2018. mårcius 16., péntek

Chapter 275

Sziasztok! 😊
MĂĄr itt is van az Ășjabb fejezet, Ă©s hĂĄt sajnos ez sem lesz boldogabb, mint az elƑzƑ. SƑt, ha lehet mĂ©g rosszabb 💔 KitartĂĄst kĂ­vĂĄnok, Ă©s ne feledjĂ©tek, hogy ez mĂ©g nem a törtĂ©net vĂ©ge 😉 RemĂ©lem, jĂłl telik a hosszĂș hĂ©tvĂ©ge, pihenjetek sokat! 💕 MĂĄs mondanivalĂłm nincsen, egy hĂ©t mĂșlva talĂĄlkozunk.
Kellemes olvasást! 😊😘



Chapter 275
 
Harry szemszöge
- Harry, beszĂ©lhetek veled egy percre? – Carol hangja lĂĄgy, akĂĄr mĂ©g fĂ©lĂ©nk is. MĂĄris össze vagyok zavarodva, pedig a nƑ mĂ©g alig szĂłlalt meg.
- Uhm, persze – hĂĄtra lĂ©pek egy kicsit, biztonsĂĄgos tĂĄvolsĂĄgot tartva tƑle. HĂĄtam a falnĂĄl van a kis konyhĂĄban, mire abbahagyom a mozgĂĄst.
- Csak a tegnap estĂ©rƑl akartam beszĂ©lni – arckifejezĂ©se szilĂĄrd, Ă©s tudom, hogy ez Ă©ppen olyan kĂ­nos neki, mint nekem.
ElnĂ©zek szemeimmel, majd a lĂĄbaimra pillantok. Nem tudom, hovĂĄ fog ez tartani, de Carol mĂĄr hĂĄtra tƱzte a hajĂĄt Ă©s lemosta az összevisszasĂĄgot a sminkjĂ©t illetƑen, ami elkenƑdött a szemei alatt tegnap este.
- Nem tudom, mi ĂŒtött belĂ©m, soha nem kellett volna Ășgy viselkednem elƑtted. HihetetlenĂŒl hĂŒlyesĂ©g volt, Ă©s Ă©n…
- Semmi gond – szakĂ­tom Ƒt fĂ©lbe.
- Nem, nagyon is gond. TisztĂĄzni akarom, hogy semmi sem vĂĄltozott itt, mĂ©g mindig hatĂĄrozottan Ășgy gondolom, hogy tĂĄvol kell maradnod a fiamtĂłl – feleli. Semmi mĂĄst nem vĂĄrtam tƑle.
- BĂĄrcsak azt mondhatnĂĄm, hogy hallgatni fogok magĂĄra, de nem tehetem. Tudom, hogy nem kedvel, – tartok szĂŒnetet, de felnevetek megĂ©rtĂ©semen – utĂĄl engem, Ă©s ezt megĂ©rtem, de tudja, hogy a vĂ©lemĂ©nye szart se jelent nekem. Ezt a lehetƑ legjobb mĂłdon Ă©rtem, ez csak Ă­gy van.
Meglep azzal, hogy felnevet velem egyĂŒtt. Mint az enyĂ©m, az övĂ© is fĂĄjdalmas, halk nevetĂ©s.
- Éppen olyan vagy, mint Ƒ, ugyanĂșgy beszĂ©lsz hozzĂĄm, ahogy Ƒ beszĂ©lt a szĂŒleimhez. Richard soha nem törƑdött azzal sem, hogy mit gondolt rĂłla bĂĄrki, de nĂ©zd, hovĂĄ juttatta ez Ƒt.
- Én nem Ƒ vagyok – csattanok fel rĂĄ. TĂ©nyleg prĂłbĂĄlok olyan kedves lenni hozzĂĄ, amennyire csak lehet, de nehĂ©zzĂ© teszi ezt. Louis mĂĄr tĂșl rĂ©gĂłta van a zuhanyzĂłban, Ă©s minden erƑmbe beletelik, hogy ne ellenƑrizzem Ƒt le.
- Meg kell prĂłbĂĄlnod az Ă©n szemszögembƑl nĂ©zni ezt az egĂ©sz dolgot, Harry. Ugyanabban a mĂ©rgezƑ fajta kapcsolatban voltam, Ă©s tudom, hogyan vĂ©gzƑdnek ezek a dolgok. Nem akarom ezt Louis-nak, Ă©s ha Ășgy szereted Ƒt, ahogy azt ĂĄllĂ­tod, te sem akarnĂĄd ezt neki – nĂ©z ĂĄt rĂĄm, aztĂĄn folytatja. – A legjobbat akarom neki, lehet, hogy nem hiszel nekem, de mindig Ășgy neveltem Louis-t, hogy ne fĂŒggjön egy fĂ©rfitƑl, ahogy Ă©n tettem, Ă©s nĂ©zz rĂĄ most. A semmivĂ© csökkent le minden egyes alkalommal, Ă©s amikor Ășgy döntesz, hogy elhagyod Ƒt…
- Én… – kezdem el fĂ©lbeszakĂ­tani Ƒt megint, de feltartja a kezĂ©t.
- Hadd fejezzem be – sĂłhajt fel. – IgazĂĄbĂłl irigyeltem Ƒt, ez szĂĄnalmas, de egy rĂ©szem irigy volt, hogy te mindig visszamentĂ©l hozzĂĄ, ahogy Richard soha nem jött vissza hozzĂĄm, de minĂ©l többször mentĂ©l el, annĂĄl jobban rĂĄjöttem, hogy nektek ugyanaz lesz a vĂ©getek, mint nekĂŒnk, mert bĂĄr te visszamĂ©sz, sosem maradsz. Ha azt akarod, hogy Ƒ Ășgy vĂ©gezze, mint Ă©n, magĂĄnyosan Ă©s utĂĄlatosan, akkor folytasd tovĂĄbb, amit csinĂĄlsz, Ă©s biztosĂ­thatlak, hogy pontosan ez fog törtĂ©nni vele.
UtĂĄlom azt, ahogy Carol lĂĄt engem, de amit mĂ©g ennĂ©l is jobban utĂĄlok az az, hogy igaza van. TĂ©nyleg mindig elhagyom Louis-t, Ă©s bĂĄr visszamegyek, addig vĂĄrok, amĂ­g kellemesen Ă©rzi magĂĄt, aztĂĄn Ășjra elhagyom.
- Ez rajtad ĂĄll, te vagy az egyetlen ember, akire Ășgy tƱnik, hogy hallgat, Ă©s a fiam tĂșlsĂĄgosan szeret tĂ©ged a sajĂĄt Ă©rdekĂ©hez kĂ©pest – mondja nekem Louis anyja. Tudom, hogy igen, Louis szeret engem, Ă©s mert szeret engem, nem fogunk Ășgy vĂ©gzƑdni, mint a szĂŒlei. – Nem adhatod meg neki azt, amire szĂŒksĂ©ge van, csak visszatartod Ƒt attĂłl, hogy talĂĄljon valakit, aki pedig igen.
Hallom Louis hålószoba ajtajåt becsukódni, jelezve, hogy kijött a zuhanyzóból.
- Meg fogja lĂĄtni, Carol, meg fogja lĂĄtni – veszek ki egy ĂŒres poharat a szekrĂ©nybƑl, majd megtöltöm azt vĂ­zzel Louis-nak.
Meg tudom våltoztatni az irånyunkat, és bebizonyítani, hogy mindenki tévedett, magamat is beleértve. Tudom, hogy meg tudom tenni.
- Bejövök – figyelmeztetem Louis-t a folyosĂłrĂłl, kinyitva az ajtĂłt anĂ©lkĂŒl, hogy a vĂĄlaszĂĄra vĂĄrnĂ©k. – Hoztam mĂ©g vizet – nem mozdul meg, hogy elvegye a poharat, Ă­gy leteszem az asztalra.
- Köszönöm.
- Jobban Ă©rzed magad? – kĂ©rdezem lĂĄgyan. Nem akarom felzaklatni Ƒt, Ă©s mĂĄr Ă­gy is olyan törĂ©keny ĂĄllapotban van. Louis nem vĂĄlaszol, elĂ©g jĂłl ismerem Ƒt ahhoz, hogy tudjam, el van veszve a sajĂĄt gondolataiban. – RemĂ©lem, igen –felelem. Tudom, hogy nem hallott engem, meg tudom mondani az arcĂĄn lĂ©vƑ ĂŒres kifejezĂ©sbƑl. – Hogy jobban Ă©rzed magad – tisztĂĄzom. MeghökkentƑ, mennyire jobban tudom olvasni Ƒt, mint sajĂĄt magamat.
- Igen, valamennyire – vonja meg a vĂĄllĂĄt, majd szemeit a padlĂłra szegezi. Azt kĂ­vĂĄnom, bĂĄrcsak rĂĄm nĂ©zne.
- Azt akarom, hogy tudd, mennyire sajnålok mindent, Lou, vissza kellett volna jönnöm ide veled. Nem kellett volna véget vetnem a dolgoknak veled a sajåt problémåim miatt. Engednem kellett volna, hogy ott legyél nekem, ahogy én itt akarok lenni neked. Most mår tudom, hogyan érzel biztosan, folyamatosan megpróbålva segíteni nekem, amikor én ellöktelek és ellöktelek.
- Harry – alig suttogja. Azt akarja, hogy hagyjam abba, de nem fogom, nem amĂ­g meg nem hallja a szavaimat. Nem amĂ­g meg nem Ă©rti Ƒket.
- Nem, Louis, hadd mondjam ezt el. MegĂ­gĂ©rem, hogy ezĂșttal mĂĄs lesz. Soha nem fogom ezt csinĂĄlni Ășjra. SajnĂĄlom, hogy az apukĂĄd halĂĄla kellett ahhoz, hogy rĂĄjöjjek, mennyire szĂŒksĂ©gem van rĂĄd, de nem fogom megtenni ismĂ©t, eskĂŒszöm – annyira kĂ©tsĂ©gbeesett vagyok, hogy meghalljon engem, mĂĄniĂĄkusnak hangzom.
- Nem lehet. Sajnålom, Harry, de tényleg nem lehet.
Nem lehet? Közelebb mozdulok hozzĂĄ, aztĂĄn tĂ©rdre rogyok elƑtte. De lehet. Meg tudja tenni Ă©s meg is fogja. MuszĂĄj.
- Mit nem lehet? Tudom, hogy bele fog telni egy kis idƑbe, de fel vagyok kĂ©szĂŒlve arra, hogy vĂĄrjak rĂĄd, hogy kigyere ebbƑl a… ebbƑl a bĂĄnatos ĂĄllapotbĂłl. Mindent hajlandĂł vagyok megtenni, Ășgy Ă©rtem, hogy mindent.
- Nem tehetjĂŒk, soha nem tehetnĂ©nk – hangsĂșlya majdnem elcsendesĂ­t.
Ha nem lennĂ©k ennyire kĂ©tsĂ©gbeesett, nem lennĂ©k kĂ©pes befejezni. BĂĄrmit meg fogok tenni Ă©rte, most jövök rĂĄ. Nem tudom, mi vĂĄltozott meg, de valami megmozdult bennem, amitƑl egy kicsivel fĂ©nyesebbnek tƱnik a jövƑ, egy kicsivel kevĂ©sbĂ© nyomorĂșsĂĄgosnak Louis-val az oldalamon. ÖsszehĂĄzasodhatunk, Ă©s az egĂ©sz Ă©letemet eltölthetem vele az oldalamnĂĄl, felderĂ­tve a legsötĂ©tebb napjaimat, mindig ĂĄthĂșzva rajtuk.
Szent szar.
KurvĂĄra összehĂĄzasodhatunk. Ennyi! Ezt fogjuk csinĂĄlni. Össze fogok hĂĄzasodni vele, örömmel kurvĂĄra összehĂĄzasodok vele, Ă©s soha, soha többĂ© nem hagyom Ƒt el. VĂ­ziĂłk örvĂ©nylenek a szemhĂ©jam mögött, tĂșl sok, hogy nyomon kövessem, de Louis ott van. Ɛ ott van, Ă©s boldog Ă©s öltönyt visel, virĂĄgok vannak mindenhol. FelĂ©m sĂ©tĂĄl, egy sugĂĄrzĂł mosoly van gyönyörƱ arcĂĄn. Nincs nyoma ennek a szellemfiĂșnak, aki most elƑttem ĂŒl, az eskĂŒvƑnk napjĂĄn.
- ÖsszehĂĄzasodhatunk – beszĂ©lek zavarosan. Boldog lesz ettƑl a kijelentĂ©stƑl, tudom, hogy az lesz. – Louis, összehĂĄzasodhatunk. ÖsszehĂĄzasodhatunk holnap, ha beleegyezel. Felveszem a szmokingot meg mindent.
De nem boldog, nem ugrĂĄl fel-le, mĂ©g csak el sem mosolyodik Ășgy, ahogy azt gondoltam. Olyan rĂ©gĂłta akarta ezt, miĂ©rt nem mosolyog legalĂĄbb?
- Nem tehetjĂŒk – rĂĄzza meg a fejĂ©t Louis, mire a szĂ­vem megtörik.
A megtörik nem a helyes szĂł, tĂ©nyleg. A szĂ­vem kibaszott kis fekete szilĂĄnkokra törik törött ĂŒvegekre, Ă©s mĂ©g az ĂŒveg sem elĂ©g erƑs ahhoz, hogy ne vĂĄljon hamuvĂĄ.
- Van pĂ©nzem, több mint elĂ©g pĂ©nzem, hogy kifizessek egy eskĂŒvƑt, Louis, Ă©s megtarthatod akĂĄrhol, ahol akarod. Megkaphatod a legdrĂĄgĂĄbb szmokingot meg virĂĄgokat, Ă©s nem fogok panaszkodni semmi miatt! – kiĂĄltom, ahogy tompa, Ă©lettelen arckifejezĂ©se szĂ©lkĂ©nt viselkedik, Ă©s elfĂșjja a hamvaimat.
- Ez nem errƑl szól, ez nem helyes.
- Akkor mi az? Tudom, hogy ezt akarod, babe, mĂĄr olyan sokszor elmondtad nekem.
- Nem maradt semmim, Harry. Nem maradt semmim, amit neked adhatnék. Mår elvetted mindet, és sajnålom, de egyszerƱen semmi sem maradt.
MĂ©g egy fĂșjĂĄs.
- Nem akarok elvenni tƑled semmit. Meg akarom adni neked, amit akarsz! – kapkodok levegƑ utĂĄn. Hogy gondolhatja azt, hogy bĂĄrmi mĂĄst el akarok venni tƑle? Össze akarok hĂĄzasodni vele. MinĂ©l többet gondolok erre, annĂĄl igazabbĂĄ vĂĄlik. MitƑl fĂ©ltem annyira? Hogy Ășgy vĂ©gezzĂŒk, mint a szĂŒleim? Az irĂłnia majdnem visszataszĂ­tĂł. – Gyere hozzĂĄm, Lou. KĂ©rlek, csak gyere hozzĂĄm, Ă©s eskĂŒszöm, hogy soha semmi ilyesmit nem fogok csinĂĄlni. EgyĂŒtt lehetnĂ©nk örökre, fĂ©rjek lennĂ©nk. Tudom, hogy tĂșl jĂł vagy nekem, Ă©s tudom, hogy jobbat Ă©rdemelsz, de most mĂĄr tudom, hogy te Ă©s Ă©n, mi nem hasonlĂ­tunk senki mĂĄshoz. MegcsinĂĄlhatjuk a vĂ©gĂ©ig. Nem hasonlĂ­tunk a szĂŒleidhez vagy az enyĂ©imhez, mi mĂĄsok vagyunk, Ă©s mi kurvĂĄra megcsinĂĄlhatjuk, okĂ©? Csak hallgass rĂĄm mĂ©g egyszer…
- NĂ©zz rĂĄnk – int kis kezĂ©vel köztĂŒnk. – NĂ©zd, kivĂ© vĂĄltam. Nem akarom többĂ© ezt az Ă©letet.
- Nem, nem, nem – ĂĄllok lĂĄbra, majd ĂĄtmegyek a szobĂĄn. – Akarod! Hadd, hozzam rendbe neked – hasznĂĄlom szabad kezemet, hogy beletĂșrjak a hajamba. Ez a gipsz a kibaszott ƑrĂŒletbe kerget.
- Harry, kĂ©rlek, nyugodj meg. SajnĂĄlok mindent, amit tettem veled, Ă©s legfƑkĂ©ppen azt sajnĂĄlom, hogy komplikĂĄltam az Ă©letedet, Ă©s sajnĂĄlom az összes veszekedĂ©st Ă©s oda-vissza dolgot, de tudnod kell, hogy ez nem mƱködne. Azt hittem, – ajĂĄndĂ©koz meg egy gyenge mosollyal – azt hittem, megcsinĂĄlhatjuk, azt hittem, a miĂ©nk a regĂ©nyekbƑl valĂł szerelem, egy szerelem, ami nem szĂĄmĂ­t, milyen kemĂ©ny Ă©s gyors Ă©s szĂ­vĂłs volt, azt hittem, tĂșlĂ©lĂŒnk bĂĄrmit Ă©s mindent, Ă©s Ă©lĂŒnk, hogy elmesĂ©ljĂŒk a törtĂ©netet.
MiĂ©rt kĂ©r bocsĂĄnatot tƑlem? Ez az egĂ©sz az Ă©n hibĂĄm, nem az övĂ©.
- MegtehetjĂŒk, tĂșlĂ©lhetjĂŒk – fuldoklok. Hogy törtĂ©nik ez? MiĂ©rt nem lĂĄt minket?
MiĂ©rt nem lĂĄtja azt, hogy mik vagyunk? Hogy mik vagyunk egyĂŒtt? Minket nem lehet elvĂĄlasztani. A mi szerelmĂŒnk a regĂ©nyekbƑl valĂł, jobb, mint bĂĄrmelyik Austen vagy Bronte, amiket megtanult.
- Ez csak ennyi, Harry, nem akarom azt, hogy tĂșl kelljen Ă©lni, Ă©lni akarok.
SzĂ­vem kikalapĂĄl a mellkasombĂłl, alig tudok lĂ©legezni. Úgy Ă©rzi, hogy nem Ă©l? Ezt nem tudom megĂ©rteni. EgyszerƱen nem. Én csak akkor Ă©lek, amikor rĂłla van szĂł. Ɛ a bennem lĂ©vƑ Ă©let egyetlen lehelete, Ă©s e nĂ©lkĂŒl az ĂĄllandĂł lĂ©legzet nĂ©lkĂŒl semmi sem leszek. Sem tĂșlĂ©lni, sem Ă©lni nem fogok. Akkor sem akarnĂ©k, ha tudnĂ©k.
- Nem tudlak csak elengedni. Tudod ezt. Mindig visszajövök hozzĂĄd, tudnod kellett, hogy megteszem. VĂ©gĂŒl visszajöttem volna LondonbĂłl, Ă©s…
- Nem tölthetem azzal az Ă©letemet, hogy rĂĄd vĂĄrok, hogy visszagyere hozzĂĄm, Ă©s önzƑ lenne tƑlem azt akarni, hogy futĂĄssal töltsd a tiĂ©det.
- Nem tudok nĂ©lkĂŒled lenni – tudom, hogy mĂĄr tĂșl sokszor mondtam ki ezeket a szavakat, de tudnia kell, hogy ezek a legigazabb szavak, amik valaha is elhagytĂĄk ĂĄlnok szĂĄmat.
- Tudsz. Boldogabb leszel Ă©s kevĂ©sbĂ© ellentmondĂĄsos. Könnyebb lenne, te magad mondtad – feleli Ă©rzelem nyoma nĂ©lkĂŒl.
- Nem! – fejem most mĂĄr csatlakozott a szĂ­vemhez, kĂ©tsĂ©gbeesetten kalapĂĄlva testem vĂĄzĂĄban. Ez minden, ami nĂ©lkĂŒle vagyok. Ɛ tart össze minden egyes kis rĂ©szemet, ami Ă©r bĂĄrmit is. Az nem sok, de mĂĄr megkapott mindent, amim van, Ă©s ez az övĂ©, hogy megtartsa, soha nem fogom visszakapni azokat a rĂ©szeimet tƑle. Ezek az övĂ©i voltak az elsƑ naptĂłl kezdve, Ă©s szart se jelentenĂ©nek, ha mĂ©g mindig kitartanĂĄ Ƒket.
- Olyan keményen harcoltunk, de szerintem itt az ideje abbahagyni.
- Nem! Nem! – teszem ökleimet a homlokomhoz. KĂ©t mĂĄsodpercre vagyok attĂłl, hogy levĂĄgjam ezt a kibaszott gipszet. MielƑtt megĂĄllĂ­thatnĂĄm magamat, elveszem a lĂĄmpĂĄt az asztalrĂłl, majd az mĂĄsodperceken belĂŒl a padlĂłn fekszik darabokra tört izzĂłval Ă©s behajlott lĂĄmpaernyƑvel.
- Ezt akartad, emlĂ©kszel? Gondolj vissza arra, Harry. Csak emlĂ©kezz, hogy nem akartĂĄl engem. EmlĂ©kezz, hogy miĂ©rt kĂŒldtĂ©l vissza AmerikĂĄba egyedĂŒl – nem emlĂ©kszem, miĂ©rt tettem azt. Egyik kifogĂĄsnak sincs egy csepp Ă©rtelme sem, amivel etettem magamat.
- Nem tudok nĂ©lkĂŒled lenni, szĂŒksĂ©gem van rĂĄd az Ă©letemben.
- MĂ©g mindig az Ă©letedben lehetek – sĂłhajt fel. – Csak nem Ă­gy.
- Komolyan azt javaslod, hogy lehetĂŒnk barĂĄtok? – dĂŒhöm azzal fenyeget, hogy ĂĄtveszi az irĂĄnyĂ­tĂĄst, de nem engedhetem meg, hogy ez megtörtĂ©njen. IrĂĄnyĂ­tanom kell a haragomat, Ă©s megmutatni Louis-nak, hogy lehetek az, akire szĂŒksĂ©ge van. Meg kell mutatnom neki, hogy több lehetek, mint egy rossz, ingerĂŒlt alkoholista apa-problĂ©mĂĄkkal. – Nem lehetĂŒnk barĂĄtok megint minden utĂĄn. Soha nem tudnĂ©k ugyanabban a szobĂĄban lenni, mint te, Ă©s nem veled lenni. Te vagy nekem minden, Ă©s megsĂ©rtesz azzal, hogy azt javaslod, legyĂŒnk barĂĄtok? Ezt nem gondolod komolyan. Szeretsz engem, Louis – nĂ©zek kĂ©k szemeibe. – MuszĂĄj. Nem szeretsz engem?
- De – rĂĄncolja a homlokĂĄt, Ă©n pedig ismĂ©t letĂ©rdelek elĂ©. Vennem kellett volna neki egy gyƱrƱt. MiĂ©rt nem vettem neki egy istenverte gyƱrƱt? – Szeretlek, de nem csinĂĄlhatjuk ezt tovĂĄbb egymĂĄssal – feleli, mire szemeim Ă©gnek, nem tudom mĂĄr tovĂĄbb visszatartani. Egy szĂĄnalmas zokogĂĄssal teljes hisztĂ©riĂĄban török ki.
- Hogyan fogom tĂșlĂ©lni nĂ©lkĂŒled? Nem tudom. Nem fogom. EgyszerƱen nem dobhatod el ezt, mert valami szarsĂĄgon mĂ©sz keresztĂŒl. Hagyd, hogy itt legyek neked, ne lökj el – könyörgök neki…
- UgyanezĂ©rt könyörgök, amiĂłta talĂĄlkoztam veled – suttogja egy kis mosollyal.
- Tudom – sĂ­rom, aztĂĄn a fejem a tĂ©rdeihez esik. SzĂŒksĂ©gem van a vigasztalĂĄsĂĄra, szĂŒksĂ©gem van a következetessĂ©gre, amije mindig van nekem szĂĄnva. – SajnĂĄlom.
A lĂĄngokat, melyeket rĂ©gen növesztettem az Ă©vek alatt, kioltotta hƱvös viselkedĂ©sĂ©vel. A lĂĄngok kihunytak, Ă©s minden egyes zokogĂĄssal, ami kiszakad a testembƑl, a hƑmĂ©rsĂ©klet csökken. MĂĄsodperceken belĂŒl tƱzbƑl jĂ©ggĂ© vĂĄltoztam, Ă©s kĂ©tsĂ©gbeesetten megprĂłbĂĄlok ragaszkodni a hƑhöz, irĂĄntam Ă©rzett szerelmĂ©nek Ă©gĂ©sĂ©hez, de ez elillan, Ă©pphogy nem Ă©rem el. Mindig csak Ă©pphogy nem Ă©rem el.
- Rendben leszĂŒnk. Amikor kijössz ebbƑl, rendben leszĂŒnk – mondom magamnak. Így kell gondolkoznom. Nem adhatom fel, amĂ­g meg nem lĂĄt minket. AmĂ­g meg nem Ă©rzi azt, ami mindig is volt köztĂŒnk.
EgyszerƱen elfelejtette, prĂłbĂĄlom meggyƑzni magamat. Csak elfelejtette, Ă©s az Ă©n feladatom, hogy emlĂ©keztessem Ƒt.
- SajnĂĄlom, hogy nem tudtalak rendbe hozni – van valami elszĂĄntsĂĄg a hangjĂĄban, amitƑl megborzongok. BelsƑm kavarog, megfagy, kibaszott jegessĂ© vĂĄlva.
- Én is – az egyetlen cseppnyi vigasz, az egyetlen hƑáramlat az ujjaibĂłl jön, melyek lĂĄgyan beletĂșrnak a hajamba. Ez nem elĂ©g, mĂ©g mindig fagyos vagyok Ă©s remegek.
FĂĄzok, Ă©s mindig is utĂĄltam a hideget.

Louis szemszöge
- Ki fizeti a temetĂ©st? – kĂ©rdezem anyĂĄtĂłl. Nem akarok Ă©rzĂ©ketlennek tƱnni, vagy gorombĂĄnak, de nincs Ă©lƑ nagyszĂŒlƑm Ă©s mindkĂ©t szĂŒlƑm egyke volt. Tudom, hogy anya nem tud megengedi magĂĄnak egy temetĂ©st, fƑleg nem az apĂĄmĂ©t, Ă©s aggĂłdom, hogy elvitte ezt egy olyan pontra, hogy csak bebizonyĂ­tsa igazĂĄt a barĂĄtainak a templomban.
Nem akarom felvenni azt, amit anya vett nekem, nem akarom felvenni azt a fekete cipƑt, amit biztosan nem tud megengedni magĂĄnak, Ă©s legfƑkĂ©ppen nem akarom lĂĄtni az apĂĄmat, hogy eltemetik a földbe.
- Nem tudom – hezitĂĄl anya, a kezĂ©ben lĂ©vƑ rĂșzsa Ă©ppen az ajkai fölĂ© megy, miközben szemkontaktust lĂ©tesĂ­t velem a tĂŒkörben.
- Nem tudod? – nĂ©zek rĂĄ. Szemei duzzadtak, a bizonyĂ­tĂ©k, hogy nehezebben Ă©rintette Ƒt apa halĂĄla, mint az valaha is be fogja vallani.
- Nem kell megbeszĂ©lnĂŒnk a pĂ©nzĂŒgyeket, Louis – szid le, vĂ©get vetve a beszĂ©lgetĂ©snek, mielƑtt vĂĄlaszt adna nekem.
Én egyetĂ©rtƑen bĂłlintok, nem akarva veszekedĂ©st okozni vele. Nem ma. A mai nap elĂ©g nehĂ©z lesz neki. ÖnzƑnek Ă©s egy kicsit megcsavartnak Ă©rzem, hogy nem tudom rĂĄvenni magamat, hogy megĂ©rtsem, mit gondolt apa, amikor benyomta a vĂ©nĂĄjĂĄba az utolsĂł injekciĂłs tƱt. Tudom, hogy fĂŒggƑ volt, Ă©s hogy csak azt csinĂĄlta, amit Ă©veken ĂĄt csinĂĄlt, de mĂ©g mindig nem tudom felfogni ezt az egĂ©szet.
Az utolsĂł hĂĄrom napban, miĂłta lĂĄttam Harryt, elkezdtem visszanyerni a jĂłzan eszemet. Nem teljesen, egy rĂ©szem pedig retteg attĂłl, hogy sosem leszek Ășjra ugyanaz. Harry Natalie-nĂĄl maradt.
Ez egy hatalmas meglepetĂ©s nekem. Natalie szĂŒlei biztosan nem töltöttek sok idƑt senkivel, aki nem tagja a vĂĄrosi countryclubnak. ImĂĄdtam volna lĂĄtni a kifejezĂ©st az arcukon, amikor Natalie hazavitte Harryt, hogy velĂŒk maradjon. Nem tudom elkĂ©pzelni Harryt Ă©s Natalie-t, hogy jĂłl kijönnek egymĂĄssal, vagy hogy egyĂĄltalĂĄn kijönnek egymĂĄssal, szĂłval tudom, mennyire megbĂĄntĂłdott Harry a visszautasĂ­tĂĄsomtĂłl, ha hajlandĂł volt elfogadni Natalie ajĂĄnlatĂĄt, miszerint maradhat az Ƒ hĂĄzukban.
BĂĄnatom nehĂ©z sĂșlya mĂ©g mindig itt van, mĂ©g mindig rejtƑzködik a semmi korlĂĄtja mögött. Érzem a falnak lökƑdni, kĂ©tsĂ©gbeesetten megprĂłbĂĄlva tönkretenni engem Ă©s ĂĄtlökni a hatĂĄron. Rettegtem, hogy Harry összeomlĂĄsa utĂĄn a fĂĄjdalom fog nyerni, de hĂĄlĂĄs vagyok az ellenkezƑjĂ©Ă©rt.
Ez egy furcsa dolog, tudva, hogy olyan közel van ehhez a hĂĄzhoz, de mĂ©g nem prĂłbĂĄlt meg ĂĄtjönni. SzĂŒksĂ©gem van a tĂĄvolsĂĄgra, Harry pedig ĂĄltalĂĄban nem jĂł abban, hogy tĂĄvolsĂĄgot adjon nekem. MĂĄsfelƑl viszont soha nem akartam korĂĄbban. Nem Ă­gy. Ha nem lennĂ©k fĂ©lig mĂ©rges, jobban aggĂłdnĂ©k a megjelenĂ©semben lĂ©vƑ kĂŒlönbsĂ©g miatt.
Közelebb hajolok a tĂŒkörhöz, tanulmĂĄnyozva a szemeimet. Van valami mĂĄs bennĂŒk, amit nem igazĂĄn tudok leĂ­rni… kemĂ©nyebbnek nĂ©znek ki? SzomorĂșbbnak? Nem vagyok biztos benne, de összeillik a szĂĄnalmas mentsĂ©ghez, ahogy megprĂłbĂĄlok elmosolyodni.
- Louis! – szĂłlĂ­t anyĂĄm a nappalibĂłl, Ă©ppen ahogy elĂ©rem a folyosĂłt. Arra szĂĄmĂ­tok, hogy Harryt lĂĄtom meg, megadta nekem azt a tĂĄvolsĂĄgot, amit kĂ©rtem, de feltĂ©teleztem, hogy ma ĂĄtjön, az apĂĄm temetĂ©sĂ©nek napjĂĄn.
Amikor elfordulok a sarkon, testem megfagy Ă©s meglepƑdöm, egy kellemes, de nem vĂĄrt meglepetĂ©s, hogy Zaynt lĂĄtom meg az ajtĂłban ĂĄllva. Amikor szemei talĂĄlkoznak az enyĂ©immel, nagyon nem nĂ©z ki biztosnak magĂĄban, de amikor Ă©rzem ajkaimat egy vigyorba hĂșzĂłdni, arcĂĄn egy fĂ©nyes mosoly terĂŒl el. Az, amelyiket imĂĄdom, az, amikor a nyelve megjelenik a fogai között Ă©s szemei ragyognak.
- Mit keresel itt? – kĂ©rdezem tƑle, miközben karjaim a nyaka körĂ© fonĂłdnak. Zayn megölel, tĂșl szorosan, mire drĂĄmaian köhögök, mielƑtt elenged.
- Bocs – vigyorodik el. – RĂ©g volt mĂĄr – nevet fel, hangulatom pedig azonnal felderĂŒl.
Nem gondoltam mĂĄr rĂĄ, majdnem bƱntudatot Ă©rzek a tĂ©ny miatt, hogy arca egyszer sem villant fel az agyamban az elmĂșlt nĂ©hĂĄny hĂ©tben, de örĂŒlök, hogy itt van. JelenlĂ©te egy emlĂ©keztetƑ a kĂŒlvilĂĄgra, hogy a vilĂĄg nem ĂĄllt meg hihetetlen vesztesĂ©gem Ăłta. Nem akarom bevallani, melyik vesztesĂ©ggel nehezebb megbirkĂłznom.
- Igen – a Zayn Ă©s köztem lĂ©vƑ tĂĄvolsĂĄg oka ugrik fel a fejemben, fĂ©lbeszakĂ­tva köszöntĂ©sĂŒnket, aztĂĄn Ăłvatosan kinĂ©zek a bejĂĄrati ajtĂłn. MegprĂłbĂĄlok tĂĄvolsĂĄgot tartani HarrytƑl, Ă©s az utolsĂł dolog, amire szĂŒksĂ©gem van, az egy verekedĂ©s anyĂĄm tökĂ©letesen ĂĄpolt gyepĂ©n. – Harry itt van – tĂĄjĂ©koztatom Ƒt. – Vagyis nem itt, ebben a hĂĄzban, de nĂ©hĂĄny hĂĄzzal odĂ©bb.
- Tudom – feleli Zayn, a legkevĂ©sbĂ© sem nĂ©z ki megfĂ©lemlĂ­tettnek a rossz törtĂ©nelmĂŒk ellenĂ©re.
- Igen?
Anya Zaynt Ă©s engem egyedĂŒl hagy a nappaliban, ahogy eltƱnik a konyhĂĄban. Agyam elkezdi felfogni, hogy Zayn itt van. Én nem hĂ­vtam Ƒt fel, honnan tudhatta meg az apĂĄmmal törtĂ©nteket? FeltĂ©telezem, talĂĄn a hĂ­rekben volt vagy online, de miĂ©rt lenne itt egyĂĄltalĂĄn?
- Ɛ hĂ­vott fel – Zayn szavaitĂłl felkapom a fejemet, hogy felnĂ©zzek a szemeibe. – Ɛ az, aki azt mondta nekem, hogy jöjjek ide Ă©s lĂĄtogassalak meg. MegszĂŒntetted a telefonodat, szĂłval bĂ­znom kellett az Ƒ szavaiban – a korĂĄbbi bizonytalansĂĄg homĂĄlyosĂ­tja el arcĂĄt ismĂ©t. – Ez rendben van, igaz? Nem bĂĄnod, hogy idejöttem, ugye? Elmehetek, ha ez tĂșl sok neked, csak azt mondta, hogy szĂŒksĂ©ged van egy barĂĄtra, Ă©s tudtam, hogy rossz dolognak kell lennie, ha engem hĂ­v fel az összes ember közĂŒl – nevet fel, de tudom, hogy komolyan gondolja. MiĂ©rt hĂ­vnĂĄ fel Ƒt Harry Liam helyett? Liam amĂșgy is Ășton van ide, miĂ©rt kĂ©rnĂ© Harry ZayntƑl, hogy jöjjön el hozzĂĄm?
Nem tehetek rĂłla, de Ășgy Ă©rzem, mintha ez valamifĂ©le terv lenne, mintha Harry tesztelne valamifĂ©le mĂłdon. UtĂĄlom ennek a gondolatĂĄt, hogy ilyen dolgot tenne most, de csinĂĄlt mĂĄr rosszabbat is. Nem engedhetem meg magamnak, hogy elfelejtsem, hogy tett mĂĄr rosszabb dolgokat, Ă©s mindig van valamilyen ok cselekedetei mögött.
HĂĄzassĂĄgi javaslatĂĄtĂłl bĂĄrminĂ©l jobban meg vagyok bĂĄntva. Megtagadta tƑlem a hĂĄzassĂĄg lehetƑsĂ©gĂ©t a kapcsolatunk kezdete Ăłta, Ă©s csak kĂ©tszer hozta fel, mindkĂ©t alkalommal, amikor akart valamit. Egyszer, amikor tĂșl rĂ©szeg volt, hogy tudja, mit beszĂ©l, Ă©s egyszer, hogy megkĂ­sĂ©reljen rĂĄvenni, hogy maradjak. Ha mellette Ă©bredtem volna fel mĂĄsnap reggel, visszavonta volna, Ă©ppen ahogy korĂĄbban is. Ahogy mindig teszi. Harry semmi sem volt, csak megszegett Ă­gĂ©retek, amiĂłta talĂĄlkoztam vele, Ă©s az egyetlen dolog, ami rosszabb annĂĄl, hogy olyan valakivel legyĂ©l, aki nem hisz a hĂĄzassĂĄgban, az az, hogy olyan valakivel legyĂ©l, aki csak azĂ©rt akar összehĂĄzasodni, hogy bebizonyĂ­tsa az igazĂĄt, nem azĂ©rt, mert tĂ©nyleg a fĂ©rjed akar lenni.
EmlĂ©keznem kell erre, vagy folyamatosan ilyen nevetsĂ©ges gondolataim lesznek. Ezek a gondolatok, amik bekĂșsznak a napjaimba, HarryrƑl szmokingban. A kĂ©ptƑl felnevetek, Ă©s szmokingban lĂ©vƑ Harry ĂĄtalakul farmerrĂ© Ă©s csizmĂĄvĂĄ, mĂ©g az eskĂŒvƑje napjĂĄn is, de szerintem rendben lennĂ©k ezzel.
Rendben lettem volna. Abba kell hagynom ezeket a fantĂĄziĂĄlĂĄsokat, nem segĂ­tik a jĂłzan eszemet.
- JĂłl vagy? – szakĂ­t ki szĂĄnalmas gondolataimbĂłl Zayn hangja.
- Igen – rĂĄzom meg a fejemet, hogy megszabaduljak annak a tökĂ©letes kĂ©pĂ©tƑl, ahogy Harry rĂĄm mosolyog, miközben felĂ© sĂ©tĂĄlok. – SajnĂĄlom, egy kicsit kivagyok mostanĂĄban.
- Semmi gond, aggĂłdnĂ©k, ha nem lennĂ©l – biztosĂ­t engem, majd egy vigasztalĂł kart fon a vĂĄllaim körĂ©.
- Nem tudom elhinni, hogy egĂ©szen idĂĄig elvezettĂ©l – ahogy Ă©rtem az az, hogy „nem tudom elhinni, hogy Harry felhĂ­vott, hogy gyere ide.
- Nem? TĂ©nyleg? – mosolyodik el. – Azt hiszem, nem tƱntem annyira kĂ©tsĂ©gbeesettnek korĂĄbban, mint gondoltam – csipkelƑdik, mire majdnem felnevetek. Ha nem lennĂ©k olyan ĂŒres, nevetve hĂĄtra döntenĂ©m a fejemet vele egyĂŒtt.
Amikor belegondolok, tĂ©nyleg nem kellene meglepettnek lennem, hogy egĂ©szen idĂĄig eljött, hogy tĂĄmogasson. MinĂ©l többet gondolok erre, annĂĄl jobban emlĂ©kszem. Ɛ mindig ott volt, mĂ©g akkor is, amikor nem volt rĂĄ szĂŒksĂ©gem, hogy ott legyen. A hĂĄttĂ©rben volt, mindig Harry ĂĄrnyĂ©kĂĄban.

Harry szemszöge
- Nem hiszem, hogy fel kellett volna hĂ­vnod azt a srĂĄcot. Nagyon nem kedvelem Ƒt. TĂ©ged sem kedvellek, de Ƒ mĂ©g rosszabb, mint te – feleli Natalie a hatalmas nappali mĂĄsik felĂ©ben lĂ©vƑ kanapĂ©rĂłl, a szĂŒlei hĂĄzĂĄban.
- Fogd be – nyögök fel. Ɛ olyan idegesĂ­tƑ.
- Csak mondom. Nem Ă©rtem, miĂ©rt hĂ­vtad fel, ha annyira utĂĄlod Ƒt – nem tudja, mikor kell befogni. UtĂĄlom ezt a vĂĄrost, amiĂ©rt hĂșsz mĂ©rföldön belĂŒl nincs egy hotel Louis anyjĂĄnak hĂĄzĂĄtĂłl.
- AzĂ©rt, mert – fĂșjok ki egy bosszĂșs levegƑt – Louis nem utĂĄlja Ƒt. MegbĂ­zik benne, mĂ©g akkor is, ha nem kellene, Ă©s szĂŒksĂ©ge van valamifĂ©le barĂĄtra most, mivel engem nem fog lĂĄtni.
- Mi van velem? És Liammel? – kĂ©rdezi. Ujjaival meghĂșzza egy doboz ĂŒdĂ­tƑ fĂŒlĂ©t, ami egy hangos pukkanĂĄssal kinyĂ­lik. MĂ©g az is bosszantĂł, ahogy kinyitja az ĂŒdĂ­tƑt.
Soha nem fogom bevallani, de valamennyire szĂŒksĂ©gem van rĂĄ, hogy a barĂĄtom legyen. Nincs senkim, Ă©s valamennyire szĂŒksĂ©gem van rĂĄ, egy mĂłdon. Egy kicsit. Nagyon. Kibaszottul nagyon szĂŒksĂ©gem van rĂĄ, Ă©s Louis-t leszĂĄmĂ­tva nincs senki mĂĄsom, Ă©s Ƒ is alig van nekem, szĂłval nem veszĂ­thetem el Natalie-t is.
- MĂ©g mindig nem Ă©rtem. Ha Louis kedveli Ƒt, miĂ©rt akarnĂĄd, hogy a közelĂ©ben legyen? NyilvĂĄnvalĂłan fĂ©ltĂ©keny tĂ­pus vagy.
- Haha – forgatom a szemeimet, majd kibĂĄmulok a nagy ablakokon, amik a hĂĄz elĂŒlsƑ felĂ©t fedik. Ez a hĂĄz a legnagyobb az utcĂĄban, valĂłszĂ­nƱleg a legnagyobb ebben az egĂ©sz szarfĂ©szek vĂĄrosban. MĂ©g mindig utĂĄlom Natalie seggĂ©t, Ă©s csak azĂ©rt engedem meg, hogy a közelemben legyen, mert meg kell adnom Louis-nak a tĂĄvolsĂĄgĂĄt anĂ©lkĂŒl, hogy tĂșl messzire mennĂ©k. – MiĂ©rt Ă©rdekel egyĂ©bkĂ©nt? MiĂ©rt vagy ilyen kedves velem hirtelen? Tudom, hogy utĂĄlsz engem, Ă©ppen ahogy Ă©n tĂ©ged – nĂ©zek ĂĄt rĂĄ, hĂŒlye kibaszott kardigĂĄn van rajta.
- Te nem Ă©rdekelsz, Louis Ă©rdekel. Csak azt akarom, hogy boldog legyen. HosszĂș idƑbe telt, hogy kiegyezzek mindennel, ami törtĂ©nt köztĂŒnk, mert annyira megszoktam Ƒt. KĂ©nyelemben voltam Ă©s Ășgy voltam beĂĄllĂ­tva, Ă­gy nem tudtam megĂ©rteni, miĂ©rt akarna valaki olyat, mint te. Nem Ă©rtettem, Ă©s mĂ©g mindig nem tĂ©nyleg, de lĂĄtom mennyit vĂĄltozott, miĂłta talĂĄlkozott veled. Nem rossz Ă©rtelemben, ez tĂ©nyleg jĂł vĂĄltozĂĄs – mosolyog rĂĄm. – KivĂ©ve ezt a hetet, nyilvĂĄnvalĂłan.
Hogy gondolhatja ezt? Semmit sem tettem Louis-val, csak bĂĄntottam Ƒt Ă©s leromboltam, miĂłta becsapĂłdtam az Ă©letĂ©be.
- Nos, – mozgolĂłdok kellemetlenĂŒl a drĂĄga, tĂșlmĂ©retezett szĂ©ken – ennyi haverkodĂĄs elĂ©g itt. Köszi, hogy nem voltĂĄl fasz – ĂĄllok lĂĄbra, majd a konyha felĂ© sĂ©tĂĄlok. Natalie anyja ott van bent, hallom Ƒt felszeletelni valamit egy turmixgĂ©pben, Ă©s szĂłrakoztatĂłnak talĂĄltam, ahogy ĂŒgyetlenkedik a szavakkal Ă©s a körmeivel ĂĄtrajzolja a nyaka körĂŒl lĂ©vƑ keresztet minden egyes alkalommal, amikor ugyanabban a szobĂĄban vagyok vele.
- Hagyd bĂ©kĂ©n anyĂĄt, vagy kirĂșglak – figyelmeztet Natalie, mire majdnem felnevetek. Ha nem hiĂĄnyozna Louis annyira rohadtul, nevetnĂ©k vele, amilyen seggfej Ƒ. – ElmĂ©sz a temetĂ©sre, igaz? Eljöhetsz velĂŒnk, ha akarsz, csak egy Ăłra mĂșlva indulunk – ajĂĄnlja.
- Nem, nem hiszem, hogy ez jĂł ötlet – vonom meg a vĂĄllaimat, Ă©s a gipszem aljĂĄnak a szĂ©lĂ©t piszkĂĄlom.
- Miért nem? Te fizetted ki, szerintem menned kellene.
- Ne beszĂ©lj errƑl, Ă©s jusson eszedbe, mit mondtam arrĂłl, hogy elmondd Louis-nak, hogy Ă©n fizettem ki ezt a szart – fenyegetƑzök. – KurvĂĄra ne csinĂĄld.
Natalie a hĂŒlye szemeit forgatja rĂĄm, aztĂĄn elhagyom a szobĂĄt, hogy az anyjĂĄt kĂ­nozzam Ă©s elvonjam a figyelmemet arrĂłl, hogy Zayn ugyanabban a hĂĄzban van, mint Louis. Mit is gondoltam?

7 megjegyzés:

  1. Szia 😊❤️
    Huh, hol is kezdjem... Louis Ă©s Harry nem lesz ugyanaz, mint a szĂŒleik!! Neeeem! Nem Ă©s nem!! Ɛk igazĂĄn szeretik egymĂĄst, nagyon is! Nekik lehet boldog Ă©letĂŒk, amit egyĂŒtt fognak leĂ©lni, amĂ­g meg nem halnak! És kĂ©sz! Ennyi!
    BorzasztĂł volt megint olvasni azt a kĂ©t mondatot 😭💔 miĂ©rt teszik ezt velem? Így is mĂĄr vĂ©gem van 😭💔
    Most komolyan?? Van elĂ©g bajom, erre felhĂ­vja Zaynt?? Kibaszott Zaynt?? Komolyan?? Ne mĂĄr Harry! Neeee! Hogy lehetsz ekkora idiĂłta?? JĂł, igazĂĄbĂłl Ă©rtem Ă©n miĂ©rt, de akkor is... Ne Ƒt! Nee! Ott van neki Liam! Ajj mĂĄr...

    "Amikor szemei talĂĄlkoznak az enyĂ©immel, nagyon nem nĂ©z ki biztosnak magĂĄban, de amikor Ă©rzem ajkaimat egy vigyorba hĂșzĂłdni, arcĂĄn egy fĂ©nyes mosoly terĂŒl el. Az, amelyiket imĂĄdom, az, amikor a nyelve megjelenik a fogai között Ă©s szemei ragyognak." InkĂĄbb nem mondok semmit 😒😒😒👎

    "Ɛ mindig ott volt, mĂ©g akkor is, amikor nem volt rĂĄ szĂŒksĂ©gem, hogy ott legyen. A hĂĄttĂ©rben volt, mindig Harry ĂĄrnyĂ©kĂĄban." Ezt meg se hallottam Louis! Nehogy nekem az legyen, amire gondolok, mert akkor nagyon megverek valakit! 😒😒😒

    És eljött az a pillanat, mikor kezdem Ășgymond megkedvelni Nataliet, nem gondoltam volna, hogy ez valaha is meg fog törtĂ©nni. 😼😂 De most igazat kellett adnom neki, inkĂĄbb Natalie meg Liam, nem Zayn, Ă©s köszi csajszi, Ă©n se kedvelem Zaynt, szĂłval Ășjabb jĂł pont! 👍
    Nagyom furcsa Ă©s vicces volt Harry Ă©s Natalie Ă­gy egyĂŒtt 😂😂 de sztem tök jĂłl meglennĂ©nek amĂșgy, Ășgy mint Liammel, szakadnĂ©k mindem egyes beszĂ©lgetĂ©sĂŒknĂ©l! 😂
    Nem tudom hogy mi lesz itt, tĂ©nyleg most semmit nem tudok elƑre, halvĂĄny lila gözöm sincs, Ă©s ez egy kicit idegesĂ­t, mert tudni akarooom! MuszĂĄj!! Alig vĂĄrom a kövi pĂ©nteket!!
    ImĂĄdtaaaam, mint mindig ❤️❤️💚💙❤️❤️
    Puszi😘

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Jaj az lemaradt, hogy ugye az elƑzƑ rĂ©szben Louis szemszög volt a hĂĄzassĂĄg rĂ©sz, Ă©s azt hittem hogy Harry csak Ășgy mondja, mert megijedt, de most nekem a szavaibĂłl Ășgy hangzott hogy Ƒ tĂ©nyleg akarja! Ugye? JĂłl vettem ki, nem?
      És ha igen, akkor istenkĂ©m, meg fog egyszer törtĂ©nni, amikor vĂ©gre happy lesz!! 😍😭😭

      Törlés
    2. Szia :)
      Így van, nekik mĂĄs lesz a törtĂ©netĂŒk vĂ©ge, mint a szĂŒleikĂ©, legalĂĄbbis nagyon remĂ©lem. Nekik happy end lesz, mert nem lehet mĂĄs.
      Igen, Harry szemszögĂ©bƑl is szĂ­vfacsarĂł az a kĂ©t mondat...
      Na igen, Ă©n is meglepƑdtem, hogy Zaynt Harry hĂ­vta oda, de bĂ­ztam benne, hogy tudja mit csinĂĄl. AztĂĄn ez majd kiderĂŒl nemsokĂĄra, hogy jĂł ötlet volt-e.
      AzoknĂĄl a gondolatoknĂĄl Ă©n is kiakadtam, meg pĂĄnikoltam kicsit, nehogy Zaynnel csinĂĄljon valamit, de emiatt nem kell aggĂłdnunk.
      Igen, ekkor kedveltem meg jobban Natalie-t én is, és biztosan olyan kapcsolat lenne közte és Harry között, mint amilyen Harrynek van Liammel, imådnånk tutira :D
      HĂĄt igen, itt sosem lehet tudni, hogy mi fog törtĂ©nni, de hamarosan ki fog derĂŒlni, ez biztos :)
      ÖrĂŒlök, hogy tetszett ♥

      És igen, hĂĄla az Ă©gnek Ășgy tƱnik, komolyan gondolta ezt a hĂĄzassĂĄgot Harry, vĂ©gre belĂĄtta Ƒ is.
      RemĂ©ljĂŒk, hogy happy lesz minden Ă©s megtörtĂ©nhet az eskĂŒvƑ is :D Xx ♥

      Törlés
  2. Szia!
    ElĂ©ggĂ© szĂ©gyenlem magam, amiĂ©rt a mĂșlt hetekben nem Ă­rtam normĂĄlis kommenteket, csak Ă©rtelmetlen kiakadĂĄsokat. SajnĂĄlom. SajnĂĄlom, de egyszerƱen Ășgy Ă©reztem belehalok a fĂĄjdalomba amit akkor Ă©reztem... Most viszont igyekszem összehozni egy normĂĄlisat....:)
    SzĂłval: Nem is tudom, hogy mit Ă­rjak. Érdekes mĂłdon most kibĂ­rtam ezt a rĂ©szt, nekem inkĂĄbb az elƑzƑ volt a halĂĄlom. Nem haltam majdnem bele Ă©s nem is sĂ­rtam. Ez fura, fƑleg az Ă©n Ă©rzĂ©kenysĂ©gemmel. TalĂĄn elfogytak az Ă©rzĂ©seim, összetört a szĂ­vem Ă©s csak a boldogsĂĄgot tudom Ă©rzĂ©kelni. Nos, tulajdonkĂ©ppen Ă¶ĂŒlnĂ©k ennek a kĂ©pessĂ©genk...:/
    A fejezetrƑl: fĂĄjdalmas volt, mĂ©g az Ă©rzelmeim nĂ©lkĂŒl is, azt biztos!:( Nagyon csodĂĄlkozom, hogy Harry odakĂŒldte Louishoz Zaynt, remĂ©lem az utĂłbbi visszafogja magĂĄt Ă©s nem jön vissza az a gondolata, hogy: ha Harry elcseszi megint a dolgokat, Ƒ ott lesz Lounak...:@ ElĂ©ggĂ© fĂ©lek, tƑle. OkĂ©, szereti Harryt, legalĂĄbbis azt mondta, de most vĂ©gtelenĂŒl szomorĂș(?) Ă©s törött szĂ­vƱ... RemĂ©lem nem lesz semmi ilyesmi. Azt nem bĂ­rnĂĄm ki...
    A mĂĄsodik legrosszabb rĂ©sz az volt amikor Louis, Harry hamis Ă­gĂ©reteirƑl gondolkodik. A hĂĄzzassĂĄgrĂłl... Pedig Ă©n Ășgy Ă©reztem,mintha H is akarnĂĄ ezt. Ezek szerint mĂ©gsem?? Olyan bonyolult.... Mondjuk lehet, hogy örĂŒlnöm kĂ©ne, amiĂ©rt nem Ă©rtek mindtent olyan jĂłl. Na, mindegy. A lĂ©nyeg, hogy nagyon nagyon szeretem ezt a törtĂ©netet, köszönöm, hogy minden hĂ©ten hozod!❤❤:)
    Puszi: SĂĄri
    LEGYEN MÁR HEPPII!:(:(❤❤❤

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia :)
      Ugyan, semmi probléma, az a rész mindenki szåmåra fåjdalmas volt, én is tönkrementem akårhånyszor olvastam, szóval semmi gond nincs :)
      HĂĄt igen, kinek ez, kinek az elƑzƑ rĂ©sz volt a rosszabb, nekem mondjuk mindkettƑ, a lĂ©nyeg, hogy remĂ©nykedjĂŒnk benne, hogy több ilyen fĂĄjdalmas fejezet nem lesz.
      Én is alig akartam elhinni, hogy tĂ©nyleg Harry kĂŒldte oda, bĂĄr ahogy a vĂ©gĂ©n olvashattuk, maga Harry is :'D RemĂ©ljĂŒk, hogy nem fog erre gondolni.
      Igen, az szörnyƱ volt, Ă©s szerintem is komolyan gondolta Harry, mĂĄskor sosem gondolkodott mĂ©g Ă­gy a hĂĄzassĂĄgrĂłl. ÖrĂŒlök, hogy tetszik a sztori, mĂ©g a mostani szomorĂș rĂ©szek ellenĂ©re is, Ă©s nagyon szĂ­vesen, Ă©n köszönöm, hogy olvassĂĄtok mĂ©g mindig :) Xx ♥
      Lesznek még jobb részek, ne aggódj ;)

      Törlés
  3. Szia! Most Ă©rtelek be, elmĂ©letileg mĂĄr van következƑ rĂ©sz, mindegy. A lĂ©nyeg hogy elkĂ©pesztƑ munkĂĄt vĂ©gzel Ă©s nagyon hĂĄlĂĄs vagyok ezĂ©rt! HabĂĄr az eredetivel nem Ă©rtek egyet (mhm miĂ©rt pont egy lĂĄnnyal hozta össze alapvetƑen?:/), a drĂĄma nagyon bejön Ă©s a kitartĂĄsod is! Csak Ă­gy tovĂĄbb!! ❤

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia :) Nagyon örĂŒlök, hogy Ă­rtĂĄl, Ă©s köszönöm szĂ©pen, mindig öröm ezt olvasni :) HĂĄt igen, ezt meg tudom Ă©rteni, Larryben nekem is jobban megtetszett :D Köszönöm szĂ©pen! :) ♥ Xx

      Törlés