2018. februår 2., péntek

Flashback

Sziasztok! 😊
Ahogy lĂĄtjĂĄtok, ez a bejegyzĂ©s nem a következƑ fejezetrƑl fog szĂłlni. Ez egy flashback/visszapillantĂĄs, ami az eredeti Afterben (Harry+Tessa) is benne volt, aztĂĄn az After Larryre is ĂĄtĂ­rtĂĄk, Ă©n pedig termĂ©szetesen lefordĂ­tottam. Ez a Valentin-naprĂłl fog szĂłlni, mert amikor az eredeti sztori kĂ©szĂŒlt, közel volt mĂĄr a Valentin-nap, Ă­gy az Ă­rĂłnƑ csinĂĄlt errƑl egy kis szösszenetet, mivel a törtĂ©netben ez nem volt kĂŒlön megemlĂ­tve. Szerintem tetszeni fog mindenkinek ( 😏 ), fƑleg az elƑzƑ rĂ©szek szomorĂșsĂĄga utĂĄn, van benne minden cukisĂĄg Ă©s boldogsĂĄg, amit mĂĄr hetek Ăłta hiĂĄnyolunk. És azĂ©rt visszapillantĂĄs, mert a törtĂ©netben mĂĄr majdnem ĂĄprilis van. Na, remĂ©lem, nagyjĂĄbĂłl Ă©rthetƑen elmondtam mindent 😃 Legközelebb szokĂĄs szerint egy hĂ©t mĂșlva jövök, akkor mĂĄr a következƑ, 270. fejezettel.
Kellemes olvasást! 😊😘



Flashback

Liam szemszöge
- RemĂ©lem, Danielle megkapta a virĂĄgokat, amiket kĂŒldtem neki – mondom Harrynek. Úgy tƱnik, hogy nem figyel, mint ĂĄltalĂĄban. Visszapillantok a szĂĄmĂ­tĂłgĂ©pem kĂ©pernyƑjĂ©re, hogy megnĂ©zzem a hĂĄrom tucat rĂłzsa helyzetĂ©t, melyet a barĂĄtnƑmnek kĂŒldtem.
A weboldal biztosĂ­t, hogy kĂ©zbesĂ­teni fogjĂĄk a nap utolsĂł ĂłrĂĄjĂĄban, de New York City-rƑl beszĂ©lĂŒnk, Ă©s elĂ©g biztos vagyok benne, hogy ma milliĂłnyi rendelĂ©sĂŒk van. A Valentin-nap nyilvĂĄnvalĂłan a virĂĄgipar legforgalmasabb napja az Ă©vben, Ă©s annak a lehetƑsĂ©ge, hogy hibĂĄt követnek el, sokkal magasabb ma. TalĂĄn fel kellene hĂ­vnom Ƒket Ă©s elmagyarĂĄznom nekik, hogy az orszĂĄg mĂĄsik felĂ©ben vagyok, Ă©s bĂĄrmit megteszek, hogy biztosĂ­tsam, eljutnak azok a virĂĄgok ahhoz a gyönyörƱ lĂĄnyhoz. Csak azt kĂ­vĂĄnom, bĂĄrcsak ott lennĂ©k vele, hogy lĂĄssam ragyogĂł mosolyĂĄt, miközben kinyitja a kĂĄrtyĂĄt, hogy halljam nevetĂ©sĂ©t, amikor elolvassa az egyszerƱ, de Ă©des verset, amit a kĂĄrtyĂĄra nyomtattam.
- VirĂĄgokat mire? – nĂ©z fel Harry a farmerjĂĄn lĂ©vƑ lyuk piszkĂĄlĂĄsĂĄbĂłl.
- Valentin-napra – felelem. A tanĂĄcstalan kifejezĂ©s az arcĂĄn elmondja nekem, hogy fogalma sincs arrĂłl, hogy ma van az ĂŒnnep. – Ma van Valentin-nap. Nem vettĂ©l Louis-nak semmit? – kĂ©rdezem mĂ©g akkor is, ha tudom a vĂĄlaszt.
Louis a földszinten van anyĂĄval, sĂŒtnek valamit, amitƑl az egĂ©sz hĂĄznak fahĂ©j illata van. ImĂĄdom, hogy imĂĄd idƑt tölteni anyĂĄval, fƑleg most, amikor az összes szeretetre szĂŒksĂ©ge van, amit megkaphat. BĂĄr nem akarok erre gondolni, pozitĂ­vnak kell maradnom Ă©s minden rendben lesz.
- Baszki – morogja Harry.
- Nem vettĂ©l neki semmit? – kĂ©rdezem tƑle ismĂ©t. Gondoltam, hogy nem fog, Ă©s mĂ©g egyszer sem emlĂ­tette meg nekem az ĂŒnnepet.
- Nem, arra sem jöttem rĂĄ, hogy ma van. A Valentin-nap szĂł szerint kurvĂĄra a legostobĂĄbb ĂŒnnep, nincs Ă©rtelme annak, hogy kibaszott virĂĄgosak legyĂŒnk egy napra – panaszkodik.
- Igen, mert te olyan gyakran vagy virĂĄgos – jegyzem meg szarkasztikusan. ValĂłszĂ­nƱleg vĂĄrnom kellene, amĂ­g nincs a közelben, hogy odaadjam Louis-nak a kis macit Ă©s a doboz csokit, amit neki vettem. ElcsĂ©pelt, tudom.
- Menj a picsĂĄba.
- Alig van dĂ©l, mĂ©g mindig elmehetsz venni neki valamit most – javaslom. – SegĂ­thetnĂ©k neked.
- Nincs szĂŒksĂ©gem a segĂ­tsĂ©gedre – ĂĄll fel, majd ĂĄtmegy a szobĂĄn. – Honnan kellene tudnom, hogy mit vegyek? Louis nem az a virĂĄgos tĂ­pus vagy bĂĄrmi elcsĂ©pelt Ă©s felĂŒletes.
Nem tehetek rĂłla, de felnevetek közvetett sĂ©rtĂ©sĂ©n. Minden egyes nap azon talĂĄlom magam, hogy egyre kevĂ©sbĂ© Ă©s kevĂ©sbĂ© sĂ©rt meg durva megjegyzĂ©seivel Ă©s piszkos nĂ©zĂ©sĂ©vel. TörƑdök vele, mintha a sajĂĄt testvĂ©rem lenne, mĂ©g akkor is, ha tudom, hogy Ƒ nem Ă­gy Ă©rez irĂĄnyomba. AmĂ­g tovĂĄbbra is megprĂłbĂĄl jobban bĂĄnni Louis-val, nincs problĂ©mĂĄnk.
- Nos, nĂ©ha a fĂ©rfiak szeretik az elcsĂ©pelt ajĂĄndĂ©kokat – hĂșzom elƑ a kis macit az asztalom alsĂł fiĂłkjĂĄbĂłl, Ă©s megmutatom neki.
- Nem, köszi, foglalt vagyok – feleli Harry vigyorogva rĂĄm, amilyen gĂșnyos segg Ƒ.
- Ezt nem te kapod. Hanem Louis – mondom neki, aztĂĄn figyelem, ahogy mosolya eltƱnik abban a pillanatban, hogy kimondom a nevĂ©t.
- TessĂ©k? Nem, kurvĂĄra nem – kapja ki a macit a kezeimbƑl, majd összerĂĄncolja az orrĂĄt, mintha a cuki kis medve fertƑzött lenne.
- De, de igen – ĂĄllok fel, aztĂĄn visszaveszem tƑle a macit, mielƑtt letĂ©pnĂ© a fejĂ©t vagy valami.
- MiĂ©rt vennĂ©l az Ă©n pĂĄromnak ajĂĄndĂ©kot Valentin-napra? – emeli fel a hangjĂĄt, Ă©s haragos pillantĂĄst vet rĂĄm.
- Mert Ƒ a legjobb barĂĄtom, Ă©s vilĂĄgosan az van rĂĄĂ­rva, hogy „köszi, amiĂ©rt egy ilyen mackĂłs nagyszerƱ barĂĄt vagy” itt – mutatok a kis szĂ­vecskĂ©re a plĂŒss ĂĄllat mellkasĂĄn. Tudom, hogy ez nem fog sokat segĂ­teni, mert amikor Louis-rĂłl van szĂł, Harry a legterritoriĂĄlisabb ember a bolygĂłn.
- Nem adod neki ezt oda – veszi vissza tƑlem a macit.
El akarom mondani neki, hogy Ășgy viselkedik, mint egy elkĂ©nyeztetett ötĂ©ves gyerek, de Ășgy gondolom, hogy a most nem a legjobb alkalom az indokolatlan testvĂ©ri tanĂĄcsra.
- Nem kell ennyire birtoklĂłnak lenned. A legjobb barĂĄtja vagyok, Ă©s mĂ©rges lesz rĂĄd, ha elmondom neki, hogy letĂ©pted a jĂĄtĂ©kmaci fejĂ©t, ami neki volt szĂĄnva – mutatok rĂĄ.
- Olyan utĂĄlatos vagy, nem vagyok birtoklĂł – forgatja a szemet, majd az ĂĄgyamra dobja a macit. SzĂłrakoztatĂłnak talĂĄlom, hogy azt ĂĄllĂ­tja, utĂĄlatos vagyok, de itt lĂłg velem, mĂ­g Louis anyĂĄval sĂŒt. Kezdek rĂĄnƑni, tudom, hogy igen.
- Nem vagy birtoklĂł? – török ki nevetĂ©sben. – Te mindig birtoklĂł vagy! – tudom, hogy Harry jĂł abban, hogy letagadjon dolgokat, de az egyszerƱen nem lehetsĂ©ges, hogy nem lĂĄtja, mennyire birtoklĂł, amikor Louis-rĂłl van szĂł.
- Nos, nem tudod, milyen Ă©rzĂ©s, hogy vĂ©gre van valami, ami a sajĂĄtom. Ɛ mindenem, amim van, okĂ©? SzĂłval baszd meg Ă©s bĂĄrki mĂĄs is, akinek problĂ©mĂĄja van azzal, hogy birtoklĂł vagyok. Gyere, beszĂ©lgess velem, amikor egyedĂŒl Ă©s nyomorĂșsĂĄgosan töltöd az Ă©letedet, aztĂĄn vĂ©gre talĂĄlsz valakit, aki szeret tĂ©ged, aztĂĄn panaszkodhatsz nekem a birtoklĂĄsrĂłl.
Nem vitatkozom vele, mert a maga furcsa mĂłdjĂĄn ennek van Ă©rtelme, Ă©s elĂ©gedett vagyok a vĂĄlaszĂĄval. KivĂ©ve azt az egĂ©szet, hogy „valami”-nek hĂ­vta Louis-t, mert Ƒ nem egy tĂĄrgy, Ƒ egy csodĂĄlatos ember, aki mindenbƑl a legjobbat Ă©rdemli az Ă©letben, de hagyom ezt egyelƑre, mert tudom, hogy jĂłl Ă©rtette Harry.
- Most szereznem kell neki valamit, mert neked el kellett menni Ă©s venni neki egy hĂŒlye jĂĄtĂ©kmacit.
- És Ă©dessĂ©get – teszem hozzĂĄ, csak hogy bosszantsam Ƒt.
- És istenverte Ă©dessĂ©get – nyög fel, mire felnevetek. – Ez nem vicces, seggfej. Ez a te hibĂĄd – ĂŒl le az ĂĄgyam szĂ©lĂ©re ismĂ©t.
- Nos, örömmel elviszem a balhĂ©t, ha azt okoztam, hogy valami olyat kell tenned, ami boldoggĂĄ teszi Louis-t – Ășgy tƱnik, szavaim megmozgatnak benne valamit, most elmĂ©lkedƑnek nĂ©z ki a szokĂĄsos bosszĂșsĂĄg helyett.
- Azt hiszem, igazad van, valamennyire – Ă©rt egyet a maga Harry-mĂłdjĂĄn. – MĂ©g mindig kurvĂĄra fogalmam sincs, mit vegyek neki, de ha az boldoggĂĄ teszi Ƒt, megprĂłbĂĄlok kitalĂĄlni valamit.
VĂĄlasza pontosan az, amiĂ©rt minden tƑlem telhetƑt megteszek, hogy tĂĄmogassam Louis-t, amikor HarryrƑl van szĂł. Tudom, hogy Ƒ nem tökĂ©letes, tĂ©nyleg messze van tƑle, de prĂłbĂĄlkozik. TĂ©nyleg prĂłbĂĄlkozik. LĂĄtom a szemeiben, hallom a hangjĂĄban. KizĂĄrt dolog, hogy Harry ne lenne jobb ember Louis-Ă©rt, amikor valaki szeret tĂ©ged Ă©s annyira hisz benned, mint Louis Harryben, kizĂĄrt dolog, hogy megbukjon.

Harry szemszöge
KĂ©t Ăłra.
Ennyi idƑt pazaroltam el arra az elƑbb, hogy vĂ©gigsĂ©tĂĄljak a plĂĄzĂĄban Liammel, abban a remĂ©nyben, hogy valamilyen tökĂ©letes Valentin-napi ajĂĄndĂ©kkal tĂĄvozom onnan Louis-nak. BĂĄr ez nem törtĂ©nt meg. A plĂĄza tele volt, tele volt seggfejekkel, mint Ă©n, az utolsĂł percig vĂĄrva, hogy ajĂĄndĂ©kokat vegyenek, Ă©n pedig semmit sem talĂĄltam, ami elĂ©g mĂ©ltĂł volt ahhoz, hogy megvegyem Louis-nak.
Az, hogy vegyek Lou-nak valami hatalmas jĂĄtĂ©kmacit vagy plĂŒss majmot, egyszerƱen sĂ©rtĂ©snek tƱnik. Ɛ tĂșl jĂł az elcsĂ©pelt, semmitmondĂł szarokhoz, mint azok, Ă©s tudom, hogy jobban szereti a sĂłs rĂĄgcsĂĄlnivalĂłt, az Ă©desnĂ©l, akkor miĂ©rt vegyek neki egy doboz csokit, amikor rohadt jĂłl tudom, hogy Ă©n leszek az, aki a legnagyobb rĂ©szĂ©t megeszi amĂșgy is?
- Én kint vĂĄrok rĂĄ, mondd neki, hogy siessen – felelem Liamnek, miközben bekanyarodok az apĂĄm kocsifelhajtĂłjĂĄra.
- Persze – egyezik bele, aztĂĄn mĂĄsodperceken belĂŒl eltƱnik a hatalmas hĂĄzban.
Ha Louis Ășgy viselkedett volna, mint a nƑk a tĂ©vĂ©ben, felkĂ©szĂŒltebb lettem volna erre a hĂŒlye ĂŒnnepre. Ha tett volna cĂ©lzĂĄsokat Ă©s bekarikĂĄzott volna dolgokat katalĂłgusokban, amiket a dohĂĄnyzĂłasztalon hagyott volna, ahol biztosan meglĂĄttam volna Ƒket, vettem volna neki valamit.
CsalĂłdottsĂĄgom magam felĂ© megnƑ, amikor kisĂ©tĂĄl az elsƑ ajtĂłn azt a hĂŒlye macit Ă©s csokit hozva LiamtƑl. Tudom, hogy Ƒk csak barĂĄtok, de nem vagyok boldog amiatt, hogy Liam ajĂĄndĂ©kot vesz neki, fƑleg mivel Ă©n nem tettem. Ott van neki Delilah, akit elkĂ©nyeztethet Ă©s akinek virĂĄgokat kĂŒldhet meg minden szar, szĂłval nincs szĂŒksĂ©g arra, hogy ebbƑl szokĂĄst csinĂĄljon.
- SzĂ©p maci – motyogom, tudva, hogy Ășgy hangzom, mint egy kibaszott kisbaba, de rohadtul leszarom.
- Cuki, nem? Olyan Ă©des volt LiamtƑl, hogy ezt vette nekem, de most bunkĂłnak Ă©rzem magam, mert nem gondoltam arra, hogy vegyek neki valamit – feleli, csodĂĄlva a hĂŒlye ĂĄllatot a kezeiben.
- Én nem vettem neked semmit – mondom neki, akkor mĂĄr tĂșlesek ezen, mielƑtt Ƒ hozza fel.
- Tudom – vĂĄlaszolja. ÁtnĂ©zek rĂĄ, Ă©s megprĂłbĂĄlom leolvasni arckifejezĂ©sĂ©t.
- MegprĂłbĂĄltam keresni valamit a plĂĄzĂĄban, de minden olyan nevetsĂ©ges volt, Ă©s egyszerƱen nem talĂĄltam semmit, amit megvehettem volna. Minden tiszta piros volt Ă©s rĂłzsaszĂ­n Ă©s fodros, csak nem akartam…
- Semmi gond – mosolyodik el, kĂ©t ujjĂĄt nyomva a szĂĄmhoz, hogy megĂĄllĂ­tson engem a beszĂ©dben. – TĂ©nyleg, nem gond. AmĂșgy sem igazĂĄn vagy a Valentin-nap hĂ­ve – feleli Louis.
- Biztos vagy benne? Mert Liam vett neked valamit, Ă©n meg nem, Ă©s most hĂŒlyĂ©nek Ă©rzem magam – beszĂ©lek ujjain keresztĂŒl.
- Igen, biztos vagyok. Tudod, hogy nem igazĂĄn Ă©rdekel a virĂĄg, Ă©s inkĂĄbb eszem pattogatott kukoricĂĄt vagy pizzĂĄt, mint Ă©dessĂ©get – mosolyodik el, aztĂĄn lepillant a lĂĄbainĂĄl lĂ©vƑ doboz Ă©dessĂ©gre. – TĂ©nyleg nem gond, Ă­gĂ©rem, de azt nagyon imĂĄdnivalĂłnak tartom, hogy elmentĂ©l a plĂĄzĂĄba Liammel, hogy talĂĄlj nekem valamit.
- ImĂĄdnivalĂł? Nem vagyok imĂĄdnivalĂł, bĂ©bi – hĂșzom vĂ©gig lassan nagyujjamat ajkain a mocskos dolgokra gondolva, amiket a szĂĄjĂĄval akarok csinĂĄlni.
- De igen, az vagy – nyel egyet, megĂ©rezve a szĂĄndĂ©kot hangsĂșlyom Ă©s Ă©rintĂ©sem mögött. – És Ă©n sem vettem neked semmit – hangja mĂ©ly Ă©s szexi Ă©s csĂĄbĂ­tĂł, Ă©s mĂ©g csak nem is prĂłbĂĄlkozik. Louis elƑtt sokat dugtam Ă©s sok hĂŒlye szarsĂĄgot csinĂĄltam, olyan szarsĂĄgokat, amiknek a gondolatĂĄtĂłl felfordul a gyomrom, de vele olyan, mintha minden rĂ©szĂ©nek lenne egy közvetlen vonala a farkamhoz. A legegyszerƱbb megjegyzĂ©stƑl, Ă©rintĂ©stƑl vagy akĂĄr egy pillantĂĄstĂłl mĂĄsodpercek alatt kemĂ©ny leszek.
- Valami eszembe jutott – ugratom Ƒt, majd abbahagyom a lassĂș simogatĂĄst.
- Neked mindig – mosolyodik el, de lĂĄtom a pĂ­rt a bƑrĂ©n, tudatva velem, hogy ugyanaz a dolog van az Ƒ fejĂ©ben is.
- Egy szopĂĄs az apĂĄm kocsifelhajtĂłjĂĄn? Aww, bĂ©bi, olyan romantikus vagy – kötekedek vele tovĂĄbb, imĂĄdva, ahogy kuncogĂĄsa megtölti autĂłm belsejĂ©t.
- Csak szeretnĂ©d – forgatja a szemeit. – Most menjĂŒnk haza. CsinĂĄlok neked egy korai vacsorĂĄt – ĂŒtögeti meg a vĂĄllamat tĂŒrelmetlenĂŒl.
- AztĂĄn egy szopĂĄs? – indĂ­tom be a kocsit, majd felnevetek, amikor megĂŒti a karomat, leszidva, amiĂ©rt perverz vagyok.



- Mi az? – rĂĄncolja az orrĂĄt Louis a rĂłzsaszĂ­nes-pirosas-feketĂ©s italon elƑtte.
- Ez egy turmix. Egy Valentin-napi turmix – magyarĂĄzom.
Az ötlet jobban hangzott, amikor online olvastam a szarsĂĄgot. Azt Ă­rta, csak annyit kell tennem, hogy hozzĂĄadok piros Ă©telszĂ­nezĂ©ket, Ă©s nem gondoltam, hogy az, hogy hozzĂĄadtam egy kis feketĂ©t, hogy sötĂ©tebb legyen, olyan nagy kĂŒlönbsĂ©get fog tenni, pokolian tĂ©vedtem. Volt egy kis jĂ©gkrĂ©mĂŒnk a fagyasztĂłban, Louis-nak meg kĂ©t szekrĂ©ny van tele random sĂŒtƑs szarsĂĄggal, szĂłval a legĂĄrtalmatlanabb dolog volt, hogy megprĂłbĂĄlok turmixot csinĂĄlni. Összecsaptam kevesebb mint tĂ­z perc alatt, mĂ­g Louis ĂĄtöltözött pizsamĂĄba.
Az volt az egyetlen kĂ©rĂ©sem ma, hogy töltse a napot abban az aprĂł rövidnadrĂĄgban Ă©s az egyik pĂłlĂłmban. Mindig arrĂłl a baromsĂĄgrĂłl beszĂ©l, hogy a rövidnadrĂĄg nem nĂ©z ki jĂłl rajta, de szerintem kibaszottul ƑrĂŒlt, amiĂ©rt ezt gondolja. Minden jĂłl nĂ©z ki rajta, mĂ©g az a förtelmes khaki nadrĂĄg is, amit rĂ©gen hordott.
- Ó – nĂ©zi a kotyvalĂ©kot. – JĂłl nĂ©z ki – egy udvarias mosoly pihen ajkain, aztĂĄn felemeli a poharat, hogy igyon egy kortyot. – Az Ă­ze is jĂł – dicsĂ©ri meg. Iszom egy kortyot Ă©n is, a legrosszabbra szĂĄmĂ­tva, de igaza van, szarul nĂ©z ki, de elĂ©g rohadt jĂł az Ă­ze. – Köszönöm a Valentin-napi turmixot – mosolyog rĂĄm Louis, aztĂĄn leĂŒlök az asztalhoz vele szemben.
- Mennyire jĂł? – kĂ©rdezem tƑle, többet akarva bĂłkjaibĂłl. Ezen a mĂłdon szĂĄnalmas vagyok, mindig akarom a dicsĂ©reteit.
Gyanakodva figyel engem, majd iszik mĂ©g egy kortyot a turmixĂĄbĂłl, mielƑtt hozzĂĄm sĂ©tĂĄl Ă©s letĂ©rdel. Ez egy vĂĄratlan vĂĄlasz volt… egy kurvĂĄra csodĂĄlatos, de vĂĄratlan.
- Mit csinĂĄlsz? – kĂ©rdezem tƑle, amikor kezei meghĂșzzĂĄk a rövidnadrĂĄgom gumis rĂ©szĂ©t.
- Odaadom a Valentin-napi ajĂĄndĂ©kodat – feleli, mintha nyilvĂĄnvalĂł lenne. FeltĂ©telezem, az is.
A szĂ©ken ĂŒlve maradok, de felemelem magamat, Ă­gy a padlĂłra lökheti a rövidnadrĂĄgomat Ă©s bokszeremet. Louis annyira jĂł az ĂĄrtatlan viselkedĂ©sben, hogy mĂ©g fel is pillant rĂĄm a szempillĂĄin keresztĂŒl, Ă©s egy lĂĄgy csĂłkot nyom farkam elejĂ©re. Az megrĂĄndul ajkai alatt, Ƒ pedig elmosolyodik, mielƑtt a szĂĄjĂĄba veszi. A kontraszttĂłl, melyet hideg nyelve Ă©s torkĂĄnak meleg alagĂștja kĂ©pez, azonnal kĂ©sz vagyok, hogy elĂ©lvezzek. Meg kellett volna itatnom vele az egĂ©sz… baszki. Gondolatmenetem teljesen elveszik, amikor Louis felnyög, egyenesen ĂĄtkĂŒldve rajtam a hangot.
- El fogok menni a szĂĄdban most, ha mĂ©g egyszer ezt csinĂĄlod, szĂłval ha azt akarod, hogy megdugjalak, jobb, ha nem teszed – nyögök fel tökĂ©letes arcĂĄn tartva a szememet, miközben ki-be dolgoz engem a szĂĄjĂĄval.
Louis ismĂ©t felnyög, ezĂșttal drĂĄmaibban, aztĂĄn belemarkolok hajĂĄba, hogy gyengĂ©den felemeljem Ƒt magamrĂłl. Benne akarok lenni, amikor elmegyek, Ă©s meg tudom mondani abbĂłl, mennyire ki van pirulva, hogy Ƒ is ezt akarja.
- Állj fel – irĂĄnyĂ­tom Ƒt, a kezĂ©Ă©rt nyĂșlva, hogy felsegĂ­tsem Ƒt a padlĂłrĂłl. Louis felĂĄll, majd ĂĄthĂșzom fejĂ©n a pĂłlĂłmat, szavakon tĂșli örömmel, hogy Ƒ az egyetlen, aki valaha is viselte a ruhĂĄzatomat. Soha nem nĂ©zne ki ilyen jĂłl senki mĂĄson.
Felemelem Ƒt a csĂ­pƑjĂ©nĂ©l fogva az asztalra, fellökve az egyik turmixot a folyamatban.
- Harry – panaszkodik lĂĄgyan, ahogyan az lecsöpög a padlĂłra.
- Shh, szĂĄndĂ©kosan csinĂĄltam – nyĂșlok bele ujjaimmal a hideg rendetlensĂ©gbe, aztĂĄn ĂĄthĂșzom Ƒket csupasz hasĂĄn. Szemei kitĂĄgulnak Ă©s kirĂĄzza a hideg, majd megismĂ©tlem a cselekvĂ©st. Extra idƑt töltve azzal, hogy rĂĄdörzsöljem a hideg folyadĂ©kot, egyik karomat körĂ© fonom, egy helyben tartva fĂ©szkelƑdƑ testĂ©t, mielƑtt lecsĂșszik az asztalrĂłl.
- Ó, Istenem – nyög fel, Ă©n pedig megszĂ­vom Ă©rzĂ©keny bƑrĂ©t. A turmixnak sokkal jobb Ă­ze van a bƑrĂ©n.
Ujjaim lemozdulnak lĂĄbai közĂ©, Ă©s a rövidnadrĂĄgjĂĄn keresztĂŒl dörzsölöm Ƒt. Louis megrĂĄzza fejĂ©t, majd kis kezĂ©be, elĂĄrulva nekem, mit akar. ElhĂșzĂłdok tƑle, Ă©lvezve a tiltakozĂł nyögĂ©seket, melyek ajkait elhagyjĂĄk, aztĂĄn gyorsan kiveszem az Ăłvszert a padlĂłn lĂ©vƑ rövidnadrĂĄgom zsebĂ©bƑl.
- Vedd le a rövidnadrĂĄgodat – mondom neki, felcsĂșsztatva magamra az Ăłvszert. – AztĂĄn fekĂŒdj vissza az asztalra.
Azt teszi, amit mondtam, én pedig a låbai közé ållok, még jobban széttårva azokat, és egy pillanatig egyszerƱen élvezem a kilåtåst. Mellkasa és hasa össze van kenve a színezett turmixszal, a teste meg, baszki, a teste olyan gömbölyded és kibaszottul szexi, de a bizalom, a bizalom az, ami åtsugårzik félig csukott szemein, ahogy råm vår, hogy magamévå tegyem. Louis, ez a tökéletes férfi megbízik bennem és szeret engem, és nincs semmi, amit megvehetnék abban a rohadt plåzåban, ami valaha is megmutathatnå neki, hogy ez mennyit jelent nekem.
- KĂ©rlek – könyörög, Ă©n pedig el mosolyodom a hangjĂĄban lĂ©vƑ szĂŒksĂ©gen. Ugyanazt a szĂŒksĂ©get Ă©rzem, csak felnagyĂ­tva egy olyan szĂĄmmal, ami nem is lĂ©tezik, lehetetlen felmĂ©rni, mennyire van szĂŒksĂ©gem van rĂĄ, mennyire akarom Ƒt Ă©s mennyire szeretem Ƒt.
Lassan csĂșszok belĂ©, teljesen megtöltve Ƒt, testĂ©t Ă©s elmĂ©jĂ©t Ă©s mindent köztĂŒk. TempĂłm ĂĄllandĂł marad Ă­gy, mĂ©lyen benne azt a pontot ĂŒtve meg, ami a kibaszott ƑrĂŒletbe kergeti Ƒt Ă©s engem is, amĂ­g meg nem karmolja a hĂĄtamat Ă©s el nem mondom neki, mennyire kurvĂĄra jĂł Ă©rzĂ©s Ƒ a farkam körĂ© fonĂłdva.
- NĂ©zz rĂĄm, nĂ©zz rĂĄm, miközben elmĂ©sz – szƱröm ki a fogaim között, sajĂĄt enyhĂŒlĂ©sem összegyƱlik a gerincemnĂ©l. – Bassza meg – felelem a nyakĂĄba, karjaim megfeszĂŒlnek hĂĄta körĂŒl, aztĂĄn felhĂșzom Ƒt, Ă­gy közvetlenĂŒl elƑttem ĂŒl, combjai a derekam körĂ© fonĂłdnak, ahogy benne ringatĂłzom.
Louis rĂĄm nĂ©z a szemeimbe bĂĄmulva, homlokĂĄt az enyĂ©mnek nyomja, miközben mindketten elĂ©rjĂŒk gyönyörĂŒnket. Én visszatartom, vĂĄrni akarva, mĂ­g Louis semmi sem lesz, csak remegƑ lĂ©legzetvĂ©telek zƱrzavara. KihĂșzĂłdom belƑle abban a pillanatban, hogy elĂ©lvez, Ă©s a padlĂłra dobom az Ăłvszert, az egĂ©sz hasĂĄra spriccelve magamat, miközben kitĂĄgult szemekkel figyel engem.
- Boldog Valentin-napot – mondom neki, csodĂĄlva, ahogy a rendetlensĂ©g, amit csinĂĄltam rajta, Ă©s a turmix szĂ­ne kinĂ©z a bƑrĂ©n.
- Olyan gusztustalan vagy – rĂĄncolja az orrĂĄt, majd hamisĂ­t egy undorodĂł nĂ©zĂ©st. Tudom, hogy imĂĄdja, mikor ezt csinĂĄlom, mĂĄr elmondta nĂ©hĂĄnyszor korĂĄbban. HozzĂĄhajolok, hogy megcsĂłkoljam a homlokĂĄt, kiĂ©rdemelve egy kielĂ©gĂŒlt, de szarkasztikus mosolyt. – El kell kezdenem a vacsorĂĄt – feleli, szemei le vannak hunyva.
- Rendelek pizzĂĄt, Ă©s talĂĄlkozunk a zuhanyzĂłban öt perc mĂșlva – mondom neki, mire beleegyezƑen bĂłlint.
- Milyen romantikus tƑlĂŒnk, turmixok, szex Ă©s pizza a szerelmesek ĂŒnnepĂ©n. Austen mit mondana errƑl? – nevet fel Louis, majd lemĂĄszik az asztalrĂłl.
- Én mondom neked, olyan, mintha minden nappal egy kicsit jobban Mr. Darcy-vĂĄ vĂĄlnĂ©k – kuncogok fel, kezeim közĂ© vĂ©ve csupasz seggĂ©t.
- Én nem mennĂ©k ilyen messzire – nevet fel, ĂŒtöget meg.
- Menj, zuhanyozz le, mielƑtt rĂĄfektetlek az asztalra – fenyegetƑzöm, komolyan gondolva minden szĂłt. Louis elballag, mindkĂ©t kezĂ©vel eltakarva a seggĂ©t.
- Igazad van, tudod… azt az idĂ©zetet is tƑle szedted? – beszĂ©l vissza nekem a folyosĂłrĂłl. Én megrĂĄzom a fejemet mĂ©g mindig nevetve, miközben felveszem a pultrĂłl a telefonomat Ă©s megrendelem a pizzĂĄt.



Louis elmosolyodik, aztĂĄn lefĂ©nykĂ©pezi a szĂ­v alakĂș pizzĂĄt az ƑsrĂ©gi telefonjĂĄval. Haja mĂ©g mindig vizes a zuhanytĂłl, Ă©s csak a pĂłlĂłm Ă©s bokszer van rajta, törökĂŒlĂ©sben ĂŒlve a kanapĂ©n.
- A szĂ­v alakĂș pizzĂĄt Ă©s az asztali szexet vĂĄlasztanĂĄm bĂĄrmelyik nap a rĂłzsĂĄk Ă©s csoki helyett – mondja nekem, beleharapva pazar, Valentin-napi vacsorĂĄnkba.
Olyan elcsĂ©pelt Ă©s imĂĄdnivalĂł, miközben a szemöldökĂ©t mozgatja rĂĄm, hogy nem tudom megĂĄllĂ­tani magamat attĂłl, hogy elvegyem a pizzĂĄt a kezĂ©bƑl Ă©s visszavigyem Ƒt a konyhaasztalra, hogy mĂ©g egy ajĂĄndĂ©kot adjak neki.

6 megjegyzés:

  1. Hello😊❤️
    Jaj a szĂ­vem, ez most Ășgymond jĂłl esett, kicsit hogy is mondjam, segĂ­tett, hogy most egy boldog, aranyos rĂ©szt olvashattam, habĂĄr az egyik rĂ©szem gonosz mĂłdon mindig figyelmeztetett arra, hogy most mi van velĂŒk...
    De imĂĄdtam, aranyos lett nagyon *-* Liam Ă©s Harry valami hatalmas, imĂĄdom Ƒket egyĂŒtt, szakadtam rajtuk 😂 RemĂ©lem, hogy marad is majd Ă­gy a kapcsolatuk (mikor mĂĄr happylesz) a dolgok ellenĂ©re is!
    A pĂłlĂłs dolog... FĂĄjt... Mondom, hogy az agyam szemĂ©t mĂłdon a rosszat hozta vissza az emlĂ©keimbe!! 😡
    AmĂșgy mitha csak magamat lĂĄttam vG hallottam volna Harryben XD Én Ă©s a Valentin nap... XD Meg tudom Ă©rteni Harryt XD
    De ez egy tökĂ©letes ajĂĄndĂ©k volt. Fincsi turmix Louis hasĂĄn összekeverve Harry Ă©lvezetĂ©vel..Mi kell ide mĂ©g? 😜😂 Ahh... HiĂĄnyoznak mĂĄr ezek a rĂ©szek, nagyooon đŸ˜©đŸ˜­
    ImĂĄdtam, jĂł volt ha csak egy rĂ©sz erejĂ©ig is kicsit visszamenni a boldog Larryhez! Édesek voltak!*-*
    Köszönöm, imĂĄdtam, Ă©s mint mindig izgatottan vĂĄrom a folytatĂĄst!! ❤️😍
    Puszii

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia :) ♥
      Igen, remĂ©ltem, hogy ez segĂ­teni fog kicsit a jelenlegi, szomorĂș törtĂ©nĂ©sek utĂĄn. MegĂ©rtem, hogy mindig eszedbe jutott, hogy most mi van velĂŒk, nekem is Ă­gy volt, amikor elƑször olvastam ezt.
      ÖrĂŒlök, hogy tetszett :) Én is nagyon imĂĄdom Ƒket, fĂĄjt a szĂ­vem, hogy mikorra mĂĄr egĂ©sz jĂłl kijöttek egymĂĄssal, addigra kiderĂŒlt, hogy nem is mostohatestvĂ©rek. RemĂ©lem Ă©n is, hogy megmarad a kapcsolatuk azĂ©rt.
      Ezt meg tudom Ă©rteni :'D
      Hát igen, Harry az Harry, nem is lepƑdtem meg rajta :D
      Így van, ennĂ©l jobbat nem is talĂĄlhatott volna ki, Ă©s ez az ajĂĄndĂ©k nem csak Louis-nak felel meg, hanem persze nekĂŒnk is :D RemĂ©ljĂŒk, hogy lesznek mĂ©g ilyen rĂ©szek kĂ©sƑbb.
      ÖrĂŒlök, hogy tetszett :)
      A következƑ pedig itt lesz a jövƑ hĂ©ten :) XX ♥

      Törlés
  2. És Ă©n mĂ©g azt hittem, hogy nem tudom beĂ©rni a törtĂ©net rĂ©szfeltöltĂ©sĂ©t, most meg tessĂ©k. Nagyon szeretem Harryt Ă©s Louist is, kĂĄr, hogy nem tudnak hosszĂș tĂĄvon jĂłban lenni. RemĂ©lem, hogy a törtĂ©net vĂ©gĂ©re minden megjavul.
    ImĂĄdtam ezt a rĂ©szt Ă©s a benne lĂ©vƑ viszonylagos nyugalmat-Ă©s a turmixot-.
    Nagyon vårom a folytatåsåt és azt, hogy végre nagyjåból rendben legyen minden.
    Puszaa ^^

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Sajnos nem tudom olyan gyorsan lefordĂ­tani a sok teendƑm mellett, de azĂ©rt igyekszem :D HĂĄt igen, jĂł lenne, ha ebben fejlƑdnĂ©nek, de ez mĂ©g odĂ©bb van. BĂ­zzunk benne, hogy addigra összejön a happy end.
      ÖrĂŒlök, hogy tetszett, gondoltam, hogy Ă©lvezni fogjĂĄtok ti is :D
      JövƑ hĂ©ten pĂ©nteken itt lesz az Ășj :) Xx

      Törlés
  3. Szia!
    Az elƑzƑ hĂ©t szĂ­vtörĂ©s utĂĄn, ez nagyon kellett! VĂĄrtam, mĂĄr a rĂ©szt, de most, ennek az elolvasĂĄsa utĂĄn rĂĄjöttem, hogy inkĂĄbb csak a tƑled valĂł olvasĂĄst hiĂĄnyoltam. Ez iszonyat Ă©des volt, a jövƑheti rĂ©sz utĂĄn is 100%, hogy vissza fogok tĂ©rni ide, mivel biztos vagyok benne, hogy Ășjabb szĂ­vtörĂ©s(ek) lesz(nek).
    Nagyon vårom mår az ilyen boldogsågot a mostani részekben is, bår nem hinném, hogy hamar "eljönni", de nem baj, reménykedni lehet.:)
    SzĂłval nagyonnagyonnagyon tetszett ez a rĂ©sz, mĂĄr rĂ©g imĂĄdtam valamit ennyire itt!!❤
    VĂĄrom a következƑt Ă©s szörnyen hĂĄlĂĄs vagyok amiĂ©rt jĂł kedves derĂ­tettĂ©l(bĂĄr a legelejĂ©n, amikor megemlĂ­tetted azt a T-betƱs csajt(, akinek nem tudom a nevĂ©t, valami Tekla vagy Teresa vagy nem tudom) Ă©s elkĂ©pzeltem Ƒt Harrynek, majdnem rosszul lettem, fujjjj!!:@), szĂłval köszönöm! ❤
    Puszi: SĂĄri
    ❤❤❤❤❤❤❤

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia :)
      Igen, elĂ©ggĂ© szĂŒksĂ©ge volt mĂĄr mindenkinek erre a kis boldogsĂĄgra az elƑzƑ rĂ©szek szomorĂșsĂĄga utĂĄn. HĂĄt sajnos ezt csak megerƑsĂ­teni tudom, lesznek mĂ©g fĂĄjdalmas rĂ©szek.
      Sajnos egyet kell értenem veled, odébb van még a boldogsåg, de bízzunk benne, hogy hamarosan eljön az is :)
      ÖrĂŒlök, hogy ennyire tetszett :) ♥
      Ó, igen, Tessa, Ƒ Ă©s Harry a fƑszereplƑ a törtĂ©net eredeti verziĂłjĂĄban, csak magyarĂĄzatkĂ©pp emlĂ­tettem meg :D ÖrĂŒlök, hogy tetszett, nagyon szĂ­vesen :) Xx ♥

      Törlés