂĄn pedig mĂ©g nem is haza mentĂŒnk rögtön, szĂłval nagyon random volt a tegnap 😅 De mĂĄr itt is van az Ășj rĂ©sz, Ă©s ezt elolvasva szerintem annyira nem is bĂĄnjĂĄtok, hogy kĂ©sƑbb hoztam. Nagyon kĂ­vĂĄncsi vagyok, mi lesz a vĂ©lemĂ©nyetek, elĂ©ggĂ© megkavarodtak a dolgok ismĂ©t. JövƑhĂ©ten pedig valĂłszĂ­nƱleg este jelentkezem, remĂ©lhetƑleg Ășgy is lesz.
Kellemes olvasást! 😊😘

Ui.: Több mint 11.000 kattintĂĄs, nagyszerƱek vagytok! 😍💖



Chapter 214
 
Harry szemszöge
MegkĂ­sĂ©rlem mĂ©g közelebb hĂșzni magamhoz Louis majdnem meztelen testĂ©t, miközben elmĂ©lyĂ­ti a csĂłkot. Kezei megfogjĂĄk a karjaimat, Ă©n pedig a combjai közĂ© vezetem le az Ă©n kezemet. Nincs Ă©rtelme bĂĄrmennyi idƑt is elvesztegetni itt.
- Le kellett volna venned – emlĂ©keztetem Ƒt, ĂĄzott alsĂłnadrĂĄgjĂĄnak a szĂ©lĂ©t hĂșzva.
Louis egy kifulladt nevetĂ©st hallat, mielƑtt Ă©lesen beszĂ­vja a levegƑt, amikor kezemet hossza körĂ© fonom. NyögĂ©seit fĂ©lbeszakĂ­tom azzal, hogy szĂĄmat az övĂ©hez nyomom. AlsĂł ajkamat az övĂ©i közĂ© hĂșzza, mire majdnem elveszek emiatt. Louis annyira kibaszottul szexi Ă©s csĂĄbĂ­tĂł, Ă©s mĂ©g csak kurvĂĄra nem is prĂłbĂĄlkozik.
Amikor elkezdi lökni a csĂ­pƑjĂ©t, megfogom a derekĂĄt a szabad kezemmel, majd elmozdĂ­tom Ƒt az ölembƑl. Teste a mƱanyag ĂŒlĂ©sen pihen, lĂĄbai szĂ©lesre szĂ©ttĂĄrva, kezem mĂ©g mindig körĂ© fonĂłdik.
Az a kibaszott bokszer az idegeimre megy.
Az ajkĂĄt biggyeszti, amikor elmozdĂ­tom tƑle a kezemet, aztĂĄn megfogom az alsĂłnadrĂĄgjĂĄt, olyan gyorsan lehĂșzva, amennyire csak lehet, majd mellĂ© dobom a vĂ­zbe. A vĂ­zsugarak a kĂĄd mĂĄsik felĂ©be viszik el, Louis pedig megfogja a csuklĂłmat, hogy kĂ©nyszerĂ­tsen rĂĄ, hogy Ășjra hozzĂĄĂ©rjek.
- Mit akarsz? – erƑltetem, hallani akarom a szavakat tƑle.
- TĂ©ged – mosolyodik el Ă©desen, aztĂĄn mĂ©g jobban szĂ©ttĂĄrja a lĂĄbait, megmutatva, milyen mocskos is valĂłjĂĄban. Megadom neki, amit akar, Ă©s azzal jutalmaz meg Louis, hogy kezĂ©t körĂ©m fonja.
- Fordulj meg – mondom neki.
AnĂ©lkĂŒl, hogy adnĂ©k neki esĂ©lyt a vĂĄlaszra, megfordĂ­tom a testĂ©t, mire felkiĂĄlt. PĂĄnikba esek egy pillanatra, de gyorsan rĂĄjövök, hogy közvetlenĂŒl a vĂ­zsugarak elƑtt van. Persze, hogy felkiĂĄlt, kibaszottul ordĂ­tani fog egy perc mĂșlva.
MögĂ© tĂ©rdelek, imĂĄdok Ă­gy lenni vele, sokkal többet Ă©rezhetek belƑle, megĂ©rinthetem krĂ©mes bƑrĂ©t a hĂĄtĂĄn, Ă©s figyelhetek minden izomra, ami mozog a bƑre alatt, nĂ©zhetem az összes levegƑvĂ©telt, amiĂ©rt kĂŒzd, ahogy belĂ© lököm magam.
VĂ©gighĂșzom kezemet a gerincĂ©n Ă©s közelebb mozdulok, lassan belĂ© nyomva magamat. HĂĄta Ă­vben meghajlik felĂ©m, Ă©n pedig megfogom a hosszĂĄt, miközben elkezdek lassan ki-be mozogni belƑle. Baszki, annyira rohadtul jĂł Ă©rzĂ©s, jobb, mint ĂĄltalĂĄban.
Biztosan a forrĂł vĂ­z miatt, ami körĂŒlöttĂŒnk van, miközben ki-be mozgok belƑle. Szemei szorosan össze vannak csukva, szĂĄja pedig kitĂĄtva. Ujjpercei majdnem fehĂ©rek attĂłl, hogy a kĂĄd szĂ©lĂ©t szorĂ­tja.
Gyorsabban akarok mozogni, belĂ© csapĂłdni, de kĂ©nyszerĂ­tem magamat, hogy ennĂ©l a lassĂș, kĂ­nzĂł tempĂłnĂĄl maradjak.
- Harry – nyög fel.
- HiĂĄnyozni fog, hogy megdugjalak, amikor elköltözöl – felelem.
- Igen – nyögi, miközben hĂĄtra hĂșzĂłdik lassĂș lökĂ©seimhez.
- Velem kellene jönnöd AngliĂĄba, Ă©s akkor nem hiĂĄnyozna – mondom.
Louis kizökken eksztåzissal teli ållapotåból, majd a jakuzzi måsik felébe megy.
- Nem megyek veled AngliĂĄba, Harry. Mindig is arrĂłl ĂĄlmodtam, hogy Seattle-be menjek, Ă©s most, hogy itt a lehetƑsĂ©g, nem mondok le rĂłla – feleli.
- Louis, nem mehetsz el. MĂ©g egy kurva lakĂĄsod sincs. Mit fogsz csinĂĄlni, az autĂłdban fogsz lakni? – mondom, miközben dĂŒh ĂĄraszt el.
LĂĄtom, hogy Louis kezd zaklatott lenni, de nem tudom rĂĄvenni magamat, hogy Ă©rdekeljen ebben a pillanatban.
- TalĂĄlni fogok egy rohadt lakĂĄst. Sandra fel fog hĂ­vni bĂĄrmelyik percben a lakĂĄssal kapcsolatban. És ha nem, Ken felajĂĄnlotta, hogy segĂ­t nekem, veled ellentĂ©tben – mondja.
- Nem valĂłszĂ­nƱ – motyogom az orrom alatt.
- Mit mondtĂĄl az elƑbb? – nem vĂĄlaszolok neki, Ă­gy folytatja. – Azt hittem, hogy egy jĂł kirĂĄndulĂĄsunk lesz bĂĄrmifĂ©le drĂĄma nĂ©lkĂŒl, de mint mindig, bebizonyĂ­tottad, hogy tĂ©vedtem. BelefĂĄradtam a szarsĂĄgaidba, Harry.
- Te voltĂĄl az, aki azt akarta, hogy jöjjek erre a kurva kirĂĄndulĂĄsra, Ă©s senki sem kĂ©rte, hogy viseld el a szarsĂĄgaimat – mondom. LĂĄtom a szemeiben, hogy feladja ezt a veszekedĂ©st velem.
- OkĂ©, te nyertĂ©l, mint mindig. Megyek lezuhanyozni – feleli, szemei fĂ©nyesek, miközben kiszĂĄll a kĂĄdbĂłl.
Figyelem, ahogy eltƱnik a hĂĄlĂłszobĂĄban, dĂŒhbƑl becsapva az ajtĂłkat, miközben bemegy.
- Bassza meg! – kiĂĄltom, beleĂŒtve a bugyborĂ©kolĂł vĂ­zbe, azt kĂ­vĂĄnva, hogy az visszaĂŒtne. BƱntudatom emiatt a Seattle-szarsĂĄg miatt azt okozza, hogy elveszĂ­tem a kibaszott eszemet, mĂĄr ami maradt belƑle amĂșgy is.
Rendbe kell hoznom ezt, vagy legalĂĄbb megprĂłbĂĄlni. Tartozok Louis-nak ezzel, fƑleg ezutĂĄn a veszekedĂ©s utĂĄn.
Be kell mennem Ă©s bocsĂĄnatot kĂ©rnem, amiĂ©rt fasz voltam vele, mielƑtt az egĂ©sz banda visszatĂ©r. TalĂĄn szerencsĂ©m lesz Ă©s elvesznek az erdƑben nĂ©hĂĄny ĂłrĂĄra, nekem pedig lesz egy kis nyugalmam Ă©s baszott csend Louis-val, elvĂ©ve a csendet.
Tudom kellett volna, hogy az, hogy felhĂ­vom SandrĂĄt, rossz ötlet. Csak nem tudtam, mi mĂĄst tehetnĂ©k, hogy rĂĄvegyem Louis-t, engedje el Seattle-t Ă©s jöjjön velem AngliĂĄba. Az a nƑ folyamatosan szinte felrobbantotta Louis telefonjĂĄt, amikor zuhanyozott, tĂ©nyleg nem volt vĂĄlasztĂĄsom, hogy beszĂ©ljek-e SandrĂĄval vagy sem. Fel kellett vennem a telefonjĂĄt.
El kellett mondanom neki, hogy Louis mĂĄr nem alkalmazott, Ă©s talĂĄn vagy talĂĄn nem egy megbĂ­zhatĂł bĂ©rlƑ. El kellett mondanom neki, hogy Louis mĂĄr lelĂ©pett nĂ©hĂĄny lakĂĄsbĂłl fizetĂ©s nĂ©lkĂŒl. El kellett mondanom neki, hogy ne hĂ­vja Louis-t, Ă©s egyik hĂ­vĂĄsĂĄt se fogadja. Hamis informĂĄciĂłim közĂŒl kurvĂĄra egyiknek sincs Ă©relme, de Sandra szerintem egyszerƱen nem akarta a drĂĄmĂĄt, ami Louis-val jĂĄrt volna.
Nem gondoltam arra, hogy Louis mit csinålna, ha råjönne, és az pokolian biztos, hogy nem gondoltam arra, hogy hol lakna, ha nem gondolja meg magåt. Azt hittem, amilyen irånyítåsmåniås, elhalasztja a költözését, ha nincs hol lennie.
Kibaszottul gratulĂĄlok, Harry.
Kiszållok a forró kådból, majd besétålok a szobåba, ami most mår pokolian hideg.
Oda-vissza pillantgatok a telefonom Ă©s a fĂŒrdƑ ajtaja között, amely a szobĂĄnkhoz kapcsolĂłdik. Vagy bemegyek oda Ă©s bocsĂĄnatot kĂ©rek tƑle, mielƑtt megdugom a zuhanyzĂłfalon, vagy felhĂ­vom SandrĂĄt, hogy megtudjam, rendbe hozhatom-e a kĂĄoszt, amit csinĂĄltam, Louis segĂ­tsĂ©ge nĂ©lkĂŒl most az egyszer.
Megfogom a telefonomat Ă©s egy takarĂłt a szĂ©k tĂĄmlĂĄjĂĄrĂłl, mielƑtt visszamegyek az erkĂ©lyre.
VĂ©gigpörgetem a nĂ©vjegyzĂ©kemet, majd megtalĂĄlom a Samuel nevet, kurva nagy csali. AmĂșgy se tudom, miĂ©rt mentettem el a nƑ szĂĄmĂĄt, azt hiszem, tudtam, hogy összekuszĂĄlom a szĂĄlakat, Ă©s megint fel kell hĂ­vnom a ribancot. MegvĂĄltoztattam a nevĂ©t abban az esetben, ha Louis ĂĄtnĂ©znĂ© a cuccaimat, amit tudtam, hogy megtesz. Azt hittem, rajtakapott korĂĄbban, amikor a kitörölt elƑzmĂ©nyeimre kĂ©rdezett rĂĄ Ă©s meghallotta, hogy Mollyval kiabĂĄlok telefonon, de nem. Biztos vagyok benne, hogy amĂșgy is inkĂĄbb lĂĄtnĂĄ meg az ingatlanĂŒgynököt a hĂ­vĂĄslistĂĄmban, mint Mollyt.
- Sandra Kennedy – veszi fel a telefont az elbizakodott nƑ. Alig hallom Ƒt. – HellĂł? – feleli, Ă©n pedig kihangosĂ­tom Ƒt, majd leteszem a telefont a szĂ©kre, mĂ­g Ă©n a kis takarĂłt a derekam körĂ© tekerem.
- A nevem Harry Styles, beszĂ©ltem magĂĄval mĂșlthĂ©ten egy… barĂĄtomrĂłl, Louis TomlinsonrĂłl, akit Ă©rdekelt az egyik lakĂĄsa – szĂłlalok meg.
- Igen, emlĂ©kszem – szĂł szerint hallom, ahogy a szemeit forgatja.
- Oké, nos, még mindig megvan az a lakås?
- Nem, nincs.
- Mi a fenéért nincs?
- Mert ingatlanĂŒgynök vagyok, Ă©s az a munkĂĄm, hogy ĂŒres lakĂĄsokat töltsek meg.
- Van mĂ©g több lakĂĄs, amit megtölthet? – prĂłbĂĄlok meg olyan udvarias lenni, amennyire csak lehetsĂ©ges, annak a tĂ©nynek az ellenĂ©re, hogy le akarom szedni a fejĂ©t.
- Te keltetted azt a benyomĂĄst, hogy az egyik barĂĄtod, Louis, nem olyan valaki, akivel az idƑmet kellene vesztegetnem, hogy lakĂĄst adjak neki, ha nekem nem tud fizetni, nem adhatok neki lakĂĄst, ahol Ă©lhet – feleli Sandra.
- Az a helyzet, hogy… nem olyan rossz Ƒ, mint ahogy beĂĄllĂ­tottam. IgazĂĄbĂłl nem vandalizĂĄlt semmilyen lakĂĄsban, vagy lĂ©pett le fizetĂ©s nĂ©lkĂŒl – kezdem el megmagyarĂĄzni.
- Te beteg, önzƑ rohadĂ©k – ijeszt meg Louis hangja, mire visszarĂĄndulok, leĂŒtve a telefonomat a szĂ©k szĂ©lĂ©rƑl a fapadlĂłra.
- HellĂł? – szĂłlal meg Sandra hangja hangosan a hangszĂłrĂłbĂłl.
LenyĂșlok Ă©s felveszem a telefont, aztĂĄn kikapcsolom, mielƑtt visszanĂ©zek Louis-ra.
- Hogy? Hogy tehetted ezt? – kezd el kiabĂĄlni.
- Én… – nem tudom, hogy mi a faszt mondjak.
- Nem! Ne is vesztegesd az idƑmet a kifogĂĄsaiddal! Mi a fenĂ©t gondoltĂĄl? – sĂ©tĂĄl vissza a kabinba, Ă©n pedig rohanok utĂĄna.
- Louis, hallgass meg.
Egy kibaszott seggfej vagyok, ez a baj velem.
- Nem! Te hallgass meg, Harry – szƱri ki a fogai között, hangja halk. – Annyira elegem van mĂĄr ebbƑl, elegem van abbĂłl, hogy mindent megprĂłbĂĄlsz szabotĂĄlni az Ă©letemben, ami nem forog körĂŒlötted! – hangja mĂĄr kĂ©tsĂ©gkĂ­vĂŒl nem halk.
- Ez nem az, amit…
- Fogd be! Fogd be a szĂĄd, te vagy a legönzƑbb, a legarrogĂĄnsabb, te egyszerƱen… ugh! – majdnem ĂŒvölt, kezei a levegƑbe emelkednek.
- Nem tudom, mit gondoltam, az elƑbb próbáltam meg rendbe hozni.
- Pontosan, pontosan ez az, amirƑl beszĂ©lek. Te mindig csinĂĄlsz valamit, mindig rejtegetsz valamit, mindig talĂĄlsz Ășj mĂłdokat arra, hogy megprĂłbĂĄlj irĂĄnyĂ­tani minden egyes dolgot, amit teszek, Ă©s ezt mĂĄr nem tudom elviselni! Ez tĂșl sok – jĂĄrkĂĄl oda-vissza a szobĂĄban, Ă©n pedig egy helyben ĂĄllok, figyelve Ƒt, ahogy elveszti a hidegvĂ©rĂ©t. – Azt tudom kezelni, hogy egy kicsit tĂșlvĂ©delmezƑ vagy, tudom kezelni, hogy idƑrƑl-idƑre verekedsz, a pokolba is, mĂ©g azt is tudom kezelni, hogy az idƑ felĂ©ben totĂĄlis seggfej vagy, mert mĂ©lyen legbelĂŒl mindig tudtam, hogy azt csinĂĄlod, ami szerinted a legjobb nekem, de ezt nem. MegprĂłbĂĄlod tönkretenni a jövƑmet, ezt pedig kurvĂĄra nem viselem el.
- SajnĂĄlom.
- Te mindig kibaszottul sajnĂĄlod! Mindig ugyanaz a szar, te csinĂĄlsz valamit, eltitkolsz valamit, mondasz valamit, Ă©n sĂ­rok, te azt mondod, hogy sajnĂĄlod, Ă©s bumm! Minden meg van bocsĂĄjtva, ezĂșttal nem – vesz el egy pĂĄrnĂĄt az ĂĄgyrĂłl, majd a padlĂłra dobja.
OkĂ©…
Tudom, hogy igaza van, Ă©s tudom, hogy dĂŒhös, talĂĄn dĂŒhösebb, mint korĂĄbban valaha is lĂĄttam Ƒt, Ă­gy befogom a szĂĄmat.
- Elegem van a vĂ©gtelen körbƑl, mĂĄr mondtam neked korĂĄbban, Ă©s nem hallgatsz rĂĄm. Új mĂłdokat talĂĄlsz, hogy folytasd a kört, de Ă©n befejeztem, annyira kurvĂĄra befejeztem! – mĂ©g egy pĂĄrnĂĄt dob a földre, Ă©n pedig nem tehetek rĂłla, de arra gondolok, hogy mennyire nagyon kĂŒlönbözƑek vagyunk.
- Befejezted velem?
- Azt mondtam?
- Azt mondtad, hogy befejezted – hangom elĂĄrul, megtörve a vĂ©gĂ©n.
- Azt mondtam, hogy befejeztem ezt a kört, annyira kurvĂĄra kimerĂŒlt vagyok, Ă©s ki nem ĂĄllhatom ezt. Nem csinĂĄlhatom tovĂĄbb ezt a szarsĂĄgot Ă­gy! Engedted volna, hogy Seattle-be költözzek anĂ©lkĂŒl, hogy bĂĄrhol is lakhatnĂ©k, csak azĂ©rt, hogy megprĂłbĂĄlj arra kĂ©nyszerĂ­teni, hogy ne menjek! – kiabĂĄlja. Könnyek nem hullanak a szemĂ©bƑl, amitƑl ideges vagyok. Én nem mondok semmit, engednem kell, hogy kiengedje felĂ©m Ă©rzett haragjĂĄt.
A lĂĄgy zajok, amelyek abbĂłl fakadnak, hogy a pĂĄrnĂĄk a földre esnek, olyan ellentĂ©t az Ă©n ökleimhez kĂ©pest, amikkel a gipszkartont ĂŒtöm, amikor mĂ©rges vagyok. Ezek mi vagyunk megszemĂ©lyesĂ­tve, Ƒ a csend, a tompĂ­tott, gyönyörƱ zaj, Ă©n meg egy kibaszott kalapĂĄcs vagyok, lerombolva mindent, ami az utamba kerĂŒl.
- KifelĂ©! – ordĂ­tja, aztĂĄn egy mĂĄsik pĂĄrna esik a földre.
- Ne, sajnĂĄlom, okĂ©, Ă©n…
- Menj a picsĂĄba. Most – fordul meg, hogy rĂĄm nĂ©zzen olyan mĂ©reggel a szemeiben, ami lĂĄbaimat az ajtĂłhoz viszi, mielƑtt az agyam felzĂĄrkĂłzhatna.

10 megjegyzés:

  1. Wooooww síelés utån nagyon kiråly ezt olvasni ��
    EgĂ©sz este vĂĄrtam, de nem baj, tudtam hogy mĂĄsnap dĂ©lelƑtt hozni fogod :)
    Oops, Harry ezt nagyon elszĂșrtad! RemĂ©lem idƑvel megint rendbe jön minden. ❤
    Nagyon köszönöm hogy fordĂ­tod nekĂŒnk :))
    Puszi ☺️❤

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Ó, remĂ©lem, jĂłl Ă©rezted magad :)
      Ha elƑfordul a kĂ©sĂ©s, mindig igyekszem utĂĄna minĂ©l elƑbb hozni :)
      HĂĄt igen, ezt elĂ©ggĂ© elrontotta... Így van, ebben bĂ­zhatunk :)
      Nagyon szĂ­vesen, Ă©n köszönöm, hogy olvassĂĄtok! Xx ♥

      Törlés
  2. Sziaaa 😊
    Semmi baj, neked is vannak mĂĄs dolgaid, Ă©n megĂ©rtem, meg szerintem a többi olvasĂłd is! 😊
    FĂ©lve ĂĄlltam neki...
    Aj, nem igaz mĂĄr Harry... Hogy lehet ennyire idiĂłta?? Tudtam, hogy ezt tette, Ă©s Ă©reztem is, hogy ebbƑl lesz a baj. Amikor kihangosĂ­totta, homlokon csaptam magam... Komolyan Harry? Istenem... Kivagyok tƑle... Nem csodĂĄlom, hogy Louis Ă­gy kiakadt. MiĂ©rt kell mindig ezt csinĂĄlnia? đŸ˜žđŸ˜©
    Uh, nem tudom mi lesz ezek utĂĄn, de nem akarom hogy vĂ©ge legyen 😞 Olyan jĂł volt minden...
    AzĂ©rt imĂĄdtam, csak most mĂ©g jobban kell a kövi, mert kikĂ©szĂŒlök đŸ˜Č
    Pusziii ❤❤

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia :)
      ÖrĂŒlök, hogy Ă­gy gondolod, megnyugodtam :)
      HĂĄt volt is rĂĄ okod...
      Én is tudtam, hogy bekavart valamit, mikor elƑször olvastam, mĂ©gse akartam elhinni. AmĂșgy nem kellett volna kihangosĂ­tania, bĂĄr ebbƑl amĂșgy is botrĂĄny lett volna szerintem.
      Itt teljes káosz lesz, ennyit mondhatok így elƑre.
      ÖrĂŒlök, hogy tetszett, Ă©s azt elhiszem :D Xx ♥

      Törlés
  3. Szia! 😊
    HAROLD EDWARD STYLES HOGY AZT A NEM LÉTEZƐ ISTENEDET ÁLDJAM MEG!!!! EKKORA MARHA TE SE LEHETSZ!!!!!!
    most komolyan szex közben kellett ezt mondania????? Nem lehetett volna kĂ©sƑbb vagy soha!!??
    Ajh TUDTAM HOGY EZT CSINÁLTA!!! KOMOLYAN KIHANGOSÍTANI A TELEFONT????!!!!
    AJJHHH még én is megilyedtem mikor Louis megjelent
    Igaza van Louisnak Ă©s okkal akadt ki
    Nagyon jĂłl tette Harry hogy nem szĂłlt semmit sem
    Ajh nem akarom hogy vége legyen
    Nem nem nem Ă©s nem
    Fantasztikus lett 😍😘😊
    Semmi baj sincsen én is csak ilyenkor tudok ide jönni és olvasni
    Puszi Zsozso ❤

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia :)
      HĂĄt igen, Ă©n is Ă­gy Ă©reztem ezzel kapcsolatban...
      Egyetértek, egyåltalån nem jókor hozta fel ezt a témåt...
      És hogy kihangosítja a telefont, hát ez hatalmas hiba volt.
      Én is :D
      Csak egyet tudok Ă©rteni, Louis okkal dĂŒhös Harryre, Harry meg tanulhatott volna mĂĄr a korĂĄbbi hibĂĄibĂłl, Ă©s okĂ©, az pozitĂ­v, hogy megprĂłbĂĄlta rendbe hozni, csak ez mĂĄr kĂ©sƑ volt.
      Lesznek mĂ©g boldog pillanatok, mĂ©g csak az Ă©vad elejĂ©n vagyunk, ebben remĂ©nykedhetĂŒnk :D
      ÖrĂŒlök, hogy tetszett :)
      Akkor jĂłl van :) Xx ♥

      Törlés
  4. Ojaj, mĂĄr mikor le volt Ă­rva, hogy kihangosĂ­totta Harry a telefont, tudtam, hogy Louis meg fogja hallani.. xDD
    Na azért végre Lou is bekeményített, ezt most azért Harry megérdemelte, elég nagy szemétség volt.
    Nagyon vĂĄrom mi lesz ezutĂĄn!:D

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Én is egybƑl tudtam, hogy ebbƑl baj lesz :D
      Igen, ezt nagyon nem kellett volna, tanulhatott volna a korábbi esetekbƑl...
      Jaaj, azt el se tudjåtok képzelni...
      Xx ♥

      Törlés
  5. Ookéé.Most akkor...Nem,igazåbol nem akadtam ki,Harry tobbszor elkovetett ilyen hibåkat,tudtam,amikor felhívta a csajt,hogy Louis valamit meghall,viszont nem így képzeltem el.De mégis buszke vagyok Lou-ra,hisz azért ezt mår tényleg nem bocsåjthatta meg.
    Ha lenne tobb idƑm,biztosan elolvasnĂĄm a sztori elejĂ©t,legalĂĄbbis az After1-et biztosan.ƐszintĂ©n bevallom, a 2. rĂ©szt nem igazĂĄn szerettem,egyedul a vĂ©gĂ©nĂ©l voltam bezsongva. És ez a rĂ©sze a KEDVENCEM.Na mindegy,eldontottem, hogyha nem is az egĂ©szet,de legalĂĄbbis a legelejĂ©bƑl pĂĄr rĂ©szt vissza olvasok,hogy kicsit nosztalgiĂĄzzak.
    EzutĂĄn a veszekedĂ©s utĂĄn rĂĄm fĂ©r. ☻
    U.I.:Harold,kĂ©rlek,ne legyĂ©l ilyen barom.És Louis,egyetĂ©rtek veled Ă©s tĂ©nyleg kicsit buntesd a pĂĄrod,de ne sokĂĄig,az nem kell nektek. :D :D

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. HĂĄt igen sajnos, ezen Ă©n sem lepƑdtem meg, inkĂĄbb csalĂłdott voltam, hogy mĂ©g mindig elkövet ilyen hibĂĄkat... Ezt pedig mĂĄr nagyon nehezen lehet megbocsĂĄtani.
      Én mindenkĂ©ppen ajĂĄnlom, hogy olvasd el, megĂ©ri ;) A 2. Ă©vad nekem sem a kedvencem, vĂ©gig veszekedik az egĂ©szet. De hidd el, ebben is lesz elĂ©g drĂĄma... Helyes-helyes :)
      Ui.: Pontosan, egyetĂ©rtek, kis bĂŒntetĂ©s, aztĂĄn legyenek mĂĄr vĂ©gre nyugalomban :D Xx

      Törlés