2017. december 22., péntek

Chapter 264

Sziasztok! 😊
Itt is van az Ășjabb fejezet, ami elĂ©ggĂ© lehangolĂł lett a vĂ©gĂ©re szerintem. EbbƑl kiderĂŒl minden, remĂ©lem, vĂĄlaszt kaptok a kĂ©rdĂ©seitekre. Nagyon kĂ­vĂĄncsi vagyok, mi lesz a vĂ©lemĂ©nyetek. Így karĂĄcsony elƑtt szerettem volna valami boldog rĂ©szt hozni, de arra mĂ©g vĂĄrnunk kell... Aki viszont szeretne boldog, karĂĄcsonyi Larryt olvasni, az nĂ©zzen fel a mĂĄsik blogomra, ott tovĂĄbbra is olvashatĂł a kĂ©t korĂĄbbi karĂĄcsonyi Larry one shot, az All I Want For Christmas Is You, illetve a Merry Christmas, Baby 😊 A cĂ­mekre kattintva elĂ©rhetitek a törtĂ©neteket. És mivel legközelebb csak egy hĂ©t mĂșlva talĂĄlkozunk, Ă­gy Ă©n mĂĄr most azt kĂ­vĂĄnom, hogy pihenĂ©ssel töltsĂ©tek a szĂŒnetet, Ă©s nagyon boldog karĂĄcsonyt nektek! 🎄🎁❤💝🎇
Kellemes olvasást! 😊😘



Chapter 264
 
Louis szemszöge
- Ez lehetetlen – ĂĄllok lĂĄbra, de gyorsan vissza is ĂŒlök a padra, amikor Ășgy Ă©rzem, hogy az alattam lĂ©vƑ fƱ bizonytalanul meginog.
- Ez igaz, Harry Christian fia – feleli Kimberly, kĂ©k szemei fĂ©nyesek Ă©s fĂłkuszĂĄltak.
- De Ken… Harry Ă©ppen Ășgy nĂ©z ki, mint Ƒ – emlĂ©kszem az elsƑ alkalomra, amikor talĂĄlkoztam Ken Styles-szal egy joghurtĂŒzletben. Azonnal tudtam, hogy Ƒ Harry apja, sötĂ©t hajĂĄbĂłl Ă©s magassĂĄgĂĄbĂłl könnyen erre következtettem.
- HasonlĂ­t? Én nem igazĂĄn lĂĄtom, kivĂ©ve a hajszĂ­nt. Harrynek ugyanolyan szeme van, mint Christiannak, ugyanaz az arcszerkezet… – feleli.
HasonlĂ­t? KĂŒzdök, hogy elkĂ©pzeljem a hĂĄrom arcot. Christiannak gödröcskĂ©i vannak, mint Harrynek, Ă©s ugyanolyan a szeme… de ennek egyszerƱen nincs Ă©rtelme. Ken Styles Harry apja, neki kell lennie. Christian olyan fiatalnak nĂ©z ki Kenhez hasonlĂ­tva. Tudom, hogy egyidƑsek, de Ken alkoholizmusa megfizette a kinĂ©zetĂ©t. MĂ©g mindig jĂłkĂ©pƱ fĂ©rfi, de az ital megöregĂ­tette Ƒt.
- Ez… – kĂŒzdök a szavakĂ©rt Ă©s a levegĆ‘Ă©rt.
- Tudom. Annyira el akartam mĂĄr neked mondani. UtĂĄltam eltitkolni elƑled ezt, de nem az Ă©n dolgom volt – teszi kezĂ©t az enyĂ©mre, majd gyengĂ©den megszorĂ­tja azt. – Christian biztosĂ­tott engem, hogy amint Anne megengedi neki, el fogja mondani Harrynek – Kimberly arckifejezĂ©se bocsĂĄnatkĂ©rƑ, miközben elveszi kezĂ©t Ă©s a körmĂ©t piszkĂĄlja.
- Én csak… – veszek egy mĂ©ly lĂ©legzetet. – Ezt csinĂĄlja most Christian? Elmondja Harrynek most? – ĂĄllok fel ismĂ©t. – El kell mennem hozzĂĄ. Harry biztosan… – el sem tudom kĂ©pzelni, hogy fog Harry reagĂĄlni a hĂ­rre, fƑleg miutĂĄn egyĂŒtt talĂĄlta Christiant Ă©s Anne-t tegnap este.
- Igen. Anne nem egyezett bele teljesen, de Christian azt mondta, elĂ©g közel volt hozzĂĄ – sĂłhajt fel Kim. Nem tudom elhinni, hogy Anne eltitkolnĂĄ ezt Harry elƑl. Többet gondoltam rĂłla, sokkal többet. – Tudni akarod a hĂĄttĂ©rtörtĂ©netet? Hogy lett minden ilyen? – kĂ©rdezi tƑlem a barĂĄtom. Telefonom mĂĄr az arcomnĂĄl van, Harry vonala csörög a fĂŒlemben. – Mondtam Christiannak, hogy nem kellene elvĂĄlasztania titeket, amikor elmondja neki, de Anne ajĂĄnlotta, hogy ha megteszi, azt egyedĂŒl kell – Kimberly szĂĄja kemĂ©ny vonallĂĄ prĂ©selƑdik Anne nevĂ©nek mĂĄsodik emlĂ­tĂ©sĂ©re.
Az automatizĂĄlt rendszer unalmas hangjĂĄt Ă©rem el Harry hangpostĂĄjĂĄn mĂĄsodjĂĄra.
- El tudnĂĄl vinni engem hozzĂĄ? KĂ©rlek? Elmondhatod nekem a törtĂ©netet Ăștközben, de ott kell lennem neki.
- Igen. Persze – ĂĄll lĂĄbra Kimberly is, aztĂĄn szĂłl Smith-nek.
- Smith tudja? – kĂ©rdezem.
Smith Harry testvĂ©re. Harrynek van egy kisöccse. Liam… mit jelent ez Liamre Ă©s Harryre nĂ©zve? Harry akar-e majd bĂĄrmit is kezdeni vele most, hogy nincs semmilyen csalĂĄdi kötelĂ©ke? És Karen, mi lesz az Ă©des Karennel Ă©s az Ƒ pĂ©ksĂŒtemĂ©nyeivel. És Ken, mi lesz azzal a fĂ©rfivel, aki olyan kemĂ©nyen prĂłbĂĄlkozik, hogy rendbe hozza egy fiĂș szörnyƱ gyerekkorĂĄt, aki nem is a fia. Ken tudja? Fejem szĂ©dĂŒl, Ă©s lĂĄtnom kell Harryt. Meg kell bizonyosodnom rĂłla, hogy Harry tudja, itt vagyok neki, Ă©s egyĂŒtt meg fogjuk oldani.
- Nem – vĂĄlaszol Kimberly egy kis csend utĂĄn. – Azt gondoltuk, hogy tudja abbĂłl, amilyen Harryvel, de nem. Nem leszek kĂ©pes elmondani neked Ăștközben, de talĂĄn idƑben elkapjuk Christiant.
EgyĂŒttĂ©rzek Kimberlyvel. MĂĄr Ă­gy is kezelnie kell a vƑlegĂ©nye hƱtlensĂ©gĂ©t, most pedig ez. Smith megközelĂ­t minket, majd anĂ©lkĂŒl követ a kocsihoz, hogy egy szĂłt is szĂłlna.
A pĂĄnik a mellkasomban emelkedik Ă©s sĂŒllyed, emelkedik Ă©s sĂŒllyed, miközben ĂĄtvezetĂŒnk Hampsteaden, hogy megtalĂĄljuk Harryt Ă©s az apjĂĄt.

Harry szemszöge
Az elƑttem lĂ©vƑ bepĂĄnikolt fĂ©rfire nĂ©zek, zöld szemei Ă©gnek, Ă©s tombolĂł ujjai beletĂșrnak a hajĂĄba. Beletelik egy pillanatba, hogy rĂĄjöjjek, kezeim pontosan ugyanazt a dolgot csinĂĄljĂĄk.
Gyorsan leengedem kezeimet, aztĂĄn visszanĂ©zek az asztalra. Robin szemei lefelĂ© nĂ©znek, Max pedig mĂĄr kivonszolta a kurvĂĄjĂĄt a helyrƑl, elhagyva a jelenetet, mielƑtt a bomba, amit a csaj eldobott, felrobbanna.
Ennek nincs Ă©rtelme nekem. Amit a nƑ mondott, nem lehetsĂ©ges.
- Nem Ă­gy akartam, hogy megtudd – feleli Vance.
- Én… – kezdek el beszĂ©lni. – Azt mondod, hogy… – az agyam tĂșl gyorsan mozog a szĂĄmnak. – Azt mondod, hogy igaza van? Hogy te…
- Igen – feleli közbeszĂłlva. – Ezt mondom. Azt akartam, hogy leĂŒlj, Ă©s el akartam mondani, mielƑtt valami ilyesmi törtĂ©nik. Ez az egĂ©sz lefelĂ© haladt mostanĂĄban – mondja frusztrĂĄltan. A szĂ©treccsenƑ fa hangja hallatszik ĂĄt a bĂĄron. – Harry, hagyd abba! – visszhangzik Vance hangja a helyisĂ©gben. MĂ©g egy csattanĂĄs, amit az összetörƑ poharak zaja követ.
Több sikĂ­tĂĄs is hallatszik a bĂĄrban, kirĂĄntva engem rĂ©vĂŒletembƑl. LenĂ©zek a kezeimre, Ă©s egy darabokra tört drĂĄga szĂ©klĂĄb vĂ©gĂ©t lĂĄtom meg. Gyorsan eldobom azt, mintha megĂ©getnĂ© a bƑrömet.
- Vidd Ƒt ki innen, mielƑtt hĂ­vjĂĄk a rendƑrsĂ©get! – feleli Robin, hangja hangosabb, mint azt valaha hallottam.
- SzĂĄllj le rĂłlam a picsĂĄba! – rĂĄndĂ­tom el a vĂĄllamat Vance karjaitĂłl, miközben megprĂłbĂĄlja azokat körĂ©m fonni, megkĂ­sĂ©relve azt, hogy kitegyen a bĂĄrbĂłl.
- Börtönbe akarsz menni? – kiabĂĄlja csak centikre az arcomtĂłl. A földre akarom dönteni Ƒt Ă©s kezeimet a nyaka körĂ© fonni.
KörbenĂ©zek a drĂĄga bĂĄrban, Ă©szrevĂ©ve a darabokra tört vizespoharakat a padlĂłn, az összetört szĂ©ket, a fĂ©nyƱzƑ vendĂ©gek rĂ©mĂŒlt arckifejezĂ©seit. Biztosan mĂ©rgesek, hogy fĂ©lbeszakĂ­tottam tĂșlĂ©rtĂ©kelt törekvĂ©seiket a boldogsĂĄgra.
- SzĂĄllj be a kocsimba, Ă©s mindent elmagyarĂĄzok neked – Christian megint az oldalamnĂĄl van, ahogy kiviharzok a Gabriel’s-bƑl, mielƑtt a rendƑrsĂ©g megĂ©rkezik.
- Te nem lehetsz az apĂĄm, ez nem lehetsĂ©ges – közelĂ­tem meg bĂ©relt autĂłjĂĄt, a kilincset hĂșzva abban a pillanatban, hogy kinyitja az ajtĂłkat. Nem tudom, hogyan Ă©rzek, vagy hogy mit mondjak. A vallomĂĄs ellenĂ©re sem tudom felfogni ezt. Ennek nincs Ă©rtelme. – Ennek egy kicsit sincs Ă©rtelme, semmi – ĂŒlök a bĂ©relt autĂłja utasĂŒlĂ©sĂ©re. KĂŒlön autĂłt bĂ©relt Kimberlynek, vagy Louis abban a rohadt parkban rekedt? – Kimberlynek van kocsija, igaz? – kĂ©rdezem, pillanatnyilag tĂ©mĂĄt vĂĄltva. Christian egy hitetlen arckifejezĂ©ssel nĂ©z ĂĄt rĂĄm.
- Igen, persze, hogy van neki – a drĂĄga autĂł halk dorombolĂĄsa megemelkedik, miközben ĂĄtsĂŒvĂ­t a forgalmon. – SajnĂĄlom, hogy Ă­gy tudtad meg. Minden összeĂĄllt egy ideig, de aztĂĄn kezdett szĂ©tcsĂșszni – sĂłhajt fel. Én csendben maradok, tudva, hogy meg fogok ƑrĂŒlni, ha kinyitom a szĂĄmat. – El fogom magyarĂĄzni neked, de nyitottnak kell maradnod, okĂ©?
- KurvĂĄra ne beszĂ©lj velem Ășgy, mint egy istenverte gyerekkel – sziszegem. Ɛ felsĂłhajt.
- Tudod, hogy az apĂĄddal… Kennel nƑttem fel, haverok voltunk amiĂłta csak emlĂ©kszem.
- IgazĂĄbĂłl nem tudtam ezt, szart se tudok semmirƑl sem, Ășgy lĂĄtszik – bĂĄmulok ki az ablakon.
- Nos, ez igaz, Ășgy nƑttĂŒnk fel majdnem, mint a testvĂ©rek.
- Akkor miĂ©rt dugtad meg a felesĂ©gĂ©t? – szakĂ­tom fĂ©lbe az esti mesĂ©jĂ©t.
- NĂ©zd – majdnem morogja. Kezein kifehĂ©redtek az ujjpercei, szorosan markolva a kormĂĄnyt. – Éppen prĂłbĂĄlom elmagyarĂĄzni neked, szĂłval kĂ©rlek, csak hagyj beszĂ©lni – vesz egy mĂ©ly levegƑt. – Hogy megvĂĄlaszoljam a kĂ©rdĂ©sedet, ez nem Ășgy volt. AnyukĂĄd Ă©s Ken közĂ©piskolĂĄban kezdtek jĂĄrni, amikor anyukĂĄd Hampsteadbe költözött. Ɛ volt a legszebb lĂĄny, akit valaha is lĂĄttam.
Gyomrom felfordul annak az emlékére, hogy szåja anyåén volt.
- De Ken azonnal levette Ƒt a lĂĄbĂĄrĂłl. Mindennap minden pillanatĂĄt egyĂŒtt töltöttĂ©k, Max Ă©s a felesĂ©ge, Denise szintĂșgy. Az ötĂŒnk egy kis klikket alkotott, mondhatjuk Ă­gy – sĂłhajt fel, hangja tĂĄvoli, elveszett a nevetsĂ©ges emlĂ©kben. – Anne szellemes volt, okos, Ă©s teljesen oda volt az apĂĄdĂ©rt… baszki. Nem leszek kĂ©pes nem Ă­gy hĂ­vni Ƒt – nyög fel. – De amikor Ken teljes ösztöndĂ­jjal bejutott az egyetemre, elfoglalt lett. TĂșlsĂĄgosan elfoglalt Anne-hez. ÓrĂĄkat ĂłrĂĄk utĂĄn töltött az iskolĂĄban. Gyorsan nĂ©ggyĂ© vĂĄltunk csak, a dolgok pedig anyukĂĄd Ă©s köztem… nos, az Ă©rzĂ©seim borzasztĂłan megnƑttek, az övĂ©i meg elkezdƑdtek. Én mindig szerettem Ƒt, Ƒ tudta ezt, de szerette Kent, Ă©s Ƒ a legjobb barĂĄtom volt – Vance egy pillanatnyi szĂŒnetet tart, hogy sĂĄvot vĂĄltson, majd bekapcsolja a lĂ©gkondicionĂĄlĂłt. A levegƑ nehĂ©z Ă©s sƱrƱ, a fejem pedig kurvĂĄra örvĂ©nylik. – Ahogy a napok Ă©s Ă©jszakĂĄk teltek, mi… intimebbĂ© vĂĄltunk, nem szexuĂĄlisan ezen a ponton, de mindketten beadtuk a derekunkat az Ă©rzĂ©seinknek Ă©s nem tartottuk vissza.
- KĂ­mĂ©lj meg a kibaszott rĂ©szletektƑl – szorĂ­tom össze ökleimet az ölemben, kĂ©nyszerĂ­tve a szĂĄmat, hogy becsukĂłdjon, Ă­gy befejezheti Vance.
- OkĂ© – nĂ©z ki elƑre a szĂ©lvĂ©dƑre. – Nos, egyik dolog követte a mĂĄsikat, Ă©s teljesen nyĂ­lt volt a viszonyunk ekkor. Kennek fogalma sem volt. Max Ă©s Denise sejtett valamit, de egyikĂŒk sem szĂłlt semmit. ApukĂĄd mĂ©g korĂĄbbi felvĂ©telt nyert, köszönhetƑen a magas tesztpontjainak, Ă©s mĂ©g többet volt tĂĄvol. Könyörögtem anyukĂĄdnak, hogy hagyja Ƒt el, amiĂ©rt elhanyagolta Ƒt apĂĄd. Tudom, hogy ez elbaszott, de szerettem Ƒt. Ɛ volt az egyetlen menekĂŒlĂ©sem a sajĂĄt önpusztĂ­tĂł viselkedĂ©semtƑl – hĂșzza össze szemöldökĂ©t. – TörƑdtem Kennel, de nem lĂĄttam ĂĄt az Anne irĂĄnti szerelmemen. Soha nem lĂĄttam ĂĄt rajta.
- És… – erƑltetem, hogy folytassa.
- És szĂłval, amikor Anne bejelentette, hogy terhes, azt gondoltam, elfuthatunk egyĂŒtt, Ă©s hogy hozzĂĄm jön felesĂ©gĂŒl Ken helyett. MegĂ­gĂ©rtem neki, hogy ha engem vĂĄlaszt, kurvĂĄra kilĂ©pnĂ©k Ă©s ott lennĂ©k neki… neked – Ă©rzem a szemeit rajtam, de nem vagyok hajlandĂł belĂ©jĂŒk nĂ©zni. – AnyĂĄd Ă©rezte, hogy nem vagyok elĂ©g stabil neki, Ă©n pedig ott ĂŒltem a nyelvemet harapdĂĄlva, mĂ­g Ƒ Ă©s ap… Ken bejelentettĂ©k, hogy babĂĄt vĂĄrnak, Ă©s hogy ugyanazon a hĂ©ten összehĂĄzasodnak.
Mi a fasz?
- A legjobbat akartam Anne-nek, Ă©s nem tudtam sĂĄrba tiporni Ƒt Ă©s tönkretenni a jĂł hĂ­rĂ©t azzal, hogy elmondom Kennek, vagy bĂĄrki mĂĄsnak annak az igazsĂĄgĂĄt, hogy mi törtĂ©nt köztĂŒnk. Folyamatosan azt hajtogattam magamnak, hogy Kennek mĂ©lyen legbelĂŒl tudnia kellett, hogy az nem az Ƒ gyereke. AnyukĂĄd megeskĂŒdött, hogy Ken hĂłnapok Ăłta nem Ă©rt hozzĂĄ – vĂĄllai megremegnek kissĂ©, ahogy egy nyilvĂĄnvalĂł borzongĂĄs fut rajta vĂ©gig. – Ott ĂĄlltam az öltönyömben a kis eskĂŒvƑjĂŒkön, mint Ken tanĂșja. Tudtam, hogy Ƒ megadnĂĄ Anne-nek, amit Ă©n nem tudok. MĂ©g azt sem terveztem, hogy egyetemre menjek. Csak azt csinĂĄltam az idƑmben, hogy egy hĂĄzas nƑ utĂĄn kuncsorogtam, Ă©s oldalakat jegyeztem meg rĂ©gi regĂ©nyekbƑl, melyek soha nem vĂĄltak az Ă©letemmĂ©.  Nem volt tervem, pĂ©nzem, Anne-nek pedig mindkĂ©t dologra szĂŒksĂ©ge volt.
- SzĂłval lĂ©nyegĂ©ben anya arra hasznĂĄlt fel tĂ©ged, hogy szĂłrakoztasd Ƒt, aztĂĄn fĂ©lredobott, mert nem volt pĂ©nzed? – nem ismerem fel a hangomat, miközben felteszem a kĂ©rdĂ©st.
- Nem. Nem hasznĂĄlt fel – fĂșj ki egy mĂ©ly levegƑt. – Tudom, hogy Ășgy tƱnik, Ă©s ez egy olyan elbaszott helyzet, de rĂĄd Ă©s a jövƑdre kellett gondolnia. Én egy csƑd voltam, semmim sem volt.
- Most meg milliĂłid vannak – jegyzem meg keserƱen. Hogy vĂ©dheti anyĂĄt ez utĂĄn az összes szarsĂĄg utĂĄn? Mi baja van Vance-nak?
- Igen, de nem lehetett tudni, hogy mi lesz belƑlem. Kennek egyben voltak a dolgai, nekem pedig nem. Pont.
- AmĂ­g el nem kezdett bebaszni minden este – haragom Ășjra megemelkedik. Úgy Ă©rzem, soha nem fogok megmenekĂŒlni ettƑl a dĂŒhtƑl, ahogy az ĂĄrulĂĄs Ă©les szĂșrĂĄsa belĂ©m vĂĄg. Egy kibaszott rĂ©szeggel töltöttem a gyerekkoromat, mĂ­g Vance Ă©lte a magas Ă©letet.
- Ez az egyik elbaszott dolog tƑlem – feleli Christian. – Sok szarsĂĄgon mentem keresztĂŒl, miutĂĄn megszĂŒlettĂ©l, de felvettek egyetemre, Ă©s messzirƑl szerettem Anne-t…
- AmĂ­g?
- AmĂ­g körĂŒlbelĂŒl öt Ă©ves lettĂ©l. A szĂŒlinapod volt, Ă©s szaladva jöttĂ©l be a konyhĂĄba, apukĂĄdĂ©rt kiabĂĄlva – hangja megtörik, Ă©n meg jobban ökölbe szorĂ­tom a kezemet. – Egy könyvet szorĂ­tottĂĄl a mellkasodhoz, Ă©s egy pillanatra elfelejtettem, hogy nem hozzĂĄm beszĂ©ltĂ©l.
- Engedj ki a kocsibĂłl – követelem. Nem tudom ezt tovĂĄbb hallgatni. Ez annyira elbaszott. Ez tĂșl sok nekem, hogy egyszerre felfogjam.
Vance figyelmen kĂ­vĂŒl hagyja kĂ©rĂ©semet, Ă©s tovĂĄbb vezet a lakĂłutcĂĄban.
- Kiakadtam aznap. Követeltem, hogy anyukĂĄd mondja el Kennek az igazsĂĄgot. Elegem lett abbĂłl, hogy figyeljelek tĂ©ged felnƑni, Ă©s addigra mĂĄr biztossĂĄ tettem a terveimet, hogy elköltözöm AmerikĂĄba. Könyörögtem Anne-nek, hogy jöjjön velem, Ă©s hogy hozzon tĂ©ged, fiam.
Fiam.
A gyomrom felfordul. Csak ki kellene ugranom a mozgĂł autĂłbĂłl. BĂĄrmelyik nap inkĂĄbb a fizikai fĂĄjdalmat vĂĄlasztom, mint ezt.
- De Anne visszautasĂ­tott, Ă©s azt mondta, csinĂĄltatott valami tesztet Ă©s… Ă©s mĂ©gsem vagy a gyerekem.
- Mi? – nyĂșlok fel, hogy megdörzsöljem a halĂĄntĂ©komat.
- BepĂĄnikolt, azt hiszem, nem tudom. Tudtam, hogy hazudott, sok Ă©vvel kĂ©sƑbb bevallotta, hogy nem volt semmilyen teszt. De akkor hajthatatlan volt, azt mondta nekem, hogy hagyjam Ă©s bocsĂĄnatot kĂ©rt, amiĂ©rt elhitette velem, hogy az enyĂ©m vagy – Vance ĂĄtmegy minden jelzƑlĂĄmpĂĄn, biztos vagyok benne, hogy Ƒ Ă­gy biztosĂ­tja azt, hogy nem ugrom ki az autĂłbĂłl. – Újabb Ă©v telt el, aztĂĄn elkezdtĂŒnk beszĂ©lni ismĂ©t… – valami furcsa a hangjĂĄban.
- Megint elkezdtetek dugni – feltĂ©telezem.
- Igen… minden alkalommal, amikor egymĂĄs közelĂ©ben voltunk, ugyanazt a hibĂĄt követtĂŒk el. Ken sokat dolgozott, tanult a vizsgĂĄira, Anne pedig otthon volt veled. Mindig annyira hasonlĂ­tottĂĄl rĂĄm, minden alkalommal, amikor ĂĄtmentem, a könyvek oldalit bĂșjtad. Nem tudom, hogy emlĂ©kszel-e, de mindig vittem neked könyveket. Neked adtam A Gatsby pĂ©ldĂĄnyomat.
- Hagyd abba – megrezzenek a hangjĂĄban lĂ©vƑ imĂĄdaton, miközben eltorzĂ­tott emlĂ©kek homĂĄlyosĂ­tjĂĄk el agyamat.
- TovĂĄbb folytattuk ezt az oda-vissza dolgot Ă©vekig, Ă©s azt gondoltuk, mindenki elfelejtette. Az Ă©n hibĂĄm volt, soha nem tudtam nem szeretni Anne-t. Nem szĂĄmĂ­t, mit tettem, kĂ­sĂ©rtett engem. Közelebb költöztem a hĂĄzukhoz, közvetlenĂŒl az utca tĂșloldalĂĄra. Az apĂĄd tudta, nem tudom, honnan tudta, de nyilvĂĄnvalĂłvĂĄ vĂĄlt, hogy tudta. Akkor kezdett el inni.
- SzĂłval te otthagytĂĄl engem egy alkoholista apĂĄval, aki csak miattad Ă©s anya miatt volt alkoholista? – forrongok.
- MegprĂłbĂĄltam meggyƑzni Anne-t, Harry. Nem akarom, hogy Ƒt hibĂĄztasd, de megprĂłbĂĄltam elmondani neki, hogy hozzon el tĂ©ged, hogy velem Ă©ljetek, de nem tette – kezei beletĂșrnak hajĂĄba, Ă©s meghĂșzza a vĂ©gĂ©t. – Ken ivĂĄsa egyre komolyabb Ă©s gyakoribb lett minden hĂ©ttel, de Anne mĂ©g mindig nem vallotta be, hogy te az enyĂ©m vagy, mĂ©g nekem sem, Ă­gy elmentem. El kellett mennem.
Vance abbahagyja a beszĂ©det, majd amikor ĂĄtnĂ©zek rĂĄ, szemei gyorsan pislognak. A kilincsĂ©rt nyĂșlok, de lĂĄbĂĄval a gĂĄzra tapos.
- AmerikĂĄba költöztem, Ă©s Ă©vekig nem hallottam anyukĂĄdrĂłl, amĂ­g Ken vĂ©gĂŒl elment. Anne-nek nem volt pĂ©nze, Ă©s halĂĄlra dolgozta magĂĄt. Nekem mĂĄr kezdett befolyni a pĂ©nz, közel sem annyi, amennyim most van, de volt elĂ©g, hogy fĂ©lretegyek. Visszajöttem ide, vettem magunknak egy hĂĄzat, hĂĄrmunknak, Ă©s vigyĂĄztam Anne-re Ken tĂĄvollĂ©tĂ©ben, de Ƒ egyre jobban eltĂĄvolodott tƑlem. Ken vĂĄlĂĄsi papĂ­rokat kĂŒldött onnan akĂĄrhovĂĄ a fenĂ©be is futott, Anne pedig mĂ©g mindig nem akart semmi tartĂłsat tƑlem. TulajdonkĂ©ppen megtettem, mĂ©g mindig nem voltam elĂ©g – rĂĄncolja a homlokĂĄt Christian.
EmlĂ©kszem arra, hogy tudtam, befogadott minket Ă©s vigyĂĄzott rĂĄnk, miutĂĄn apa elment, de soha nem gondoltam bele tĂșl sokat. Fogalmam sem volt, hogy mĂșltja van anyĂĄval, vagy hogy a fia lehetek. A mĂĄr Ă­gy is megtĂ©pĂĄzott nĂ©zetem anyĂĄrĂłl teljesen szĂ©t lett tĂ©pve most. Minden tiszteletemet elvesztettem felĂ©.
- SzĂłval amikor visszaköltözött abba a hĂĄzba, mĂ©g mindig gondoskodtam rĂłlatok anyagilag, de visszamentem AmerikĂĄba. AnyukĂĄd elkezdte visszakĂŒldeni csekkjeimet minden hĂłnapban, Ă©s feltĂ©teleztem, talĂĄlt valaki mĂĄst.
- Nem talĂĄlt. Csak minden nap minden ĂłrĂĄjĂĄban dolgozott – jegyzem meg. A tinĂ©dzserĂ©veim magĂĄnyosak voltak otthon. EzĂ©rt talĂĄltam meg a rossz tĂĄrsasĂĄgot.
- Szerintem vĂĄrt Kenre, hogy visszamenjen – feleli Vance. – De soha nem tette meg. RĂ©szeges maradt Ă©vrƑl Ă©vre, amĂ­g el nem döntötte, hogy elege van. Évekig nem beszĂ©ltem vele, amĂ­g fel nem vette velem a kapcsolatot, amikor az Államokba költözött. Ɛ jĂłzan volt, Ă©n pedig nemrĂ©g veszĂ­tettem el Rose-t – magyarĂĄzza. – Rose volt az elsƑ nƑ anyukĂĄd Ăłta, akire rĂĄ tudtam nĂ©zni Ă©s nem Anne arcĂĄt lĂĄtni. Ɛ volt a legĂ©desebb nƑ, Ă©s boldoggĂĄ tett. Tudtam, hogy soha senkit sem fogok annyira szeretni, mint anyukĂĄdat, de megelĂ©gedettem Rose-zal. Boldogok voltunk, Ă©s elkezdtĂŒnk felĂ©pĂ­teni egy Ă©letet, de ĂĄtkozott lettem azzal, hogy Ƒ beteg lett. Életet adott Smith-nek, Ă©s elvesztettem Ƒt.
- Smith – tĂĄtom el a szĂĄmat. TĂșl elfoglalt voltam azzal, hogy megprĂłbĂĄljam összerakni az elbaszott darabokat ahhoz, hogy egyĂĄltalĂĄn a fiĂșra gondoljak. Mit jelent ez? Baszki.
- Úgy gondoltam rĂĄ, mint a mĂĄsodik esĂ©lyemre, hogy apa legyek. TƑle Ășjra egĂ©sz lettem, miutĂĄn az anyja meghalt. Mindig eszembe jutottĂĄl kisfiĂșkĂ©nt, Ƒ Ă©ppen Ășgy nĂ©z ki, mint te, amikor kicsi voltĂĄl, csak vilĂĄgosabb a haja Ă©s a szeme.
EmlĂ©kszem, hogy Louis ugyanezt mondta, miutĂĄn talĂĄlkoztunk a fiĂșval, de Ă©n nem lĂĄtom ezt.
- Ez… ez elbaszott – ez minden, amire gondolni tudok, hogy kimondjam. Telefonom rezeg a zsebemben, de Ășgy tƱnik, nem tudok megmozdulni, hogy felvegyem.
- Tudom, hogy az, Ă©s sajnĂĄlom. Amikor AmerikĂĄba költöztĂ©l, azt gondoltam, kĂ©pes leszek közel lenni hozzĂĄd anĂ©lkĂŒl, hogy apafigura lennĂ©k. Kapcsolatban maradtam az anyĂĄddal, alkalmaztalak a Vance-nĂĄl, Ă©s megprĂłbĂĄltam olyan közel kerĂŒlni hozzĂĄd, amennyire engeded. Rendbe hoztam a kapcsolatomat Kennel, mĂ©g akkor is, ha mindig ott lesz az ellenszenv, megsajnĂĄlt, miutĂĄn elvesztettem a felesĂ©gemet, Ă©s olyan sokat vĂĄltozott. Csak közel akartam lenni hozzĂĄd, bĂĄrmit elfogadtam, amit kaphattam. Tudom, hogy utĂĄlsz most, de szeretnĂ©m azt gondolni, hogy megvalĂłsĂ­tottam ezt, legalĂĄbb egy kis ideig.
- Egész életemben hazudtål nekem.
- Tudom.
- Ahogy anya is Ă©s ap… Ken is.
- AnyukĂĄd mĂ©g mindig tagadĂĄsban van – keres neki mĂ©g egy mentsĂ©get. – Alig fogja bevallani most, Ken pedig mindig gyanakodott, de anyĂĄd sosem erƑsĂ­tette meg. Ken mĂ©g mindig kapaszkodik abba a kis esĂ©lybe, hogy az Ƒ fia vagy.
- Azt mondod nekem, hogy Ken Styles elĂ©g hĂŒlye ahhoz, hogy elhiggye, az Ƒ gyereke vagyok, annyi Ă©v utĂĄn, mikor a hĂĄta mögött dugtatok?
- Nem – ĂĄll meg vĂ©gre a kocsi. – Ken nem hĂŒlye. RemĂ©nykedik. Szeretett tĂ©ged, mĂ©g mindig szeret, Ă©s te vagy az egyetlen ok, amiĂ©rt abbahagyta az ivĂĄst Ă©s visszament, hogy befejezze a diplomĂĄjĂĄt. MĂ©g akkor is, ha tudta, hogy ott van a lehetƑsĂ©g, mindezt Ă©rted tette. Az összes poklot bĂĄnja, amin miatta mentĂ©l keresztĂŒl, Ă©s az összes szarsĂĄgot, ami anyukĂĄddal törtĂ©nt – megrĂĄndulok a kĂ­sĂ©rtƑ kĂ©peken, amik a szemeim elƑtt Ășsznak fel.
- Semmilyen teszt nem volt csinĂĄltatva? Honnan tudod egyĂĄltalĂĄn, hogy az apĂĄm vagy? – nem tudom elhinni, hogy feltettem ezt a kĂ©rdĂ©st.
- Én tudom. Te is tudod – feleli. – Mindenki mindig azt mondta, mennyire Ășgy nĂ©zel ki, mint Ken, de tudom, hogy az Ă©n vĂ©rem folyik az ereidben. Az idƑrend nem ĂĄll össze ahhoz, hogy Ƒ legyen az apĂĄd. KizĂĄrt dolog, hogy Anne tƑle lett terhes.
A telefonom tovĂĄbb rezeg.
- MiĂ©rt most? MiĂ©rt mondod el ezt nekem most? – kĂ©rdezem tƑle, hangom megemelkedik, alig lĂ©tezƑ tĂŒrelmem pĂĄrolog.
- Mert anyukĂĄd paranoiĂĄs lett. Ken emlĂ­tett nekem valamit kĂ©t hĂ©ttel ezelƑtt, megkĂ©rve tĂ©ged, hogy csinĂĄltass meg valami vĂ©rtesztet, hogy segĂ­ts Karennek, Ă©n pedig felhoztam ezt anyĂĄdnak.
- Milyen teszt? Mi köze van Karennek ebbƑl bĂĄrmihez is? – a kitartĂł rezgĂ©s a zsebemben nem ĂĄllt meg.
- Fel kellene azt venned. Kimberly is hĂ­v engem – pillant a konzolon pihenƑ mobiljĂĄra. MegrĂĄzom a fejemet rĂĄ. FelhĂ­vom Louis-t, amint kint vagyok ebbƑl a kocsibĂłl. – TĂ©nyleg nagyon sajnĂĄlom mindezt. Nem kellett volna elmennem a hĂĄzĂĄba tegnap este. Nem tudom, mit gondoltam. Anne felhĂ­vott, Ă©n meg csak… nem tudom, mi a fenĂ©t gondoltam. Kimberly a felesĂ©gem lesz. BĂĄrminĂ©l jobban szeretem Ƒt, mĂ©g jobban, mint anyukĂĄdat valaha is szerettem. Ez egy mĂĄsfajta szerelem, viszonzott, Ă©s Ƒ minden nekem. Hatalmas hibĂĄt követtem el azzal, hogy Ășjra talĂĄlkoztam anyĂĄddal, Ă©s azzal fogom eltölteni az Ă©letemet, hogy ezt rendbe hozzam. Nem leszek meglepve, ha Kim elhagy engem, de megteszek, amit tudok, hogy megelƑzzem azt, hogy ez megtörtĂ©njen.
- ValószínƱleg nem kellett volna megpróbålnod megdugni anyåt a pulton.
- Tudom ezt. PĂĄnikoltnak hangzott, Ă©s azt mondta, meg akar bizonyosodni rĂłla, hogy a mĂșltja a mĂșltban marad az eskĂŒvƑje elƑtt, Ă©n pedig a szörnyƱ döntĂ©sek plakĂĄtja vagyok – ĂŒtögeti ujjaival a kormĂĄnyt, a szĂ©gyen tiszta a hangjĂĄban.
- Ahogy Ă©n is – motyogom magamnak, aztĂĄn a kilincsĂ©rt nyĂșlok.
- Harry – nyĂșl a karomĂ©rt.
- Ne – hĂșzom el a karomat, majd kiszĂĄllok az autĂłjĂĄbĂłl.
IdƑre van szĂŒksĂ©gem, hogy felfogjam mindezt a sok szarsĂĄgot. Az elƑbb tĂșl sok vĂĄlasszal lettem lebombĂĄzva olyan kĂ©rdĂ©sekre, melyekrƑl sosem tudtam, hogy egyĂĄltalĂĄn fel kell tennem. LĂ©legeznem kell, le kell nyugodnom, el kell hĂșznom Vance-tĂłl Ă©s eljutnom Louis-hoz.
KörbenĂ©zek az utcĂĄn, azonnal felismerve azt. Csak nĂ©hĂĄny hĂĄztömbnyire vagyok anya hĂĄzĂĄtĂłl. VĂ©rem lĂŒktet a fĂŒleim mögött, miközben a zsebembe nyĂșlok, hogy felhĂ­vjam Louis-t. Hallanom kell a hangjĂĄt, szĂŒksĂ©gem van rĂĄ, hogy visszahozzon a valĂłsĂĄgba.
DĂ©monaim harcolnak bennem, a kellemes sötĂ©tsĂ©gbe hĂșzva. A hĂșzĂĄs erƑsebb Ă©s mĂ©lyebb minden egyes fel nem vett csörgĂ©ssel, lĂĄbaim levisznek az Ășton Ă©s ĂĄt a hĂĄztömbön. Visszateszem a telefonomat a zsebembe, aztĂĄn besĂ©tĂĄlok mĂșltam ismerƑs dĂ­szletĂ©be.

Louis szemszöge
- Hol van Ƒ? – törött poharak ropognak a lĂĄbaim alatt.
- Elment Christian Vance-szal – feleli Robin, szemeibƑl minden Ă©rzelem hiĂĄnyzik. Ez az eskĂŒvƑje napja, Ă©s tönkre lett tĂ©ve.
- HovĂĄ mentek? – lenĂ©zek a törött fĂĄra, majd figyelmen kĂ­vĂŒl hagyom a kĂ­vĂĄncsi bĂĄmĂ©szkodĂłktĂłl jövƑ suttogĂĄsokat. A gyomrom csomĂłkban van, Ă©s megprĂłbĂĄlom egyben tartani magamat.
- Nem tudom – temeti fejĂ©t a kezeibe.
- Itt van a rendƑrsĂ©g – szĂłlal meg Kimberly, megĂŒtögetve a vĂĄllamat. Oda-vissza pillantok az ajtĂł Ă©s Robin között, mielƑtt követem Kimberlyt kintre, hogy elkerĂŒljĂŒk a hivatalos szemĂ©lyek rĂĄm irĂĄnyulĂł figyelmĂ©t.
- MegprĂłbĂĄlnĂĄd Christiant megint? SajnĂĄlom, csak beszĂ©lnem kell Harryvel – borzongok meg a meleg, tavaszi levegƑ ellenĂ©re is.
- MegprĂłbĂĄlom Ășjra – Ă­gĂ©ri meg, majd ĂĄtsĂ©tĂĄlunk a parkolĂłn az autĂłhoz.
Egy lassan sĂŒllyedƑ Ă©rzĂ©s ĂŒl meg a gyomromban, miközben figyelem az egyik rendƑrt belĂ©pni a felvĂĄgĂłs bĂĄrba. Meg vagyok rĂ©mĂŒlve HarryĂ©rt, nem a rendƑrsĂ©g miatt, hanem mert fĂ©lek, hogy hogyan fogja kezelni ezt az informĂĄciĂłt, fƑleg amikor egyedĂŒl van Christinnal.
Smith csendben ĂŒl a hĂĄtsĂł ĂŒlĂ©sen a kocsiban, Ă©n pedig a könyökömre hajolok a csomagtartĂłn Ă©s lehunyom a szememet.
- Hogy Ă©rted azt, hogy nem tudod? – kiabĂĄlja Kimberly, kiszakĂ­tva engem a gondolataimbĂłl. – Akkor keresd meg – csattan fel, majd vĂ©get vet a hĂ­vĂĄsnak.
- Mi törtĂ©nik? – kĂ©rdezem tƑle. A fejem olyan hangosan lĂŒktet, hogy fĂ©lek, nem fogom hallani vĂĄlaszĂĄt.
- Harry kiszĂĄllt az autĂłbĂłl, Christian meg nem tudja, hol van – fogja össze a hajĂĄt lĂłfarokba. – Majdnem itt az ideje annak a rohadt eskĂŒvƑnek – feleli a bĂĄr ajtaja felĂ© nĂ©zve, ahol Robin ĂĄll, egyedĂŒl.
- Ez katasztrĂłfa – nyögök fel, egy nĂ©ma imĂĄt intĂ©zve, hogy Harry Ășton legyen ide. Újra megfogom a telefonomat, aztĂĄn egy kicsit csökken a pĂĄnik, amikor meglĂĄtom a nevĂ©t a nem fogadott hĂ­vĂĄsok listĂĄjĂĄn. RemegƑ kezekkel hĂ­vom Ƒt vissza Ă©s vĂĄrok. És vĂĄrok. VisszahĂ­vom, Ășjra Ă©s Ășjra, csak hogy minden alkalommal a hangpostĂĄjĂĄra kapcsoljon.

6 megjegyzés:

  1. Neneeneneneeneneneee!!!
    SĂ­rni fogok, vagy meghalni, vagy najĂł, gyorsan elolvasom a one shotokat.... Majd, de elƑször mĂ©g kiszörnyĂŒlködöm magam, lehetƑleg gyorsan, hogy vĂ©gre egyszer Ă©n legyek az elsƑ!��
    NajĂł, elĂ©g a jĂłkedvbƑl, magyarul: tĂ©rjĂŒnk vissza a rĂ©szhez...
    Jujjj... Nagyon kívåncsi voltam, bår most asszem darabokra tört a szívem.. Bele- képzeltem magam Harry helyébe és most azon gondolkozok, hogy én ezeket a "megpróbåltatåsokat"..
    AmĂșgy lĂ©gyszi, mond meg Harry- nek, hogy ne csinaljon semmi hĂŒlyesĂ©get, Louisnak, hogy talĂĄlja meg a pasijĂĄt, Christiannak pedig azt, hogy csak azĂ©rt ne dögöljön meg, mert Harry apja(!!).
    Nem mellesleg, nagyon köszi, hogy hoztad a részt és a one shotokért is håla.
    Neked Ă©s a csalĂĄdodnak is kellemes karĂĄcsonyi ĂŒnnepeket kĂ­vĂĄnok!!��
    Puszi: SĂĄri
    ������

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. SikerĂŒlt, most te lettĂ©l az elsƑ :)
      Igen, Ă©n is ugyanĂ­gy voltam vele, nagyon tudni akartam a magyarĂĄzatot, de amikor megkaptam, teljesen kĂ©sz voltam tƑle. Szörnyen nehezen viselnĂ©m ezt Ă©n is...
      Annyit elĂĄrulhatok, Ă­gy karĂĄcsony alkalmĂĄbĂłl, hogy Louis megtalĂĄlja valahogy Harryt, a többi viszont titok mĂ©g egyelƑre.
      MindenkĂ©pp meg akartam emlĂ­teni a one shotokat, ez utĂĄn a rĂ©sz utĂĄn szerintem szĂŒksĂ©ge is lesz rĂĄ sok olvasĂłnak :'D Nagyon szĂ­vesen :)
      Köszönöm szĂ©pen, ugyanezt kĂ­vĂĄnom nektek is! :) Xx ♥

      Törlés
  2. Sziaaa!
    Szent egek megint! Ez a rĂ©sz is te jĂł Ă©g! Nekem annyi, hogy lehet Ă­gy vĂ©ge?? Ajj neeeee! Harry ne csinĂĄlj semmi hĂŒlyesĂ©get kĂ©rlek! Az a rohadt telefon, hogy vettĂ©k volna fel!! Louis a kezedben kellett volna fogni, hogy ha hĂ­v lĂĄsd, Ă©s azonnal vedd fel!! RemĂ©lem, hogy megtalĂĄlja mĂ©g idƑben, mielƑtt bĂĄrmit is tenne Harry!!
    "Hallanom kell a hangjĂĄt, szĂŒksĂ©gem van rĂĄ, hogy visszahozzon a valĂłsĂĄgba." Ez annyira Ă©des, meg közben szĂ­vszorĂ­tĂł is 😭😭😭
    Ezt sejtettem, mĂĄrmint, hogy közben kavartak, meg, hogy megtudta Ă©s emiatt kezdett el inni Ken... Anne is azĂ©rt hibĂĄs... IgazĂĄbĂłl mind a hĂĄrman azok, de az Ă©let mĂĄrcsak ilyen, követĂŒnk el hibĂĄkat, csak szegĂ©ny Harrynek kellett megszĂ­vnia 😱
    Valahogy nem tudok most haragudni Christianra... De persze ez nem volt helyes, viszont Ƒ meg akarta mondani, Anne nem engedte. Christian amĂșgy sokkal jobb apja lett volna sztem. KĂĄr, hogy Ă­gy alakultak a dolgok. RemĂ©lem azĂ©rt Kimberly megbocsĂĄt neki, mert Ă©n nagyon szerettem Ƒket egyĂŒtt. 😞 Ă©s Christian meg ne csinĂĄljon mĂ©g egy ilyen baromsĂĄgot!!
    Smith ezĂ©rt volt szintĂ©n gyanĂșs, mĂ©g Ă©n is mondtam, hogy olyan, mint Harry, ha jĂłl emlĂ©kszem!
    De mĂ©g mindig le vagyok sokkolĂłdva! Ez az egĂ©sz dolog, annyira hihetetlen, Ă©n nem is tudok mit tennĂ©k Harry helyĂ©ben, ennyi hazugsĂĄgot nem Ă©rdemelt meg szegĂ©nyem 😱
    Tarts ki Harry, pls!! Louis te meg talĂĄld meg!! Jaj istenem, most megint idegeskedhetek!! Csak ne legyen baj! Nem akarom! Happy kell!
    ImĂĄdtaaaaam, mint mindig! MegƑrjĂ­t ez a törtĂ©net!! De ezt imĂĄdom benne!!
    Puszi, köszönöm, Ă©s neked is Boldog KarĂĄcsonyt! 🎄💜😊 Pihend ki magad! 😊💜

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia :)
      Ezek olyan rĂ©szek most, hogy mindegyikben törtĂ©nik valami, ami kinyĂ­rja az embert... Igen, fel kellett volna venniĂŒk, nem is tudom, minek van akkor nĂĄluk telefon. Annyit mondhatok, hogy meg fogja talĂĄlni.
      Igen, a szĂ­vem szakadt meg nekem is :(
      Én iszonyat mĂ©rges voltam/vagyok mindhĂĄromra, nem is tudom, kit hibĂĄztassak jobban, mert ebbƑl az egĂ©szbƑl Harry jött ki a legrosszabbul, mikor pont Ƒ az, aki semmirƑl sem tehet.
      Annyi pozitĂ­vum, hogy Christian el akarta mondani, de Ă©n nagyon haragszom mindkettejĂŒkre. Anne-re, mert ezt nem gondoltam volna rĂłla Ă©s nagyon csalĂłdtam benne, Christianra meg azĂ©rt, mert okĂ©, a mĂșltbĂ©li tettei miatt annyira Ă©n sem tudok, azĂ©rt viszont nagyon, hogy az eskĂŒvƑ elƑtti Ă©jszaka kĂ©ptelen volt viselkedni. Hamarosan kiderĂŒl, hogy Kimberly megbocsĂĄt-e neki.
      Igen, megvan a hasonlĂłsĂĄg közöttĂŒk.
      Ó, ne is mondd, Ă©n teljesen kikĂ©szĂŒlnĂ©k, hĂĄt mĂ©g Harryre milyen hatĂĄssal lesz ez, amikor Ƒ amĂșgy sem egy stabil idegĂĄllapotĂș ember...
      ÖrĂŒlök, hogy azĂ©rt tetszett, Ă©s igen, ezĂ©rt szeretjĂŒk ezt a sztorit :D
      Köszönöm szĂ©pen, pĂĄr nap pihenĂ©s azĂ©rt lesz :) Boldog karĂĄcsonyt! :) Xx ♥

      Törlés
  3. Szia!
    A kezdeti sokk utån kezdek magamhoz térni és remélni hogy minden jobbra fordul.
    VĂ©gtelenĂŒl hĂĄlĂĄs vagyok hogy ilyen rendszeresen hozod a minden pĂ©nteki olvasnivalĂłmat szinte mĂĄr fĂŒggƑ vagyok😉😉😉
    Kedves Edina!
    KĂ­vĂĄnok Neked BĂ©kĂ©s Boldog Ünnepet!
    🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄🎁🎄

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia :)
      HĂĄt igen, ez elĂ©g kemĂ©ny fejezet volt, kell egy kis idƑ, amĂ­g feldolgozza az ember.
      Jaj, nagyon örĂŒlök, hogy Ă­gy gondolod, igyekszem pontos lenni, bĂĄr ez nem mindig jön össze, ahogy pĂĄr hete is volt :')
      Nagyon boldog karĂĄcsonyt neked is! :) Xx ♥

      Törlés