2018. åprilis 27., péntek

Chapter 281

Sziasztok! 😊
VĂ©gre kĂ©sĂ©s nĂ©lkĂŒl itt is van a következƑ fejezet. HĂĄt mit is mondhatnĂ©k? A vĂ©gĂ©re majdnem Ă©n is sĂ­rtam, Ășgy meghatĂłdtam. És nem, ezt most inkĂĄbb pozitĂ­vumkĂ©nt kell Ă©rteni 😄 Az eleje Ă©s a közepe nem annyira jĂł, de tudjĂĄtok, hogy nĂĄluk semmiben sem lehetĂŒnk biztosak, bĂĄrmi megtörtĂ©nhet. Egy hĂ©t mĂșlva talĂĄlkozunk ismĂ©t, pihenjetek egy nagyot a hosszĂș hĂ©tvĂ©gĂ©n 😉
Kellemes olvasást! 😊😘



Chapter 281
 
Louis szemszöge
- Tudom, hogy nehĂ©z felfogni, de szerintem… – ajĂĄnlom. Beragadtam a között, hogy meg akarom vigasztalni Ƒt, Ă©s hogy meg kell vĂ©denem magamat.
- JĂłl vagyok. Le kell zuhanyoznom – szakĂ­t fĂ©lbe Harry. FelĂŒlök, megprĂłbĂĄlva magammal hĂșzni a takarĂłt, hogy eltakarja meztelen testemet.
- Itt vagyok, ha beszĂ©lni akarsz rĂłla. Én akartam lenni az, aki elmondja neked mindezt – ajĂĄnlom fel, megprĂłbĂĄlva elrejteni a fullĂĄnkot a mellkasomban, amit visszalĂ©pĂ©se okozott.
Itt vagyok, itt vagyunk ebben a vĂ©gtelen körben a boldogsĂĄgnak, vĂĄgynak, szenvedĂ©lynek, elsöprƑ szerelemnek Ă©s fĂĄjdalomnak. Úgy tƱnik, a fĂĄjdalom gyƑz, mindig gyƑz, Ă©n pedig belefĂĄradtam a harcba.
Figyelem, kĂ©nyszerĂ­tve magamat, hogy ne Ă©rdekeljen, ahogy felhĂșzza lĂĄbain a rövidnadrĂĄgjĂĄt, aztĂĄn ĂĄtmegy a szobĂĄn. Abban a pillanatban, hogy az ajtĂł becsukĂłdik, kezeimet a homlokomra teszem Ă©s megdörzsölöm a halĂĄntĂ©komat. Mi bajom van, hogy Ășgy tƱnik, semmit sem tudok meglĂĄtni, csak Ƒt? MiĂ©rt Ă©bredtem fel ma reggel Ășgy, hogy kĂ©szen ĂĄllok, hogy szembe nĂ©zzek az Ă©lettel nĂ©lkĂŒle, csak azĂ©rt, hogy az ĂĄgyĂĄban talĂĄljam magamat ĂłrĂĄkkal kĂ©sƑbb?
UtĂĄlom, hogy ilyen ereje van felettem, de az Ă©letem ĂĄrĂĄn se tudnĂĄm megĂĄllĂ­tani ezt. Nem hibĂĄztathatom Ƒt az Ă©n gyengesĂ©geimĂ©rt, de ha megtennĂ©m, vitatnom kellene azt, hogy megnehezĂ­ti azt, hogy tisztĂĄn lĂĄssam a helyes Ă©s helytelen vonalait. Amikor rĂĄm mosolyog, azok a vonalak elhomĂĄlyosulnak, Ă©s szĂł szerint lehetetlensĂ©g lekĂŒzdeni azt a vonzĂĄst, amit Ă©rzek, amikor a közelĂ©ben vagyok.
Éppen annyiszor nevettet meg, mint ahĂĄnyszor megsirattat, Ă©s azt Ă©rezteti velem, amikor meg voltam gyƑzƑdve rĂłla, hogy a sorsom a semmisĂ©g. Teljesen azt hittem, hogy soha semmit sem fogok Ășjra Ă©rezni, de Harry kihĂșzott ebbƑl, megfogta a kezemet, amikor Ășgy tƱnt, senkit se Ă©rdekel elĂ©ggĂ© ahhoz, hogy megtegye, Ƒ pedig felhĂșzott a felszĂ­nre.
EbbƑl semmi sem vĂĄltoztatja meg a tĂ©nyt, hogy nem lehetĂŒnk egyĂŒtt. EgyszerƱen nem mƱködĂŒnk, Ă©s nem engedhetem meg magamnak azt, hogy megint elkezdjek remĂ©nykedni, csak azĂ©rt, hogy azok összetörjenek, amikor Harry visszahĂșzĂłdik, amikor mindent visszavon, amiket mĂĄr bevallott, Ă©n meg nem vagyok hajlandĂł hagyni, hogy ismĂ©t szĂ©ttĂ©pjen az egyetlen kĂ©z, amely segĂ­t nekem.
Itt vagyok, arcom a kezeimben, megszĂĄllottan tĂșlgondolva a hibĂĄkat, amik el lettek követve. Az Ă©n hibĂĄim, az Ƒ hibĂĄi, a szĂŒleink hibĂĄi, Ă©s ahogy az enyĂ©im Ășgy tƱnik, megesznek engem, megtagadva tƑlem minden bĂ©kĂ©t.
Kaptam belƑle egy csipetnyit, egy csipetnyi derƱt Ă©s nyugalmat, amikor kezei rajtam voltak, szĂĄja forrĂł az enyĂ©men, ujjai elĂĄstĂĄk magukat a csĂ­pƑmet fedƑ Ă©rzĂ©keny bƑrbe, de pillanatokkal kĂ©sƑbb egyedĂŒl vagyok. EgyedĂŒl vagyok Ă©s megbĂĄntott Ă©s feszĂ©lyezett, Ă©s ez ugyanez a törtĂ©net, csak egy mĂ©g szĂĄnalmasabb vĂ©ggel, mint a legutolsĂł rĂ©sz.
LĂĄbra ĂĄllok, felvĂ©ve az alsĂłnadrĂĄgomat Ă©s ĂĄthĂșzva a fejemen Liam pulĂłverĂ©t mĂĄsodperceken belĂŒl. Nem lehetek itt, amikor Harry visszatĂ©r nĂ©hĂĄny perc mĂșlva. Nem tölthetem azzal a következƑ tĂ­z percet, hogy felkĂ©szĂŒljek arra, hogyan dönt Harry, melyik Ă©nje fog megjelenni. MĂĄr tĂșl sokszor csinĂĄltam ezt, Ă©s vĂ©gre egy olyan helyre Ă©rtem el, ahol az irĂĄnta valĂł szĂŒksĂ©gem nem olyan ellenĂĄllhatatlan. Nem nyeli el minden gondolatomat, nem felelƑs minden lĂ©legzetvĂ©telemĂ©rt, Ă©s vĂ©gre kĂ©pes vagyok meglĂĄtni egy Ă©letet utĂĄna. Ez egy visszaesĂ©s volt. Mindössze ez volt. Ez egy szörnyƱ botlĂĄs volt a megĂ­tĂ©lĂ©sben, Ă©s durvĂĄn emlĂ©keztetve lettem erre a szoba csendje ĂĄltal.
Felöltözök Ă©s a szobĂĄmban vagyok, mire hallom, hogy Harry kinyitja a fĂŒrdƑszoba ajtĂłt. LĂ©pĂ©sei egyre hangosabbak, ahogy halad, Ă©s csak nĂ©hĂĄny mĂĄsodperc kell neki, hogy rĂĄjöjjön, nem vagyok abban a szobĂĄban, ahol hagyott. Nem kopog, tudtam, hogy nem teszi meg, mielƑtt belĂ©p a szobĂĄba.
Az ĂĄgyon ĂŒlök, keresztbe tett lĂĄbakkal magam elƑtt, vĂ©dekezve. Biztosan szĂĄnalmasan nĂ©zek ki neki, szemeim sajnĂĄlatra mĂ©ltĂł könnyektƑl Ă©gnek, bƑrömön pedig az Ƒ illata van.
- MiĂ©rt mentĂ©l el? – kĂ©rdezi, haja nedves, lecsöpög a homlokĂĄra, kezei meg csupasz csĂ­pƑjĂ©n pihennek, rövidnadrĂĄgja tĂșl alacsonyan lĂłg rajta.
- Nem Ă©n mentem el. Hanem te – mutatok rĂĄ makacsul. ÉrtetlenĂŒl nĂ©z rĂĄm, ahogy eltelik nĂ©hĂĄny mĂĄsodperc.
- Azt hiszem, igazad van, visszajössz? – formĂĄl meg egy követelĂ©st kĂ©rdĂ©skĂ©nt, Ă©n pedig kĂŒzdök magammal, hogy ne keljek fel az ĂĄgyrĂłl.
- Nem hiszem, hogy ez jĂł ötlet – nĂ©zek el tekintetĂ©tƑl, mire ĂĄtlĂ©pked a szobĂĄn, hogy leĂŒljön velem szemben az ĂĄgyra.
- MiĂ©rt? SajnĂĄlom, hogy kiakadtam, csak nem tudtam, hogy mit gondoljak, Ă©s ha teljesen kurvĂĄra Ƒszinte vagyok, nem bĂ­ztam magamban, hogy nem mondok rossz dolgot neked, szĂłval azt gondoltam, elhagyom a szobĂĄt Ă©s kitisztĂ­tom a fejemet.
MiĂ©rt nem tudott Ă­gy viselkedni korĂĄbban? MiĂ©rt nem tudott Ƒszinte lenni Ă©s megfontolt, amikor arra volt szĂŒksĂ©gem, hogy az legyen? MiĂ©rt kellett az, hogy vĂ©gĂŒl elhĂșzĂłdjak tƑle, hogy meg akarjon vĂĄltozni?
- BĂĄrcsak elmondtad volna ezt ahelyett, hogy csak egyedĂŒl hagytĂĄl odabent – intek a fejemmel, összeszedve a bennem lĂ©vƑ kis darabka erƑt. – Nem hiszem, hogy egyedĂŒl kellene lennĂŒnk egyĂŒtt.
- MirƑl beszĂ©lsz? – morogja, szemei megvadulnak. Ennyit a megfontoltrĂłl.
- Itt akarok lenni neked, Ă©s itt is leszek. Ha beszĂ©lned kell bĂĄrmirƑl vagy kiönteni a haragodat, vagy ha csak akarsz valakit, aki ott van neked, de tĂ©nyleg Ășgy gondolom, hogy a közös terĂŒleteken kellene maradnunk. Mint a nappali vagy a konyha?
- Nem mondod komolyan? – hĂșzza el a szĂĄjĂĄt.
- De.
- Közös terĂŒletek? SzĂłval Liam lehet a mi Eleanor Tinely-nk? Ez nevetsĂ©ges. LehetĂŒnk ugyanabban a szobĂĄban egy rohadt gardedĂĄm nĂ©lkĂŒl.
- Semmit sem mondtam a gardedĂĄmokrĂłl, csak szerintem, ahogy most ĂĄll minden… – sĂłhajtok fel, mielƑtt folytatom – szerintem visszamegyek Seattle-be nĂ©hĂĄny napra – mĂ©g nem döntöttem el teljesen mostanĂĄig, de most, hogy kimondtam a szavakat, van Ă©rtelmĂŒk. Össze kell kĂ©szĂ­tenem a cuccaimat, hogy elköltözzek New Yorkba, Ă©s hiĂĄnyzik Kimberly. Van egy idƑpontom az orvoshoz, amire prĂłbĂĄltam nem gondolni, Ă©s nem lĂĄtok semmi jĂłt kisĂŒlni abbĂłl, ha összebĂștorozunk A Styles rezidenciĂĄn, megint.
- Elmegyek veled – ajĂĄnlja fel, mintha ez lenne a legegyszerƱbb megoldĂĄs.
- Harry.
- VĂĄrni akartam azzal, hogy felhozzam ezt, de kiköltözöm abbĂłl a lakĂĄsbĂłl, Ă©s Seattle-be fogok költözni. Ezt akartad egĂ©sz vĂ©gig, Ă©s kĂ©szen ĂĄllok, hogy megtegyem. Nem tudom, miĂ©rt tartott ilyen sokĂĄig – hĂșzza kezĂ©t vĂ©gig a hajĂĄn, ellökve a szĂĄraz tincseket, hogy egy rendezetlen hullĂĄmban ĂĄlljanak fel.
- MirƑl beszĂ©lsz? – rĂĄzom meg rĂĄ a fejemet. Most meg Seattle-be akar költözni?
- Szerzek magunknak egy szĂ©p helyet. Nem lesz egy palota, mint amihez hozzĂĄszoktĂĄl Vance-Ă©knĂĄl, de szebb lesz, mint bĂĄrmelyik, amit te egyedĂŒl megengedhetnĂ©l magadnak – szavait nem sĂ©rtĂ©snek szĂĄnta, de Ășgy Ă©rthetƑek, Ă©s azonnal ideges lettem.
- Nem Ă©rted – vĂĄdolom meg. – Nem Ă©rted az egĂ©sznek a lĂ©nyegĂ©t!
- Milyen lĂ©nyeget? MiĂ©rt kellene ennek az egĂ©sznek lĂ©nyegnek lennie? MiĂ©rt nem lehetĂŒnk csak mi, Ă©s miĂ©rt nem tudod egyszerƱen megengedni nekem, hogy megmutassam, ki lehetnĂ©k neked? Nem kell, hogy legyenek lĂ©nyegek, folyamatosan felrĂłni a dolgokat Ă©s nyomorĂșsĂĄgba dönteni magadat, mert szeretsz engem Ă©s nem fogod megengedni magadnak, hogy velem legyĂ©l – takarja el kezemet az övĂ©vel.
- Egyet akarok Ă©rteni veled Ă©s imĂĄdnĂ©k benne lenni ebben a fantĂĄziavilĂĄgban, ahol mi mƱködhetĂŒnk, de ezt mĂĄr tĂșl sokĂĄig csinĂĄltam Ă©s nem tehetem tovĂĄbb. MegprĂłbĂĄltĂĄl figyelmeztetni engem, Ă©s esĂ©lyt esĂ©ly utĂĄn adtĂĄl nekem, hogy meglĂĄssam az elkerĂŒlhetetlent, de tagadĂĄsban voltam. De most mĂĄr lĂĄtom, lĂĄtom, hogy a kezdettƑl halĂĄlra voltunk Ă­tĂ©lve. HĂĄnyszor folytatjuk mĂ©g le ezt a beszĂ©lgetĂ©st?
- AhĂĄnyszor kell, hogy meggondold magadat.
- Én soha nem tudtam elĂ©rni azt, hogy te meggondold magadat, mibƑl gondolod, hogy te ezt el tudod Ă©rni nĂĄlam?
- Ami az elƑbb törtĂ©nt köztĂŒnk, az nem tette elĂ©g nyilvĂĄnvalĂłvĂĄ neked? – kĂ©rdezi.
- Azt akarom, hogy az életem egy része legyél, csak nem olyan módon. Nem a påromként.
- A fĂ©rjedkĂ©nt? – kĂ©rdezi, szemei tele vannak humorral Ă©s… remĂ©nnyel?
- Mi nem vagyunk egyĂŒtt, Harry, Ă©s nem dobhatod az arcomba a hĂĄzassĂĄgot, mert azt gondolod, hogy attĂłl meg fogom gondolni magamat. Azt akartam, hogy össze akarj hĂĄzasodni velem, nem azt, hogy vĂ©gsƑ megoldĂĄskĂ©nt ajĂĄnld fel.
LĂ©gzĂ©se felgyorsul, aztĂĄn a köztĂŒnk lĂ©vƑ kis tĂĄvolsĂĄg ismĂ©t tĂșl sok lesz.
- Ez nem vĂ©gsƑ megoldĂĄs. Nem szĂłrakozom veled, ezt a leckĂ©t mĂĄr megtanultam. AzĂ©rt akarok összehĂĄzasodni veled, mert nem tudom elkĂ©pzelni, hogy bĂĄrmi mĂĄs mĂłdon Ă©ljem le az Ă©letemet, te meg rajta, elmondhatod nekem, hogy tĂ©vedek, de tudod, hogy akkor mĂĄr most is összehĂĄzasodhatunk. Nem leszĂŒnk tĂĄvol, Ă©s tudod ezt – annyira biztosnak hangzik magĂĄban Ă©s biztosnak a kapcsolatunkban, Ășjra össze vagyok zavarodva Ă©s nem tudom eldönteni, hogy dĂŒhösnek kellene-e lennem vagy boldognak a szavaitĂłl.
A hĂĄzassĂĄgnak nem ugyanaz az Ă©rtĂ©ke van, mint csak nĂ©hĂĄny hĂłnappal ezelƑtt. A szĂŒleim soha nem hĂĄzasodtak össze, tettettĂ©k, hogy lecsillapĂ­tsĂĄk anyĂĄmat Ă©s a nagyszĂŒleimet. Anne Ă©s Ken hĂĄzasok voltak, az a jogi kötelĂ©k pedig nem tudta megmenteni azt a sĂŒllyedƑ hajĂłt. Mi a lĂ©nyege igazĂĄbĂłl annak, hogy hĂĄzas az ember? Majdnem sosem mƱködik amĂșgy is, Ă©s kezdem Ășgy lĂĄtni, hogy ez egy nevetsĂ©ges fogalom. TĂ©nyleg el van rontva ez, ahogy az ötletet belefĂșrjĂĄk a fejĂŒnkbe, hogy egy mĂĄsiknak Ă­gĂ©rjĂŒk magunkat Ă©s tƑlĂŒk fĂŒgg a boldogsĂĄgunk forrĂĄsa. SzerencsĂ©mre vĂ©gre megtanultam, hogy nem fĂŒgghetek senkitƑl a sajĂĄt boldogsĂĄgomĂ©rt.
- Nem hiszem, hogy egyĂĄltalĂĄn hĂĄzas akarok lenni valaha is.
Harry kemĂ©nyen szĂ­vja be a levegƑt, majd kezĂ©t az ĂĄllĂĄhoz teszi.
- Mi? Ezt nem gondolod komolyan – feleli, szemei az enyĂ©imet keresik.
- De, komolyan gondolom. Mi a lĂ©nyeg? Soha nem mƱködik, a vĂĄlĂĄs meg nem olcsĂł – vonom meg a vĂĄllaimat, Ă©s figyelmen kĂ­vĂŒl hagyom a rĂ©mĂŒlt kifejezĂ©st, ami Harry arcĂĄn van.
- Mi a fenét beszélsz? Mióta vagy te ilyen cinikus?
Cinikus? Nem hiszem, hogy cinikus vagyok, csak realisztikusnak kell lennem és nem egy mesekönyv befejezést kívånnom, ami nyilvånvalóan sosem lesz nekem.
- Nem tudom, miĂłta rĂĄjöttem, milyen remĂ©nytelenĂŒl hĂŒlye voltam. Nem hibĂĄztatlak tĂ©ged, amiĂ©rt vĂ©get vetettĂ©l a dolgoknak velem, megszĂĄllott voltam azzal, hogy olyan Ă©letem legyen, amilyenem sosem lehet, Ă©s biztosan az ƑrĂŒletbe kergetett tĂ©ged.
- Louis, ƑrĂŒlt szarsĂĄgokat beszĂ©lsz. Semmivel sem voltĂĄl megszĂĄllott, csak Ă©n voltam seggfej – hĂșzza meg a hajĂĄt azon a frusztrĂĄlt mĂłdon, ahogyan mindig csinĂĄlja. – Baszki, most nĂ©zd meg, mit gondolsz miattam! Ez az egĂ©sz visszafelĂ© halad – nyög fel frusztrĂĄciĂłjĂĄban, majd letĂ©rdel elĂ©m.
Én felĂĄllok, utĂĄlva azt, ahogy bƱntudatot Ă©rzek, amiĂ©rt kimondom az igazsĂĄgot arrĂłl, hogyan Ă©rzek. Annyi konfliktus van bennem, Ă©s az, hogy Harryvel vagyok ebben a kis szobĂĄban, nem segĂ­t. Nem tudok fĂłkuszĂĄlni a közelĂ©ben, Ă©s nem tudok ragaszkodni a vĂ©delmeimhez, amikor Ășgy nĂ©z rĂĄm, mintha minden egyes szavam egy fegyver lenne ellene, nem szĂĄmĂ­t, mennyire igaz ez, ettƑl akkor is egyĂŒttĂ©rzek vele, amikor szerintem nem kellene. De ez Ă­gy van.
Mindig olyan gyorsan elĂ­tĂ©ltem bĂĄrkit, aki Ă­gy Ă©rzett. Miközben figyeltem egy tĂșlsĂĄgosan drĂĄmai kapcsolatot a kĂ©pernyƑn, gyorsan megcĂ­mkĂ©ztem a nƑt, hogy „gyenge”, de ez nem olyan egyszerƱ vagy könnyƱ.
Olyan sok dolog van, amit figyelembe kell venni, amikor megjelölĂŒnk valakit, Ă©s bevallom, mielƑtt talĂĄlkoztam Harryvel, tĂșl gyakran csinĂĄltam ezt. Ki vagyok Ă©n, hogy elĂ­tĂ©ljek valakit az Ă©rzĂ©sei alapjĂĄn? Soha nem tudtam, milyen erƑsek lehetnek ezek a bolond Ă©rzelmek, nem tudtam felfogni azt a mĂĄgneses hĂșzĂĄst, amit Ă©rezni lehet. Soha nem Ă©rtettem, ahogy a szerelem legyƑzi a jĂłzan Ă©szt, Ă©s a szenvedĂ©ly legyƑzi a logikĂĄt, Ă©s senki sem tudja, hogyan Ă©rzel, senki sem Ă­tĂ©lhet el, amiĂ©rt gyenge vagyok vagy hĂŒlye, senki sem Ă­rhat le azĂ©rt, ahogyan Ă©rzek.
Soha nem fogom azt ĂĄllĂ­tani, hogy tökĂ©letes vagyok, Ă©s minden mĂĄsodperccel kĂŒzdök, hogy a vĂ­z felett tartsam magamat, de ez nem olyan könnyƱ, ahogyan azt az emberek feltĂ©telezik. Nem könnyƱ elsĂ©tĂĄlni valakitƑl, amikor minden sejtbe megtalĂĄlta az ĂștjĂĄt, amikor ĂĄtvette az irĂĄnyĂ­tĂĄst minden gondolat felett, Ă©s Ƒ a felelƑs a legjobb Ă©s a legrosszabb Ă©rzĂ©sekĂ©rt, amiket valaha is Ă©reztem. Senki, mĂ©g a tudatalattim sem Ă©reztethet velem rosszat azĂ©rt, mert szenvedĂ©lyesen szerettem Ă©s kĂ©tsĂ©gbeesetten remĂ©ltem, hogy megkaphatom azt a nagy szerelmet, amelyrƑl a regĂ©nyekben olvastam.
Mire vĂ©gzek azzal, hogy megindokoljam a cselekedeteimet magamnak, tudatalattim lefekĂŒdt Ă©s lehunyta szemeit, megkönnyebbĂŒlve, hogy abbahagytam önmagam marcangolĂĄsĂĄt azĂ©rt, ahogy az Ă©rzelmeim jĂĄtszadoztak velem.
- Louis, elmegyek Seattle-be. Nem foglak megpróbålni arra kényszeríteni, hogy velem lakj, de ott akarok lenni, ahol te. Megtartom a tåvolsågot, amíg készen nem ållsz többre, és eljåtszom a kedveset mindenkivel, még Vance-szal is.
- Nem ez a baj – sĂłhajtok fel. HatĂĄrozottsĂĄga imĂĄdnivalĂł, de ez sosem volt kiegyensĂșlyozott. VĂ©gĂŒl bele fog unni Ă©s tovĂĄbblĂ©p az Ă©letĂ©vel. TĂșl messzire mentĂŒnk ezĂșttal.
- Ahogy mår mondtam koråbban, megpróbålom megtartani a tåvolsågot, de elmegyek Seattle-be. Ha nem segítesz dönteni egy lakås kapcsån, majd kivålasztom magam, de meg fogok bizonyosodni róla, hogy neked is tetsszen.
A gondolataimat hasznĂĄlom, hogy kiszorĂ­tsam a szavait. Ha meghallom Ƒket, ha tĂ©nyleg figyelek rĂĄjuk, össze fogjĂĄk törni a korlĂĄtot, amit Ă©pĂ­tettem. A felszĂ­n csak egy ĂłrĂĄja nyĂ­lt szĂ©t, Ă©s engedtem, hogy az Ă©rzĂ©seim irĂĄnyĂ­tsĂĄk a testemet, de nem engedhetem, hogy ez Ășjra megtörtĂ©njen.
Harry elhagyja a szobĂĄt, miutĂĄn Ășjabb tĂ­z percen ĂĄt prĂłbĂĄlom figyelmen kĂ­vĂŒl hagyni az Ă­gĂ©reteit, aztĂĄn bepakolom a tĂĄskĂĄmat Seattle-re. Oda-vissza jĂĄrkĂĄltam, tĂșl sokat utaztam mostanĂĄban, Ă©s alig vĂĄrom a napot, amikor vĂ©gre lesz egy helyem, amit otthonnak hĂ­vhatok. SzĂŒksĂ©gem van a biztonsĂĄgra, szĂŒksĂ©gem van a stabilitĂĄsra.
Milyen mĂĄr az, hogy az egĂ©sz Ă©letemet azzal töltöttem, hogy a stabilitĂĄst terveztem el, csak azĂ©rt, hogy aztĂĄn imbolyogjak minden alap nĂ©lkĂŒl, amit a sajĂĄtomnak hĂ­vhatok, nincs biztonsĂĄgi hĂĄlĂł, egyĂĄltalĂĄn semmi sem.
Amikor elĂ©rem a lĂ©pcsƑ aljĂĄt, Liam tĂĄmaszkodik a falnak.
- HĂ©, beszĂ©lni akartam veled, mielƑtt elmĂ©sz – ĂĄllĂ­t meg engem kezĂ©vel a karomon. MegĂĄllok elƑtte, majd vĂĄrok rĂĄ, hogy megszĂłlaljon. RemĂ©lem, nem gondolja meg magĂĄt azzal kapcsolatban, hogy Ă©n is menjek vele New Yorkba. – Csak meg akartalak nĂ©zni, hogy meggondoltad-e magad azzal kapcsolatban, hogy velem jössz a NYU-ra. Ha igen, rendben van, csak tudnom kell, hogy szĂłlhassak Kennek a repĂŒlĂ©si elƑkĂ©szĂŒletekrƑl – feleli Liam.
- Nem, mĂ©g mindig megyek. Csak Seattle-be kell mennem, Ă©s elköszönnöm KimtƑl Ă©s… – akarok neki mesĂ©lni az idƑpontomrĂłl, de nem hiszem, hogy kĂ©sz vagyok arra, hogy szembenĂ©zzek ezzel mĂ©g. Semmi sem biztos, de inkĂĄbb nem gondolok mĂ©g rĂĄ.
- Biztos vagy benne? Nem akarom, hogy Ășgy Ă©rezd, menned kell, meg fogom Ă©rteni, ha itt akarsz maradni, vele – hangja olyan kedves, olyan megĂ©rtƑ, hogy nem tehetek rĂłla, de vĂĄllai körĂ© fonom a karjaimat.
- CsodĂĄlatos vagy, tudod ezt, igaz? – mosolygok fel rĂĄ. – Nem gondoltam meg magam. Ezt akarom csinĂĄlni, meg kell tennem ezt magamĂ©rt.
- Mikor fogod elmondani neki? Mit gondolsz, mit fog csinĂĄlni?
Nem sokat gondolkoztam mĂ©g azon, hogy Harry mit fog tenni, amikor elmondom neki a terveimet, miszerint ĂĄtköltözöm az orszĂĄg mĂĄsik felĂ©be. Nincs idƑm arra, hogy engedjem, hogy Harry vĂ©lemĂ©nye ĂĄtalakĂ­tsa a terveimet, többĂ© nem.
- Ɛszintén nem tudom, hogy fog reagålni. Egészen az apåm temetéséig nem hiszem, hogy egy kicsit is érdekelte volna.
- Én nem Ă©rtek egyet, de lĂĄtom, miĂ©rt gondolod ezt – bĂłlint Liam. A konyhĂĄban lĂ©vƑ hangoktĂłl elcsendesedĂŒnk, aztĂĄn eszembe jut, hogy mĂ©g nem gratulĂĄltam neki a hĂ­r miatt.
- Nem tudom elhinni, hogy nem szĂłltĂĄl, hogy anyukĂĄd terhes! – hĂĄlĂĄs vagyok a könnyƱ tĂ©mavĂĄltĂĄsĂ©rt.
- Tudom, sajnĂĄlom. NemrĂ©g mondta el, te meg folyamatosan a szobĂĄdban voltĂĄl bezĂĄrva magadat – mosolyodik el, szelĂ­den ugratva engem.
- SzomorĂș vagy, hogy elmĂ©sz most, hogy Ășton van a testvĂ©red? – kĂ©rdezem. Rövid idƑre elgondolkozom, hogy Liam szeret-e egykĂ©nek lenni. Csak nĂ©hĂĄnyszor beszĂ©ltĂŒnk errƑl, de mindig elkerĂŒlte azt, hogy az apjĂĄrĂłl beszĂ©ljen, Ă­gy a figyelem gyorsan visszairĂĄnyult rĂĄm minden alkalommal.
- Egy kicsit. Csak aggĂłdom, hogy anya hogyan fogja kezelni a terhessĂ©get egyedĂŒl, Ă©s hiĂĄnyozni fog Ƒ Ă©s Ken, de kĂ©szen ĂĄllok erre – mosolyog rĂĄm. – Azt hiszem, legalĂĄbbis – teszi hozzĂĄ Liam, mire egyetĂ©rtƑen bĂłlintok.
- Rendben leszĂŒnk. FƑleg te, tĂ©ged mĂĄr felvettek. Én anĂ©lkĂŒl költözöm oda, hogy tudnĂĄm, bejutok-e egyĂĄltalĂĄn Ă©s halasztok egy fĂ©lĂ©vet, ami azt jelenti, hogy utĂĄnad fogok lediplomĂĄzni Ă©s csak sodrĂłdni fogok New Yorkban anĂ©lkĂŒl, hogy be lennĂ©k iratkozva, Ă©s nem lesz munkĂĄm, Ă©s… – Liam keze eltakarja a szĂĄmat, majd felnevet.
- Ugyanezt a pånikot érzem, amikor a våltozåsra gondolok, de kényszerítem magamat, hogy a pozitívumokra fókuszåljak.
- Amik mik? – motyogom a tenyerĂ©nek.
- Nos, New YorkrĂłl beszĂ©lĂŒnk. Eddig jutottam idĂĄig – vallja be egy mĂ©ly nevetĂ©ssel, Ă©n pedig azon talĂĄlom magamat, hogy fĂŒltƑl fĂŒlig mosolygok, miközben Karen csatlakozik hozzĂĄnk a folyosĂłn.
- HiĂĄnyozni fog ez a hang, amikor elmentek – feleli, szemei csillognak a fĂ©nyek alatt. Ken sĂ©tĂĄl ide mögötte, majd egy csĂłkot nyom a tarkĂłjĂĄra.
- Harry idelent van? SzeretnĂ©k beszĂ©lni vele – nĂ©z oda-vissza Ken Liam Ă©s köztem, mielƑtt keze a felesĂ©ge csĂ­pƑjĂ©n pihen meg.
MiutĂĄn tĂĄjĂ©koztatjuk Kent, hogy Harry az emeleten van, megfogom a tĂĄskĂĄmat Ă©s elhagyom a hĂĄzat. Csak öt mĂ©rföldet teszek meg a hosszĂș ĂștbĂłl, amikor egy lökhĂĄrĂ­tĂłtĂłl lökhĂĄrĂ­tĂłig Ă©rƑ dugĂłba kerĂŒlök, Ă©s remĂ©lem, hogy a vĂ©gtelen forgalom nem egy jel arra, hogy milyen lesz a hatĂłrĂĄs Ășt.

Harry szemszöge
Egy kopogås hallatszik az ajtón, én pedig nem zavartatom magamat azzal, hogy elrejtsem csalódottsågomat, amikor råjövök, hogy nem Louis åll az ajtóban. Apåm egy kínos mosollyal ajåndékoz meg, majd engedélyre vår, hogy belépjen a szobåba.
- BeszĂ©lni akartam veled a babĂĄrĂłl – feleli. Tudtam, hogy ez el fog jönni, Ă©s legnagyobb csalĂłdottsĂĄgomra nincs mĂłd arra, hogy elkerĂŒljem ezt a szarsĂĄgot.
- Akkor gyere be – mozdulok el az ĂștjĂĄbĂłl, aztĂĄn leĂŒlök az asztal mellett lĂ©vƑ szĂ©kre. KurvĂĄra fogalmam sincs, mit fog mondani, vagy hogy Ă©n mit fogok mondani, vagy hogy hogyan fog ez vĂ©gzƑdni, de nem lĂĄtom Ășgy, hogy jĂłl fog menni.
Apa nem ĂŒl le, csak a szekrĂ©ny mellett ĂĄll, kezei a szĂŒrke öltönynadrĂĄgjĂĄnak zsebeibe vannak dugva. Ugyanazok a szĂŒrke szĂ­nƱ csĂ­kok vannak a nyakkendƑjĂ©n, Ă©s fekete mellĂ©nypulĂłverĂ©rƑl egyszerƱen ordĂ­t, hogy „Ă©n vagyok a rektor egy elismert egyetemen”. Barna szemei aggĂłdnak, szemöldökeit pedig összehĂșzta. A kezeivel matat olyan szĂĄnalmas mĂłdon, hogy csak ki akarom Ƒt szedni a kĂ­njĂĄbĂłl.
- JĂłl vagyok. Tudom, hogy valĂłszĂ­nƱleg azt feltĂ©telezted, összetörök minden szart Ă©s dĂŒhrohamot kapok, de ƑszintĂ©n, nem Ă©rdekel, ha gyereked lesz – szĂłlalok meg vĂ©gĂŒl. Ɛ felsĂłhajt, nem nĂ©z ki megkönnyebbĂŒltnek, miközben valamennyire azt remĂ©ltem, hogy Ășgy lesz.
- Rendben van, ha egy kicsit zaklatott vagy emiatt. Tudom, hogy ez vĂĄratlan volt, Ă©s tudom, hogyan Ă©rzel velem kapcsolatban. RemĂ©lem, ettƑl nem nƑnek meg a felĂ©m Ă©rzett beteg Ă©rzĂ©seid – lenĂ©z a padlĂłra, Ă©n pedig azon talĂĄlom magam, hogy azt kĂ­vĂĄnom, bĂĄrcsak Louis itt lenne mellettem a földszint helyett. LĂĄtnom kell Ƒt, mielƑtt elmegy. MegĂ­gĂ©rtem, hogy teret adok neki, de nem szĂĄmĂ­tottam arra, hogy ez az apa-fia pillanat nekem lesz dobva.
- Semmit sem tudsz arrĂłl, hogyan Ă©rzek veled kapcsolatban – emlĂ©keztetem Ƒt. A pokolba, nem hiszem, hogy egyĂĄltalĂĄn Ă©n tudom, hogy hogyan Ă©rzek vele kapcsolatban. A tĂŒrelme velem soha vĂ©get nem Ă©rƑ, ahogy azt mondja:
- RemĂ©lem, ez nem vĂĄltoztatja meg vagy vesz el bĂĄrmit is abbĂłl a fejlƑdĂ©sbƑl, amit megtettĂŒnk. Tudom, hogy sok dolog van, amit rendbe kell hoznom, de tĂ©nyleg remĂ©lem, hogy megengeded nekem, hogy folytassam a prĂłbĂĄlkozĂĄst.
 Amikor rĂĄnĂ©zek, olyan hasonlĂłsĂĄgot lĂĄtok köztĂŒnk, amit korĂĄbban nem. Mindketten elbaszottak vagyunk, mindkettƑnket megvezettek a hĂŒlye döntĂ©sek Ă©s fĂŒggƑsĂ©gek, Ă©s dĂŒhös vagyok, hogy azĂ©rt kaptam meg ezt a jellemvonĂĄst, mert Ƒ nevelt fel.
Ha Vance nevelt volna fel, nem lennĂ©k ilyen. Nem lennĂ©k ennyire elbaszott belĂŒl. Nem fĂ©ltem volna attĂłl, hogy az apĂĄm rĂ©szegen jön haza, Ă©s nem ĂŒltem volna a padlĂłn anyĂĄval ĂłrĂĄkig, miközben Ƒ sĂ­rt, vĂ©rzett Ă©s kĂŒzdött azzal, hogy a tudatĂĄnĂĄl maradjon a verĂ©s utĂĄn, amit elszenvedett Ken hibĂĄi miatt.
DĂŒh forrong bennem, zĂșgva az ereimben, Ă©s kĂ©t lĂ©legzetvĂ©telnyire vagyok attĂłl, hogy hĂ­vjam Louis-t. SzĂŒksĂ©gem van rĂĄ az ilyen alkalmakkor, vagyis mindig szĂŒksĂ©gem van rĂĄ, de fƑleg most. SzĂŒksĂ©gem van a lĂĄgy hangjĂĄra, hogy bĂĄtorĂ­tĂł szavakat mondjon, szĂŒksĂ©gem van a vilĂĄgossĂĄgĂĄra, hogy ellökje az agyamban lĂ©vƑ ĂĄrnyĂ©kokat.
- Azt akarom, hogy a baba életének a része legyél, Harry. Szerintem ez tényleg egy jó dolog lehet mindannyiunknak.
- Mindannyiunknak? – kötekedek.
- Igen, mindannyiunknak. TĂ©ged is beleĂ©rtve. Ennek a csalĂĄdnak a rĂ©sze vagy. Amikor összehĂĄzasodtam Karennel Ă©s elvĂĄllaltam Liam apjĂĄnak a szerepĂ©t, tudom, hogy Ășgy Ă©rezted, mintha elfeledkeztem volna rĂłlad, Ă©s nem akarom, hogy Ă­gy Ă©rezz a baba miatt.
- ElfeledkeztĂ©l rĂłlam? JĂłval az elƑtt elfeledkeztĂ©l rĂłlam, hogy összehĂĄzasodtĂĄl Karennel – emlĂ©keztetem Ƒt. Nem Ă©rzem ugyanazt az izgalmat attĂłl, hogy az arcĂĄba dobom ezt most, hogy tudom az igazsĂĄgot a mĂșltjĂĄrĂłl anyĂĄval Ă©s Christiannal. EgyĂŒtt Ă©rzek vele Ă©s a szarsĂĄggal, amit mƱveltek, de ugyanakkor kurvĂĄra mĂ©rges vagyok rĂĄ, amiĂ©rt ilyen szar apa volt az elmĂșlt Ă©vig. – Mikor tudtad meg, hogy anya lefekszik Vance-szal a hĂĄtad mögött? – nem tehetek rĂłla, de megkĂ©rdezem. Tudnom kell, miĂ©rt prĂłbĂĄlkozott azzal, hogy jĂłvĂĄ tegye a dolgokat nekem, ha nem teljesen volt biztos abban, hogy Ƒ az apĂĄm.
Csend tölti meg a szobĂĄt, Ă©s apa Ășgy nĂ©z ki, mintha bĂĄrmelyik pillanatban elĂĄjulna.
- Hogy… – abbahagyja kezĂ©nek dörzsölĂ©sĂ©t az ĂĄllĂĄn lĂ©vƑ borostĂĄn. – Ki mondta ezt neked?
- Hagyd a szarsĂĄgot. Mindent tudok rĂłluk. Ez törtĂ©nt Londonban. Rajta kaptam Ƒket. A konyhapulton volt anya Vance-szal.
- Ó, Istenem – hangja fojtott, mellkasa emelkedik. – Az eskĂŒvƑ elƑtt vagy utĂĄn?
- ElƑtt, de Ă­gy is fĂ©rjhez ment anya. MiĂ©rt maradtĂĄl vele, ha tudtad, hogy Vance-t akarja?
NĂ©hĂĄny levegƑt vesz, mielƑtt vĂĄlaszol.
- Szerettem Ƒt. EttƑl eltekintve nem volt okom rĂĄ. Szerettem Ƒt Ă©s szerettelek tĂ©ged, Ă©s folyamatosan azt remĂ©ltem, hogy egy nap nem fogja mĂĄr szeretni Ƒt. Az a nap soha nem jött el, ez pedig Ă©lve megevett engem. Tudtam, hogy mit csinĂĄlt Anne Ă©s Ƒ, a legjobb barĂĄtom mit csinĂĄlt, de annyi remĂ©nyem volt magunk felĂ©, Ă©s azt hittem, vĂ©gĂŒl engem vĂĄlaszt majd.
- Nem tette – emlĂ©keztetem Ƒt. Anya lehet, hogy Ășgy döntött, hozzĂĄ megy felesĂ©gĂŒl Ă©s vele Ă©li le az Ă©letĂ©t, de semmi olyan mĂłdon nem vĂĄlasztotta Ƒt, ami szĂĄmĂ­tott.
- Tudom ezt most mĂĄr, Ă©s sokkal korĂĄbban fel kellett volna ezt adnom, mielƑtt az alkoholhoz fordultam.
- Igen, azt kellett volna tenned – minden olyan mĂĄs lenne most, ha ez törtĂ©nt volna.
- Tudom, hogy nem érted meg, és tudom, hogy a rossz döntéseim és hamis reményeim tönkretették a gyerekkorodat, így nem szåmítok a megbocsåjtåsodra vagy megértésedre.
Én csendben maradok, mert semmi nem jut eszembe, amit mondhatnĂ©k. A fejem mĂ©g mindig szĂ©dĂŒl a borzalmas emlĂ©kektƑl, Ă©s annak a valĂłsĂĄga, hogy milyen elbaszott mindhĂĄrom… szĂŒlƑfĂ©lesĂ©gem. MĂ©g azt sem tudom, hogyan hĂ­vjam Ƒket.
- FeltĂ©telezem, Ășgy Ă©reztem, Anne meglĂĄtja majd, hogy Christian nem tudja megadni neki azt a stabilitĂĄst, amit Ă©n igen. JĂł munkĂĄm volt, Ă©s nem voltam akkora kockĂĄzat, hogy bĂĄrmikor elhagyhatom az orszĂĄgot, ha jön egy lehetƑsĂ©g, mint Christian. Úgy vĂ©lem, ha Louis összehĂĄzasodik valaki mĂĄssal, az Ă­gy is fog Ă©rezni. Mindig versenyezni fog veled, Ă©s mĂ©g akkor is, amikor szĂĄzadjĂĄra hagyod el Louis-t, a te emlĂ©keddel fog az a valaki versenyezni.
- Nem hagyom el Ƒt Ășjra.
- Christian is ezt mondta.
- Én nem Ƒ vagyok.
- Tudom, hogy nem. EgyĂĄltalĂĄn nem azt mondom, hogy te Christian vagy, vagy Louis olyan, mint anyukĂĄd. SzerencsĂ©dre csak te vagy az, amit Louis lĂĄt.     Ha anyĂĄd nem kĂŒzdötte volna le az irĂĄnta valĂł Ă©rzĂ©seit, boldogok lehettek volna egyĂŒtt, ahelyett, hogy engedtĂ©k, hogy mĂ©rgezƑ kapcsolatuk tönkretegye mindenki Ă©letĂ©t körĂŒlöttĂŒk.
Catherine Ă©s Heathcliff jut eszembe, Ă©s hĂĄnyni akarok a könnyƱ összehasonlĂ­tĂĄstĂłl. Louis Ă©s Ă©n talĂĄn hatalmas kurva katasztrĂłfĂĄk vagyunk, mint ez a kĂ©t karakter, de nem fogom megengedni magunknak, hogy ugyanazt a sorsot szenvedjĂŒk el.
Ennek mĂ©g mindig nincs Ă©rtelme nekem. MiĂ©rt nyugodott bele Ken olyan sok szarsĂĄgba tƑlem, ha a leghalvĂĄnyabb fogalma is volt rĂłla, hogy Ă©n nem az Ƒ problĂ©mĂĄja vagyok, amivel törƑdnie kell?
- SzĂłval akkor igaz? Ɛ az apĂĄd, ugye? – az erƑs, ijesztƑ fĂ©rfi a gyerekkorombĂłl eltƱnt, Ă©s ĂĄtvette a helyĂ©t egy összetört szĂ­vƱ fĂ©rfi, aki a sĂ­rĂĄs hatĂĄrĂĄn ĂĄll.
El akarom mondani neki, hogy Ƒ egy rohadt idiĂłta, amiĂ©rt elviselte ezt a szarsĂĄgot tƑlem Ă©s anyĂĄtĂłl, Ă©s nem tudom elfelejteni, hogy pokollĂĄ tette a gyerekkoromat. Az Ƒ hibĂĄja, hogy a dĂ©monok oldalĂĄra ĂĄlltam Ă©s az angyalok ellen harcoltam, az Ƒ hibĂĄja, hogy kĂŒlönleges helyem van a pokolban Ă©s nem szĂ­vesen fogadnak a mennyorszĂĄgban. Az Ƒ hibĂĄja, hogy Louis nem lesz velem. Az Ƒ hibĂĄja, hogy tĂșl sokszor bĂĄntottam meg Louis-t ahhoz, hogy meglehessen szĂĄmolni, Ă©s az Ƒ hibĂĄja, hogy csak most prĂłbĂĄlok meg rendbe hozni huszonegy Ă©vnyi hibĂĄt.
- Az elsƑ alkalom Ăłta tudtam, mikor meglĂĄttalak, hogy az övĂ© vagy – szavai majdnem kiĂŒtik a levegƑt mellkasomban a fejemben lĂ©vƑ dĂŒhös gondolatokkal egyĂŒtt. – Tudtam – megprĂłbĂĄl nem sĂ­rni, de nem sikerĂŒl neki, mire megrezzenek Ă©s elnĂ©zek az arcĂĄn lĂ©vƑ nedves könnyektƑl. – Tudtam. Hogy is lehetett volna, hogy ne tudjam? Éppen Ășgy nĂ©ztĂ©l ki, mint Ƒ, Ă©s ahogy eltelt minden egyes Ă©v, anyĂĄd egy kicsivel jobban sĂ­rt, egy kicsivel többször osont ki vele. Tudtam. Nem akartam bevallani, mert te voltĂĄl mindenem, amim volt. AnyĂĄd nem volt az enyĂ©m, soha nem is volt, miĂłta talĂĄlkoztam vele, Ƒ ChristianĂ© volt. Te voltĂĄl mindenem, amim volt, Ă©s ahogy megengedtem, hogy a haragom ĂĄtvegye az irĂĄnyĂ­tĂĄst, ezt is tönkretettem – megĂĄll, hogy levegƑhöz jusson, Ă©n pedig összezavarodott csendben ĂŒlök. – Sokkal jobb lett volna, ha vele nƑsz fel, tudom, hogy igen, de szerettelek, mĂ©g mindig szeretlek, mintha a sajĂĄt testem lennĂ©l, Ă©s csak remĂ©lni tudom, hogy megengeded, hogy az Ă©letedben maradjak – mĂ©g mindig sĂ­r, tĂșl sok könnyfolt mutatja meg Ă©rzelmei bizonyĂ­tĂ©kĂĄt, Ă©n meg egyĂŒtt Ă©rzek vele. A mellkasomon lĂ©vƑ sĂșly egy rĂ©sze felemelkedett, Ă©s Ă©rzem, hogy több Ă©vnyi harag oldĂłdik fel bennem.
Nem tudom, mi ez az Ă©rzĂ©s, ez erƑs Ă©s felszabadĂ­tĂł. Mire Ken felnĂ©z rĂĄm, nem is Ă©rzem önmagamnak magamat. Nem vagyok önmagam, ez az egyetlen magyarĂĄzat arra, hogy karjaim miĂ©rt Ă©rintik meg a vĂĄllait Ă©s fonĂłdnak a hĂĄta körĂ©, hogy megvigasztaljĂĄk Ƒt, miközben sĂ­r.

4 megjegyzés:

  1. Sziaa😊❤️
    Jaj BabĂłkĂĄim, tönkre tesznek minden egyes rĂ©szben😒 Hol van remĂ©ny, hol nincs, Ă©s ezzel kikĂ©szĂ­tenek😬
    Uh, nagyon vĂĄrom mi lesz, ha kiderĂŒl hogy Louis nem Seattleben akar maradni. Vajon elmegy? Vagy Harry megy vele? Ajj, annyira tudni akarom mĂĄr! Izguloook!
    Nem kell hĂĄzasodni se egyelƑre, Ă©n mĂĄr annak is örĂŒlnĂ©k ha ĂșjbĂłl összejönnĂ©nek, aztĂĄn összeköltöznĂ©nek Ă©s happy van! 💚💙
    Ez az orvos dolog, ez mi? Nem emlĂ©kszem, hogy lett emlĂ­tve, hogy mi van. Vagy csak pĂĄr rĂ©sz mĂșlva tudjuk meg?
    Ez a Ken-Harry beszĂ©lgetĂ©s tönkretett, el is pityeregtem magam rajta. Annyira borzasztĂł lehetett ez az egĂ©sz... Nagyon sajnĂĄlom Ƒt is. Persze, hogy hibĂĄzott, nem Ă­gy kellett volna lennie, de ahogy mondta h Harryt nagyon szerette/szereti ajj, a szĂ­vem szakadt meg Ă©rte. Harry meg, ahogy vĂ­gasztalta a vĂ©gĂ©n. Ajj, annyira szeretem. Kell neki mĂĄr a boldogsĂĄg! Nagyon!
    ImĂĄdtam, mint mindig Ă©s vĂĄrom a kövit de nagyooon! 😁
    Puszii, szĂ©p hĂ©tvĂ©gĂ©t ❤️❤️

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia :)
      Igen, sajnos ez az ingĂĄzĂĄs jellemzi most a fejezeteket, hol jĂł, hol rossz irĂĄnyba.
      HĂĄt az egy nagyon Ă©rdekes rĂ©sz lesz, ennyit elĂĄrulhatok elƑre ;)
      Így van, nem kell rögtön eskĂŒvƑ, bƑven elĂ©g az is, ha szĂ©p lassan haladnak Ă©s happy end legyen :D
      KĂ©sƑbb lesz rĂłla szĂł bƑvebben is, ha jĂłl emlĂ©kszem.
      Teljesen egyetĂ©rtek, ez az egĂ©sz Ken szĂĄmĂĄra is borzasztĂł lehetett. Nekem is megszakadt a szĂ­vem, annyira sajnĂĄltam Ƒket. RemĂ©nykedjĂŒnk benne, hogy meglesz a boldogsĂĄg a vĂ©gĂ©n.
      ÖrĂŒlök, hogy tetszett, egy hĂ©t mĂșlva itt lesz :)
      Köszönöm, neked is :) Xx ♥

      Törlés