2017. mårcius 17., péntek

Chapter 216

Sziasztok! 😊
VĂ©gre valahĂĄra (valamennyire) sikerĂŒl idƑben jelentkeznem, el se hiszem 😅 A fejezet elejĂ©n rögtön több mindent is zĂĄrĂłjelbe Ă­rtam. Az elsƑnĂ©l a pontos kifejezĂ©st, amit hasznĂĄltak, mert ƑszintĂ©n szĂłlva fogalmam se volt, hogy ez mit akar jelenteni pontosan, de azĂ©rt Ă­rtam valamit magyarul is 😂 A mĂĄsodiknĂĄl pedig ismĂ©t egy olyan van, ami az angol nyelvben megtalĂĄlhatĂł, a magyarban meg nem. Az Ƒk (they are vagy they're) ragozĂĄsĂĄrĂłl van szĂł, ez ugye a magyarban nincs, de muszĂĄj voltam odaĂ­rni, hogy mikor melyiket hasznĂĄltĂĄk, mert amĂșgy elĂ©g fura lenne 😃 MĂĄs megjegyezĂ©sem nincs szerintem, nagyon kĂ­vĂĄncsi vagyok, hogy mi lesz a vĂ©lemĂ©nyetek majd, Ă©rdekes a rĂ©sz. Egy hĂ©t mĂșlva talĂĄlkozunk Ășjra.
Kellemes olvasást! 😊😘



Chapter 216
 
Harry szemszöge
- Az egĂ©sz visszaĂșton követni fogsz? – kĂ©rdezem a zaklatĂł srĂĄctĂłl.
- Nem, visszamegyek a szĂŒleim kabinjĂĄba.
- Nos, menj a kabinjukhoz egyedĂŒl.
- Nem vagy nagyon udvarias – hĂŒmmögi.
- TĂ©nyleg? Azt mondtĂĄk, ez az egyik legerƑsebb jellegzetessĂ©gem – forgatom a szemeimet, mĂ©g akkor is, ha nem lĂĄtja az arcomat.
- Valaki hazudott neked – vihogja mögöttem, Ă©n pedig elrĂșgom a csizmĂĄm talpa alatt lĂ©vƑ köveket. Most az egyszer örĂŒlök, hogy Louis azt mondta, vegyem le a csizmĂĄmat a kabin ajtajĂĄnĂĄl, kĂŒlönben Liam tornacipƑjĂ©t kellett volna felvennem. Nem nĂ©z ki jĂłl, Ă©s majdnem biztos vagyok benne, hogy a lĂĄba sokkal kisebb, mint az enyĂ©m. – SzĂłval honnan jöttĂ©l? – kĂ©rdezi.
Figyelmen kĂ­vĂŒl hagyom Ƒt, Ă©s folytatom az utamat az Ășton, azt hiszem, balra kellene fordulnom a következƑ stop tĂĄblĂĄnĂĄl, pokolian nagyon remĂ©lem.
- Anglia? – teszi fel a kĂ©rdĂ©st.
- Igen, melyik irĂĄnyba? – kĂ©rdezem tƑle, mire jobbra mutat. Persze, hogy tĂ©vedtem. – TudjĂĄk a szĂŒleid, hogy elmentĂ©l? – az utolsĂł dolog, amire szĂŒksĂ©gem van, hogy feldĂŒhĂ­tsek valaki mĂĄst.
- KĂ©tlem, tĂĄrsasĂĄguk van, Ă©s amĂșgy is figyelmen kĂ­vĂŒl hagytak – sĂłhajt fel.
Szeme jĂ©gkĂ©k szĂ­nƱ, nadrĂĄgja pedig kicsit ĂĄthĂșzott a lĂĄbai alatt lĂ©vƑ kavicsokon (drag across the gravel). Louis-ra emlĂ©keztet, vagyis arra a Louis-ra, akinek elƑször bemutattak. Az Ă©n Louis-m többĂ© mĂĄr nem hordja a förtelmes khaki nadrĂĄgjait. Új szĂłkincse is lett, ez mind annak köszönhetƑ, hogy tĂșl sokszor dĂŒhĂ­tettem Ƒt fel.
- Te is a szĂŒleiddel vagy itt? – a srĂĄc hangja halk, Ă©des is akĂĄr.
- Nem, vagyis nagyjĂĄbĂłl.
- Ɛk (they are) nagyjĂĄbĂłl a csalĂĄdod? – mosolyodik el, azt hasznĂĄlva, hogy Ƒk (they are) az ĂĄtlagos Ƒk (they’re) helyett, ami szintĂ©n Lou-ra emlĂ©keztet.
Újra a fiĂșra nĂ©zek, hogy megbizonyosodjak rĂłla, tĂ©nyleg ott van, Ă©s ez nem valamifĂ©le furcsa, KarĂĄcsonyi Ă©nekes fajta hĂŒlyesĂ©g, ahol Ƒ egy kĂ­sĂ©rtet, ami azĂ©rt jött, hogy valamilyen leckĂ©t tanĂ­ttasson meg velem.
- A csalĂĄdom Ă©s a pĂĄrom. EgyĂ©bkĂ©nt van barĂĄtom – figyelmeztetem Ƒt. Nem lĂĄtom Ășgy, hogy ezt a srĂĄcot Ă©rdekelnĂ©m, viszont egyszer Louis-rĂłl is ugyanezt gondoltam.
- OkĂ©… – feleli.
- OkĂ© – veszem fel a tempĂłmat, azt akarva, hogy egy kis teret hozzak lĂ©tre köztem Ă©s az idegen között.
Mindketten jobbra fordulunk a stop tĂĄblĂĄnĂĄl, aztĂĄn a fƱre sĂ©tĂĄlunk, ahogy egy teherautĂł elhalad mellettĂŒnk.
- Akkor hol van? A pĂĄrod?
- Alszik – Ă©rtelmesnek tƱnik, hogy ugyanazt a hazugsĂĄgot hasznĂĄljam, amit az apĂĄmnak Ă©s Karennek is mondtam.
- Hmm.
- Hmm, mi? – nĂ©zek rĂĄ.
- Semmi – bĂĄmul elƑrefelĂ©.
- MĂĄr a visszaĂșt felĂ©ig követtĂ©l, ha van valami mondanivalĂłd, akkor mondd – jegyzem meg durvĂĄn.
- Csak azon gondolkoztam, hogy Ășgy tƱnik, mintha megprĂłbĂĄlnĂĄl elszökni valamitƑl vagy rejtƑzködni, nem tudom, mindegy.
- Nem rejtƑzködöm, azt mondta nekem, hogy menjek a picsĂĄba, Ă­gy azt tettem.
Mi a fenét tud ez az önjelölt Louis egyébként is?
- MiĂ©rt rĂșgott ki?
- Mindig ilyen kĂ­vĂĄncsi vagy?
- Igen, az vagyok – mosolyodik el.
- UtĂĄlom a kĂ­vĂĄncsi embereket – figyelmeztetem Ƒt.
KivĂ©ve Louis-t, persze. Nem szĂĄmĂ­t, mennyire szeretem Ƒt, nĂ©ha be akarom ragasztani a szĂĄjĂĄt egyik kihallgatĂĄsĂĄt követƑen. SzĂł szerint Ƒ a legtolakodĂłbb emberi lĂ©ny, akivel valaha is talĂĄlkoztam.
De igazĂĄbĂłl hazudok, imĂĄdom a nyaggatĂł viselkedĂ©sĂ©t, rĂ©gen utĂĄltam, de most mĂĄr Ă©rtem. Én is tudni akarok rĂłla mindent, hogy mit gondol, mit csinĂĄl, mit akar. RĂĄdöbbenek, kibaszott rĂ©mĂŒletemre, hogy most mĂĄr több kĂ©rdĂ©st teszek fel, mint Ƒ.
- SzĂłval elmondod nekem? – erƑlteti a srĂĄc.
- Mi a neved? – kĂ©rdezem tƑle, figyelmen kĂ­vĂŒl hagyva kĂ©rdĂ©sĂ©t.
- Logan – feleli.
- Én Harry vagyok.
- Mesélj a baråtodról.
- Miért?
- Úgy tƱnik, hogy feldĂșlt vagy, Ă©s kivel lenne jobb beszĂ©lni, mint egy idegennel?
Nem akarok beszĂ©lni vele, hĂĄtborzongatĂłan hasonlĂ­t Louis-ra, Ă©s ettƑl kellemetlenĂŒl Ă©rzem magam.
- Nem hiszem, hogy ez jĂł ötlet – a nap elkezdett lejjebb menni az Ă©gen, mĂ©ly ĂĄrnyalatĂș rĂłzsaszĂ­nƱvĂ© vĂĄltoztatva a horizontot.
- És az az, hogy ha bent tartod?
- NĂ©zd, te… kedvesnek tƱnsz meg minden, de nem ismerlek tĂ©ged, te sem ismersz engem, szĂłval ez a beszĂ©lgetĂ©s nem fog megtörtĂ©nni – mondom neki, mire a homlokĂĄt rĂĄncolja.
- Rendben – sĂłhajt fel Logan.
VĂ©gre meglĂĄtom apĂĄm kabinjĂĄnak ismerƑs lejtƑs tetejĂ©t a tĂĄvolban.
- Nos, Ă©n itt vagyok – köszönök el.
- TĂ©nyleg? VĂĄrj… az apukĂĄd Ken, ugye? – ĂŒti meg kis kezĂ©vel a homlokĂĄt.
Mi a fene?
- Igen? – mindketten abbahagyjuk a sĂ©tĂĄlĂĄst a kocsifelhajtĂł vĂ©gĂ©n.
- IdiĂłta vagyok, hĂĄt persze! Az akcentussal hogy nem gondoltam erre korĂĄbban – nevet fel.
- Nem Ă©rtem – nĂ©zek le rĂĄ.
- A te apukĂĄd Ă©s az enyĂ©m barĂĄtok, egyĂŒtt jĂĄrtak egyetemre vagy valami. Az elmĂșlt egy ĂłrĂĄt Ă©ppen azzal töltöttem, hogy a fĂ©nykorukrĂłl hallgattam törtĂ©neteket.
- Ó, ez ironikus – mosolyodom el fĂ©lig, nem Ă©rzem olyan kellemetlenĂŒl magamat ezzel a srĂĄccal, mint nĂ©hĂĄny perccel ezelƑtt.
- SzĂłval akkor tĂ©nyleg nem vagyunk idegenek – mosolyodik el.

Louis szemszöge
- SĂŒtik – vĂĄlaszoljuk Liammel egyszerre.
- Akkor sĂŒtik – mosolyodik el Karen, majd kinyitja a szekrĂ©nyt.
Karen soha nem ĂĄll meg, mindig sĂŒt, fƑz, pirĂ­t. Nem mintha panaszkodnĂ©k, a fƑztje hihetetlen.
- Most mĂĄr sötĂ©t van kint, remĂ©lem, nem tĂ©vedt el – szĂłlal meg Ken, mire Liam bĂłlint.
Harry mĂĄr majdnem hĂĄrom ĂłrĂĄja elment, Ă©n pedig minden tƑlem telhetƑt megteszek, hogy ne essek pĂĄnikba. Tudom, hogy jĂłl van, ha bĂĄrmi is törtĂ©nne vele, azt tudnĂĄm. Nem tudom, hogyan magyarĂĄzzam meg, de mĂ©lyen legbelĂŒl tudom, hogy egyszerƱen csak tudnĂĄm.
Azonban nem amiatt aggĂłdom, hogy valami bĂĄntja Ƒt. Amiatt aggĂłdok, hogy a frusztrĂĄciĂłjĂĄt hasznĂĄlja kifogĂĄskĂ©nt velem Ă©s önmagĂĄval szemben, hogy a helyi bĂĄrba menjen.
Amennyire nagyon azt akartam, hogy menjen el tƑlem, megölne, ha lĂĄtnĂĄm Ƒt ĂĄtbotorkĂĄlva az ajtĂłn alkoholos lehelettel. Csak szĂŒksĂ©gem volt egy kis tĂĄvolsĂĄgra, idƑre, hogy gondolkozzak Ă©s lenyugodjak. Nem jutottam el a gondolkodĂłs rĂ©szhez, minden ĂĄron elkerĂŒltem.
- Arra gondoltam, hogy mindannyian bemehetnĂ©nk a jakuzziba ma este vagy talĂĄn reggel? – ajĂĄnlja Karen. Liam visszaköpi a szĂłdĂĄjĂĄt a poharĂĄba, Ă©n meg gyorsan elnĂ©zek, az arcom belsejĂ©t megharapva. Annak az emlĂ©ke, hogy Liam Ă©szrevette a pezsgƑfĂŒrdƑben ĂșszĂł alsĂłnadrĂĄgomat, tĂșl friss, Ă©s Ă©rzem a hƑt az arcomban.
- Karen, Ă©desem, nem hiszem, hogy a jakuzziba akarnak jönni velĂŒnk – nevet fel Ken, mire Karen elmosolyodik, rĂĄjƑve, hogy egy kicsit kĂ­nos lenne ötĂŒnknek beszĂĄllnia egy pezsgƑfĂŒrdƑbe egyĂŒtt.
- Azt hiszem, igazad van – nevet fel, elvĂĄlasztva az elƑre elkĂ©szĂ­tett tĂ©sztamasszĂĄt kis labdĂĄkkĂĄ. – UtĂĄlom ezt a dolgot – hĂșzza össze az orrĂĄt.
Biztos vagyok benne, hogy Karennek szörnyƱ az elƑre elkĂ©szĂ­tett tĂ©sztamassza, de nekem mennyorszĂĄg. FƑleg most, amikor Ășgy Ă©rzem, bĂĄrmelyik pillanatban felrobbanhatok.
KĂ­nos volt, amikor Karen Ă©s Ken megĂ©rkeztek a szomszĂ©dlĂĄtogatĂĄsbĂłl, egy rĂ©gi barĂĄtja Kennek az egyetemrƑl, azt mondtĂĄk. Liam Ă©s Ă©n egy beszĂ©lgetĂ©s közepĂ©n voltunk Danielle-rƑl Ă©s a jövendƑbeli lakĂĄsukrĂłl, amikor az anyja Ă©s Ken hĂ­vtak minket. MegemlĂ­tettĂ©k, hogy belefutottak Harrybe, miközben Ƒ tĂĄvozott, Ășgy tƱnik, azt mondta nekik, hogy aludtam, Ă­gy minden tƑlem telhetƑt megtettem, hogy folytassam hazugsĂĄgĂĄt, azt felelve, hogy csak akkor Ă©bredtem fel, amikor Liam bejött a szobĂĄba.
KĂ­vĂĄncsi voltam, hogy hol van Harry Ă©s mikor jön vissza azĂłta a pillanat Ăłta, hogy elment. Egy rĂ©szem egyĂĄltalĂĄn nem akarja lĂĄtni Ƒt, de egy rĂ©szemnek, egy sokkal nagyobb rĂ©szemnek tudnia kell, hogy semmi olyat nem csinĂĄl, ami veszĂ©lyezteti a mĂĄr amĂșgy is törĂ©keny kapcsolatunkat.
MĂ©g mindig rendkĂ­vĂŒl mĂ©rges vagyok rĂĄ, amiĂ©rt beavatkozott a Seattle-i lakĂĄsommal kapcsolatos dologba, Ă©s fogalmam sincs, mi a fenĂ©t fogok csinĂĄlni ezzel.

Harry szemszöge
- SzabotĂĄltad a lakĂĄsĂĄt? – kĂ©rdezi Logan, leesett ĂĄllal.
- Mondtam, hogy elbaszott – emlĂ©keztetem Ƒt.
Újabb fĂ©nyszĂłrĂłk villannak fel mellettĂŒnk, miközben a szĂŒlei kabinjĂĄhoz sĂ©tĂĄlunk. Minden szĂĄndĂ©kom megvolt, hogy az apĂĄmĂ©ba menjek vissza, de Logan bebizonyĂ­totta, hogy megfelelƑ hallgatĂł eddig, szĂłval amikor felajĂĄnlotta, hogy menjĂŒnk vissza az Ƒ kabinjĂĄba Ă©s fejezzĂŒk be a megbeszĂ©lĂ©sĂŒnket, elfogadtam. TĂĄvollĂ©tem egy kis idƑt fog adni Louis-nak, hogy lenyugodjon, Ă©s remĂ©lhetƑleg kĂ©szen fog ĂĄllni, hogy beszĂ©ljen velem, mire visszatĂ©rek.
- Azt nem mondtad, hogy milyen szinten lett elrontva, nem hibĂĄztatom Ƒt, amiĂ©rt mĂ©rges rĂĄd – feleli a srĂĄc, persze, hogy Louis oldalĂĄra ĂĄll.
Nem tudom elkĂ©pzelni, mit gondolna rĂłlam, ha tudnĂĄ az összes szarsĂĄgot, amiken keresztĂŒlment miattam Louis az elmĂșlt hat hĂłnapban.
- Nos, mit fogsz tenni ezzel kapcsolatban? – kĂ©rdezi, kinyitva a bejĂĄrati ajtĂłt a szĂŒlei kabinjĂĄhoz. Nagyon extravagĂĄns, mĂ©g nagyobb, mint az apĂĄmĂ©.
Kibaszott gazdag emberek.
- Az emeleten kellene lenniĂŒk – feleli, ahogy besĂ©tĂĄlunk.
- Kiknek kellene az emeleten lenniĂŒk? – teszi fel a kĂ©rdĂ©st egy nƑ hangja, mire Logan fintorog, mielƑtt a nƑhöz fordul, akirƑl feltĂ©telezem, hogy az anyja. Logan Ășgy nĂ©z ki, mint a nƑ.
- Ɛ ki? – sĂ©tĂĄl be a nappaliba egy közĂ©pkorĂș fĂ©rfi, pĂłlĂłt Ă©s khaki nadrĂĄgot viselve.
NagyszerƱ, kibaszott nagyszerƱ. EgyszerƱen csak vissza kellett volna mennem Louis-hoz. KĂ­vĂĄncsi vagyok, hogyan Ă©reznĂ© magĂĄt, ha tudnĂĄ, hogy itt vagyok, bĂĄnnĂĄ? AmĂșgy is elĂ©g mĂ©rges rĂĄm, Ă©s van egy mĂșltja azzal kapcsolatban, hogy nĂ©hĂĄny emberre fĂ©ltĂ©keny, de ez a srĂĄc egyikƑjĂŒkhöz sem hasonlĂ­t.
- Ɛ Harry, Ken fia – mutat be engem, aztĂĄn egy vigyor jelenik meg a fĂ©rfi arcĂĄn.
- Azon gondolkoztam, hogy megismerhetlek-e! – angol, ez megmagyarĂĄzza, honnan ismeri az apĂĄmat az egyetemrƑl.
IdesĂ©tĂĄl Ă©s megveregeti a vĂĄllamat, Ă©n teszek egy lĂ©pĂ©st hĂĄtra, mire kissĂ© a homlokĂĄt rĂĄncolja, de Ășgy tƱnik, ezt a reakciĂłt vĂĄrta tƑlem. Apa biztosan figyelmeztette Ƒt velem kapcsolatban. Majdnem felnevetek a gondolaton.
- Édesem, Ƒ Anne fia – feleli a fĂ©rfi.
- Ismeri anyĂĄt? – kĂ©rdezem tƑle, mielƑtt a felesĂ©gĂ©hez fordulok.
- Igen, ismertem anyukĂĄdat, mĂ©g mielƑtt az anyukĂĄd lett – mosolyodik el a nƑ.
Össze vagyok zavarodva.
- Mindannyian barĂĄtok voltunk, öten – teszi hozzĂĄ.
- Öten? – kĂ©rdezem.
- Édesem – nĂ©z a fĂ©rfi a felesĂ©gĂ©re, feltĂ©telezem, hogy elcsendesĂ­tse Ƒt.
- EgyĂ©bkĂ©nt pont Ășgy nĂ©zel ki, mint anyukĂĄd! Csak annyi, hogy apukĂĄd szemeit örökölted, azĂłta nem lĂĄttam Anne-t, hogy visszaköltöztem AmerikĂĄba, hogy van? – kĂ©rdezi.
- Jól van, hamarosan férjhez megy.
- TĂ©nyleg? – visĂ­tja. – Add ĂĄt neki gratulĂĄciĂłmat, ezt csak olyan nagyszerƱ hallani.
- OkĂ© – vĂĄlaszolom, ezek az emberek rohadtul tĂșl sokat mosolyognak. Olyan, mintha hĂĄrom Karennel lennĂ©k egy szobĂĄban, csak sokkal több a bosszĂșsĂĄg Ă©s sokkal kevesebb a bĂĄj. – Lassan megyek – mondom Logannek, ez mĂĄr elĂ©g kĂ­nos volt.
- Nem kell indulnod, felmegyĂŒnk az emeletre – szĂłlal meg Logan apja, majd karjĂĄt felesĂ©ge dereka körĂ© fonja, hogy felvezesse Ƒt a lĂ©pcsƑn.
- Bocsi, Ƒk…
- Elbizakodottak? – felelem helyette.
- Igen, nagyon – nevet fel, aztĂĄn leĂŒl a kanapĂ©ra. Én kĂ­nosan ĂĄllok az ajtĂłnĂĄl. – BĂĄnni fogja a pĂĄrod, ha itt vagy? – kĂ©rdezi tƑlem.
- Nem tudom, valĂłszĂ­nƱleg – nyögök fel, bosszankodva beletĂșrok a hajamba az ujjaimmal.
- AkarnĂĄd, hogy Ƒ is ugyanazt a dolgot tegye? Hogyan Ă©reznĂ©l te, ha Ƒ egy srĂĄccal lĂłgna, akivel csak nemrĂ©g talĂĄlkozott? – amint a szavak elhagyjĂĄk az ajkait, dĂŒh ĂĄrasztja el a mellkasomat.
- MĂ©rges lennĂ©k – morgom.
- Gondoltam – vigyorogja, majd megĂŒtögeti a kanapĂ©t mellette. Veszek egy mĂ©ly levegƑt, aztĂĄn odalĂ©pkedek, hogy a kanapĂ© ellenkezƑ oldalĂĄra ĂŒljek. – Akkor te vagy a fĂ©ltĂ©keny tĂ­pus?
- Azt hiszem – Ășgy Ă©rtem, tĂ©nyleg majdnem megöltem Zaynt, Ă©s mĂ©g mindig meg akarom tenni.
- Fogadok, hogy a pĂĄrodnak nem nagyon tetszene, ha megcsĂłkolnĂĄl – mozdul közelebb, mire felugrok a kanapĂ©rĂłl. FĂ©lĂșton vagyok az ajtĂłhoz, mielƑtt Logan elkezd nevetni.
- Mi a franc? – prĂłbĂĄlom halkan tartani a hangomat.
- Csak szĂłrakoztam veled, nem vagyok Ă©rdekelt, hidd el, – mosolyodik el – Ă©s megkönnyebbĂŒlĂ©s tudni, hogy te sem, most pedig ĂŒlj le – lehet, hogy sok ugyanolyan vonĂĄsa van, mint Louis-nak, de nem olyan Ă©rdes vagy ĂĄrtatlan, mint Lou.
LeĂŒlök a kanapĂ©val szemben lĂ©vƑ szĂ©kre, nem ismerem ezt a srĂĄcot elĂ©ggĂ© ahhoz, megbĂ­zzak benne, Ă©s az pokolian biztos, hogy nem akarom, hogy meg kelljen vĂ©deni magamat attĂłl, hogy megprĂłbĂĄljon megcsĂłkolni ismĂ©t.
- Most pedig mondd el, mi van Seattle-ben, amivel nem vagy hajlandó szembenézni Louis-ért?
- Semmi kĂŒlönleges. TĂ©nyleg van ott egy kis rossz elĆ‘Ă©letem, de ez több annĂĄl. A tĂ©ny, hogy Ƒ virĂĄgzani fog – vĂĄlaszolom, tudva, milyen kibaszott ƑrĂŒlten hangzok, de leszarom, ez a srĂĄc egy ĂłrĂĄig követett, szĂłval ha bĂĄrki is ƑrĂŒlt, az Ƒ.
- És ez egy rossz dolog?
- Nem, azt akarom, hogy virĂĄgozzon, termĂ©szetesen, csak a rĂ©sze akarok lenni – sĂłhajtok fel, kĂ©tsĂ©gbeesettĂŒl hiĂĄnyolva Ƒt, mĂ©g akkor is, ha csak pĂĄr ĂłrĂĄja. A tĂ©nytƑl, hogy ennyire mĂ©rges rĂĄm, mĂ©g jobban hiĂĄnyolom Ƒt.
- SzĂłval nem vagy hajlandĂł Seattle-be menni vele, mert rĂ©szt akarsz venni az Ă©letĂ©ben? Ennek nincs Ă©rtelme – jelenti ki a nyilvĂĄnvalĂłt.
- Tudom, hogy nem Ă©rted, Ƒ sem, de Ƒ az egyetlen dolog, amim van. SzĂł szerint, Ƒ az egyetlen dolog az Ă©letemben, amit nem szarok le, Ă©s nem veszĂ­thetem Ƒt el, semmim sem lenne nĂ©lkĂŒle, Ƒ mindenem, amim van – miĂ©rt mondom el ezt a szarsĂĄgot neki? – Tudom, hogy kibaszott szĂĄnalmasan hangzom.
- Nem, nem hangzol Ășgy – ajĂĄndĂ©koz meg egy egyĂŒtt Ă©rzƑ mosollyal, Ă©n pedig elnĂ©zek. Az utolsĂł dolog, amit akarok az az egyĂŒttĂ©rzĂ©s.
A lĂ©pcsƑn lekapcsolĂłdnak a fĂ©nyek, mire visszanĂ©zek Loganre.
- Mennem kellene? – kĂ©rdezem.
- Nem, biztos vagyok benne, hogy apĂĄm el van ragadtatva, hogy hazahoztalak tĂ©ged – feleli, nincs szarkazmus a hangjĂĄban.
- Miért van ez?
- Nos, amióta bemutattam nekik Rileyt, azt reméli, hogy szakítunk.
- Nem kedveli Ƒt vagy valami szarság?
- Ja.
- Miért lenne az jobb, hogy én itt vagyok?
- Apa utĂĄlja Rileyt, Ă©s tudja, hogy biszexuĂĄlis vagyok, de inkĂĄbb a lĂĄnyok felĂ© hajlok – feleli, mire majdnem rĂĄmosolygok.
Rosszul Ă©rzem magam, amiĂ©rt az apja nem fogadja el a kapcsolatĂĄt, de be kell vallanom, hihetetlenĂŒl megkönnyebbĂŒltem.

Louis szemszöge
- Nagyon jĂł, mert a lakĂĄs sĂ©tatĂĄvon belĂŒl van a kampusztĂłl, szĂłval nem kell majd vezetnem a vĂĄrosban – magyarĂĄzza Liam.
- HĂĄla az Ă©gnek ezĂ©rt – teszi a kezĂ©t Karen a fia vĂĄllĂĄra, mire Liam megrĂĄzza a fejĂ©t.
- JĂłl vezetek, jobban, mint Louis – csipkelƑdik.
- Nem vagyok annyira rossz, jobb vagyok, mint Harry – jegyzem meg, elvĂ©ve egy sĂŒtit az elƑttĂŒnk lĂ©vƑ tĂĄnyĂ©rrĂłl a pulton.
Folyamatosan az ajtót figyelem, vårva Harryre, hogy visszatérjen. Haragom lassan aggódåsså våltozott, ahogy a percek teltek.
- OkĂ©, köszönöm, hogy elmondtad, holnap talĂĄlkozunk – mondja Ken a telefonjĂĄba, miközben csatlakozik hozzĂĄnk a konyhĂĄban.
- Ki volt az?
- Max, Harry az Ƒ kabinjukban van Logannel – feleli Ken, mire a gyomrom összeszorul.
- Logan? – nem tudom megĂĄllĂ­tani magamat attĂłl, hogy megkĂ©rdezzem.
- Max fia, nagyjĂĄbĂłl veled egykorĂș.
MiĂ©rt lenne Harry a szomszĂ©dok kabinjĂĄban a fiĂșkkal? Ismeri Ƒt? JĂĄrt vele korĂĄbban?
- Hamarosan visszajön, biztos vagyok benne – rĂĄncolja a homlokĂĄt Ken, nekem pedig olyan Ă©rzĂ©sem tĂĄmad, hogy nem vette fontolĂłra a reakciĂłmat erre az informĂĄciĂłra, mielƑtt kimondta azt.
- Igen – fulladozom, felĂĄllva a pultnĂĄl lĂ©vƑ szĂ©krƑl. – Én csak… elmegyek lefekĂŒdni – mondom nekik, megprĂłbĂĄlva egyben tartani magamat. Érzem, hogy dĂŒhöm ĂșjjĂĄĂ©pĂŒl, Ă©s el kell mennem tƑlĂŒk, mielƑtt kiforr.
- Felmegyek veled – ajĂĄnlja Liam.
- Ne, jĂłl vagyok, tĂ©nyleg. KorĂĄn keltem, mindannyian, Ă©s kezd kĂ©sƑ lenni – biztosĂ­tom Ƒt, mire bĂłlint, mĂ©g akkor is, ha meg tudom mondani, hogy nem veszi be.
Ahogy elĂ©rem a lĂ©pcsƑt, hallom Liamet megszĂłlalni:
- Harry egy rohadt idiĂłta.
Igen, Liam. Igen, az.

10 megjegyzés:

  1. Yeey! ÖrĂŒlök, hogy idƑben hoztad!
    AjĂĄnlom Harrynek hogy tartsa tĂĄvol magĂĄt LogantƑl... BĂĄr a törtĂ©net haladĂĄsĂĄbĂłl Ă­tĂ©lve törtĂ©nni fog valami... nem tudom. Majd kiderĂŒl :)
    Szép estét, puszi! ����

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Én is, vĂ©gre nem volt annyi dolgom pĂ©ntek este :D
      Annyit mondhatok, hogy igen, törtĂ©nni fog valami... hogy mi, az hamarosan kiderĂŒl ;)
      Remélem, jól telt neked is az este :) Xx

      Törlés
  2. Szia. Nagyon jĂł a rĂ©sz. Ez a Logan is be fog kavarni mi?! 😂
    VĂĄrom a kövit. Puszi 😘

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia, örĂŒlök, hogy tetszett :) HĂĄt okoz egy kis kellemetlensĂ©get, bĂĄr nem szĂĄndĂ©kosan, most kivĂ©telesen, ennyit elĂĄrulhatok ;)
      Egy hét és itt lesz :) Xx

      Törlés
  3. Helloo 😊
    Neeeeeem! Nem Ă©s nem!! Harry most komolyan?? Mi a francĂ©rt mentĂ©l vele?? Ha törtĂ©nni fog valami kettƑjĂŒk között Ă©n vĂ©geztem!! És kiherĂ©lem Harryt!! Nem lehet ilyen idiĂłta... Ajj, istenem... Tönkre tesznek.
    BĂĄr Liamnek igaza van. Egy idiĂłta, szĂłval semmi jĂłra nem szĂĄmĂ­tok... FĂș, nagyon mĂ©rges vagyok rĂĄ. Vissza kellett volna mennie! Kivagyok, kikĂ©szĂŒltem...
    Logan hĂșzz a francba!!!!!!
    SzegĂ©ny Louis, annyira sajnĂĄlom 😞
    Most megint meghalok a köviig!! Våååå!!
    Imádtam, puszii 💜

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia :)
      Én is ki voltam akadva, mikor elƑször olvastam, Ă©s mivel itt mindig mindenki bekavar, mĂĄr elƑre rettegtem, hogy mi lesz ezek utĂĄn. NemsokĂĄra kiderĂŒl, mi törtĂ©nik pontosan ;)
      Igen, Harry drĂĄga egy idiĂłta, nem tanul a hibĂĄibĂłl. BĂĄr szerintem az pozitĂ­vum, hogy most megbeszĂ©lte/megbeszĂ©li valakivel Ă©s nem egybƑl valami bĂĄrba megy inni.
      Szegény Lou-nak sosincs egyszerƱ dolga...
      Azért remélem, kibírod :D
      ÖrĂŒlök, hogy tetszett :) Xx ♥

      Törlés
  4. Szia! 😊
    Na vĂ©gre megtudtuk a nevĂ©t. Logan. SzegĂ©ny fiĂș be fog kavarni. 😂 mĂ©g cicabunyĂł lesz itt a vĂ©gĂ©n.
    Na Harry most bajban vagy.
    Lehett hogy ez a fiĂș jĂłt is fog tenni vele? Hogy meggondolja magĂĄt?
    Jaj Louis csak hidj Harrynek. KĂ©rlek.
    Fantasztikus lett 😍😘😊
    Puszi Zsozso ❤

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia :)
      HĂĄt itt minden elkĂ©pzelhetƑ, hamarosan kiderĂŒl, mi lesz ;)
      Na, az biztos, hogy bajban van...
      Akår még ez is megtörténhet, nemsokåra megtudjuk :)
      Ó, de jó is lenne...
      ÖrĂŒlök, hogy tetszett :) Xx ♥

      Törlés
  5. ElƑször szimpatikus volt Logan.ElƑször.Most utĂĄlom.IdegesĂ­tƑ, miĂ©rt viccelƑdött azzal,hogy rĂĄmozdult Harry-re?És miĂ©rt biszex?! És miĂ©rt mondott olyan kĂ©tĂ©rtelmƱ dolgokat?!
    Basszus,én tényleg nem bírom Logan-t.TƱnjön mår el!!


    VĂĄrom a következƑ rĂ©szt.♥☻

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Sok-sok kĂ©rdĂ©s, ezekre nemsokĂĄra meg is kapjuk a vĂĄlaszokat, egyelƑre csak ennyit mondhatok ;) HĂĄt Logan kĂŒlsƑre hasonlĂ­t Louis-ra, belsƑre viszont nem igazĂĄn :D
      HĂĄt egy ideig mĂ©g el kell viselni Ƒt :D

      Hamarosan itt lesz :) Xx ♥

      Törlés