2018. jĂșnius 22., pĂ©ntek

Chapter 289

Sziasztok! 😊
MĂĄris itt van az Ășjabb fejezet, Ă©s hĂĄt mit is mondjak... nem tĂșl vidĂĄm. Az eleje egĂ©sz jĂł, utĂĄna viszont nem vĂĄrt fordulatok jönnek, egymĂĄs utĂĄn. KĂ­vĂĄncsi vagyok nagyon, hogy mi lesz a vĂ©lemĂ©nyetek az esemĂ©nyek utĂĄn, Ă©n alig tudtam elhinni. MĂĄs megjegyzĂ©sem szerintem nincsen, talĂĄlkozunk egy hĂ©t mĂșlva, remĂ©lhetƑleg akkor is idƑben 😃
Kellemes olvasást! 😊😘



Chapter 289

Louis szemszöge
- KĂ©sz vagy arra, hogy bemenjĂŒnk? – hangom suttogĂĄs, megtörve a csendet köztĂŒnk. Harry nem szĂłlalt meg, Ă©n meg nem voltam kĂ©pes kitalĂĄlni semmit, ami megĂ©rte volna, hogy beszĂ©ljĂŒnk rĂłla, az elmĂșlt hĂșsz percben.
- Te? – emeli fel magĂĄt a fĂĄt hasznĂĄlva, majd leporolja a piszkot fekete farmerjĂ©rƑl.
- Ha te igen.
- Én igen, de ha szeretnĂ©l mĂ©g beszĂ©lni arrĂłl, hogy bemenjĂŒnk, azt is csinĂĄlhatjuk – villant egy szarkasztikus mosolyt.
- Haha – forgatom a szemeimet, aztĂĄn Harry kinyĂșjtja a kezĂ©t, hogy segĂ­tsen lĂĄbra ĂĄllni. Keze gyengĂ©den a csuklĂłm körĂ© fonĂłdik, majd felhĂșz a lĂĄbaimra. Nem enged el, csak lecsĂșsztatja a kezĂ©t, hogy magĂĄba foglalja az enyĂ©met.
Nem kommentĂĄlom lĂĄgy Ă©rintĂ©sĂ©t, vagy a tĂ©nyt, hogy azon az ismerƑs mĂłdon nĂ©z rĂĄm, ahogy akkor nĂ©z, amikor haragjĂĄt leplezi, legyƑzi akĂĄr, az irĂĄntam Ă©rzett szerelmĂ©vel. Ez az a nĂ©zĂ©s, ez a nyers Ă©s tervezetlen nĂ©zĂ©s az arcĂĄn, ami emlĂ©keztet arra, hogy egy rĂ©szemnek szĂŒksĂ©ge van rĂĄ Ă©s szereti ezt a fĂ©rfit jobban, mint azt hajlandĂł lennĂ©k bevallani.
Nincs terv e mögött az Ă©rintĂ©s mögött, nem egy szĂĄmĂ­tott gesztus, amikor karja a derekam körĂ© fonĂłdik Ă©s magĂĄhoz hĂșz, miközben felsĂ©tĂĄlunk a fĂŒvön a teraszhoz.
Egy szĂłt sem szĂłlunk, csak egy aggĂłdĂł pillantĂĄs van KarentƑl. Keze fĂ©rje karjĂĄn pihen, Ken lehajol, halkan beszĂ©lve Liamhez, aki most mĂĄr visszaĂŒlt az ebĂ©dlƑasztalhoz. Sophia mĂĄr nincs a helyisĂ©gben, feltĂ©telezem, elment a kĂĄosz utĂĄn. Nem hibĂĄztatom Ƒt.
- JĂłl vagy? – fordul Karen Harryhez. Liam felnĂ©z ugyanakkor, mint Ken, Ă©n pedig lĂĄgyan meglököm Harryt.
- Ki, Ă©n? – kĂ©rdezi összezavarodva. MegĂĄll közel a lĂ©pcsƑ elejĂ©hez, mire beleĂŒtközök.
- Igen, kedves, jĂłl vagy? – tisztĂĄzza Karen. Barna hajĂĄt a fĂŒle mögĂ© tƱri, aztĂĄn tesz egy lĂ©pĂ©st felĂ©nk, keze a hasa felĂ© mozdul.
- Úgy Ă©rted, – köszörĂŒli meg a torkĂĄt Harry – elkezdek-e Ƒrjöngeni Ă©s beverni Liam arcĂĄt? Nem, nem fogom – fĂșjtatja Harry. Karen megrĂĄzza a fejĂ©t, a tĂŒrelem tiszta lĂĄgy vonĂĄsaiban.
- Nem, Ășgy Ă©rtettem, jĂłl vagy? Van bĂĄrmi, amit tehetek Ă©rted, Ă­gy Ă©rtettem.
Harry pislog egyszer, összeszedve magåt.
- Igen, jĂłl vagyok.
- Ha a vĂĄlasz erre a kĂ©rdĂ©sre megvĂĄltozik, ĂŒgyelj arra, hogy szĂłlj nekem. OkĂ©? – kĂ©rdezi tƑle. Harry bĂłlint, majd felvezet engem a lĂ©pcsƑn. Én visszanĂ©zek le Liamre, miközben felsĂ©tĂĄlok a lĂ©pcsƑn, Ƒ pedig lehunyja a szemeit, elfordĂ­tva az arcĂĄt.
- BeszĂ©lnem kell Liammel – mondom Harrynek, ahogy kinyitja az ajtĂłt az itteni szobĂĄjĂĄnĂĄl. Felkapcsolja a villanyt, majd elengedi a karomat.
- Most? – kĂ©rdezi.
- Igen, most.
- Pontosan most?
- Igen – abban a pillanatban, hogy kimondom a szĂłt, Harry a falhoz nyom.
- Ebben a mĂĄsodpercben? – hajol hozzĂĄm, lehelete meleg a nyakamon. – Biztos vagy benne?
Nem vagyok biztos, semmiben sem, tényleg.
- Mi? – hangom nehĂ©z, fejem zavaros.
- Azt hiszem, meg akartĂĄl csĂłkolni – nyomja ajkait az enyĂ©imhez, Ă©n pedig nem tehetek rĂłla, de belemosolygok, az ƑrĂŒltsĂ©gbe, vonzalmĂĄnak megkönnyebbĂŒlĂ©sĂ©be. Ajkai nem lĂĄgyak, szĂĄrazak Ă©s repedtek, de olyan tökĂ©letesek, Ă©s imĂĄdom, ahogy nyelve körĂŒlnyalja az enyĂ©met, a szĂĄmba nyomĂłdva, nem adva meg nekem a lehetƑsĂ©get, hogy tĂșlgondoljam vagy elhĂșzĂłdjak.
Kezei a csĂ­pƑmön vannak, ujjai finoman az ott lĂ©vƑ bƑrbe nyomĂłdnak, miközben tĂ©rde a combjaim közĂ© nyomĂłdik, hogy szĂ©tvĂĄlassza Ƒket.
- Nem tudom elhinni, hogy olyan messzire költözöl tƑlem – feleli, vĂ©gighĂșzva ajkait az ĂĄllamon az Ă©ppen a fĂŒlem alatt lĂ©vƑ bƑrig. – Olyan messzire tƑlem.
- SajnĂĄlom – lehelem, kĂ©ptelen vagyok többet mondani ennĂ©l, amikor kezei elmozdulnak a csĂ­pƑmrƑl a hasamhoz, ellökve a pĂłlĂłm anyagĂĄt kezeinek nehĂ©z lökĂ©sĂ©vel.
- KettƑnk között folyamatosan elfutunk – hangja nyugodt, kezei ellenĂ©re, amik gyorsan mozognak, hogy kezeibe vegye a mellkasomat, hĂĄtam a falnak nyomĂłdik, pĂłlĂłm pedig a padlĂłn pihen a lĂĄbainknĂĄl.
- Igen.
- Egy Hemingway idĂ©zet, Ă©s mĂĄshol lesz elfoglalt a szĂĄm – mosolyodik el a szĂĄmnĂĄl, kezei dörzsölik Ă©s csipkelƑdnek Ă©ppen a nadrĂĄgom derĂ©k rĂ©sze felett. Én bĂłlintok, azt akarva, hogy vĂ©gigvigye azt az idĂ©zetet. - Nem szökhetsz el magadtĂłl azzal, hogy egyik helyrƑl a mĂĄsikra költözöl – kezĂ©vel benyĂșl a nadrĂĄgomba, mire felnyögök, egyarĂĄnt elĂĄrasztva a szavaitĂłl Ă©s Ă©rintĂ©sĂ©tƑl.
Szavai vĂ©gtelenĂŒl jĂĄtszĂłdnak le a fejemben, miközben hozzĂĄm Ă©r, Ă©n pedig Ă©rte nyĂșlok. EgyĂ©rtelmƱen feszĂ­ti a cipzĂĄrjĂĄt, majd a nevemet nyögi az orra alatt, ahogy farmerja gombjaival ĂŒgyetlenkedek.
- Ne menj New Yorkba Liammel, maradj velem Seattle-ben.
Liam. ElfordĂ­tom a fejemet, aztĂĄn elveszem kezemet Harry cipzĂĄrjĂĄtĂłl.
- Beszélnem kell Liammel, ez fontos. Zaklatottnak tƱnt.
- És? Én is zaklatott vagyok.
- Tudom – sĂłhajtok fel. – De te nyilvĂĄn nem vagy annyira zaklatott – emlĂ©keztetem Ƒt, lepillantva a farkĂĄra, amit alig fed el az alsĂłnadrĂĄgja.
- Nos, ez azĂ©rt van, mert el van terelve a figyelmem attĂłl, hogy mĂ©rges legyek rĂĄd Ă©s Liamre – teszi hozzĂĄ, mint egy utĂłgondolatot.
- Nem leszek sokĂĄig – hĂșzĂłdok el tƑle, aztĂĄn felemelem a pĂłlĂłmat a padlĂłrĂłl, lehĂșzva azt a hasamon.
- OkĂ©, amĂșgy is kell nekem nĂ©hĂĄny perc – löki hĂĄtra a hajĂĄt Harry, Ă©s az elƑl lĂ©vƑ rendezetlen tincsei lehullanak a nyakĂĄra. Most a leghosszabb a haja, miĂłta talĂĄlkoztam vele, tetszik Ă­gy, de valamennyire hiĂĄnyzik, hogy kĂ©pes legyek lĂĄtni a tetovĂĄlĂĄsok mintĂĄjĂĄt, amik kilĂłgnak a pĂłlĂłja nyakvonalĂĄbĂłl.
- NĂ©hĂĄny percre tĂĄvol tƑlem? – kĂ©rdezem tƑle, mielƑtt fontolĂłra vennĂ©m, milyen kĂ©tsĂ©gbeesetten hangzik a kĂ©rdĂ©s.
- Igen – Ă©rt egyet. – Az elƑbb mondtad el, hogy elköltözöl az orszĂĄg mĂĄsik felĂ©be, Ă©s elvesztettem a hidegvĂ©remet Liammel, szĂŒksĂ©gem van nĂ©hĂĄny percre, hogy szĂ©tvĂĄlogassam a szarsĂĄgot, ami a fejemben van.
- OkĂ©, megĂ©rtem – mondom neki, komolyan gondolva. TĂ©nyleg megĂ©rtem. Sokkal jobban kezeli ezt, mint azt vĂĄrtam, Ă©s az utolsĂł dolog, amit tennem kellene, hogy ĂĄgyba ugorjak Harryvel, mielƑtt megbeszĂ©lnĂ©nk a dolgokat Liammel.
- Lezuhanyozok – mondja nekem, miközben a folyosĂłra sĂ©tĂĄlok.
Az agyam mĂ©g mindig a hĂĄlĂłszobĂĄban van Harryvel, a falhoz nyomva, a figyelemelterelĂ©sben Ă©lve. Minden egyes lĂ©pĂ©ssel Ă©rintĂ©sĂ©nek szelleme elfogy, Ă©s amikor besĂ©tĂĄlok az ebĂ©dlƑbe, Karen elmozdul Liam oldalĂĄrĂłl, Ken pedig int neki, hogy hagyja el vele a helyisĂ©get. Karen megajĂĄndĂ©koz egy kis mosollyal Ă©s egy lĂĄgy kĂ©zszorĂ­tĂĄssal, ahogy elhalad mellettem.
- Szia – hĂșzok ki egy szĂ©ket, majd leĂŒlök Liam mellĂ©, de Ƒ felĂĄll, Ă©ppen ahogy Ă©n helyet foglalok.
- Ne most, Louis – csattan fel. Lemaradtam itt valamirƑl, össze vagyok zavarodva durva hangsĂșlyĂĄtĂłl.
- Liam – ĂĄllok fel Ă©s követem Ƒt, miközben besĂ©tĂĄl a nappaliba. – VĂĄrj! – kiabĂĄlom a hĂĄtĂĄnak. Abbahagyja a sĂ©tĂĄt.
- Sajnålom, de ez nem mƱködik többé.
- Mi nem mƱködik? – kĂ©rdezem tƑle, ujjaim hosszĂș ujjĂș pĂłlĂłjĂĄt hĂșzzĂĄk, hogy megĂĄllĂ­tsam Ƒt attĂłl, hogy elsĂ©tĂĄljon tƑlem.
- Ez a dolog közted Ă©s Harry között. Rendben volt, amikor ez csak titeket Ă©rintett, de most mĂĄr mindenkit belerĂĄngattok ebbe, Ă©s ez nem fair – a dĂŒh a hangjĂĄban mĂ©lyre vĂĄg, Ă©s beletelik egy pillanatba, hogy emlĂ©kezzek rĂĄ, hogy hozzĂĄm beszĂ©l.
Liam mindig tĂĄmogatĂł volt Ă©s kedves, Ă©s soha nem szĂĄmĂ­tottam arra, hogy ezt halljam tƑle.
- SajnĂĄlom, Louis, de tudod, hogy igazam van. Nem folytathatjĂĄtok tovĂĄbb azt, hogy idehozzĂĄtok ezt. Anya terhes most, Ă©s az a jelenet komoly kĂĄrt okozhatott volna az idegeinek, ti oda-vissza mentek Seattle Ă©s az itteni hely között, veszekedve mindkĂ©t vĂĄrosban Ă©s mindenhol közöttĂŒk.
AĂș. KĂŒzdök a szavakĂ©rt.
- Tudom, annyira sajnĂĄlom azt, ami törtĂ©nt. Nem akartam, hogy ebbƑl bĂĄrmi is megtörtĂ©njen, Liam, el kellett mondanom neki New Yorkot, nem titkolhattam elƑle. Azt hittem, nagyon jĂłl kezelte ezt – hangom megtörik. Össze vagyok zavarodva Ă©s pĂĄnikolok, amiĂ©rt Liam dĂŒhös rĂĄm. Tudtam, hogy nem örĂŒl annak, hogy Harry kezet emelt rĂĄ, de nem vĂĄrtam ezt a reakciĂłt tƑle.
- JĂłl kezelte? A falhoz vĂĄgott engem… – felsĂłhajt, majd feltƱri könyĂ©kig a pĂłlĂłja ujjĂĄt. – JĂłl kezelte, azt hiszem, – Ă©rt egyet – de ez nem jelenti azt, hogy ez nem vĂĄlik egyre nagyobb Ă©s nagyobb problĂ©mĂĄvĂĄ. Nem utazhatjĂĄtok be a vilĂĄgot Ășgy, hogy folyton szakĂ­totok Ă©s Ășjra összejöttök. Ha ez nem mƱködik egy vĂĄrosban, miĂ©rt gondolod, hogy egy mĂĄsikban mƱködni fog?
- Tudom ezt, ezĂ©rt megyek New Yorkba veled. Meg kell talĂĄlnom önmagamat, egyedĂŒl. Vagyis Harry nĂ©lkĂŒl. Ez volt a lĂ©nyeg az egĂ©sz mögött.
Liam megråzza a fejét.
- Harry nĂ©lkĂŒl? Azt hiszed, hogy engedni fogja, hogy New Yorkba menj nĂ©lkĂŒle? Vagy Ƒ fog veled menni, vagy te maradsz itt, Ă­gy veszekedve – int kezĂ©vel a levegƑben, mire szĂ­vem a mellkasomba sĂŒllyed.
Mindig mindenki ugyanazokat a dolgokat mondja a kapcsolatomrĂłl Harryvel, a pokolba, Ă©n is ugyanezeket mondom. Hallottam korĂĄbban mĂĄr mindet, sokszor, de ahogy Liam hozzĂĄm vĂĄgja ezeket, egyiket a mĂĄsik utĂĄn, ez mĂĄs. Ez mĂĄs, Ă©s ez többet jelent Ă©s jobban fĂĄj, Ă©s ettƑl jobban kĂ©tsĂ©gbe vonok mindent.
- TĂ©nyleg sajnĂĄlom, Liam. Tudom, hogy mindenkit belerĂĄngattam a felfordulĂĄsunkba, Ă©s annyira sajnĂĄlom ezt. Nem akartam, nem akartam, hogy Ă­gy legyen, fƑleg nem veled. Te vagy a legjobb barĂĄtom, soha nem akarom, hogy Ă­gy Ă©rezz.
- Ja, nos, Ă­gy Ă©rzek. És sok mĂĄs ember is, Louis – szavai Ă©lesek, ĂĄtszĂșrnak engem azon az egy helyen, amim maradt, az egyetlen Ă©rintetlen, tiszta helyen bennem, ami Liamnek volt fenntartva Ă©s az Ƒ szeretƑ barĂĄtsĂĄgĂĄnak. Az a szent, kis hely volt lĂ©nyegĂ©ben mindenem, amim maradt, amikor olyan emberek jöttek szĂłba, akik körĂŒlöttem voltak. Az a biztonsĂĄgos helyem volt, ami most sötĂ©t lett, mint a környezete.
- SajnĂĄlom – hangom megtört vinnyogĂĄskĂ©nt jön ki, Ă©s meg vagyok gyƑzƑdve rĂłla, hogy az agyam nem zĂĄrkĂłzott fel a tĂ©nnyel, miszerint Liam az az ember, aki ezeket a dolgokat mondja nekem. – Én csak… azt hittem, te a mi oldalunkon ĂĄllsz? – kĂ©rdezem, egyszerƱen azĂ©rt, mert meg kell kĂ©rdeznem. Tudnom kell, hogy ez valĂłban annyira remĂ©nytelen, mint amilyennek tƱnik. Liam vesz egy mĂ©ly levegƑt, majd kifĂșjja.
- Én is sajnĂĄlom, de a ma este tĂșl sok volt. Az, hogy anya terhes, hogy Ken megprĂłbĂĄlja rendbe hozni a dolgokat Harryvel, hogy Ă©n elköltözöm, ez tĂșl sok. Ez a mi csalĂĄdunk, Ă©s ennek össze kell jönnie, te nem segĂ­tesz ebben.
- SajnĂĄlom – ismĂ©tlem meg, mert nem tudom, mi mĂĄs mondjak. Nem vitatkozhatok vele, mĂ©g csak nem is ellenkezhetek vele, mert igaza van. Ez az Ƒ csalĂĄdjuk, nem az enyĂ©m. Nem szĂĄmĂ­t, mennyire prĂłbĂĄlom azt tettetni, hogy ez az Ă©n csalĂĄdom, Ă©n eldobhatĂł vagyok itt. EldobhatĂł vagyok minden helyen, ahol megprĂłbĂĄltam beilleszkedni, miĂłta elhagytam anyĂĄm hĂĄzĂĄt.
- Tudom, hogy sajnĂĄlod, Ă©s sajnĂĄlom, amiĂ©rt köcsög vagyok, de ki kellett mondanom – bĂĄmul le a lĂĄbaira, Ă©n pedig Ășgy tƱnik, nem tudok elnĂ©zni az arcĂĄtĂłl.
- Igen, megĂ©rtem – mondom neki. MĂ©g mindig nem nĂ©z rĂĄm. – Ez nem lesz ilyen New Yorkban, megĂ­gĂ©rem. Csak szĂŒksĂ©gem van egy kis idƑre, annyira össze vagyok zavarodva mindennel kapcsolatban az Ă©letemben, Ă©s Ășgy tƱnik, nem Ă©rtek semmit.
Annak az Ă©rzĂ©se, hogy nem akarnak valahol, amikor nem vagy biztos benne, hogyan tĂĄvozz, az egyik legrosszabb Ă©rzĂ©s. Annyira hihetetlenĂŒl kĂ­nos, Ă©s kell hozzĂĄ nĂ©hĂĄny mĂĄsodperc, hogy megprĂłbĂĄld felmĂ©rni a helyzetet, hogy megbizonyosodj rĂłla, nem csak paranoiĂĄs vagy, de aztĂĄn amikor a legjobb barĂĄtom nem nĂ©z rĂĄm, miutĂĄn elmondja nekem, hogy problĂ©mĂĄkat okozok a csalĂĄdjĂĄnak, az egyetlen csalĂĄdnak, amim van, tudom, hogy ez igaz. Liam nem akar beszĂ©lni velem most, de tĂșl kedves ahhoz, hogy kimondja.
- New York – nyelem le a csomĂłt a torkomban. – Nem akarod mĂĄr, hogy menjek, ugye? – kĂ©rdezem tƑle.
- Nem az, csak azt hittem, New York egy ĂșjrakezdĂ©s lesz mindkettƑnknek, Louis, nem pedig egy mĂĄsik hely neked Ă©s Harrynek, ahol veszekedhettek.
- MegĂ©rtem – vonom meg a vĂĄllaimat, majd körmeimmel a tenyerembe vĂĄjok, hogy megĂĄllĂ­tsam magamat a sĂ­rĂĄstĂłl. TĂ©nyleg megĂ©rtem, teljesen megĂ©rtem.
Liam nem akarja, hogy New Yorkba menjek vele. AmĂșgy sem volt szilĂĄrd tervem. Nincsen sok pĂ©nzem, vagy egy elfogadĂł levelem a NYU-ra mĂ©g, ha valaha is lesz olyanom. Csak, mint minden mĂĄsban az Ă©letben, nem fogtam fel, mennyire fel voltam kĂ©szĂŒlve Ă©rzelmileg arra, hogy elmenjek, mostanĂĄig. SzĂŒksĂ©gem volt erre, szĂŒksĂ©gem volt arra, hogy legalĂĄbb megprĂłbĂĄljak valami spontĂĄnt csinĂĄlni, Ă©s szĂŒksĂ©gem volt arra, hogy kiugorjak a vilĂĄgba Ă©s a sajĂĄt kĂ©t lĂĄbamon landoljak.
- SajnĂĄlom – feleli Liam, kissĂ© megrĂșgva a szĂ©k lĂĄbĂĄt, hogy elterelje a figyelmet szavairĂłl.
- Semmi gond, megĂ©rtem – kĂ©nyszerĂ­tek ki egy mosolyt a legjobb barĂĄtomnak, majd sikerĂŒl kibĂ­rnom a lĂ©pcsƑig, mielƑtt a könnyek szabadon ĂĄramolnak le az arcomon. Az ĂĄgy szilĂĄrdnak Ă©rzƑdik alattam, egy helyben tartva engem, mĂ­g a hibĂĄim ott fekszenek elƑttem.
Olyan önzƑ voltam, Ă©s nem is jöttem rĂĄ, mennyire önzƑ voltam mostanĂĄig. Olyan sok kapcsolatot tettem tönkre az elmĂșlt nyolc hĂłnapban. Az egyetemet az Ă©n Natalie-mmal kezdtem el, a gyerekkori barĂĄtnƑmmel, amĂ­g meg nem csaltam Ƒt, többször is, Harryvel.
ÖsszebarĂĄtkoztam Steph-el, aki elĂĄrult Ă©s megprĂłbĂĄlt bĂĄntani engem. ElĂ­tĂ©ltem Mollyt, Ă©s mĂ©g csak nem is Ƒ volt az, aki miatt aggĂłdnom kellett volna. KĂ©nyszerĂ­tettem magamat, hogy elhiggyem, be tudok illeszkedni az egyetemen, hogy annak a barĂĄti tĂĄrsasĂĄgnak a tagjai valĂłban a barĂĄtaim voltak, amikor a valĂłsĂĄgban vicc voltam nekik.
Harcoltam Ă©s harcoltam, hogy megtartsam Harryt, harcoltam az elfogadĂĄsĂĄĂ©rt a kezdetektƑl. Amikor nem akart engem, Ă©n csak mĂ©g jobban akartam Ƒt. Harcoltam az anyĂĄmmal, hogy megvĂ©djem Harryt, harcoltam magammal, hogy megvĂ©djem Harryt, harcoltam Harryvel, hogy megvĂ©djem Harryt.
Neki adtam a szĂŒzessĂ©gemet egy fogadĂĄs rĂ©szekĂ©nt. Szerettem Ƒt Ă©s becsben tartottam azt a pillanatot, Ƒ pedig eltitkolta elƑlem az indĂ­tĂ©kait. Feldolgoztam ezt Ă©s tovĂĄbblĂ©ptem, szĂłval most ez az emlĂ©keztetƑ nem több, mint egy piros zĂĄszlĂł az önbecsĂŒlĂ©semben. MĂ©g azok utĂĄn is, amit tett, maradtam, Ƒ meg mindig visszajött egy bocsĂĄnatkĂ©rĂ©ssel, ami mĂ©g nagyobb volt, mint az utolsĂł. BĂĄr nem csak mindig Ƒ volt, mĂ©g az Ƒ hibĂĄi mĂ©lyebbek voltak, fĂĄjdalmasabbak, az enyĂ©im Ă©ppen olyan gyakoriak voltak.
Tiszta önzĂ©sbƑl felhasznĂĄltam Zaynt, hogy kitöltsem az Ʊrt majdnem minden alkalommal, amikor Harry elhagyott engem. MegcsĂłkoltam Ƒt, idƑt töltöttem vele, megvezettem Ƒt. Harry feje fölött tartottam a barĂĄtsĂĄgunkat, tudatosan folytattam a jĂĄtĂ©kot, amit Ƒk kezdtek el annyi sok hĂłnappal ezelƑtt.
Olyan sokszor bocsĂĄtottam meg Harrynek, csak hogy visszadobja a hibĂĄit az arcomba. Mindig tĂșl sokat vĂĄrtam tƑle, Ă©s soha nem hagytam, hogy elfelejtse. Harry egy jĂł ember, a hibĂĄi ellenĂ©re Ƒ olyan jĂł ember, Ă©s megĂ©rdemli, hogy boldog legyen, mindent megĂ©rdemel. MegĂ©rdemel valakit, aki nem emlĂ©kezteti Ƒt a dolgokra folyamatosan. Nem Ă©rdemel jĂĄtĂ©kokat Ă©s rossz emlĂ©keket. Nem kellene megprĂłbĂĄlnia megfelelni valamilyen nevetsĂ©ges elvĂĄrĂĄsnak, amit Ă©n ĂĄllĂ­tottam fel neki, amivel majdhogynem lehetetlensĂ©g talĂĄlkozni.
KeresztĂŒlmentem a poklon Ă©s vissza az elmĂșlt nyolc hĂłnapban, Ă©s most itt ĂŒlök, ezen az ĂĄgyon, egyedĂŒl. Az egĂ©sz Ă©letemet tervezĂ©ssel Ă©s beĂŒtemezĂ©ssel töltöttem, szervezve Ă©s megelƑzve, mĂ©gis itt vagyok semmivel, csak könnyĂĄztatta arccal Ă©s törött tervekkel. MĂ©g csak nem is töröttek, egyiknek sem volt elĂ©g alapja mindenek elƑtt ahhoz, hogy eltörjenek. Fogalmam sincs, hovĂĄ tart az Ă©letem, mĂ©g egy aktĂ­v egyetemi Ăłrarendem sincs. Oda-vissza iratkoztam ĂĄt, jelentkeztem egyetemre New Yorkban, Ă©s fogalmam sincs, mi a fenĂ©t csinĂĄlok az Ă©letemmel.
Olyan sok szakĂ­tĂĄs, olyan sok vesztesĂ©g. VisszatĂ©rt az apĂĄm az Ă©letembe, csak hogy megöljĂ©k a sajĂĄt dĂ©monjai. Figyeltem, ahogy Harry egĂ©sz Ă©lete leleplezƑdik hazugsĂĄgkĂ©nt, Ă©s kiderĂŒlt, hogy a legközelebbi barĂĄtja Ă©s mentora a biolĂłgiai apja egy hosszĂș mĂșlttal az anyjĂĄval.
A gyerekkora gyötrelem volt a semmiĂ©rt, Ă©veken ĂĄt foglalkozott egy alkoholista apĂĄval, Ă©s olyan dolgoknak volt tanĂșja gyerekkĂ©nt, amiknek soha senkinek sem kellene. Az elejĂ©tƑl figyeltem Harry kapcsolatĂĄt Kennel, talĂĄlkoztam az Ășj Ă©s javĂ­tott Kennel egy joghurtos ĂŒzletben, Ă©s közel egy Ă©vet töltöttem azzal, hogy ennek a csalĂĄdnak a rĂ©szĂ©vĂ© vĂĄljak, Ă©s figyeltem, ahogy Harry is ugyanezt teszi. Megtanulja elfogadni a mĂșltjĂĄt Ă©s megbocsĂĄtani Kennek a hibĂĄit, Ă©s ezt hihetetlen lĂĄtni.
Annyira dĂŒhös volt egĂ©sz Ă©letĂ©ben, Ă©s most, hogy vĂ©gre kezd egy kis bĂ©ke lenni az Ă©letĂ©ben, Ășgy lĂĄtom ezt, amilyen. Harrynek szĂŒksĂ©ge van erre a bĂ©kĂ©re, szĂŒksĂ©ge van a feloldĂĄsra. Nincs szĂŒksĂ©ge a folyamatos visszalĂ©pĂ©sre Ă©s a folyamatos zƱrzavarra. Nincs szĂŒksĂ©ge kĂ©tsĂ©gekre Ă©s vitatkozĂĄsokra, csalĂĄdra van szĂŒksĂ©ge.
SzĂŒksĂ©ge van a barĂĄtsĂĄgĂĄra Liammel, Ă©s a kapcsolatĂĄra az apjĂĄval. El kell fogadni azt, ahogy törƑdik a csalĂĄdjĂĄval, Ă©s hogy kĂ©pes Ă©lvezni annak az izgalmĂĄt, hogy növekszik a csalĂĄdja. SzĂŒksĂ©ge van a karĂĄcsonyi vacsorĂĄkra tele szeretettel Ă©s nevetĂ©ssel, nem könnyekkel Ă©s feszĂŒltsĂ©ggel. Figyeltem Ƒt vĂĄltozni olyan sokat azĂłta a nap Ăłta, hogy talĂĄlkoztam a goromba, tetovĂĄlt fiĂșval a leghosszabb, legrendezetlenebb hajjal, amit valaha is lĂĄttam. Ɛ mĂĄr nem az a fiĂș, Ƒ egy fĂ©rfi most, egy gyĂłgyulĂł fĂ©rfi. Nem iszik Ășgy, ahogy rĂ©gen, nem tör össze dolgokat olyan gyakran, Ă©s megĂĄllĂ­totta magĂĄt attĂłl, hogy bĂĄntsa Liamet.
SikerĂŒlt felĂ©pĂ­tenie ezt az Ă©letet maga körĂŒl, tele emberekkel, akik szeretik Ă©s becsben tartjĂĄk Ƒk, nekem meg sikerĂŒlt lerombolnom minden kapcsolatot, amirƑl azt gondoltam, hogy megvolt nekem.
VeszekedtĂŒnk Ă©s harcoltunk, nyertĂŒnk Ă©s veszĂ­tettĂŒnk, most pedig a barĂĄtsĂĄgom Liammel csak egy Ășjabb vesztesĂ©gĂ©vĂ© vĂĄlt Harrynek Ă©s Louis-nak.
- Mi a helyzet? – dörzsöli a hajĂĄt egy törölközƑvel Harry, miközben besĂ©tĂĄl a szobĂĄba. A szövet a padlĂłra esik, Ƒ meg ĂĄtmegy a szobĂĄn, hogy letĂ©rdeljen elƑttem.
- Mi Catherine Ă©s Heathcliff vagyunk – nem prĂłbĂĄlom meg leplezni a könnyeimet, nem lĂĄtom Ă©rtelmĂ©t.
- Mi? Mi a fene történt?
- KörĂŒlöttĂŒnk mindenkit nyomorĂșsĂĄgossĂĄ tettĂŒnk, Ă©s nem tudom, hogy csak nem vettem Ă©szre, vagy tĂșl önzƑ voltam ahhoz, hogy törƑdjek ezzel, de megtörtĂ©nt. MĂ©g Liam is, mĂ©g Liam is a hatĂĄsunk alĂĄ kerĂŒlt.
- Ez honnan jön? KurvĂĄra mondott neked valamit? – ĂĄll lĂĄbra Harry.
- Nem – hĂșzom Ƒt vissza a karjĂĄnĂĄl fogva, könyörögve neki, hogy ne menjen le a földszintre. – Csak az igazat mondta. LĂĄtom most mĂĄr, kĂ©nyszerĂ­tettem magamat, hogy lĂĄssam, de most mĂĄr megĂ©rtem – törlöm meg ujjaimmal a szemeim alatt, aztĂĄn veszek egy levegƑt, hogy folytassam. – Nem te vagy az, aki tönkretett engem, Ă©n magam tettem ezt. MegvĂĄltoztam Ă©s te is megvĂĄltoztĂĄl, de te jĂł irĂĄnyba vĂĄltoztĂĄl, Ă©n nem – kimondani ezt hangosan könnyebbĂ© teszi az elfogadĂĄsĂĄt. Nem vagyok tökĂ©letes, soha nem leszek az, Ă©s ez rendben van, de nem hĂșzhatom le Harryt magammal. Rendbe kell hoznom azt, ami rossz bennem, az nem fair, hogy ezt akarom HarrytƑl anĂ©lkĂŒl, hogy Ă©n magam megtennĂ©m.
- ƐrĂŒltsĂ©geket beszĂ©lsz, ebbƑl semminek sincs Ă©rtelme.
- De – ĂĄllok fel, majd a fĂŒlem mögĂ© tƱröm a hajamat. – Van Ă©rtelme – megprĂłbĂĄlok olyan nyugodt maradni, amennyire csak tudok, de nehĂ©z, mert Ƒ nem Ă©rti, pedig ez olyan vilĂĄgos, hogyhogy nem Ă©rti? – Meg kell tenned nekem valamit, meg kell Ă­gĂ©rned nekem valamit most – könyörgök neki.
- Mi? Rohadtul nem, nem Ă­gĂ©rek meg semmit, Louis, mi a faszrĂłl beszĂ©lsz? – nyĂșl az ĂĄllam alĂĄ, majd gyengĂ©den felemeli a fejemet magĂĄhoz. MĂĄsik kezĂ©t arra hasznĂĄlja, hogy letörölje az arcomat borĂ­tĂł nedvessĂ©get.
- KĂ©rlek, Ă­gĂ©rj meg valamit. Ha valaha is van esĂ©lyĂŒnk egy jövƑre egyĂŒtt, meg kell tenned nekem valamit.
- Rendben – egyezik bele gyorsan.
- Komolyan gondolom, könyörgök neked, ha szeretsz engem, meghallgatsz Ă©s megteszed ezt nekem. Ha nem, soha nem lesz jövƑnk, Harry.
Nem fenyegetĂ©skĂ©nt Ă©rtem a szavakat, ez kĂ©rĂ©s. SzĂŒksĂ©gem van erre tƑle, szĂŒksĂ©gem van arra, hogy megĂ©rtse, Ă©s hogy meggyĂłgyuljon, Ă©s hogy megĂ©lje az Ă©letĂ©t, mĂ­g Ă©n megprĂłbĂĄlom rendbe hozni az enyĂ©met.
- OkĂ©, megĂ­gĂ©rem – nyel egyet, tekintete talĂĄlkozik az enyĂ©mmel, Ă©s tudom, hogy nem akar beleegyezni, de komolyan gondolja.
- Ne kövess engem ezĂșttal, maradj itt Ă©s legyĂ©l a csalĂĄdoddal, Ă©s…
- Louis – veszi kezei közĂ© az arcomat, megpihentetve Ƒket az ĂĄllam alatt. – Nem, hagyd ezt abba. Ki fogjuk talĂĄlni ezt a New York szarsĂĄgot, ne reagĂĄld tĂșl.
- Nem megyek New Yorkba, Ă©s Ă­gĂ©rem neked, hogy nem reagĂĄlom tĂșl. Tudom, hogy ez drĂĄmainak Ă©s megfontolĂĄs nĂ©lkĂŒlinek tƱnik, de Ă­gĂ©rem, hogy nem az. Mindketten olyan sok mindenen mentĂŒnk keresztĂŒl az elmĂșlt Ă©vben, Ă©s ha nem szĂĄnunk egy kis idƑt arra, hogy megbizonyosodjunk rĂłla, ez az, amit akarunk, akkor vĂ©gĂŒl mindenkit le fogunk vinni magunkkal, mĂ©g többet, mint azt mĂĄr megtettĂŒk – prĂłbĂĄlom megĂ©rtetni vele, meg kell Ă©rtenie.
- Milyen hosszĂș idƑre? – kĂ©rdezi.
- AmĂ­g meg nem tudjunk, hogy kĂ©szen ĂĄllunk – magyarĂĄzom, jobban feloldva Ă©rezve magamat, mint voltam az elmĂșlt nyolc hĂłnapban.
- Tudni mit? Én már tudom, hogy mit akarok veled.
- SzĂŒksĂ©gem van erre, Harry. Ha nem tudom összeszedni magamat, neheztelni fogok rĂĄd Ă©s magamra. SzĂŒksĂ©gem van erre.
- Rendben, megkaphatod. Megadom ezt neked, nem azĂ©rt, mert akarom, hanem mert ez lesz az utolsĂł kĂ©tsĂ©g, amid lesz velem kapcsolatban. MiutĂĄn megadom neked ezt az idƑt Ă©s visszajössz hozzĂĄm, ennyi. Nem mĂ©sz el Ășjra, Ă©s össze fogsz hĂĄzasodni velem. Ezt akarom cserĂ©be ezĂ©rt az idĆ‘Ă©rt, amire szĂŒksĂ©ged van.
- OkĂ© – egyezek bele. Ha ĂĄtvĂ©szeljĂŒk ezt, össze fogok hĂĄzasodni ezzel a fĂ©rfivel.



- Szeretlek, kĂ©rlek, emlĂ©kezz erre – csĂłkolja meg Harry a homlokomat, aztĂĄn becsukja az anyĂłsoldal felƑli ajtĂłt a kocsimon. A tĂĄskĂĄim be lettek pakolva, az ezredik Ă©s utolsĂł alkalommal, Harry meg az autĂłnak dƑl most, a mellkasĂĄhoz vonva engem. – HĂ­vj fel abban a mĂĄsodpercben, hogy odaĂ©rsz – nem boldog ezzel kapcsolatban, de az lesz. Tudom, hogy ez helyes, szĂŒksĂ©gĂŒnk van erre az idƑre magunknak, olyan fiatalok vagyunk, olyan összezavarodottak, szĂŒksĂ©gĂŒnk van erre az idƑre, hogy rendbe hozzunk valamennyi kĂĄrt abbĂłl, ami a körĂŒlöttĂŒnk lĂ©vƑ emberek Ă©letĂ©ben lett.
- Úgy lesz, köszönj el tƑlĂŒk helyettem is, jusson eszedbe – hajolok a mellkasĂĄhoz, majd lehunyom a szemeimet. Nem vagyok biztos benne, hogyan fog ez vĂ©gzƑdni, de tudom, hogy szĂŒksĂ©ges.
- Meglesz. SzĂĄllj be az autĂłba kĂ©rlek, nem tudom elhĂșzni ezt Ă©s azt tettetni, hogy boldog vagyok ezzel kapcsolatban, de megprĂłbĂĄlom megmutatni neked, hogy mĂĄs ember vagyok mĂĄr, tudok egyĂŒttmƱködni.
- Tudom, hogy az vagy, köszönöm – fonom karjaimat Harry törzse körĂ©, Ƒ pedig a karjait a vĂĄllaim körĂŒl pihenteti.
- Szeretlek, Louis, annyira kurvĂĄra nagyon. EmlĂ©kezz erre, okĂ©? – mondja a hajamba. Hallom a hangjĂĄt megtörni, Ă©s a szĂŒksĂ©g, hogy megvĂ©djem Ƒt megprĂłbĂĄlja beĂĄsni az ĂștjĂĄt.
- Szeretlek, Harry, mindig – nyomom tenyeremet a mellkasĂĄhoz, aztĂĄn felemelkedek, hogy megcsĂłkoljam Ƒt.
Lehunyom a szemeimet, azt kĂ­vĂĄnva, akarva, remĂ©lve, hogy nem ez lesz az utolsĂł alkalom, amikor ajkait az enyĂ©imen Ă©rzem, hogy nem ez lesz az utolsĂł alkalom, hogy valaha is Ă­gy Ă©rzek. MĂ©g most is, a szomorĂșsĂĄgon Ă©s annak a fĂĄjdalmĂĄn ĂĄt, hogy itt hagyom Ƒt, Ă©rzem a köztĂŒnk lĂ©vƑ ĂĄllandĂł lĂŒktetĂ©st. Érzem ajkainak lĂĄgy hajlatĂĄt, Ă©rzem az irĂĄnta valĂł szĂŒksĂ©g Ă©gĂ©sĂ©t, szĂŒksĂ©get arra, hogy meggondoljam magam ezzel kapcsolatban Ă©s folytassam azt, hogy a körben Ă©ljek. Érzem a kĂ©nyszert, amije felettem van, Ă©s ami nekem van felette.
Én hĂșzĂłdok el elsƑnek, memorizĂĄlva a halk nyögĂ©st, amit hallat, amikor megteszem, aztĂĄn megcsĂłkolom az arcĂĄt.
- FelhĂ­vlak, amikor odaĂ©rek – csĂłkolom Ƒt meg mĂ©g egyszer, csak egy kicsi, gyors bĂșcsĂșcsĂłk, majd kezeivel beletĂșr a hajĂĄba, amikor ellĂ©p a kocsimtĂłl.
- VigyĂĄzz magadra, Lou – feleli Harry, miközben beszĂĄllok az autĂłba Ă©s becsukom az ajtĂłt. Nem bĂ­zom meg magamban elĂ©ggĂ© ahhoz, hogy megszĂłlaljak.
- Szia, Harry – mondom vĂ©gĂŒl, ahogy a kocsim kikanyarodik a hĂĄztĂłl.

8 megjegyzés:

  1. NEM LEHETNE VEGRE A BOLDOG RESZEKHEZ UGRANI? 😭😭 AGSFSBWALALS. MIKOR. FOGJAK. FEL. VEGRE. HOGY. BOLDOGOK. LENNENEK!?!?! CSAK EL KENE UTAZNIUK A SIVATAGBA AHOL EGYEDUL VANNAK ES NINCS SEMMILYEN HULYE KULSO BEHATAS BRUUUU.
    perfect as always xx💚💙

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. HĂĄt sajnos mĂ©g nem, pedig nagyon jĂł lenne mĂĄr. Én Ășgy voltam ezzel az egĂ©sz New York dologgal, amikor bejött a kĂ©pbe, hogy igen, ez az, menjenek el oda egyĂŒtt, ott legalĂĄbb nem zavarja Ƒket senki. HĂĄt nem egĂ©szen Ă­gy lett.
      Thank you :) Xx ♥

      Törlés
  2. Fogalmam sincs, hogy mit mobdhatnĂ©k.. FĂĄjdalmas egy rĂ©sz volt, az biztos, viszont annyira örĂŒltem, amikor Louis vĂ©gre(csak szerintem tƱnt Ă©veknek az az idƑ) kimondta, hogy Ƒ is szereti Harryt. Olyan rĂ©g Ăłta vĂĄrok erre, mĂĄr szörnyen hiĂĄnyzott!:')❤❤
    Én tĂ©nyleg prĂłbĂĄlok hinni abban, hogy Louis "megtalĂĄlja",azt, amit akar, de olyan nehĂ©z.. Harryt imĂĄdom, mindenhol, mindenkor!❤ ElĂ©g szörnyƱ volt a mĂșltja Ă©s ezĂ©rt Ƒ is, de.., teljes mĂ©rtĂ©kben megvĂĄltozott Ă©s ezt annyira jĂł "lĂĄtni". Azt a gyönyörƱ szerelmet(okĂ©, ez nem ilyen egyszerƱ, de maga az Ă©rzĂ©s a szĂ©p), ami közöttĂŒk van, volt Ă©s lesz..:'❤

    Liam- et mĂ©g mindig utĂĄlom, nagyon kihĂșzta ott a gyufĂĄt azzal a beszĂ©lgetĂ©ssel..:@

    RemĂ©lem a vĂ©gĂ©re minden rendbe jön Ă©s Harry tĂ©nyleg elveszi Lout fĂ©rjĂŒl!!*-*

    Köszönöm, hogy hoztĂĄl rĂ©szt, tetszett, a fĂĄjdalom ellenĂ©re is!:) VĂĄrom a kövit!❤❤
    Puszi❤

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Én is nagyon örĂŒltem neki, szörnyen rĂ©g volt mĂĄr az utolsĂł alkalom, amikor Ƒ is kimondta, Ă©n is erre vĂĄrtam mĂĄr :D
      Igen, legyen Ășgy, aztĂĄn pedig Ă©ljenek boldogan egyĂŒtt, mert ez nem ĂĄllapot :D EgyetĂ©rtek, annyira csodĂĄs ez a fejlƑdĂ©s, ami vĂ©gbement Harrybe, több nagy ĂĄra volt ennek, de vĂ©gre jĂł irĂĄnyba halad.

      Én ebben a sztoriban nagyon bĂ­rom Ƒt, de ennĂ©l elĂ©ggĂ© nehezteltem rĂĄ, bĂĄr meg tudom Ă©rteni az Ƒ helyzetĂ©t is.

      Úgy legyen, Ă©n is nagyon szeretnĂ©m :D

      Nagyon szĂ­vesen, Ă©s örĂŒlök, hogy azĂ©rt tetszett :) PĂ©nteken itt lesz :) Xx ♥

      Törlés
  3. Sziaa!😊💕
    Huh, hĂĄt fel kellett dolgoznom ezt a rĂ©szt... Írtad, hogy nem lesz boldog, szĂłval prĂłbĂĄltam felkĂ©szĂŒlni rĂĄ, de erre nem lehetett...
    Én ezen sĂ­rtam, potyognak a könnyem, komolyan. Ez az elvĂĄlĂĄs most annyira mĂĄs... Olyan vĂ©gleges az egĂ©sz. Nem tudom, van-e remĂ©ny mĂ©g, mert aki Ă­rta, hĂĄt Ƒt Ășgy "ismertem" meg a törtĂ©net alapjĂĄn, hogy bĂĄrmi megeshet... RemĂ©lem azĂ©rt lesz olyan kegyes, hogy happy end lesz a vĂ©ge, mert most konkrĂ©tan nem vagyok benne biztos.
    Nem tudom, hogy fogom ezt tĂșlĂ©lni, mĂĄrmint, hogy megint kĂŒlön lesznek, Ă©s nem lesznek aranyos, cuki, szexi rĂ©szek... HiĂĄnyzik a boldogsĂĄg 😭😭💔 Kellenek LarryĂ©k boldogan. Ajj... Nem bĂ­rom mĂĄr, azt hittem mĂĄr teljesen összetört a szĂ­vem,de Ășgy lĂĄtszik tudjĂĄk mĂ©g tovĂĄbb törni.
    Teljesen ledöbbentem Liam reakciĂłjĂĄn. Ahogy Louis is, Ă©n se ezt vĂĄrtam. Nem gondoltam volna rĂłla, de valamilyen szinten Ă©rthetƑ, amit mondott. Viszont akkor is, sajnĂĄltam Louist, olyan rossz volt olvasni a gondolatait a csalĂĄdrĂłl 😭 SzegĂ©nyem.
    KĂ©rlek, legyen jövƑjĂŒk!! EzĂ©rt imĂĄdkozom most! MuszĂĄj, hogy legyen! Nem lehet majd Ă­gy vĂ©ge...
    A vĂ©gĂ©rƑl meg nem mondok semmit, annyi elĂ©g, hogy potyogtak a könnyem 😭
    Imådtam, még akkor is, ha ez nagyon fåjt.
    Vårom a köviiiit!
    Puszi 💕

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia :)
      Igen, prĂłbĂĄltam jelezni, de itt sosem lehet pontosan leĂ­rni...
      KĂ©szen voltam Ă©n is ennĂ©l, szĂł szerint nem akartam elhinni azt, amit olvasok Ă©s fordĂ­tok... FĂș, nagyon bĂ­zom a happy endben Ă©n is, nagyon kiborulok, ha nem az lesz.
      HĂĄt valahogy muszĂĄj lesz, mert azĂ©rt mĂ©g pĂĄr rĂ©sz van hĂĄtra, amiben szintĂ©n nem fogunk unatkozni, azt garantĂĄlom. Jaj nekem is rengetegszer összetörtĂ©k mĂĄr, de mĂ©g mindig sikerĂŒl nekik...
      Én is nagyon meglepƑdtem Liamen, nem ilyen szokott lenni, de igen, azĂ©rt ez Ă©rthetƑ tƑle. SajnĂĄltam Ƒt Ă©n is.
      Én is csak drukkolni tudok, hogy Ă­gy legyen, egyĂŒtt kell maradniuk mindenkĂ©pp!
      Igen, el tudom képzelni, fåjdalmas volt az is.
      ÖrĂŒlök, hogy azĂ©rt tetszett :)
      PĂ©nteken itt lesz :) Xx ♥

      Törlés
  4. Emberek van egy rossz hĂ­rem: kb egy hĂłnapja valamilyen sĂĄtĂĄni okbĂłlfelemeltem az After könyvet Ă©s elolvastam addig ahol a blog tart jelenleg. És az a nagy kaki hogy nem maratdt tĂșl sok. SzĂłval Ă©n letettem ott Ă©s akkor fogom tovĂĄbb olvasni ha a blog befejezƑdött mert ezt ezerszer jobban szeretem Ă©s ez mĂĄr a szĂ­vemhez nƑtt.TehĂĄt azt javaslom ,hogy Ă©lvezzĂ©tek ki mert mĂĄr nincs sok hĂĄtra. :(((

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Bizony-bizony, emlĂ­tettem nemrĂ©g Ă©n is, hogy mĂĄr csak nĂ©hĂĄny fejezet van hĂĄtra sajnos. Annak nagyon örĂŒlök egyĂ©bkĂ©nt, hogy megĂĄlltĂĄl Ă©s megvĂĄrod a blogot :) Xx

      Törlés