2018. mårcius 9., péntek

Chapter 274

Sziasztok! 😊
VĂ©gre viszonylag idƑben sikerĂŒl jelentkeznem, bĂĄr kicsit kĂ©sƑn. Na, akkor pĂĄr szĂłt a fejezetrƑl. Nem tudok jĂłt mondani rĂłla, sajnos. Semmit. Ez volt azon kevĂ©s rĂ©szek egyike, aminek az olvasĂĄsa közben teljesen tönkrementem. KörĂŒlbelĂŒl 2 Ă©ve volt, hogy ezt elƑször olvastam, Ă©s azĂłta is minden alkalommal sĂ­rok, amikor ez a fejezet jön. KĂ©szĂŒljetek fel rĂĄ, kĂ©rlek, fĂĄjni fog a vĂ©ge 💔 Na, most hogy ilyen pozitĂ­van beharangoztam ezt a rĂ©szt (😅), el is köszönök, a szokĂĄsos mĂłdon egy hĂ©t mĂșlva talĂĄlkozunk.
Kellemes olvasást! 😊😘



Chapter 274
 
Harry szemszöge
Louis vĂ©gre elhallgatott csak nĂ©hĂĄny perccel ezelƑtt, teste felĂ©m dƑlt, Ă©s megengedte magĂĄnak, hogy nekem dƑljön fizikai tĂĄmogatĂĄskĂ©nt. Duzzadt szemei le vannak csukĂłdva, Ă©s most alszik a hangos esƑ ellenĂ©re, mely a gyenge ĂŒveghĂĄzra esik.
Ahogy itt ĂŒlök a kinti könyörtelen vihar hangjait hallgatva, nem tehetek rĂłla, de a szar viharhoz hasonlĂ­tom, amit az Ă©letembƑl csinĂĄltam. Egy seggfej vagyok, a legnagyobb, a lehetƑ legrosszabb kibaszott faszfej, ami lĂ©tezik.
MozgolĂłdok kissĂ©, remĂ©lve, hogy nem fog felĂ©bredni, amikor fejĂ©t lefektetem az ölembe. TĂ©nyleg ki kell Ƒt vinnem innen, ki az esƑbƑl Ă©s el a sĂĄrtĂłl, de tudom, mit fog csinĂĄlni, amikor kinyitja a szemeit. El fog lökni engem, elmondja, hogy nem kĂ­vĂĄnatos vagyok itt, Ă©s baszki, nem vagyok kĂ©sz, hogy Ășjra halljam azokat a szavakat.
MegĂ©rdemlem Ƒket, az összeset Ă©s mĂ©g nĂ©hĂĄnyat, de ez nem vĂĄltoztatja meg a tĂ©nyt, miszerint egy istenverte gyĂĄva ember vagyok, Ă©s Ă©lvezni akarom a csendet, amĂ­g tart. Csak itt az Ă©des csendben tettethetem azt, hogy valaki mĂĄs vagyok. Lehetek, csak egy percre, tettethetem, hogy Natalie vagyok. Illetve egy kevĂ©sbĂ© idegesĂ­tƑ verziĂłja, de ha Ƒ lennĂ©k, a dolgok mĂĄsok lettek volna. MĂĄsok lennĂ©nek a dolgok most. KĂ©pes lettem volna hasznĂĄlni a szavakat Ă©s Ă©rzelmeket, hogy megnyerjem Louis-t mĂĄr a legelejĂ©n egy hĂŒlye jĂĄtĂ©k helyett. KĂ©pes lettem volna gyakrabban megnevettetni Ƒt, mint megsirattatni. Teljesen Ă©s tökĂ©letesen megbĂ­zott volna bennem, nem vettem volna el azt a bizalmat, nem morzsoltam volna hamuvĂĄ Ă©s nem hugyoztam volna le. MegĂ­zleltem volna bizalmĂĄt, Ă©s talĂĄn mĂ©g mĂ©ltĂł is lettem volna rĂĄ.
De nem vagyok Natalie, Harry vagyok, Ă©s Harrynek lenni szart se jelent.
Ha nem lenne ilyen kurvĂĄra sok problĂ©ma a fejemben, boldoggĂĄ tehettem volna Ƒt. Megmutathattam volna neki a fĂ©nyt az Ă©letben, Ă©ppen ahogy Ƒ tette nekem. Helyette itt ĂŒl összetörve Ă©s teljesen elbaszottan. BƑrĂ©n sötĂ©t sĂĄr van, a piszok a kezein mĂĄr elkezdett megszĂĄradni, az arca pedig mĂ©g ĂĄlmĂĄban is egy fĂĄjdalmas homlokrĂĄncolĂĄsba van hĂșzva. Haja nĂ©hĂĄny helyen nedves, mĂĄshol szĂĄraz Ă©s csapzott, Ă©s elkezdek azon gondolkozni, hogy ĂĄtöltözött-e több mint egyszer, miĂłta elhagyta Londont. Soha nem kĂŒldtem volna Ƒt ide vissza, ha tudtam volna, hogy megtalĂĄlja az apja testĂ©t a lakĂĄsomban.
Az összezavarodottsĂĄg, amit Ă©rzek, amikor Louis apjĂĄrĂłl Ă©s a halĂĄlĂĄrĂłl van szĂł, az nyomasztĂł. Az ösztön, hogy lerĂĄzzam elƑször, de az elvesztĂ©se nehĂ©z a mellkasomon. Nem ismertem Ƒt hosszĂș ideje Ă©s alig tolerĂĄltam a fĂ©rfit, de elĂ©g tƱrhetƑ tĂĄrsasĂĄg volt, Ă©s soha nem vallanĂĄm be, de valamennyire kedveltem Ƒt. BosszantĂł volt Ă©s abszolĂșt gyƱlöltem, ahogy dobozt doboz utĂĄn ĂŒrĂ­tett ki a gabonapelyhembƑl, de volt valami, amit imĂĄdtam azzal kapcsolatban, hogy szerette Louis-t Ă©s az optimista nĂ©zĂ©sĂ©t az Ă©letre, mĂ©g akkor is, ha az Ă©lete kibaszottul szĂ­vĂĄs volt.
Amint vĂ©gre volt valamije, valakije, akiĂ©rt Ă©rdemes Ă©lni, elment. Szemeim Ă©gnek, hogy kiengedjenek valamilyen Ă©rzelmet, bĂĄnatot talĂĄn. BĂĄnatot, amiĂ©rt elvesztettem egy fĂ©rfit, akit alig ismertem vagy kedveltem, bĂĄnatot egy apa gondolatĂĄnak elvesztĂ©sĂ©Ă©rt, akirƑl azt gondoltam, hogy megvolt Kennel, bĂĄnatot Louis elvesztĂ©sĂ©Ă©rt, Ă©s egy icipici remĂ©nyt, hogy Ƒ vissza fog jönni Ă©s nem lesz örökkĂ© elveszett.
ÖnzƑ könnyeim keverednek a hajambĂłl leesƑ csapadĂ©kcseppekkel, majd lehajtom fejemet, lekĂŒzdve az ösztönt, hogy arcomat Louis nyakĂĄba temessem vigaszĂ©rt. Nem Ă©rdemlem meg vigasztalĂĄsĂĄt, nem Ă©rdemlem meg senki vigasztalĂĄsĂĄt. Azt Ă©rdemlem, hogy itt ĂŒljek egyedĂŒl Ă©s sĂ­rjak, mint egy siralmas gazember csenddel Ă©s kietlensĂ©ggel, a legrĂ©gibb Ă©s legigazibb barĂĄtaimmal.
A szĂĄnalmas zokogĂĄsok, melyek elhagyjĂĄk a szĂĄmat, elvesznek az esƑ hangjĂĄban, Ă©s hĂĄlĂĄs vagyok, hogy Louis alszik Ă©s kĂ©ptelen arra, hogy a szemtanĂșja legyen ennek az összeomlĂĄsnak, amit Ășgy tƱnik, nem tudok irĂĄnyĂ­tani. SajĂĄt tetteim a hajtĂłereje minden elbaszott dolognak, ami most törtĂ©nik, mĂ©g Richard halĂĄlĂĄnak is. Ha nem egyeztem volna bele, hogy elvigyem Louis-t AngliĂĄba, ebbƑl a szarsĂĄgbĂłl semmi sem törtĂ©nt volna meg.
Boldogok lennĂ©nk Ă©s erƑsebbek, mint valaha, Ă©ppen ahogy voltunk kicsivel több mint egy hĂ©ttel ezelƑtt. Baszki, csak ennyi idƑ telt el? Lehetetlennek tƱnik, hogy nĂ©hĂĄny nap jött Ă©s ment, mĂ©gis egy Ă©letnek tƱnik, miĂłta megĂ©rintettem Ƒt, fogtam Ƒt Ă©s Ă©reztem a szĂ­vverĂ©sĂ©t a tenyerem alatt. Kezem ott kering, a mellkasĂĄnĂĄl, meg akarva Ă©rinteni Ƒt ott, de fĂ©lve, hogy felĂ©bresztem Ƒt.
Ha csak megĂ©rinthetem Ƒt egyszer, ha csak Ă©rezhetem egyenletes szĂ­vverĂ©sĂ©t, az rögzĂ­teni fogja az enyĂ©met Ă©s megnyugtat engem. Ki fog szedni engem ebbƑl az összeomlĂĄsbĂłl, attĂłl nem fognak legördĂŒlni ezek az undorĂ­tĂł könnyek az arcomon Ă©s abbamarad mellkasom erƑszakos emelkedĂ©se.
- Louis! – hallatszik ĂĄt Natalie hangja az esƑn, miközben egyszerre mennydörgĂ©s is zeng a levegƑben. DĂŒhösen megtörlöm arcomat, imĂĄdkozva, hogy eltƱnjön a hƱvös tavaszi levegƑben, mielƑtt Natalie berobog ide. – Louis! – kiĂĄltja ismĂ©t, ezĂșttal hangosabban, Ă©n pedig tudom, hogy pontosan az ĂŒveghĂĄz elƑtt van.
A fogamat csikorgatom Ă©s remĂ©lem, hogy nem kiabĂĄlja megint a nevĂ©t, mert ha felĂ©breszti Ƒt, Ă©n…
- Ó, hĂĄla Istennek! Tudom kellett volna, hogy itt van! – hangja hangos, arckifejezĂ©se megkönnyebbĂŒlt, amikor besĂ©tĂĄl.
- BefognĂĄd? Éppen elaludt – suttogom durvĂĄn, majd lepillantok Louis alvĂł alakjĂĄra.
Natalie az utolsó ember, akit akartam, hogy besétåljon, amikor így vagyok, és tudom, hogy låtja a pirossågot a szemeimben, egy összeomlås piszkos bizonyítéka egyértelmƱ arcom pirossågåban. Baszki, nem hiszem, hogy egyåltalån tudom utålni ezt a köcsögöt, mert megteszi azt, hogy nem båmul råm, hogy ne hozzon kínos helyzetbe.
- Ɛ… – nĂ©z körĂŒl Natalie a sĂĄros ĂŒveghĂĄzban, aztĂĄn vissza Louis-ra. – Tudnom kellett volna, hogy itt lesz. RĂ©gen mindig idejött – löki hĂĄtra szƑke hajĂĄt a homlokĂĄrĂłl, majd tesz egy lĂ©pĂ©st az ajtĂł felĂ©. – A hĂĄzban leszek – vĂĄllai lesĂŒllyednek, Ă©s elmegy a hĂĄlĂłs ajtĂł halk becsapĂĄsĂĄval.

Louis szemszöge
- Lou, bĂ©bi – nyög fel Harry mĂĄsodjĂĄra. – Szeretlek, de sietned kell, vagy el fogunk kĂ©sni a sajĂĄt partinkrĂłl – mĂĄr egy ĂłrĂĄja nyaggat, a tĂŒkörbe nĂ©zve figyelve engem, ahogy ĂĄtöltözök, Ă©s letapogatva engem minden lehetsĂ©ges alkalommal.
- Tudom, csak megfelelƑen akarok kinĂ©zni. Mindenki ott lesz – ajĂĄndĂ©kozom Ƒt meg egy bocsĂĄnatot kĂ©rƑ mosollyal, tudva, hogy nem sokĂĄig marad bosszĂșs, Ă©s titokban imĂĄdom a kellemetlen kifejezĂ©st az arcĂĄn. ImĂĄdom, ahogy a gödröcske megjelenik a jobb arcĂĄn, amikor olyan imĂĄdnivalĂłan morcosan összerĂĄncolja a homlokĂĄt.
- MegfelelƑen? Mindenki figyelmĂ©nek a központjĂĄban leszel – nyafogja, fĂ©ltĂ©kenysĂ©ge egyĂ©rtelmƱ.
- Mire van ez a parti megint? – kĂ©rdezem tƑle. Nem emlĂ©kszem, hogy mire van a parti, csak azt tudom, hogy mindenki izgatott, Ă©s el fogunk kĂ©sni, ha nem kĂ©szĂŒlök el hamarosan. Harry erƑs karjai körĂ©m fonĂłdnak.
- ApukĂĄd temetĂ©se – suttogja, mire eldobom a fĂ©sƱt, amit tartottam.




- Mi a baj? Mi törtĂ©nt? – Harry itt van, közvetlenĂŒl mellettem, lĂĄbaim pedig az övĂ©i körĂ© vannak fonĂłdva.
FelĂŒlök, majd kibogozom magamat tƑle. Nem kellett volna elaludnom, miĂ©rt tettem ezt? Nem is emlĂ©kszem arra, hogy elaludtam, az utolsĂł dolog, amire emlĂ©kszem Harry meleg kezei voltak az enyĂ©imen, elfedve a fĂŒleimet.
- Semmi – köhögöm. Torkom Ă©g, aztĂĄn feldolgozom a környezetemet, miközben agyam felzĂĄrkĂłzik hozzĂĄm. – VĂ­z kell – dörzsölöm meg a nyakamat, aztĂĄn megprĂłbĂĄlok lĂĄbra ĂĄllni. Botladozva lepillantok Harryre. Arca feszes, szemei pedig pirosak.
- Álmodtål valamit?
A semmi gyorsan visszakĂșszik belĂ©m, Ă©ppen a szegycsontom alatt telepedik le Ă©s sĂĄtrat ver ott, a legmĂ©lyebb Ă©s legĂŒresebb helyen.
- Ülj le – ujjai Ă©getik a bƑrömet, Ă©s elhĂșzĂłdom.
- KĂ©rlek, ne – könyörgök halkan.
A morcos, imĂĄdnivalĂł Harry az ĂĄlmombĂłl csak az volt, egy Ă©rtelmetlen ĂĄlom, most pedig szemben vagyok ezzel a Harryvel, aki folyamatosan visszajön mĂ©g egy ĂŒtĂ©sre, miutĂĄn fĂ©lrelökött. Tudom, miĂ©rt teszi ezt, de ez nem jelenti azt, hogy hajlandĂł vagyok ezzel foglalkozni most.
- Nem tudom, mit tegyek – hajtja le fejĂ©t legyƑzve, kezeit pedig a padlĂłra teszi, hogy felemelje magĂĄt. TĂ©rde tovĂĄbb csĂșszik a sĂĄrban, Ă©n meg elnĂ©zek, mĂ­g megkapaszkodik a korlĂĄtban.
- Semmit sem kell tenned – motyogom, aztĂĄn megkĂ­sĂ©rlem összeszedni az összes erƑmet, arra kĂ©nyszerĂ­tve a lĂĄbaimat, hogy kivigyenek innen Ă©s bele a szakadĂł esƑbe. Az udvar felĂ©nĂ©l vagyok, amikor meghallom Ƒt mögöttem. BiztonsĂĄgos tĂĄvolsĂĄgot tart mögöttem, amiĂ©rt hĂĄlĂĄs vagyok. TĂĄvolsĂĄgra van szĂŒksĂ©gem tƑle, idƑre van szĂŒksĂ©gem, hogy gondolkozzak Ă©s lĂ©legezzek, Ă©s arra van szĂŒksĂ©gem, hogy Ƒ ne legyen itt.
Kinyitom a hĂĄtsĂł ajtĂłt, majd belĂ©pek a hĂĄzba. A sĂĄr azonnal foltot hagy a szƑnyegen, Ă©s megrezzenek a reakciĂłtĂłl, amit ez majd kivĂĄlt anyĂĄmbĂłl. A vĂĄrakozĂĄs helyett, hogy meghalljam a panaszkodĂĄsĂĄt, alsĂłnadrĂĄgra vetkƑzöm, egy sĂĄros halomban hagyva ruhĂĄimat a hĂĄtsĂł tornĂĄcon, majd minden tƑlem telhetƑt megteszek, hogy leöblĂ­tsem a lĂĄbamat az esƑben, mielƑtt vĂ©gig vĂĄnszorgok a tiszta csempepadlĂłn. LĂĄbam nyikorog minden egyes lĂ©pĂ©ssel, aztĂĄn megrezzenek, ahogy a hĂĄtsĂł ajtĂł kinyitĂłdik Ă©s Harry csizmĂĄi sĂĄros nyomokat hagynak. TĂ©nyleg olyan hĂŒlye dolog emiatt aggĂłdni, sĂĄr? A fejemben lĂ©vƑ összes dolog közĂŒl a sĂĄr olyan jelentĂ©ktelennek tƱnik, olyan kicsinek. HiĂĄnyoznak azok a napok, amikor a rendetlensĂ©g aggodalom volt.
- Louis? HallottĂĄl? – egy hang tör ĂĄt belsƑ beszĂ©lgetĂ©semen.
Pislogok, majd felnĂ©zve Natalie-t lĂĄtom meg a folyosĂł ajtajĂĄban ĂĄllva nedves ruhĂĄban, Ă©s nincs cipƑ a lĂĄbĂĄn.
- SajnĂĄlom, nem hallottalak – vallom be.
- Semmi gond. JĂłl vagy? SzĂŒksĂ©ged van egy zuhanyra? – kĂ©rdezi. Én bĂłlintok, Ƒ belĂ©p a fĂŒrdƑbe, a zuhany hangja pedig közelebb hĂșz.
- Ɛ nem fog segĂ­teni neked lezuhanyozni – feleli Harry, hangja kemĂ©ny. Én nem vĂĄlaszolok. Nincs rĂĄ energiĂĄm. TermĂ©szetesen Natalie nem fog segĂ­teni abban, hogy lezuhanyozzak, miĂ©rt tennĂ©? – SajnĂĄlom, de ez nem fog megtörtĂ©nni – sĂ©tĂĄl el mellettem Harry, sarat hagyva maga utĂĄn.
Az agyam elvĂĄlt tƑlem, vagy talĂĄn csak olyan Ă©rzĂ©s, de felnevetek kissĂ© a felfordulĂĄson, amit maga mögött hagyott. Nem csak az anyĂĄm hĂĄzĂĄban, hanem mindenhol, ahovĂĄ megy, felfordulĂĄst hagy maga mögött. BeleĂ©rtve engem is, Ă©n vagyok a legnagyobb felfordulĂĄs az összes közĂŒl.
- Louis fĂ©lmeztelenĂŒl van, te meg Ă©ppen a zuhanyt engeded meg. KurvĂĄra nem, nem fogsz idebent maradni, amĂ­g Ƒ lefĂŒrdik. KizĂĄrt, kurvĂĄra nem fog megtörtĂ©nni – feleli Harry, mire Natalie visszaszĂłl.
- Csak megprĂłbĂĄlok segĂ­teni neki, te meg problĂ©mĂĄt okozol, amikor…
- Mindketten elmehettek – hangom monoton, robotikus Ă©s szĂ­ntelen, miközben elvonulok mellettĂŒk. – Menjetek, veszekedjetek valahol mĂĄshol – csukom be az ajtĂłt magam mögött, majd a helyĂ©re lököm a zĂĄrat, remĂ©lve, hogy Harry nem fogja hozzĂĄadni ezt a kis fĂŒrdƑszobĂĄt pusztĂ­tĂĄsĂĄnak listĂĄjĂĄhoz.
A vĂ­z forrĂł, olyan forrĂł a hĂĄtamon, Ă©n meg tiszta piszok vagyok. UtĂĄlom ezt. UtĂĄlom, ahogy a sĂĄr megszĂĄradt a körmeim alatt Ă©s a hajamban. UtĂĄlom, ahogy dĂŒhösen sĂșrolom, Ă©s Ășgy tƱnik, nem tudok megtisztulni.

Harry szemszöge
- Nem tehetek rĂłla, hogy le volt vetkƑzve. Mindez a sok dolog törtĂ©nik, te meg amiatt aggĂłdsz, hogy meglĂĄtom a testĂ©t? – a hangjĂĄban lĂ©vƑ Ă­tĂ©lkezĂ©stƑl meg akarom fojtani Ƒt a jĂł kezemmel.
- Nem csak az, hogy… – veszek egy mĂ©ly lĂ©legzetet. – Ez nem az – ez egy csomĂł szarsĂĄg, amit nem fogok elmondani neki.
- Nem tudom, mi törtĂ©nt köztetek, de nem hibĂĄztathatsz engem, amiĂ©rt segĂ­teni akarok neki. EgĂ©sz Ă©letemben ismertem Ƒt, Ă©s mĂ©g soha nem lĂĄttam Ă­gy – feleli Natalie.
- Nem beszélek meg veled semmit. Te és én nem vagyunk ugyanabban a csapatban itt.
- RivĂĄlisoknak sem kell lennĂŒnk, a legjobbat akarom neki, ahogyan neked is kellene. Nem vagyok fenyegetĂ©s a szĂĄmodra, nem vagyok elĂ©g hĂŒlye ahhoz, hogy azt higgyem, Louis valaha is engem vĂĄlasztana. MĂĄr tovĂĄbblĂ©ptem, mĂ©g mindig szeretem Ƒt, mert, nos, szerintem mindig szeretni fogom, de nem Ășgy, ahogy te szereted Ƒt – szavainak sokkal több Ă©rtelme lenne, ha nem utĂĄltam volna Ƒt rohadtul az elmĂșlt nyolc hĂłnapban.
Csendben maradok, hĂĄtamat a fĂŒrdƑszoba elƑtti falnak döntöm, mĂ­g arra vĂĄrok, hogy elzĂĄrĂłdjon a zuhany.
- SzakĂ­tottatok megint, igaz? – kĂ©rdezi kĂ­vĂĄncsian. TĂ©nyleg nem tudja, mikor fogja be.
- NyilvĂĄnvalĂłan.
- Nem fogok beleszólni a dolgaitokba, de remélem, mesélsz majd nekem Richardról, és hogy hogyan kötött ki a lakåsodban. Nem értem.
- Az Ă©n lakĂĄsomban maradt, miutĂĄn Louis elment Seattle-be. Nem tudott sehova mĂĄshova menni, Ă­gy megengedtem, hogy velem maradjon, de amikor elmentĂŒnk Londonba, beleegyezett, hogy elmegy a rehabra, szĂłval kĂ©pzeld el a meglepetĂ©st, amikor teljesen kurvĂĄra halottkĂ©nt vĂ©gzi a fĂŒrdƑszoba padlĂłn – magyarĂĄzom.
A fĂŒrdƑszoba ajtĂł kinyitĂłdik, aztĂĄn Louis sĂ©tĂĄl el egyenesen mindkettƑnk mellett, csak egy törölközƑbe öltözve. Tudom, hogy nem kellene az ilyen szarsĂĄgok miatt aggĂłdnom, de nem tehetek rĂłla. Natalie mĂ©g soha nem lĂĄtta Ƒt meztelenĂŒl korĂĄbban, senki sem, Ă©s önzƑ mĂłdon szeretnĂ©m, ha ez Ă­gy maradna.
- Amennyire utĂĄllak, amiĂ©rt elvetted Ƒt tƑlem, az Ƒ irĂĄnta valĂł figyelembƑl valamennyire hĂĄlĂĄs vagyok, hogy megtetted – feleli Natalie, majd a nappali felĂ© sĂ©tĂĄl. – Idekint leszek, de tudod, hogy ha szĂłlĂ­t engem, megyek hozzĂĄ, akĂĄr megprĂłbĂĄlsz velem harcolni, akĂĄr nem.

Louis szemszöge
- Bejövök – szĂłlal meg Harry, aztĂĄn kinyitja az ajtĂłt, mielƑtt vĂĄlaszolhatnĂ©k. Egy tiszta pĂłlĂłt hĂșzok le a hasamon, Ă©s leĂŒlök az ĂĄgyra. – Hoztam mĂ©g vizet – helyez le egy teli poharat a kis Ă©jjeliszekrĂ©nyre, majd leĂŒl az ĂĄgy ellenkezƑ vĂ©gĂ©re.
- Köszönöm.
KitalĂĄltam egy beszĂ©det a zuhanyzĂłban, de most, hogy Ƒ itt van elƑttem, semmire sem emlĂ©kszem belƑle. KissĂ© kevĂ©sbĂ© Ă©rzem magam ƑrĂŒltnek a zuhany utĂĄn, vagy talĂĄn a rövid szundĂ­tĂĄs utĂĄn az ĂŒveghĂĄzban, vagy talĂĄn a csend utĂĄn, amit vĂ©gre megkaptam. Nem tudom, de tisztĂĄbban lĂĄtom a vilĂĄgot, csak egy kicsivel, de ez segĂ­t abban, hogy ne Ă©rezzem magam annyira tĂ©veszmĂ©snek, Ă©s egy kis remĂ©nyt ad, hogy minden egyes nap több vilĂĄgossĂĄgot hoz, több bĂ©kĂ©t.
- Jobban Ă©rzed magad? – Harry Ăłvatos.
Biztosan olyan törĂ©kenynek, olyan gyengĂ©nek nĂ©zek ki neki. Én is Ă©rzem. LegyƑzöttnek Ă©s mĂ©rgesnek Ă©s szomorĂșnak Ă©s összezavarodottnak Ă©s elveszettnek kellene Ă©reznem magam. A lĂ©nyeg az, hogy mĂ©g mindig nincs semmi. Ott van a semmi mĂ©ly lĂŒktetĂ©se, de kezdek hozzĂĄszokni, ahogy telnek a percek.
Minden egyes hosszĂș perc alatt a zuhanyzĂłban, amĂ­g a vĂ­z nem lett hideg, Ășj perspektĂ­vĂĄbĂłl gondoltam a dolgokra. Arra gondoltam, ahogy az Ă©letem ezzĂ© az abszolĂșt semmi fekete lyukkĂĄ vĂĄltozott, Ă©s arra gondoltam, mennyire utĂĄltam Ășgy Ă©rezni, Ă©s a tökĂ©letes megoldĂĄsra gondoltam, de most nem tudom összerakni az összekuszĂĄlt szavakat helyes mondattĂĄ. Biztosan ilyen Ă©rzĂ©s elveszteni az eszedet.
- RemĂ©lem, igen – feleli. RemĂ©li, hogy mi? – Hogy jobban Ă©rzed magad – vĂĄlaszolja meg a gondolataimat. UtĂĄlom, ahogy ennyire hozzĂĄm van kapcsolĂłdva, ahogy tudja, mit Ă©rzek Ă©s gondolok, mĂ©g akkor is, amikor Ă©n nem.
- Igen, valamennyire – vonok vĂĄllat, Ă©s Ășjra a falra fĂłkuszĂĄlok.
Könnyebb a falra fĂłkuszĂĄlni, mint ragyogĂł zöld szemeire, amiket annyira fĂ©ltettem, hogy elveszĂ­tem. AmĂ­g fekĂŒdtem az ĂĄgyunkban vele, emlĂ©kszem, azt remĂ©ltem, hogy kapok mĂ©g egy ĂłrĂĄt, mĂ©g egy hetet, talĂĄn akĂĄr mĂ©g egy hĂłnapot azokkal a szemekkel. ImĂĄdkoztam, hogy magĂĄhoz tĂ©rjen Ă©s tartĂłsan akarjon engem, ahogyan Ă©n akartam Ƒt. Nem akarom mĂĄr ezt Ă©rezni, nem akarom, hogy az a kĂ©tsĂ©gbeesĂ©s ĂĄradjon belƑlem, amikor rĂłla van szĂł. Itt akarok ĂŒlni a semmimmel, Ă©s elĂ©gedettnek Ă©s csendben lenni, Ă©s talĂĄn egy nap valaki mĂĄssĂĄ vĂĄlhatok, valakivĂ©, akirƑl azt gondoltam, hogy leszek, mielƑtt a Pullmanra költöztem. Ha szerencsĂ©m van, legalĂĄbb lehetek az a fiĂș, aki voltam, amikor eljöttem otthonrĂłl.
BĂĄr az a fiĂș mĂĄr rĂ©g eltƱnt, vett egy jegyet egyenesen a pokolba, ahol ĂŒl csendesen Ă©gve.
- Azt akarom, hogy tudd, mennyire sajnålok mindent, Lou, vissza kellett volna jönnöm ide veled. Nem kellett volna véget vetnem a dolgoknak veled a sajåt problémåim miatt. Engednem kellett volna, hogy ott legyél nekem, ahogy én itt akarok lenni neked. Most mår tudom, hogyan érzel biztosan, folyamatosan megpróbålva segíteni nekem, amikor én ellöktelek és ellöktelek.
- Harry – suttogom, nem vagyok biztos benne, hogy mit fogok mondani következƑnek.
- Nem, Louis, hadd mondjam ezt el. MegĂ­gĂ©rem, hogy ezĂșttal mĂĄs lesz. Soha nem fogom ezt csinĂĄlni Ășjra. SajnĂĄlom, hogy az apukĂĄd halĂĄla kellett ahhoz, hogy rĂĄjöjjek, mennyire szĂŒksĂ©gem van rĂĄd, de nem fogom megtenni ismĂ©t, eskĂŒszöm – a kĂ©tsĂ©gbeesĂ©s a hangjĂĄban tĂșlsĂĄgosan is ismerƑs, sokszor hallottam mĂĄr ezt a hangsĂșlyt Ă©s ugyanezeket a szavakat tƑle.
- Nem lehet – szakĂ­tom Ƒt fĂ©lbe nyugodtan. – SajnĂĄlom, Harry, de tĂ©nyleg nem lehet.
PĂĄnikolva az oldalamhoz jön, aztĂĄn tĂ©rdre rogy elƑttem, tönkretĂ©ve a szƑnyeget ott.
- Mit nem lehet? Tudom, hogy bele fog telni egy kis idƑbe, de fel vagyok kĂ©szĂŒlve arra, hogy vĂĄrjak rĂĄd, hogy kigyere ebbƑl a… ebbƑl a bĂĄnatos ĂĄllapotbĂłl. Mindent hajlandĂł vagyok megtenni, Ășgy Ă©rtem, hogy mindent.
- Nem tehetjĂŒk, soha nem tehetnĂ©nk – hangom ismĂ©t szĂ­ntelen. Azt hiszem, a robotikus Louis itt van, hogy maradjon. Nincs elĂ©g energiĂĄm ahhoz, hogy bĂĄrmilyen Ă©rzelmet vigyek a hangomba.
- ÖsszehĂĄzasodhatunk – beszĂ©l zavarosan. Meglepettnek tƱnik a sajĂĄt szavaitĂłl, de nem vonja Ƒket vissza. HosszĂș ujjai mindkĂ©t csuklĂłm körĂ© fonĂłdnak, Ă©s folytatja. – Louis, összehĂĄzasodhatunk. ÖsszehĂĄzasodhatunk holnap, ha beleegyezel. Felveszem a szmokingot meg mindent.
A szavakat, melyeket annyira hisztĂ©rikusan akartam Ă©s vĂĄrtam, hogy vĂ©gre kiejtse a szĂĄjĂĄn, de nem Ă©rzem Ƒket. TisztĂĄn hallottam Ƒket, mint a nap, de nem Ă©rzem Ƒket.
- Nem tehetjĂŒk – rĂĄzom meg a fejemet, majd figyelem, ahogy egyre kĂ©tsĂ©gbeesettebb lesz.
- Van pĂ©nzem, több mint elĂ©g pĂ©nzem, hogy kifizessek egy eskĂŒvƑt, Louis, Ă©s megtarthatod akĂĄrhol, ahol akarod. Megkaphatod a legdrĂĄgĂĄbb szmokingot meg virĂĄgokat, Ă©s nem fogok panaszkodni semmi miatt! – hangja most mĂĄr hangos, visszhangozva a szobĂĄban.
- Ez nem errƑl szĂłl, ez nem helyes – bĂĄrcsak be tudnĂĄm vĂ©sni a szavait Ă©s ahogy a hangja olyan ƑrĂŒltnek hangzik, izgatottnak akĂĄr, Ă©s elvinnĂ©m ezeket magammal a mĂșltba. A mĂșltba, ahol nem lĂĄttam, milyen ĂĄrtalmas a mi kapcsolatunk igazĂĄbĂłl, Ă©s bĂĄrmit megadtam volna, hogy halljam ezeket a szavakat tƑle.
- Akkor mi az? Tudom, hogy ezt akarod, babe, mĂĄr olyan sokszor elmondtad nekem – lĂĄtom a harcot szemei mögött, Ă©s azt kĂ­vĂĄnom, bĂĄrcsak tehetnĂ©k valamit, hogy könnyĂ­tsek a fĂĄjdalmĂĄn, de nem tehetem.
- Nem maradt semmim, Harry. Nem maradt semmim, amit neked adhatnĂ©k. MĂĄr elvetted mindet, Ă©s sajnĂĄlom, de egyszerƱen semmi sem maradt – az ĂŒressĂ©g bennem megnƑ, elvĂ©ve az egĂ©sz lĂ©nyemet, Ă©s mĂ©g soha nem voltam ilyen hĂĄlĂĄs, hogy nem Ă©rzek semmit. Ha Ă©reznĂ©m ezt, bĂĄrmit is ebbƑl, az megölne.
Ez biztosan megölne, Ă©s csak egy kicsivel ezelƑtt, hogy Ă©lni akarok. Nem vagyok bĂŒszke a sötĂ©t gondolatokra, amik ĂĄtfutottak a fejemen, de arra bĂŒszke vagyok, hogy rövid ideig voltak jelen, Ă©s hogy magamtĂłl legyƑztem Ƒket egy hideg zuhanyzĂł padlĂłjĂĄn.
- Nem akarok elvenni tƑled semmit. Meg akarom adni neked, amit akarsz! – kapkod levegƑ utĂĄn, a hang pedig annyira felkavar, hogy majdnem beleegyezek mindenbe, amit mond, csak hogy ne kelljen mĂ©g egyszer hallanom ezt a hangot. – Gyere hozzĂĄm, Lou. KĂ©rlek, csak gyere hozzĂĄm, Ă©s eskĂŒszöm, hogy soha semmi ilyesmit nem fogok csinĂĄlni. EgyĂŒtt lehetnĂ©nk örökre, fĂ©rjek lennĂ©nk. Tudom, hogy tĂșl jĂł vagy nekem, Ă©s tudom, hogy jobbat Ă©rdemelsz, de most mĂĄr tudom, hogy te Ă©s Ă©n, mi nem hasonlĂ­tunk senki mĂĄshoz. Nem hasonlĂ­tunk a szĂŒleidhez vagy az enyĂ©imhez, mi mĂĄsok vagyunk, Ă©s mi kurvĂĄra megcsinĂĄlhatjuk, okĂ©? Csak hallgass rĂĄm mĂ©g egyszer…
- NĂ©zz rĂĄnk – intek a kezemmel gyengĂ©n a köztĂŒnk lĂ©vƑ levegƑbe. – NĂ©zd, kivĂ© vĂĄltam. Nem akarom többĂ© ezt az Ă©letet.
- Nem, nem, nem – ĂĄll fel, aztĂĄn a padlĂłn lĂ©pked. – Akarod! Hadd hozzam rendbe neked – könyörög, a hajĂĄt hĂșzva egy kĂ©zzel.
- Harry, kĂ©rlek, nyugodj meg. SajnĂĄlok mindent, amit tettem veled, Ă©s legfƑkĂ©ppen azt sajnĂĄlom, hogy komplikĂĄltam az Ă©letedet, Ă©s sajnĂĄlom az összes veszekedĂ©st Ă©s oda-vissza dolgot, de tudnod kell, hogy ez nem mƱködne. Azt hittem, – villantok egy szĂĄnalmas mosolyt – azt hittem, megcsinĂĄlhatjuk, azt hittem, a miĂ©nk a regĂ©nyekbƑl valĂł szerelem, egy szerelem, ami nem szĂĄmĂ­t, milyen kemĂ©ny Ă©s gyors Ă©s szĂ­vĂłs volt, azt hittem, tĂșlĂ©lĂŒnk bĂĄrmit Ă©s mindent, Ă©s Ă©lĂŒnk, hogy elmesĂ©ljĂŒk a törtĂ©netet.
- MegtehetjĂŒk, tĂșlĂ©lhetjĂŒk – fuldoklik. Nem tudok rĂĄnĂ©zni, mert tudom, hogy mit lĂĄtnĂ©k.
- Ez csak ennyi, Harry, nem akarom azt, hogy tĂșl kelljen Ă©lni, Ă©lni akarok.
Szavaim megĂŒtnek benne valamit, majd abbahagyja a jĂĄrkĂĄlĂĄst, abbahagyja hajĂĄnak hĂșzĂĄsĂĄt.
- Nem tudlak csak elengedni. Tudod ezt. Mindig visszajövök hozzĂĄd, tudnod kellett, hogy megteszem. VĂ©gĂŒl visszajöttem volna LondonbĂłl, Ă©s…
- Nem tölthetem azzal az Ă©letemet, hogy rĂĄd vĂĄrok, hogy visszagyere hozzĂĄm, Ă©s önzƑ lenne tƑlem azt akarni, hogy futĂĄssal töltsd a tiĂ©det – mondom neki.
IsmĂ©t össze vagyok zavarodva. Össze vagyok zavarodva, mert nem emlĂ©kszem, hogy valaha is ilyen gondolataim lettek volna, az összes gondolatom mindig Harry felĂ© irĂĄnyult, Ă©s hogy mit tehetnĂ©k, hogy jobbĂĄ tegyem Ƒt, hogy maradĂĄsra bĂ­rjam. Nem tudom, honnan jönnek ezek a gondolatok Ă©s szavak, de nem tudom figyelmen kĂ­vĂŒl hagyni a feloldozĂĄst, amit Ă©rzek, amikor kimondom Ƒket.
- Nem tudok nĂ©lkĂŒled lenni – jelenti ki. Ez mĂ©g egy nyilatkozat, amit mĂĄr olyan sokszor kimondott, mĂ©gis minden erejĂ©bƑl telhetƑt megtesz, hogy tĂĄvol tartson, hogy kizĂĄrjon.
- Tudsz. Boldogabb leszel Ă©s kevĂ©sbĂ© ellentmondĂĄsos. Könnyebb lenne, te magad mondtad – mondom neki, komolyan gondolva. Boldogabb lesz nĂ©lkĂŒlem, a mi folyamatos oda-vissza dolgunk nĂ©lkĂŒl. MagĂĄra fĂłkuszĂĄlhat Ă©s a mindkĂ©t apja irĂĄnt Ă©rzett haragjĂĄra, egy nap pedig boldog lehet. Szeretem Ƒt elĂ©ggĂ© ahhoz, hogy a boldogsĂĄgĂĄt akarjam, mĂ©g akkor is, ha az nem velem van.
- Nem! – szorĂ­tja ökölbe kezeit a homlokĂĄnĂĄl, majd összeszorĂ­tja fogait.
Szeretem Ƒt, mindig szeretni fogom ezt a fĂ©rfit, de elfogytam. Nem lehetek tovĂĄbb az olaj az Ƒ tĂŒzĂ©hez, amikor folyamatosan visszajön vödör vĂ­z utĂĄn vödör vĂ­zzel, hogy kioltsa azt.
- Olyan keményen harcoltunk, de szerintem itt az ideje abbahagyni.
- Nem! Nem! – szemei ĂĄtvizsgĂĄljĂĄk a szobĂĄt, Ă©n pedig tudom, mit fog csinĂĄlni, mielƑtt Ƒ megteszi. EzĂ©rt nem lepƑdöm meg, amikor a kis lĂĄmpa ĂĄtrepĂŒl a szobĂĄn Ă©s szĂ©ttörik a falnĂĄl. Én nem mozdulok meg, mĂ©g csak nem is pislogok. Ez az egĂ©sz tĂșlsĂĄgosan is ismerƑs, Ă©s ezĂ©rt csinĂĄlom azt, amit csinĂĄlok.
Nem vigasztalhatom Ƒt meg, nem tehetem. MĂ©g magamat sem tudom megvigasztalni, Ă©s nem bĂ­zom meg magamban elĂ©ggĂ© ahhoz, hogy a vĂĄllai körĂ© fonjam a karjaimat Ă©s Ă­gĂ©reteket suttogjak a fĂŒlĂ©be.
- Ezt akartad, emlĂ©kszel? Gondolj vissza arra, Harry. Csak emlĂ©kezz, hogy nem akartĂĄl engem. EmlĂ©kezz, hogy miĂ©rt kĂŒldtĂ©l vissza AmerikĂĄba egyedĂŒl.
- Nem tudok nĂ©lkĂŒled lenni, szĂŒksĂ©gem van rĂĄd az Ă©letemben – ismĂ©tli.
- MĂ©g mindig az Ă©letedben lehetek – Ă­gĂ©rem meg neki. – Csak nem Ă­gy.
- Komolyan azt javaslod, hogy lehetĂŒnk barĂĄtok? – köpi a szavakat. Szemeinek zöldje majdnem eltƱnt most mĂĄr, fekete veszi ĂĄt a helyĂ©t, ahogy haragja nƑ. MielƑtt vĂĄlaszolhatnĂ©k, folytatja. – Nem lehetĂŒnk barĂĄtok megint minden utĂĄn. Soha nem tudnĂ©k ugyanabban a szobĂĄban lenni, mint te, Ă©s nem veled lenni. Te vagy nekem minden, Ă©s megsĂ©rtesz azzal, hogy azt javaslod, legyĂŒnk barĂĄtok? Ezt nem gondolod komolyan. Szeretsz engem, Louis – nĂ©z a szemeimbe. – MuszĂĄj. Nem szeretsz engem?
A semmi kezd eltƱnni, Ă©n pedig kĂ©tsĂ©gbeesetten kĂŒzdök, hogy kapaszkodjak belĂ©. Ha elkezdem Ă©rezni ezt, az levisz magĂĄval.
- De – lehelem, mire Ășjra letĂ©rdel elƑttem. – Szeretlek, de nem csinĂĄlhatjuk ezt tovĂĄbb egymĂĄssal.
Nem akarok veszekedni vele, Ă©s nem akarom megbĂĄntani Ƒt, de ennek a sĂșlya rajta van. Mindent megadtam volna neki, a pokolba, megadtam neki mindent, Ƒ pedig nem akarta ezt. A nap vĂ©gĂ©n, amikor kemĂ©nyebb idƑszak jött, nem szeretett engem elĂ©ggĂ© ahhoz, hogy harcoljon a dĂ©monjaival Ă©rtem. Feladta minden egyes alkalommal.
- Hogyan fogom tĂșlĂ©lni nĂ©lkĂŒled? – Harry most mĂĄr sĂ­r, közvetlenĂŒl az arcom elƑtt, Ă©n meg elpislogom a sajĂĄt könnyeimet Ă©s lenyelem a torkomban lĂ©vƑ bƱntudat nehĂ©z csomĂłjĂĄt. – Nem tudom. Nem fogom. EgyszerƱen nem dobhatod el ezt, mert valami szarsĂĄgon mĂ©sz keresztĂŒl. Hagyd, hogy itt legyek neked, ne lökj el.
Agyam ismĂ©t elkĂŒlönĂŒl a testemtƑl, majd felnevetek. Ez nem szĂłrakozott nevetĂ©s, ez egy szomorĂș Ă©s megtört nevetĂ©s szavainak ötletĂ©n. Azt kĂ©ri tƑlem, amit Ă©n mĂĄr kĂ©rtem tƑle, Ă©s mĂ©g csak nem is jön rĂĄ.
- UgyanezĂ©rt könyörgök, amiĂłta talĂĄlkoztam veled – emlĂ©keztetem Ƒt lĂĄgyan. Szeretem Ƒt Ă©s nem akarom megbĂĄntani, de vĂ©get kell vetnem ennek a körnek egyszer s mindenkorra. Ha nem teszem, nem fogom Ă©lve ĂĄtvĂ©szelni.
- Tudom – feje a tĂ©rdeimhez esik, teste pedig rĂĄzkĂłdik az enyĂ©mnĂ©l. – SajnĂĄlom.
Harry hisztĂ©rikus, a semmi meg tĂșl gyorsan csĂșszik el tƑlem ahhoz, hogy megĂĄllĂ­tsam. Nem akarom ezt Ă©rezni, nem akarom Ă©rezni, ahogy sĂ­r rajtam, miutĂĄn megĂ­gĂ©rte Ă©s felajĂĄnlotta azokat a dolgokat, amikre mĂĄr egy örökkĂ©valĂłsĂĄgnak tƱnƑ ideje Ăłta vĂĄrtam, hogy meghalljam.
- Rendben leszĂŒnk. Amikor kijössz ebbƑl, rendben leszĂŒnk – feleli, azt hiszem. Nem vagyok biztos benne, Ă©s nem tudom megkĂ©rdezni tƑle, hogy ismĂ©telje meg, mert nem tudom kezelni azt, hogy Ășjra halljam. UtĂĄlom ezt velĂŒnk kapcsolatban, utĂĄlom, hogy nem szĂĄmĂ­t, mit tesz velem, valahogy talĂĄlok egy mĂłdot arra, hogy magamat hibĂĄztassam fĂĄjdalmĂĄĂ©rt.
Megpillantok egy mozdulatot az ajtĂłban, aztĂĄn intek Natalie-nak, tudatva vele, hogy jĂłl vagyok. Nem vagyok jĂłl, de mĂĄr egy ideje nem vagyok jĂłl, Ă©s ellentĂ©tben a korĂĄbbiakkal, nem Ă©rzem a szĂŒksĂ©get arra, hogy jĂłl legyek. Szemei megtalĂĄljĂĄk a törött lĂĄmpĂĄt Ă©s aggĂłdĂłnak nĂ©z ki, de ismĂ©t bĂłlintok, nĂ©mĂĄn kĂ©rve tƑle, hogy menjen el, hogy hagyja, hadd Ă©ljem meg ezt a pillanatot. Ez az utolsĂł pillanat, hogy Ă©rezzem Harry testĂ©t az enyĂ©mnĂ©l, hogy Ă©rezzem fejĂ©t az ölemben, hogy megjegyezzem a tetovĂĄlĂĄsok fekete örvĂ©nyĂ©t a karjain.
- SajnĂĄlom, hogy nem tudtalak rendbe hozni – mondom neki, miközben lĂĄgyan simogatom nyirkos hajĂĄt.
- Én is – sĂ­rja a lĂĄbaimnĂĄl.

8 megjegyzés:

  1. Nem is tudom mit mondhatnĂ©k.... Annyira vĂĄrtam, hogy mikor fognak kibĂ©kĂŒlni, de mĂĄr nem is tudom mit gondoljak....:(
    Fognak mĂ©g valaha egyĂŒtt nevĂ©t Ă©s szeretni? Vagy nekik ennyi volt?:(
    MindjĂĄrt sĂ­rok :'(
    Nagyon vĂĄrom a folytatĂĄst Ă©s fĂ©lek is tƑle, nem tudom mit hoz a jövƑjĂŒk, Ă©s fĂ©lek, hogy fĂĄjni fog :(
    RemĂ©lem a vĂ©gĂ©n minden megoldĂłdik közöttĂŒk.
    Köszi a feltöltést:)

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Igen, Ă©n is szĂĄzszor szĂ­vesebben fordĂ­tottam volna a bĂ©kĂŒlĂ©sĂŒket, de hĂĄt sajnos ezt kell elfogadnunk.
      Lesznek boldogabb részek még, ennyit mondhatok :)
      HĂĄt az biztos, hogy a következƑ pĂĄr rĂ©szben mĂ©g nem fognak kicsattanni a boldogsĂĄgtĂłl...
      Ebben remĂ©nykedjĂŒnk, mĂĄst nem tehetĂŒnk.
      Nagyon szĂ­vesen :) Xx

      Törlés
  2. HOGY TEHETED EZT VELEM? HOGY ES MIÉRT?? MIÉRT AKARSZ VÉGEZNI VELEM?? MIÉRT AKARSZ MÉGJOBBAN ÖSSZETÖRNI??? NAGYON FÁJ... ANNYIRA NAGYON!Nem bĂ­rom tovĂĄbb, elfogyott a remĂ©nyem! Nem lesz többĂ© boldogsĂĄg!!... LEMONDTOTT! LOUIS LEMONDOTT(prĂłbĂĄl lemondani) HARRYRƐL!!! MĂ©rhetetlenĂŒl szomorĂș vagyok, tĂ©nyleg nem bĂ­rom tovĂĄbb. UtoljĂĄra a karjaiban tartani? KĂ©rlek ne tedd ezt velem!

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Teljesen megértem, hogy így gondolod, én is azt hittem mår, hogy itt a vége, nem folytatjåk tovåbb, de hidd el, messze még a történet vége ;) Kitartåst kívånok! :) Xx

      Törlés
  3. Szia 😊
    NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!! KĂ©rlek mondd, hogy ez nem igaz, nem lehet! Nem bĂ­rom, annyira bƑgök, hogy komolyan elĂĄztatom a lakĂĄsom, ha Ă­gy folytatom!
    Amikor Ă­rtad, hogy kĂ©szĂŒljĂŒnk fel, hĂĄt Ă©n prĂłbĂĄltam, de erre nem lehet. 😭😭😭😭😭😭😭😭 Tönkrementem, vĂ©gem, Ă©s sajnos mindem remĂ©nyem arra, hogy lesz mĂ©g boldogsĂĄg valaha köztĂŒk, most elszĂĄllt, mert nagyon nem tudom ebbƑl hogy jönnek majd ki. Fogalmam sincs. 💔😭
    Harry meg tĂșl kĂ©sƑn jött rĂĄ mindenre... Megint... Tudja jĂłl, hogy az egĂ©sz az Ƒ hibĂĄja, mĂ©gsem csinĂĄlt semmit idƑben ☹️
    De akkor is szeretem Ƒt, Ă©s sajnĂĄlom is, szörnyƱ volt olvasni, ahogy kĂ©tsĂ©gbeesetten mindent megtett volna, csak legyenek Ășjra egyĂŒtt. Annyira fĂĄjt 😞 És a vĂ©ge, az a kĂ©t utolsĂł mondatuk ott lett teljesen vĂ©gem, konkrĂ©tan zokogtam, Ă©s most is kellett egy kis idƑ, hogy komizni tudjak. Fel kellett dolgoznom ezt a rĂ©szt, bĂĄr mĂ©g mindig kivagyok 😭💔
    Köszönöm, hogy hoztad, Ă©s borzasztĂłan sajnĂĄlom, hogy ilyen kevesen reagĂĄlnak a rĂ©szekre, pedig megĂ©rdemelnĂ©d! (Ezt csak azĂ©rt Ă­rom, mert engem nagyon zavar, mikor feljövök Ă©s csak 3 komit lĂĄtok, holott gondolom nem ennyien olvasunk tĂ©ged...) Folyton idƑben hozod a rĂ©szeket, tĂ©nyleg törƑdsz velĂŒnk olvasĂłkkal, lelkesen fordĂ­tasz, holott gondolom neked is ezer meg ezer egy dolgod van! Én csak azt akarom hogy tudd, nagyon hĂĄlĂĄs vagyok, amiĂ©rt hozod nekĂŒnk a rĂ©szeket mindig!! ❤️❤️❤️ (Nem tudom miĂ©rt de el kellett mondanom ezt neked 😊)
    Puszillak ❤️

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia :)
      Nagyon åtérzem, én is kiborulok minden alkalommal, amikor ezt a részt olvasom.
      Igen, prĂłbĂĄltam jelezni, hogy ez kemĂ©ny lesz, de erre egyszerƱen nem lehet sehogy sem felkĂ©szĂŒlni. Nekem se volt rĂĄ tippem, temettem mĂĄr ezt az egĂ©sz dolgot, de ne felejtsĂŒk el, hogy kb. 20 fejezet mĂ©g hĂĄtra van, addig nagyon sok minden törtĂ©nhet.
      Így van, attĂłl fĂŒggetlenĂŒl, hogy ezt az egĂ©szet elkerĂŒlhettĂ©k volna, ha Harry nem rontja el szokĂĄsĂĄhoz hĂ­ven, nagyon sajnĂĄlom Ă©s szeretem Ƒt/Ƒket. Fizikai fĂĄjdalom volt fordĂ­tani Ă©s olvasni is ezt a rĂ©szt, alig lĂĄttam a könnyeimtƑl. Jaj, ne is mondd, az a kĂ©t mondat a vĂ©gĂ©n nekem is mindig betesz, zokogtam Ă©n is.
      Nagyon szĂ­vesen, Ă©s ki sem tudom fejezni, mennyire örĂŒlök, hogy Ă­gy gondolod, Ă©s hogy mennyire jĂłl esik :) HĂĄt igen, nekem sem esik mindig jĂłl, mikor csak nĂ©hĂĄny kommentet lĂĄtok, de sosem kötöttem ehhez azt, hogy a következƑ rĂ©szt hozzam, ez ezutĂĄn sem lesz Ă­gy. Nagyon köszönöm, hogy olvasod/olvassĂĄtok! ♥ Neked kĂŒlönösen, mivel körĂŒlbelĂŒl az összes fejezet utĂĄn Ă­rsz, nagyra Ă©rtĂ©kelem ♥ ÖrĂŒlök, hogy elmondtad :) Xx

      Törlés
  4. Szia! ��❤ ���� VĂ©gig sĂ­rtam a rĂ©szt Ă©s....ahh egyszerƱen nem bĂ­rom! Mindig sĂ­rok mostanĂĄban a rĂ©szeken �� Tudom hogy ki fognak bĂ©kĂŒlni nem lehet mĂĄshogy!���� Nem tudok vĂĄrni a köviig :c Nagyon szĂ©pen köszönöm hogy töltöd fel nekĂŒnk a rĂ©szeket heti rendszeressĂ©ggel, egy istennƑ vagy!! ����❤

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia :) MegĂ©rtem, Ă©n is nagyon sokat sĂ­rtam ezen a fejezeten. Így van, ebben kell bĂ­znunk, mĂĄst nem tehetĂŒnk. Nagyon szĂ­vesen, Ă©n köszönöm, hogy olvassĂĄtok :) ♥ Xx

      Törlés