2017. december 8., péntek

Chapter 262

Sziasztok! 😊
ElƑször is szeretnĂ©m azzal kezdeni, hogy nagyon szĂ©pen köszönöm a tĂŒrelmeteket, amiĂ©rt mĂșlt hĂ©ten nem jelentkeztem Ășj rĂ©sszel. Köszönöm az Ă©rdeklƑdƑ Ă©s aggĂłdĂł kommenteket is, nagyon jĂłl estek 💕 Annyi törtĂ©nt mindössze, hogy nagyon sok Ă©s hosszĂș idƑt igĂ©nylƑ feladatom jött össze egy hĂ©tvĂ©gĂ©re, Ă©s sajnos nem tudtam mindent megcsinĂĄlni 2 nap alatt, Ă­gy valaminek ki kellett maradnia, ez lett a blog. És akkor a fejezet. A korĂĄbbi esemĂ©nyek hatĂĄsĂĄra ennek a rĂ©sznek sem a legjobb a hangulata, ahogy ezt vĂĄrni lehetett, bĂĄr egy picivel nyugalmasabb mĂĄr. KĂ­vĂĄncsi leszek, mit fogtok gondolni ezutĂĄn. RemĂ©lhetƑleg jövƑ hĂ©ten mĂĄr nem lesz kimaradĂĄs, igyekszem idƑben jelentkezni. Ó, Ă©s remĂ©lem, sok ajĂĄndĂ©kot kaptatok a MikulĂĄstĂłl! đŸ˜„đŸŽ…đŸŽđŸ«đŸŹ
Kellemes olvasást! 😊😘



Chapter 262
 
Louis szemszöge
A pult mögött lĂ©vƑ fĂ©rfi ĂĄtadja Harrynek a kulcsot a szobĂĄnkhoz egy mosollyal, amit Harry nem viszonoz. Minden tƑlem telhetƑt megteszek, hogy megajĂĄndĂ©kozzam Ƒt eggyel, kompenzĂĄlĂĄskĂ©nt, de kĂ©nyszerĂ­tettnek Ă©s kĂ­nosnak tƱnik, a recepciĂłs pedig gyorsan elnĂ©z.
Csendben sĂ©tĂĄlunk ĂĄt az elƑtĂ©ren, hogy megkeressĂŒk a szobĂĄt. A folyosĂł hosszĂș Ă©s szƱk; vallĂĄsi festmĂ©nyek sorakoznak a krĂ©mszĂ­nƱ falakon, egy helyes angyal tĂ©rdel egy szƱz elƑtt az egyiken, kĂ©t szeretƑ ölelkezik a mĂĄsikon. Megborzongok, amikor szemeim megtalĂĄljĂĄk az utolsĂł festmĂ©nyt, talĂĄlkozva Lucifer fekete szemeivel, pont a mi kijelölt szobĂĄnknĂĄl. Folyamatosan az ĂŒres szemekbe bĂĄmulok, miközben besietek Harry mögött a szobĂĄba, aztĂĄn felkapcsolom a villanyt, megvilĂĄgĂ­tva a sötĂ©t helyet. Harry ledobja a tĂĄskĂĄmat a karosszĂ©kre, mely a sarokban van, a bƑröndöt pedig leteszi az ajtĂłhoz, az mellett, ahol Ă©n ĂĄllok.
- Zuhanyozok – feleli halkan. AnĂ©lkĂŒl, hogy visszanĂ©zne, besĂ©tĂĄl a fĂŒrdƑbe Ă©s becsukja az ajtĂłt maga mögött.
Követni akarom Ƒt, de ellentmondĂĄsba kerĂŒlök. Nem akarom ezt erƑltetni, vagy felzaklatni Ƒt mĂ©g jobban, mint amennyire fel van, de ugyanakkor meg akarok bizonyosodni rĂłla, hogy jĂłl van, Ă©s nem akarom, hogy elmerĂŒljön ebben, nem egyedĂŒl, legalĂĄbbis.
Leveszem a cipƑmet, aztĂĄn a farmeremet Ă©s Harry pĂłlĂłjĂĄt, majd követem Ƒt a kis fĂŒrdƑszobĂĄba teljesen meztelenĂŒl. Amikor kinyitom az ajtĂłt, nem fordul meg. A pĂĄra mĂĄr elkezdett ĂĄramlani a kis helyisĂ©gben, megtöltve azt, gƑzfelhƑbe fedve Harry meztelen testĂ©t. TetovĂĄlĂĄsai ĂĄtlĂĄtszanak, a fekete tinta lĂĄthatĂł a pĂĄrĂĄn keresztĂŒl, felĂ© hĂșzva engem.
ÁtlĂ©pek ledobott ruhĂĄin, majd mögĂ© ĂĄllok, több mint egy lĂ©pĂ©snyi tĂĄvolsĂĄgot tartva köztĂŒnk.
- Nincs szĂŒksĂ©gem arra, hogy… – kezdi el Harry, hangja szĂ­ntelen.
- Tudom – szakĂ­tom Ƒt fĂ©lbe. Tudom, hogy mĂ©rges, meg van bĂĄntva, Ă©s kezd visszacsĂșszni a mögĂ© a fal mögĂ©, amivel olyan sokat harcoltam, hogy leromboljam. Olyan jĂłl irĂĄnyĂ­totta dĂŒhĂ©t, hogy meg tudnĂĄm ölni Anne-t Ă©s Christiant, amiĂ©rt Ă­gy elvesztette ezt miattuk. MeglepƑdve, hogy milyen sötĂ©t irĂĄnyba indultak el gondolataim, kirĂĄzom Ƒket a fejembƑl.
SzĂł nĂ©lkĂŒl elhĂșzza a zuhanyfĂŒggönyt, aztĂĄn a zuhogĂł vĂ­z alĂĄ lĂ©p. Veszek egy lĂ©legzetet, összegyƱjtve minden cseppnyi magabiztossĂĄgot, amit csak lehet, majd belĂ©pek a zuhanyzĂłba mögĂ©. A vĂ­z forrĂł, alig elviselhetƑ, Ă©s elrejtƑzök Harry mögĂ©, hogy elkerĂŒljem azt. Biztosan Ă©szrevette kellemetlensĂ©gemet, mert megigazĂ­tja a vĂ­z hƑmĂ©rsĂ©kletĂ©t. Megfogom az ingyenes ĂŒveg szappant, egy rongyhoz nyomom azt, majd Ăłvatosan Harry hĂĄtĂĄhoz teszem. Megrezzen Ă©s elƑrefelĂ© prĂłbĂĄl mozogni, de követem Ƒt, közelebb lĂ©pve.
- Nem kell beszĂ©lned hozzĂĄm, de tudom, hogy szĂŒksĂ©ged van rĂĄm, hogy itt legyek most – hangom majdnem suttogĂĄs, elveszett Harry mĂ©ly lĂ©legzetei Ă©s a lezĂșdulĂł vĂ­z között. NĂ©mĂĄn Ă©s mozdulatlanul, nem mozog, miközben a ronggyal megmosom a bƑrĂ©be vĂ©sett betƱket. Az Ă©n tetovĂĄlĂĄsom.
Harry megfordul, hogy szemben legyen velem, megengedve, hogy megmossam a mellkasĂĄt most, szemei tanulmĂĄnyozzĂĄk a rongy minden löketĂ©t. Érzem a haragot kisugĂĄrozĂłdni belƑle, összekeveredve a forrĂł gƑzfelhƑvel, szemei pedig belĂ©m Ă©gnek. Úgy nĂ©z ki, mintha felrobbanni kĂ©szĂŒlne. MielƑtt pisloghatnĂ©k, mindkĂ©t kezĂ©t az ĂĄllkapcsomhoz nyomja, mindkĂ©t oldalon fogja a nyakamat. SzĂĄja kĂ©tsĂ©gbeesetten ĂŒtközik az enyĂ©mhez, mire ajkaim akaratlanul elvĂĄlnak egymĂĄstĂłl a durva Ă©rintkezĂ©s alatt. Nincs semmi gyengĂ©dsĂ©g, semmi lĂĄgysĂĄg Ă©rintĂ©sĂ©ben. Nyelvem talĂĄlkozik az övĂ©vel, majd alsĂł ajkĂĄt a fogaim közĂ© veszem, Ăłvatosan meghĂșzva azt, elkerĂŒlve a sĂ©rĂŒlĂ©sĂ©t. Harry felnyög, aztĂĄn a nedves csempĂ©hez nyom.
Hallom magamat nyöszörögni, amikor elhĂșzza szĂĄjĂĄt az enyĂ©mtƑl, de gyorsan helyreĂĄllĂ­tja a kapcsolatot, Ă©s durva csĂłkokkal hinti be a nyakam vonalĂĄt Ă©s a mellkasomat. Fejemet hĂĄtrahajtom a csempĂ©re, majd ujjaimat a hajĂĄba temetem, Ășgy hĂșzva azt, ahogyan tudom, hogy szereti.
FigyelmeztetĂ©s nĂ©lkĂŒl mĂ©g lejjebb hajol testĂ©vel, letĂ©rdel a permetezƑ vĂ­z alatt, Ă©s egy mĂșlĂł pillanatra eszembe jut valami homĂĄlyos emlĂ©k. De aztĂĄn Ășjra megĂ©rint, Ă©s egyszerƱen nem emlĂ©kszem, hogy mi volt az.

Harry szemszöge
Louis ujjai vĂ©gigszĂĄntanak a hajamon, szĂĄmat kipirult, mĂĄr duzzadt bƑrĂ©hez hozva. Az, hogy megĂ©rintem Ƒt, hogy Ă­gy Ă­zlelem Ƒt meg, minden mĂĄst kilök megkĂ­nzott fejembƑl.
FelkiĂĄlt, miközben a szĂĄmba veszem Ƒt, erƑsen meghĂșzva a hajamat. CsĂ­pƑje elemelkedik a csempĂ©tƑl, talĂĄlkozva a szĂĄmmal, kĂ©tsĂ©gbeesetten többĂ©rt.
TĂșl hamar felĂĄllok ismĂ©t a lĂĄbamra, aztĂĄn felemelem az egyik lĂĄbĂĄt, hogy a derekam körĂ© fonja, követve azt a mĂĄsikkal. Felnyög, ahogy felemelem Ƒt, lassan belĂ© hatolva.
- Baaaaszki… – hĂșzom el a szĂłt, hangom majdnem sziszegĂ©s, miközben elĂĄraszt a melegsĂ©g, a nedvessĂ©g Ă©rzĂ©se Louis-nak.
Szemeit hĂĄtraforgatja a fejĂ©ben, ahogy tovĂĄbb nyomĂłdok, visszahĂșzĂłdva Ă©s megtöltve Ƒt ismĂ©t. Minden ösztönnel kĂŒzdök, hogy belĂ© csapĂłdjak, hogy olyan kemĂ©nyen dugjam Ƒt meg, hogy mindent elfelejtek körĂŒlöttĂŒnk. Ehelyett lassan mozgok, de megengedem a szĂĄmnak Ă©s kezeimnek, hogy durvĂĄk legyenek a bƑrĂ©n. Louis megszorĂ­tja karjait a vĂĄllaim körĂŒl, ahogy ajkaim a bƑrĂ©re tapadnak a mellkasĂĄn. Érzem a vĂ©rt a felszĂ­nre emelkedni a nyelvem alatt, aztĂĄn idƑben hĂșzĂłdom el, hogy meglĂĄssam a halvĂĄny rĂłzsaszĂ­n foltot, ami utĂĄnam maradt.
Szemei közĂ©nk vĂĄndorolnak, tanulmĂĄnyozva azt. Nem szid le, mĂ©g csak nem is rĂĄncolja a homlokĂĄt a vĂ©ralĂĄfutĂĄson, amit az ajkaim hagytak maguk utĂĄn; csak fogai közĂ© veszi az ajkĂĄt, majdnem imĂĄdattal bĂĄmulva le a foltra. Louis vĂ©gighĂșzza körmeit a hĂĄtam lejtƑjĂ©n, mire erƑsebben nyomom Ƒt a csempefalhoz. Ujjaim a combjaiba nyomĂłdnak, mĂ©lyen bevĂĄgva a bƑrĂ©be, majd belĂ© lökƑdök, Ășjra Ă©s Ășjra a nevĂ©t ismĂ©telve.
LĂĄbait megszorĂ­tja a derekam körĂŒl, Ă©n nyomĂłdok, hĂșzĂłdok, ki Ă©s be, mindkettƑnket közelebb vĂ©ve az enyhĂŒlĂ©shez.
- Harry – nyög fel lĂĄgyan, lĂ©gzĂ©se szabĂĄlytalan, miközben elĂ©lvez mindkettƑnk mellkasĂĄra. Én belĂ© lövellek nevĂ©nek kiĂĄltĂĄsĂĄval.
- Szeretlek – nyomom ajkaimat a halĂĄntĂ©kĂĄhoz, mielƑtt homlokomat az övĂ©hez teszem, hogy levegƑhöz jussak.
- Szeretlek – zihĂĄlja, szemei le vannak hunyva. Benne maradok, megengedve magamnak, hogy csak Ă©lvezzem a bƑrön lĂ©vƑ bƑr Ă©rzĂ©sĂ©t.
A hĂĄtamon Ă©rzem, ahogy a hƑ elhagyja a vizet; nem marad több mint tĂ­z percĂŒnk a meleg vĂ­zbƑl. Az Ă©jszaka közepĂ©n lĂ©vƑ hideg zuhany gondolata azt okozza, hogy Ăłvatosan visszasegĂ­tsem Louis-t a lĂĄbĂĄra. Ahogy elhĂșzĂłdom tƑle, szĂ©gyentelenĂŒl figyelem, ahogy orgazmusom bizonyĂ­tĂ©ka kifolyik lĂĄbai közĂŒl. Kurva Ă©let, ez a lĂĄtvĂĄny egyedĂŒl majdnem elĂ©g ahhoz, hogy megint kemĂ©ny legyek tƑle.
Meg akarom köszönni neki, elmondani neki, hogy szeretem Ƒt, Ă©s hogy kihozott engem a sötĂ©tsĂ©gbƑl, nem csak ma este, hanem azĂłta a nap Ăłta, hogy meglepett azzal, hogy megcsĂłkolt a rĂ©gi szobĂĄmban a diĂĄkszövetsĂ©gi hĂĄzban, de nem talĂĄlom a szavakat.
Jobban megnyitom a meleg vizet, Ă©s a falra bĂĄmulok. MegkönnyebbĂŒlten felsĂłhajtok, amikor megĂ©rzem a hĂĄtamon a puha rongyot, folytatva azt, amit csak percekkel ezelƑtt elkezdett.
Megfordulok, hogy szemben legyek vele, aztĂĄn ahogy a rongyot a nyakamhoz teszi, csendben maradok. Haragom mĂ©g mindig jelen van, lappang Ă©s fortyog a felszĂ­n alatt, de Louis tĂșltett engem ezen Ășgy, ahogyan csak Ƒ tudja.

Louis szemszöge
- Anya olyan elbaszott – szĂłlal meg vĂ©gre Harry hosszĂș csendnyi percek utĂĄn. Kezem megrĂĄndul a hirtelen hangon, de gyorsan helyreĂĄllok Ă©s visszatĂ©rek a fĂŒrdetĂ©sĂ©hez, miközben Harry folytatja. – Úgy Ă©rtem, ez valami szarsĂĄg egyenesen Tolstoy-tĂłl.
Agyam ĂĄtfutja Tolstoy munkĂĄit, mielƑtt megĂĄll A Kreutzer SzonĂĄtĂĄn. Megborzongok a zuhany hƑjĂ©nek ellenĂ©re is.
- Kreutzer? – kĂ©rdezem, remĂ©lve, hogy össze vagyok zavarodva, vagy hogy Ƒ Ă©s Ă©n mĂĄshogy Ă©rtelmeztĂŒk a sötĂ©t törtĂ©netet.
- Igen, persze – megint Ă©rzelemmentessĂ© vĂĄlik, lelapulva a mögött a rohadt fal mögött.
- Nem tudom, hogy ezt a… helyzetet ilyen sötĂ©t valamihez hasonlĂ­tanĂĄm-e – vitatkozom lĂĄgyan. A törtĂ©net tele van vĂ©rrel, fĂ©ltĂ©kenysĂ©ggel Ă©s haraggal, Ă©s szeretnĂ©m azt gondolni, hogy ennek a valĂłs Ă©letben jobb befejezĂ©se lesz.
- Nem teljesen, de igen – vĂĄlaszolja, mintha olvasna a fejemben.
LejĂĄtszom a cselekmĂ©nyt a fejemben, megprĂłbĂĄlva lĂĄtni valamilyen összefĂŒggĂ©st Harry anyjĂĄnak viszonyĂĄval, de az egyetlen dolog, amit ki tudok talĂĄlni, annak magĂĄhoz Harryhez van köze Ă©s hĂĄzassĂĄggal kapcsolatos meggyƑzƑdĂ©seihez. EttƑl megint megborzongok.
- Nem terveztem, hogy valaha is összehĂĄzasodok valakivel, Ă©s mĂ©g mindig nem tervezem, szĂłval nem, ez nem vĂĄltoztatott meg semmit – feleli hƱvösen. Figyelmen kĂ­vĂŒl hagyom a mellkasomban lĂ©vƑ fĂĄjdalmat, Ă©s rĂĄ fĂłkuszĂĄlok.
- OkĂ© – hĂșzom le a rongyot az egyik karjĂĄn, aztĂĄn a mĂĄsikon, majd amikor felnĂ©zek, szemei csukva vannak.
- Mit gondolsz, kinek a törtĂ©nete lesz a miĂ©nk? – kĂ©rdezi, elvĂ©ve a rongyot a kezembƑl.
- Nem tudom – vĂĄlaszolok neki ƑszintĂ©n. Semmit sem szeretnĂ©k jobban, minthogy megtudjam a vĂĄlaszt erre a kĂ©rdĂ©sre.
- Én sem – több tusfĂŒrdƑt nyom a rongyra, aztĂĄn ĂĄthĂșzza a mellkasomon.
- Nem csinĂĄlhatnĂĄnk meg a sajĂĄt törtĂ©netĂŒnket? – nĂ©zek fel zavaros szemeibe.
- Nem hiszem, hogy megtehetjĂŒk. Tudod, hogy ez kĂ©tfĂ©lekĂ©ppen fog vĂ©gzƑdni – feleli vĂĄllat vonva.
Tudom, hogy meg van bĂĄntva, Ă©s tudom, hogy dĂŒhös, de nem akarom, hogy Anne hibĂĄi befolyĂĄsoljĂĄk a mi kapcsolatunkat, Ă©s lĂĄtom, hogy Harry összehasonlĂ­tĂĄsokat tesz zöld szemei mögött. MegprĂłbĂĄlom mĂĄs irĂĄnyba vinni a beszĂ©lgetĂ©st.
- Mi az ezzel az egĂ©sszel kapcsolatban, ami a legjobban zavar tĂ©ged? Az, hogy az eskĂŒvƑ holnap van… vagyis ma – javĂ­tom ki magamat. Majdnem hajnali nĂ©gy Ăłra van most, az eskĂŒvƑ meg ma dĂ©lutĂĄn kettƑkor kezdƑdik, vagy kellene kezdƑdnie. Mi törtĂ©nt, miutĂĄn elhagytuk a hĂĄzat? Visszament Robin, hogy beszĂ©ljen Anne-nel, vagy Christian Ă©s Anne befejeztĂ©k, amit elkezdtek?
- Nem tudom – sĂłhajt fel Harry, lehĂșzva a rongyot a hasamon Ă©s ĂĄt a csĂ­pƑmön. – Rohadtul nem igazĂĄn Ă©rdekel az az eskĂŒvƑ. Azt hiszem, csak Ășgy Ă©rzem, hogy mindketten kurvĂĄra hazugok.
- SajnĂĄlom – mondom neki.
- Anya az, aki sajnĂĄlni fogja. Ɛ az, aki eladta a kibaszott hĂĄzĂĄt Ă©s fĂ©lrelĂ©pett a rohadt eskĂŒvƑje elƑtti Ă©jszaka – Ă©rintĂ©se durvĂĄbbĂĄ vĂĄlik, ahogy haragja felĂ©pĂŒl. Én csendben maradok, de elveszem a rongyot a kezeibƑl, majd a mögöttem lĂ©vƑ tartĂłra teszem. – És Vance, milyen kibaszott seggfejnek van viszonya a legjobb barĂĄtja ex-felesĂ©gĂ©vel? Apa Ă©s Christian Vance gyerekkoruk Ăłta ismerik egymĂĄst – Harry hangsĂșlya keserƱen fenyegetƑ akĂĄr. – Fel kellene hĂ­vnom apĂĄmat Ă©s megtudni, hogy tudja-e, milyen egy hĂĄtba szĂșrĂł kurva…
FelnyĂșlok kezemmel, hogy eltakarjam a szĂĄjĂĄt, mielƑtt befejezhetnĂ© a durva szavakat.
- Ɛ mĂ©g mindig az anyĂĄd – emlĂ©keztetem Ƒt lĂĄgyan. Tudom, hogy mĂ©rges, de nem kellene sĂ©rtegetnie Anne-t. Elveszem kezemet szĂĄjĂĄrĂłl, Ă­gy megszĂłlalhat.
- Leszarom, hogy Ƒ az anyĂĄm, Ă©s leszarom Vance-t is. És Ƒ fogja megszĂ­vni, mert amikor mesĂ©lni fogok Kimberlynek rĂłluk, te meg otthagyod az ĂĄllĂĄsodat, meg lesz baszva – jelenti ki Harry bĂŒszkĂ©n, mintha ez lenne a bosszĂș legjobb formĂĄja.
- Nem fogod elmondani Kimberlynek – nĂ©zek a szemeibe könyörgƑen. – Ha Christian maga nem mondja el neki, akkor Ă©n fogom, de te nem fogod zavarba hozni vagy gyötörni Ƒt ezzel. MegĂ©rtem, hogy dĂŒhös vagy az anyĂĄdra Ă©s Christianra, de Kimberly ĂĄrtatlan itt, Ă©s nem akarom, hogy megbĂĄntĂłdjon – felelem hatĂĄrozottan.
- Rendben. De ki fogsz lĂ©pni – mondja, mĂ­g körbe fordul testĂ©vel, hogy leöblĂ­tse a habos sampont a hajĂĄbĂłl. FelsĂłhajtva a Harry kezĂ©ben lĂ©vƑ samponos flakonĂ©rt nyĂșlok, de elhĂșzza azt. – Komolyan gondolom, nem dolgozol mĂĄr neki.
MegĂ©rtem a haragjĂĄt, de nem ez a jĂł alkalom arra, hogy megbeszĂ©ljĂŒk a munkĂĄmat.
- Majd kĂ©sƑbb beszĂ©lĂŒnk rĂłla – mondom neki, aztĂĄn vĂ©gre sikerĂŒl a kezeimbe fogni a flakont. A vĂ­z percrƑl percre egyre hidegebb, Ă©s szeretnĂ©m megmosni a hajamat.
- Nem! – rĂĄntja vissza. Én megprĂłbĂĄlok nyugodt maradni Ă©s olyan Ăłvatosnak lenni vele, amennyire csak lehet, de megnehezĂ­ti ezt.
- Nem lĂ©phetek csak ki a gyakornoki ĂĄllĂĄsombĂłl; ez nem olyan egyszerƱ. TĂĄjĂ©koztatnom kellene az egyetemet, kitölteni egy csomĂł papĂ­rt Ă©s bizonyĂ­tott magyarĂĄzatot adnom arrĂłl, hogy mi törtĂ©nt. AztĂĄn hozzĂĄ kellene adnom az ĂłrĂĄimat az ĂłrabeosztĂĄsomhoz a fĂ©lĂ©v közepĂ©n, hogy kompenzĂĄljam a krediteket, amiket a Vance KönyvkiadĂłtĂłl kaptam, Ă©s mivel a pĂ©nzĂŒgyi tĂĄmogatĂĄs hatĂĄrideje mĂĄr lejĂĄrt, zsebbƑl kellene kifizetnem. EgyszerƱen csak nem lĂ©phetek ki. MegprĂłbĂĄlok majd valamit kitalĂĄlni, de szĂŒksĂ©gem van egy kis idƑre, kĂ©rlek – adom fel azt, hogy megmossam a hajamat.
- Louis, szĂł szerint nem szarhatnĂĄm le jobban azt, hogy ki kell töltened nĂ©hĂĄny papĂ­rt, ez az Ă©n csalĂĄdom – feleli, mire azonnal bƱntudatot Ă©rzek. Igaza van, ugye? ƐszintĂ©n nem tudom, de sĂ©rĂŒlt ajkaitĂłl Ă©s zĂșzĂłdott orrĂĄtĂłl Ă­gy Ă©rzem.
- Tudom, sajnĂĄlom. Csak elƑször egy mĂĄsik gyakornoki ĂĄllĂĄst kell talĂĄlnom, ez minden, amit kĂ©rek – miĂ©rt kĂ©rem? – Úgy Ă©rtem, mondom… ezt mondom… hogy szĂŒksĂ©gem van egy kis idƑre. MĂĄr Ă­gy is egy hotelbe kell költöznöm, ahogy a helyzet kinĂ©z… – a szorongĂĄs, amit Ă©rzek a hajlĂ©ktalansĂĄg, a munkanĂ©lkĂŒlisĂ©g lehetƑsĂ©gĂ©re, Ă©s hogy ismĂ©t magĂĄnyos lehetek, ĂĄtveszi az irĂĄnyĂ­tĂĄst felettem.
- AmĂșgy se leszel kĂ©pes, hogy mĂ©g egy gyakornoki ĂĄllĂĄst talĂĄlj, nem olyat, ami fizet is – emlĂ©keztet durvĂĄn. Ezt mĂĄr tudtam, de megprĂłbĂĄltam arra kĂ©nyszerĂ­teni magamat, hogy elhiggyem, van egy kis esĂ©lyem.
- Nem tudom, mit fogok csinĂĄlni, de szĂŒksĂ©gem van egy kis idƑre. Ez az egĂ©sz egy akkora zƱrzavar – lĂ©pek ki a zuhanyzĂłbĂłl, majd egy törölközĆ‘Ă©rt nyĂșlok.
- Nos, nincs sok idƑd, hogy kitalĂĄld. EgyszerƱen csak vissza kellene költöznöd Washinton központjĂĄba velem – szavai megĂĄllĂ­tanak lĂ©ptemben.
- Visszaköltözni oda? – ennek a gondolatĂĄtĂłl Ă©melygek. – Nem költözöm vissza oda, a mĂșlt hĂ©tvĂ©ge utĂĄn mĂ©g csak odalĂĄtogatni sem akarok, nemhogy visszaköltözni. Ez nem lehetƑsĂ©g – tekerem a törölközƑt nedves testem körĂ©, majd elhagyom a fĂŒrdƑszobĂĄt.
A telefonomĂ©rt nyĂșlok, Ă©s elkezdek pĂĄnikolni, amikor öt nem fogadott hĂ­vĂĄst Ă©s kĂ©t ĂŒzenetet lĂĄtok. Az összes ChristiantĂłl van. MindkĂ©t ĂŒzenetben arra kĂ©r, hogy azonnal hĂ­vja Ƒt fel Harry.
- Harry – szĂłlok neki.
- Mi van? – csattan fel. A szemeimet forgatom, Ă©s lenyelem bosszĂșsĂĄgomat. – Christian hĂ­vott, sokszor.
Kijön a fĂŒrdƑbƑl egy a derekĂĄra tekert törölközƑvel.
- És?
- Mi van, ha valami törtĂ©nt az anyukĂĄddal? Nem akarod felhĂ­vni Ă©s megbizonyosodni rĂłla, hogy jĂłl van? – kĂ©rdezem tƑle. – Vagy Ă©n…
- Nem, basszák meg mindketten. Ne hívd fel Ƒket.
- Harry, tĂ©nyleg Ășgy gondolom, hogy…
- Nem – feleli, fĂ©lbeszakĂ­tva engem.
- MĂĄr kĂŒldtem neki egy ĂŒzenetet, csak hogy megbizonyosodjak rĂłla, hogy jĂłl van anyukĂĄd – vallom be. Ɛ grimaszol.
- Persze, hogy kĂŒldtĂ©l.
- Tudom, hogy zaklatott vagy, de kérlek, ne rajtam töltsd ki. Tényleg megpróbålok itt lenni neked, de abba kell hagynod azt, hogy felcsattanj råm. Ez nem az én hibåm.
- SajnĂĄlom – tĂșr bele kezeivel nedves hajĂĄba. – Csak kapcsoljuk ki mindketten a telefonjainkat, Ă©s aludjunk egy kicsit – hangja mĂĄr lenyugodott, szemei pedig nagy mĂ©rtĂ©kben meglĂĄgyultak. – Foltos a pĂłlĂłm, – feleli, ĂĄthĂșzva a padlĂłn a vĂ©res ruhadarabot – Ă©s nem tudom, hol van a mĂĄsik.
- Majd Ă©n hozom a bƑröndbƑl.
- Köszönöm – sĂłhajt fel.
A tĂ©ny, hogy ilyen sok komfortot talĂĄl abban, ha az Ƒ pĂłlĂłit viselem, boldoggĂĄ tesz, mĂ©g ennek a katasztrofĂĄlis Ă©jszakĂĄnak a közepĂ©n is. Kiszedem a pĂłlĂłt, ami ma mĂĄr volt rajta korĂĄbban, majd tiszta bokszert adok a kezĂ©be, hogy abban aludjon, mielƑtt Ășjra összehajtom az ĂĄrucikkeket a bƑröndben.
- Majd megvĂĄltoztatom a jĂĄratunkat, ha felĂ©bredek. Nem tudok koncentrĂĄlni most – ĂŒl le az ĂĄgy szĂ©lĂ©re, mielƑtt lefekszik.
- Én megcsinĂĄlhatom – ajĂĄnlom, elƑhĂșzva a laptopjĂĄt a bƑröndbƑl.
- Köszi – dörmögi mĂĄris fĂ©lĂĄlomban. MĂĄsodpercekkel kĂ©sƑbb azt motyogja, hogy: - BĂĄrcsak elvihetnĂ©lek, messzire.
Kezeim még mindig a billentyƱzeten vannak, aztån vårok rå, hogy mondjon még valami måst, de lågy horkolåsba kezd.
Ahogy a lĂ©gitĂĄrsasĂĄg honlapjĂĄra megyek, elkezd rezegni a telefonom az asztalon. Christian neve villan fel a kĂ©pernyƑn. Figyelmen kĂ­vĂŒl hagyom a hĂ­vĂĄst, de amikor mĂĄsodjĂĄra is prĂłbĂĄlkozik, megfogom a szobakulcsot, majd kimegyek a folyosĂłra, hogy felvegyem. MegprĂłbĂĄlok suttogni.
- HellĂł.
- Louis? Hogy van Harry? – kĂ©rdezi pĂĄnikolva.
- Ɛ… jĂłl van. Az orrĂĄn zĂșzĂłdĂĄs van Ă©s megduzzadt, az ajka felszakadt, Ă©s van nĂ©hĂĄny horzsolĂĄsa Ă©s vĂĄgĂĄsa – nem rejtem el a hangomban lĂ©vƑ ellenszenvet.
- A francba – leheli. – Annyira sajnĂĄlom, hogy ez lett belƑle.
- Én is – csattanok fel a fƑnökömre, Ă©s megprĂłbĂĄlom figyelmen kĂ­vĂŒl hagyni a förtelmes festmĂ©nyt a szemeim elƑtt.
- Beszélnem kell vele. Tudom, hogy össze van zavarodva és mérges, de el kell magyaråznom neki néhåny dolgot.
- Ɛ nem akar beszĂ©lni veled, Ă©s ƑszintĂ©n, miĂ©rt is kellene? MegbĂ­zott benned, Ă©s tudod, hogy a bizalma nem olyasvalami, amit könnyen ad – veszem halkabbra a hangomat. – Te eljegyeztĂ©l egy bĂĄjos nƑt, Anne-nek meg fĂ©rjez kellene mennie holnap.
- MĂ©g mindig fĂ©rjhez megy – feleli a vonalon keresztĂŒl.
- Mi? – sĂ©tĂĄlok messzebb a folyosĂłn. MegĂĄllok a tĂ©rdelƑ angyal bĂ©kĂ©s festmĂ©nye elƑtt, de minĂ©l tovĂĄbb nĂ©zek rĂĄ, annĂĄl sötĂ©tebbĂ© vĂĄlik. Az angyal mögött van mĂ©g egy, a mĂĄsodik teste majdnem ĂĄtlĂĄtszĂł, Ă©s egy kĂ©tĂ©lƱ tƑr van a kezĂ©ben. A barna hajĂș szƱz figyeli Ƒt, egy baljĂłs mosoly van az arcĂĄn, ahogy Ășgy tƱnik, vĂĄr a tĂ©rdelƑ angyal megtĂĄmadĂĄsĂĄra. A mĂĄsodik angyal arckifejezĂ©se eltorzult, meztelen teste sima Ă©s szögletes, miközben felkĂ©szĂŒl arra, hogy leszĂșrja az elsƑ angyalt. ElnĂ©zek Ă©s a vonal mĂĄsik vĂ©gĂ©n lĂ©vƑ hangra fĂłkuszĂĄlok.
- Nem töröltĂ©k az eskĂŒvƑt. Robin szereti Anne-t, Anne pedig Ƒt, mĂ©g mindig összehĂĄzasodnak a hibĂĄm ellenĂ©re – a szavak Ășgy hangoznak, mintha kĂŒzdene, hogy kiejtse Ƒket.
Olyan sok kĂ©rdĂ©sem van, amit feltehetnĂ©k neki, nem tehetem. Ɛ a fƑnököm, Ă©s a viszonya Harry anyjĂĄval nem az Ă©n dolgom.
- Tudom, hogy biztosan mit gondolsz rólam, Louis, de ha megmagyaråzhatom magamat, talån mindketten megértitek.
- Harry azt akarja, hogy vĂĄltoztassam meg a jĂĄratainkat Ă©s menjĂŒnk el reggel – tĂĄjĂ©koztatom Ƒt.
- Nem mehet el anĂ©lkĂŒl, hogy elköszönne az anyjĂĄtĂłl. Az megöli Anne-t.
- Nem hiszem, hogy bĂĄrkinek is az az Ă©rdeke, hogy megengedje Harrynek, hogy egy helyisĂ©gben legyen vele – figyelmeztetem, majd visszasĂ©tĂĄlok a szobĂĄhoz, Ă©ppen az ajtĂł elƑtt megĂĄllva.
- MegĂ©rtem a szĂŒksĂ©gedet arra, hogy megvĂ©dd Ƒt, Ă©s nagy örömet szerez lĂĄtnom, mennyire vadul hƱsĂ©ges vagy hozzĂĄ. De Anne-nek elĂ©g nehĂ©z Ă©lete volt Ă­gy is, Ă©s itt az ideje, hogy egy kis boldogsĂĄga legyen. Nem vĂĄrom HarrytƑl, hogy megjelenjen az eskĂŒvƑn, de kĂ©rlek, tedd meg, amit tudsz, hogy elköszönjön az anyjĂĄtĂłl. Isten tudja, milyen sokĂĄra lesz az, hogy visszatĂ©rjen AngliĂĄba – sĂłhajt fel Christian.
- Nem tudom – hĂșzom vĂ©gig ujjaimat a Lucifer festmĂ©ny bronz keretĂ©n. – MeglĂĄtom, mit tehetek, de nem Ă­gĂ©rhetek semmit. Nem fogom erƑltetni neki.
- MegĂ©rtem. Köszönöm – a megkönnyebbĂŒlĂ©s tiszta a hangjĂĄban.
- Christian? – szĂłlalok meg, Ă©ppen mielƑtt letennĂ©nk.
- Igen, Louis?
- El fogod mondani Kimberlynek? – visszatartom lĂ©legzetemet, aztĂĄn vĂĄrok vĂĄlaszĂĄra nagyon nem ideillƑ kĂ©rdĂ©semre.
- Persze, hogy elmondom neki – feleli lĂĄgyan, akcentusa erƑs Ă©s sima. – Jobban szeretem Ƒt, mint…
- OkĂ© – prĂłbĂĄlom megĂ©rteni, de az egyetlen kĂ©p, ami eszembe jut, az az ahogy Kimberly nevet a konyhĂĄban, feje hĂĄtradöntve nevetĂ©s közben, Christian szemei pedig ragyognak, miközben figyeli Kimet ĂĄmulattal, mintha Ƒ lenne az egyetlen nƑ a vilĂĄgĂĄban. Anne-re is Ă­gy nĂ©z?
- Köszönöm. SzĂłlj, ha bĂĄrmire szĂŒksĂ©ged van. MĂ©g egyszer sajnĂĄlom azt, amit korĂĄbban lĂĄttĂĄl, Ă©s remĂ©lem, hogy nem lett teljesen lerombolva a rĂłlam alkotott vĂ©lemĂ©nyed – feleli, aztĂĄn megszakĂ­tja a hĂ­vĂĄst.
Egy utolsĂł pillantĂĄst vetek a falon lĂ©vƑ förtelmes szörnyre, majd visszasĂ©tĂĄlok a hotelszobĂĄba.

6 megjegyzés:

  1. Sziaa!
    ÖrĂŒlök, hogy jĂłl vagy! 😊❤ Semmi baj, hogy kĂ©sƑbb hoztad a rĂ©szt, a suli sokkal fontosabb, csak tudni akartam, hogy minden rendben van-e! 💜
    Huh, tudtam, hogy Louis le fogja nyugtatni a szokĂĄsos mĂłdszerĂ©vel, bĂĄrcsak Ă­gy lenne ötösöm a lottĂłn! 😁
    Imádtam!! Wow! Nagyooon!! 😍😍😍😍😍

    "Meg akarom köszönni neki, elmondani neki, hogy szeretem Ƒt, Ă©s hogy kihozott engem a sötĂ©tsĂ©gbƑl, nem csak ma este, hanem azĂłta a nap Ăłta, hogy meglepett azzal, hogy megcsĂłkolt a rĂ©gi szobĂĄmban a diĂĄkszövetsĂ©gi hĂĄzban, de nem talĂĄlom a szavakat." Aww, istenem, vĂ©gem van 💕😭😭 Most eszembe jutott az a csĂłk, meg minden, hogy mennyi minden van mĂĄr mögöttĂŒk, Ă©s vĂ©gem! De rĂ©g volt, jaj, nyilvĂĄn Ă©rik megint egy Ășjra olvasĂĄs! 😍💕
    Szegény Harrym... De olyan jó, hogy Louis ott van neki!
    Komolyan megtartjĂĄk az eskĂŒvƑt??? Az igen, erre nem szĂĄmĂ­tottam... KĂ­vĂĄncsi lettem volna Christian magyarĂĄzatĂĄra! RemĂ©lem, majd megkapjuk!
    Hát Christian, nálam leromboltad... 😕
    ImĂĄdtaaaam! Köszönöm! 💕
    JĂł sok csokit, most is azt pusztĂ­tom 😂😂 RemĂ©lem te is kaptĂĄl sokat *-*
    Puszii, Ă©s szĂ©p hĂ©tvĂ©gĂ©t ❤

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia! :)
      Jaj, nagyon köszönöm az aggĂłdĂĄst, Ă©s hogy nem volt problĂ©ma a kĂ©sĂ©s ♥
      Bizony, ehhez nagyon Ă©rt Louis :D
      ÖrĂŒlök, hogy tetszett :)

      Nekem is ez volt a kedvenc rĂ©szem, annyira tĂŒndĂ©ri volt Harry :3 Igen, nagyon sok mindenen keresztĂŒlmentek mĂĄr, mintha Ă©vek Ăłta egyĂŒtt lennĂ©nek, pedig mĂ©g csak hĂłnapoknĂĄl tartunk. ElƑre is kellemes ĂșjraolvasĂĄst :D
      Na igen, Ă©n is meglepƑdtem, hogy tovĂĄbbra is lesz eskĂŒvƑ, biztos nagyon jĂł lesz a hangulat... Lesz magyarĂĄzat, ennyit mondhatok.
      Nålam is, egyértelmƱen.
      Nagyon szĂ­vesen, örĂŒlök, hogy tetszett :) ♥
      Igen, édességben nekem sem volt hiåny :D
      Az enyĂ©m termĂ©szetesen tanulĂĄssal telt, remĂ©lem, a tiĂ©d jobb volt :D Xx ♥

      Törlés
  2. Szia!
    Nagyon örĂŒltem a rĂ©sznek Ă©s termĂ©szetes, hogy nĂ©ha nics erre is idƑd, elƑre is semi gond.
    Jajj... Úgy sajnálok mindenkit, fƑleg Harryt. Kiváncsi vagyok, hogy milyen magyarázatot fog kitalálni Christian.
    Remélem egy minden jóra fordul és minimum ez a hangulat megmarad Harry és Louis között.
    MĂĄr nagyon vĂĄrom!<3
    Puszi:SĂĄri

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia :)
      Köszönöm a megĂ©rtĂ©st Ă©s a tĂŒrelmet, nagyon jĂłl esik :)
      Igen, a szĂ­vem szakadt meg nekem is Ă©rte. NemsokĂĄra ki fog derĂŒlni.
      HĂĄt ezt nem tudom garantĂĄlni, mivel rĂłluk van szĂł, de ezt is meg fogjuk tudni hamarosan.
      JövƑ hĂ©ten itt lesz az Ășjabb rĂ©sz :) Xx ♥

      Törlés