2017. szeptember 22., péntek

Chapter 252

Sziasztok! 😊
BocsĂĄnat, hogy ilyen kĂ©sƑn, a hĂĄzi Ă­rĂĄssal Ă©s az itthoni dolgokkal elment az idƑ. A fejezet jĂł hosszĂș lett. És elĂ©g szĂ­nes is, sok esemĂ©ny van benne. Élvezet, kis feszĂŒltsĂ©g, mĂ©g egy kis Ă©lvezet (😏), poĂ©nok Ă©s egy Ă©rdekes beszĂ©lgetĂ©s is. KĂ­vĂĄncsi vagyok, mi lesz a vĂ©lemĂ©nyetek. Egy hĂ©t mĂșlva talĂĄlkozunk ismĂ©t!
Kellemes olvasást! 😊😘



Chapter 252

Harry szemszöge
- JĂł Ășjra lĂĄtni – mosolyodik el Louis tanĂĄra.
- Ja – mi a faszĂ©rt van itt?
- Soto professzor most Seattle-ben lakik – tĂĄjĂ©koztat Louis. HĂĄt persze, hogy itt lakik.
- KĂ©nyelmes – motyogom az orrom alatt.
Louis meghallja Ă©s gyengĂ©den belĂ©m könyököl, aztĂĄn karomat a dereka körĂ© fonom. Jonah szemei rövid idƑre a Louis körĂŒl lĂ©vƑ karomra pillantanak, majd vissza az arcĂĄra. Ɛ foglalt, te pöcs.
- Igen, a Seattle-i kampuszra jöttem ĂĄt pĂĄr hete. Jelentkeztem egy ĂĄllĂĄsra mĂ©g nĂ©hĂĄny hĂłnappal ezelƑtt, Ă©s vĂ©gre megkaptam. A bandĂĄm amĂșgy is kĂ©szen ĂĄllt egy költözĂ©sre – mondja nekĂŒnk.
- A Reckless Few fog ma este jĂĄtszani, Ă©s minden mĂĄsik Ă©jszaka, ha rĂĄ tudjuk beszĂ©lni Ƒket – dicsekszik Christian. Jonah elmosolyodik, majd lenĂ©z a csizmĂĄjĂĄra.
- Ezt elintĂ©zhetjĂŒk – feleli. – Jobb, ha hozzĂĄkezdĂŒnk a zenĂ©lĂ©shez.
- Igen, rajta. Ne engedd, hogy feltartsunk – veregeti meg a hĂĄtĂĄt Christian Sotonak, aztĂĄn a tanĂĄr Louis-hoz fordul, hogy megajĂĄndĂ©kozza egy utolsĂł mosollyal, mielƑtt ĂĄtmegy a kis tömegen a szĂ­npad felĂ©. – A banda hihetetlen, vĂĄrjatok amĂ­g meghalljĂĄtok Ƒket! – tapsol a kezeivel Vance Kimberly körĂŒl, majd a szĂ­npad elƑtt lĂ©vƑ asztalhoz vezeti Ƒt.
Én mĂĄr hallottam Ƒket, Ă©s nem hihetetlenek. Louis ideges szemekkel fordul felĂ©m.
- Ɛ kedves, jusson eszedbe, hogy Ƒ Ă­rt neked jellemzĂ©st.
- Nem, igazåból semmi sem jut eszembe róla. Kivéve a tény, hogy kedvel téged, és hogy titokzatosan Seattle-ben lakik most, a kibaszott kampuszodon tanítva.
- Hallottad Ƒt azt mondani, hogy hĂłnapokkal ezelƑtt jelentkezett oda, Ă©s nem kedvel engem.
- De igen.
- Szerinted mindenki kedvel engem – szĂłl vissza. Nem lehet elĂ©g naiv ahhoz, hogy azt feltĂ©telezze, jĂł szĂĄndĂ©kai vannak a tanĂĄrnak.
- CsinĂĄljunk akkor listĂĄt? Ott van Zayn, kibaszott Trevor, az a faszfej pincĂ©r… kit hagyok ki? Ó, Ă©s most mĂĄr hozzĂĄadhatjuk a titokban követƑ tanĂĄrodat.
- Zayn az egyetlen ember azon a listĂĄn, aki szĂĄmĂ­t. Trevor nagyon Ă©des Ă©s soha nem akart semmilyen bajt okozni. ValĂłszĂ­nƱleg soha nem lĂĄtom Robertet Ășjra, Soto pedig nem követ titokban.
- ValĂłszĂ­nƱleg? – a szĂł nem hangzik jĂłl nekem.
- NyilvĂĄnvalĂłan nem fogom Ƒt Ășjra lĂĄtni. Te vagy az, akivel vagyok, okĂ©? – teszi egyik kezĂ©t az enyĂ©mbe, mire ellazulok. Meg kell bizonyosodnom rĂłla, hogy eldobtam annak a rohadt pincĂ©rnek a telefonszĂĄmĂĄt, biztos, ami biztos.
- MĂ©g mindig Ășgy gondolom, hogy ez a seggfej titokban követ – intek a szĂ­npad felĂ©, ahol az a tetƱ van a bƑrkabĂĄtjĂĄban.
Lehet, hogy beszĂ©lnem kell az apĂĄmmal, csak hogy megbizonyosodjak rĂłla, Ƒ nem olyan tisztessĂ©gtelen, ahogy azt gondolom. Louis kurvĂĄra besĂ©tĂĄlna az oroszlĂĄn barlangjĂĄba, nem jĂł a jellem megĂ­tĂ©lĂ©sĂ©ben. BebizonyĂ­tja igazamat, amikor felragyog rĂĄm, mosolyogva, mint egy idiĂłta, az ereiben ĂĄramlĂł pezsgƑ miatt. Itt van velem az összes szarsĂĄg utĂĄn, amiken keresztĂŒlment miattam.
- Azt hittem, ez egy jazz klub, az Ƒ bandĂĄja inkĂĄbb… – kezdi el Louis megprĂłbĂĄlva elvenni az eszemet a vĂ©gtelennek tƱnƑ fĂ©rfiak listĂĄjĂĄrĂłl, akik a szeretetĂ©t akarjĂĄk.
- Szar? – szakĂ­tom Ƒt fĂ©lbe. Ɛ megĂŒti a karomat.
- Nem, csak nem jazz zenĂ©t jĂĄtszanak. Ɛk inkĂĄbb… olyanok, mint a The Fray nagyjĂĄbĂłl.
- A The Fray? Ne sĂ©rtegesd a kedvenc bandĂĄdat most – az egyetlen dolog, amire emlĂ©kszem a tanĂĄr bandĂĄjĂĄval kapcsolatban az az, hogy kurvĂĄra gĂĄz.
- És a tiĂ©det – ĂŒti vĂĄllĂĄt a karomhoz.
- Nem egészen.
- Ne viselkedj Ășgy, mintha nem szeretnĂ©d Ƒket, tudom, hogy igen – szorĂ­tja meg a kezemet, mire megrĂĄzom a fejem, nem igazĂĄn tagadva, de nem fogom bevallani sem.
Oda-vissza nézek a fal és Louis között, míg vårunk a szar bandåra, hogy beålljanak.
- MehetĂŒnk most mĂĄr? – kĂ©rdezem harmadjĂĄra ez elmĂșlt tĂ­z percben.
- Egy szĂĄm – Louis arca kipirult, szemei kitĂĄgultak Ă©s fĂ©nyesek. MĂ©g egy kortyot iszik. Kezeit vĂ©gighĂșzza a farmerjĂĄn.
- LegalĂĄbb leĂŒlhetnĂ©k? – intek az ĂŒres bĂĄrszĂ©ksor felĂ© a pultnĂĄl.
Louis kezĂ©t a sajĂĄtomba veszem, majd a pulthoz hĂșzom Ƒt. LeĂŒlök az utolsĂł szĂ©kre, a legközelebb a falhoz Ă©s a legmesszebb a tömegtƑl.
- Mit kĂ©rnek? – kĂ©rdezi tƑlĂŒnk egy fiatal srĂĄc kecskeszakĂĄllal Ă©s egy rohadt hamis akcentussal.
- Egy pohĂĄr pezsgƑt Ă©s vizet – mozdul meg Louis, hogy a lĂĄbaim közĂ© ĂĄlljon, Ă©n pedig egyik kezemet a derekĂĄn pihentetem. Az öltöny, ami rajta van, puha a tenyeremnek.
- Csak ĂŒveggel ĂĄruljuk a pezsgƑnket, uram – ajĂĄndĂ©koz meg egy mentegetƑ mosollyal, mintha nem tudnĂ©k megengedni magamnak egy ĂŒveggel a kibaszott pezsgƑjĂŒkbƑl.
- Egy ĂŒveg jĂł lesz – hallatszik Vance hangja mellettem, mire a pincĂ©r bĂłlint oda-vissza nĂ©zve kettƑnk között.
- Hidegen kĂ©ri – jegyzem meg szemtelenĂŒl. Újra bĂłlint, majd elsiet az ĂŒvegĂ©rt. Pöcs. – Ne bĂ©biszitterkedj felettĂŒnk – mondom Vance-nak. Louis mogorvĂĄn nĂ©z rĂĄm, Ă©n figyelmen kĂ­vĂŒl hagyom Ƒt.
- EgyĂ©rtelmƱen nem bĂ©biszitterkedek. Ɛ mĂ©g kiskorĂș – forgatja a szemeit amilyen szarkasztikus seggfej Ƒ.
- Ja, ja – felelem. Valaki megszĂłlĂ­tja Ƒt, aztĂĄn megveregeti a vĂĄllamat, mielƑtt elsĂ©tĂĄl.
NĂ©hĂĄny perccel kĂ©sƑbb a pincĂ©r kinyit egy ĂŒveg pezsgƑt, majd a buborĂ©kos italt egy pohĂĄrba tölti Louis-nak. Ɛ udvariasan megköszöni neki, a pincĂ©r egy mĂ©g mesterkĂ©ltebb mosollyal vĂĄlaszol, mint az akcentusa. Megöl engem az, hogy rohadtul ne szĂłljak rĂĄ Ă©rte.
- Olyan jĂł – teszi az ajkaihoz Louis a poharat, hĂĄtĂĄt a mellkasomnĂĄl pihenteti.
KĂ©t fĂ©rfi sĂ©tĂĄl el mellettĂŒnk Ă©s gyorsan rĂĄ pillantanak. Louis Ă©szreveszi, tudom, hogy igen, mert jobban hozzĂĄm dƑl Ă©s fejĂ©t a vĂĄllamon pihenteti meg.
- Ott van Sasha – feleli Jonah gitĂĄrozĂĄsa közben a hangosĂ­tĂłn keresztĂŒl. A magas szƑke ĂĄtvizsgĂĄlja a helyisĂ©get, vagy a barĂĄtjĂĄĂ©rt, vagy egy random csĂĄvóért, akit felszedhet.
- Kit Ă©rdekel? – gyengĂ©den megfogom a könyökĂ©t, aztĂĄn megfordĂ­tom Ƒt, hogy szemben legyen velem.
- Nem kedvelem Ƒt – jelenti ki halkan.
- Senki sem.
- Te se? – kĂ©rdezi. MegƑrĂŒlt?
- Miért kedvelném?
- Nem tudom – szemei a szĂĄmhoz mozdulnak. – Mert csinos.
- És?
- Nem tudom, csak fura vagyok – rĂĄzza meg a fejĂ©t megkĂ­sĂ©relve megszabadulni a fĂ©ltĂ©kenysĂ©gtƑl, ami tiszta az arcĂĄn.
- Te, Louis William Tomlinson, féltékeny vagy?
- Nem – biggyeszti az ajkĂĄt.
- Nem kellene annak lenned – nyitom szĂ©t jobban a lĂĄbaimat, Ă©s Ășjra magamhoz hĂșzom Ƒt. – Az nem az, amit akarok – hĂșzom kezemet vĂ©gig a hĂĄtĂĄn. – Te vagy az – simogatom a seggĂ©t, mintha nem egy zsĂșfolt klubban lennĂ©nk.
- Csak a seggemĂ©rt – suttogja az utolsĂł szĂłt.
- NyilvĂĄnvalĂłan – kuncogok fel, ugratva Ƒt.
- Tudtam – azt tetteti Louis, hogy megsĂ©rtƑdött, de elmosolyodik a pohara szĂ©le felett.
- Ja, nos, most, hogy kiderĂŒlt az igazsĂĄg, megengedheted, hogy megdugjalak – felelem tĂșlsĂĄgosan is hangosan. Kiköpi a pezsgƑt a szĂĄjĂĄbĂłl, rĂĄ az ingemre Ă©s az ölemre.
- Bocs! – visĂ­tja a szalvĂ©tatartóért nyĂșlva a pulton. VĂ©gighĂșzza a szalvĂ©tĂĄt a borzasztĂłan szörnyƱ ingen, majd az ĂĄgyĂ©komhoz mozdul.
- Én nem tennĂ©m ezt – fogom meg a csuklĂłjĂĄt, Ă©s elveszem a szalvĂ©tĂĄt.
- Ó – teljesen elpirul a nyakĂĄig.
A tanĂĄr egyik zenĂ©sztĂĄrsa bemutatja magukat a mikrofonba, Ă©n pedig minden tƑlem telhetƑt megteszek, hogy ne hĂĄnyjam el magam, amikor a dobhĂĄrtyatĂĄmadĂĄs elkezdƑdik. Louis elszĂĄntan figyel, ahogy egyik szĂĄmrĂłl a mĂĄsikra vĂĄltanak, Ă©n meg tovĂĄbbra is figyelek, hogy tele legyen a pohara.
HĂĄlĂĄs vagyok azĂ©rt, ahogyan ĂŒlĂŒnk. Vagyis, ahogy Ă©n ĂŒlök. Louis a lĂĄbaim között ĂĄll, hĂĄttal van nekem, de lĂĄtom az arcĂĄt, amikor kissĂ© hĂĄtra hajolok a mögöttem lĂ©vƑ pulthoz. A piros fĂ©nyek a helyen, a pezsgƑ, Louis viselkedĂ©se, ami olyan… Louis-s, ezektƑl ragyog. Lehetetlen nem Ƒt nĂ©zni, ahogy mosolyog Ă©s a szĂ­npadot bĂĄmulja. MĂ©g fĂ©ltĂ©keny sem tudok lenni, mert Ƒ csak olyan… szĂ©p. Mintha olvasna a gondolataimban, megfordul Ă©s egy lelkes mosollyal ajĂĄndĂ©koz meg. ImĂĄdom Ƒt Ă­gy lĂĄtni, ilyen gondtalannak… ilyen fiatalnak. Gyakrabban kell elĂ©rnem azt, hogy Ă­gy Ă©rezzen.
- JĂłk, igaz? – bĂłlogat a lassĂș, de Ă©les hangra.
- Nem – vonok vĂĄllat. Nem szörnyƱek, de az pokolian biztos, hogy nem is jĂłk.
- Perszeee – hĂșzza el a szĂłt, majd visszafordul.
Pillanatokkal kĂ©sƑbb elkezdi lengetni a csĂ­pƑjĂ©t a frontember nyafogĂł hangjĂĄra. Kezemet csĂ­pƑje Ă­vĂ©hez mozdĂ­tom le, mire hĂĄtrĂĄl hozzĂĄm mĂ©g mindig mozogva. A dal tempĂłja felgyorsul, Ă©s Louis ugyanezt teszi. Szent szar.
Sok szarsĂĄgot csinĂĄltunk mĂĄr… sok szarsĂĄgot csinĂĄltam mĂĄr, de mĂ©g soha nem tĂĄncoltak Ă­gy nekem. Volt mĂĄr, hogy emberek Ă©s mĂ©g pĂĄr sztriptĂ­zesek is öltĂĄncot adtak nekem, de nem Ă­gy. Ez lassĂș, mĂĄmorĂ­tĂł… Ă©s fĂĄjdalmasan kurvĂĄra dögös. MĂĄsik kezemet a mĂĄsik csĂ­pƑjĂ©hez teszem, aztĂĄn Louis kissĂ© elfordul, hogy poharĂĄt a pult tetejĂ©re helyezze. Keze ĂŒres lesz, egy buja mosollyal ajĂĄndĂ©koz meg, majd visszanĂ©z a szĂ­npadra. Egyik kezĂ©t felemeli, aztĂĄn kis ujjait a hajamba temeti, a mĂĄsik kezĂ©t az enyĂ©mre rakja.
- Folytasd – kĂ©rem.
- Biztos vagy benne? – hĂșzza meg a hajamat.
NehĂ©z elhinni, hogy ez a csĂĄbĂ­tĂł srĂĄc, szƱk fekete öltönyt viselve, a csĂ­pƑjĂ©vel körözve Ă©s a hajamat hĂșzva, ugyanaz a srĂĄc, aki kiköpi a pezsgƑt, amikor arrĂłl beszĂ©lek, hogy megdugom Ƒt. Annyira felizgatĂł.
- Igen, baszki – lehelem, majd egyik kezemet a tarkĂłjĂĄhoz teszem, hogy fĂŒlĂ©t a szĂĄmhoz hĂșzzam. – Mozogj rajtam, – szorĂ­tom meg a csĂ­pƑjĂ©t – közelebb… – bĂĄtorĂ­tom Ƒt, Louis pedig Ă©ppen ezt teszi.
HĂĄlĂĄs vagyok a magassĂĄgomĂ©rt, ahogy a bĂĄrszĂ©ken ĂŒlök, a tökĂ©letes magassĂĄg a seggĂ©nek, hogy mozogjon közel hozzĂĄm, pontosan azt a helyet Ă©rve el, ami Ă©rte fĂĄj. Elvonom tƑle a figyelmemet, csak egy mĂĄsodpercre, hogy ĂĄtvizsgĂĄljam környezetĂŒnket. Nem akarom, hogy bĂĄrki mĂĄs nĂ©zze Ƒt tĂĄncolni.
- Olyan szexi vagy most – felelem a fĂŒlkagylĂłjĂĄnak. – Így tĂĄncolva, nyilvĂĄnosan… nekem Ă©s csak nekem – eskĂŒszöm, hallom Ƒt felnyögni a zenĂ©n keresztĂŒl, Ă©s ez minden, amit elbĂ­rok. MegfordĂ­tom Ƒt, aztĂĄn kezemmel benyĂșlok a nadrĂĄgjĂĄba.
- Harry – nyög fel, amikor körĂ© fonom kezemet.
- Senki sem figyel, ha mĂ©gis, nem lĂĄthatnak minket – biztosĂ­tom Ƒt. Nem csinĂĄlnĂĄm ezt, ha Ășgy gondolnĂĄm, hogy bĂĄrki kĂ©pes lenne lĂĄtni az Ă©lvezetĂ©t. – Szeretted ezt a show-t csinĂĄlni, igaz? – nem tagadhatja le, rendkĂ­vĂŒl kemĂ©ny.
Louis nem vĂĄlaszol, csak a vĂĄllamon pihenteti a fejĂ©t, Ă©s az ingem aljĂĄt hĂșzogatja, ökölbe szorĂ­tva a kezĂ©ben, ahogy azt normĂĄlis esetben az ĂĄgynemƱnkkel tennĂ©. PumpĂĄlom hosszĂĄt, megprĂłbĂĄlva összehangolni a dal kĂ­sĂ©rtƑ dallamĂĄval. Majdnem azonnal megmerevednek a lĂĄbai Ă©s elmegy a kezemben.
- AutĂł vagy a mosdĂł? – kĂ©rdezi, amikor felemeli fejĂ©t a vĂĄllamrĂłl.
- AutĂł – vĂĄlaszolok sietƑsen, aztĂĄn gyorsan megissza a pezsgƑjĂ©t. Vance kifizetheti azt a szart, nincs idƑm, hogy levadĂĄsszam a pincĂ©rt.
Louis megfogja a kezemet, majd az ajtĂł felĂ© hĂșz. Ɛ mohĂł, Ă©n meg kurvĂĄra kemĂ©ny vagyok a pultnĂĄl lĂ©vƑ csĂĄbĂ­tĂł jĂĄtĂ©kĂĄtĂłl.
- Az? – ĂĄll meg Louis lĂ©ptĂ©ben az ajtĂłnĂĄl. Fekete haj, beĂĄllĂ­tva, hogy szĂ©lesen felĂĄlljon, kandikĂĄl ki a tömegbƑl. MegeskĂŒdtem volna, hogy a paranoiĂĄm hallucinĂĄciĂłkat okoz, ha nem lĂĄtnĂĄ Ƒt Louis is.
- Mi a faszĂ©rt van itt? Elmondtad neki, hogy idejössz? – sziszegem. EgĂ©sz este megtartottam hidegvĂ©remet csak azĂ©rt, hogy ez a seggfej szabotĂĄlja.
- Nem! Persze, hogy nem! – vĂ©dekezik Louis. Meg tudom mondani tĂĄg szemeibƑl, hogy Ƒszinte.
Zayn Ă©szrevesz minket, Ă©s egy homlokrĂĄncolĂĄs jelenik meg az arcĂĄn. Amilyen egy kibaszott felbujtĂł Ƒ, odasĂ©tĂĄl, ahol mi ĂĄllunk.
- Mit keresel itt? – kĂ©rdezem tƑle, ahogy közeledik.
- Ugyanazt, amit te – forgatja meg a vĂĄllĂĄt, aztĂĄn Louis-ra nĂ©z. KĂŒzdök az ösztönnel, hogy magam mögĂ© hĂșzzam Louis-t Ă©s kiverjem Zayn fogĂĄt.
- Honnan tudtad, hogy itt van? – kĂ©rdezem tƑle. Louis meghĂșzza a karomat, majd oda-vissza nĂ©z Zayn Ă©s köztem.
- Nem tudtam. AzĂ©rt vagyok itt, hogy megnĂ©zzem a bandĂĄt – ugyanolyan barnult bƑrƱ fĂ©rfi csatlakozik hozzĂĄnk.
- Mennetek kellene – mondom kettejĂŒknek.
- Harry, kĂ©rlek – nyafog Louis mellettem.
- Ne – suttogom neki. MĂĄr elegem van ZaynbƑl Ă©s a szarsĂĄgaibĂłl.
- HĂ©… – ĂĄll közĂ©nk a pasi. – MĂ©g egyszer megcsinĂĄljĂĄk a beĂĄllĂ­tĂĄsokat. GyerĂŒnk, szĂłljunk nekik, hogy itt vagyunk.
- Ismeritek Jonah-t? – kĂ©rdezi Louis. A fenĂ©be, Louis.
- Igen, ismerjĂŒk – vĂĄlaszolja a fĂ©rfi. Mi a fasz?
- KĂ©sƑbb talĂĄlkozunk – ajĂĄndĂ©kozza meg Zayn Louis-t a legjobb „egy elveszett kibaszott kiskutya vagyok, Ă©s azt akarom, hogy sajnĂĄlj engem Ă©s szeress, mert egy szĂĄnalmas fasz vagyok” mosolyĂĄval, aztĂĄn elsĂ©tĂĄl.
Kisietek az ajtĂłn a hideg levegƑbe. Louis szorosan követ.
- Nem tudtam, hogy idejön! EskĂŒszöm – mondja nekem. Kinyitom a kocsit, majd az utas felƑli ajtĂłt Louis-nak.
- Tudom – csendesĂ­tem Ƒt el. Minden tƑlem telhetƑt megteszek, hogy lebeszĂ©ljem magamat arrĂłl, hogy visszamenjek.
- Nem Ă©rtem, honnan ismeri Soto-t. Bemutattam Ƒket egymĂĄsnak a Canal Street-en, talĂĄn barĂĄtok lettek utĂĄna? Nem Ă©rtem. KivĂ©ve, ha mĂĄr ismertĂ©k egymĂĄst, de nem tƱnt Ășgy? – lĂĄtom, ahogy az összes lehetƑsĂ©g Ă©s összeeskĂŒvĂ©s elĂĄrasztja Louis fejĂ©t.
- Hagyd. KĂ©rlek. Nem akarom tönkretenni az estĂ©t – sĂ©tĂĄlok körbe az autĂł mĂĄsik oldalĂĄra, aztĂĄn beszĂĄllok mellĂ©.
- OkĂ© – egyezik bele bĂłlintva.
- Köszönöm – sĂłhajtok fel. Beteszem a kulcsot a gyĂșjtĂĄsba, majd Louis az arcomra teszi kezĂ©t, hogy felĂ© fordĂ­tsa a fejemet.
- Nagyra Ă©rtĂ©kelem, hogy ilyen erƑfeszĂ­tĂ©st tettĂ©l ma este, tudom, hogy nehĂ©z neked, de szĂĄmomra a vilĂĄgot jelenti – dicsĂ©r meg, mire elmosolyodom a tenyerĂ©nĂ©l.
- Oké.
- Komolyan gondolom. Szeretlek, Harry. Annyira nagyon.
Elmondom neki, mennyire szeretem Ƒt, miközben ĂĄtmĂĄszik a konzolon Ă©s lovaglóölĂ©sben helyezkedik el az ölemben. Kezei gyorsan szĂ©tszedik a farmeremet, majd lehĂșzza Ă©ppen addig, ameddig kell… szĂĄja gyors a nyakamon, Ă©s az ingemet hĂșzza, leszakĂ­tva a felsƑ kĂ©t gombot sietƑsen prĂłbĂĄlkozva, hogy hozzĂĄfĂ©rjen a mellkasomhoz. LehĂșzom a nadrĂĄgjĂĄt, hogy felfedjem Ƒt, aztĂĄn a farzsebembe nyĂșl, hogy kiszedje az Ăłvszert, amire gyanĂ­tottam, hogy szĂŒksĂ©gem lesz.
- Csak tĂ©ged akarlak, mindig – biztosĂ­t engem, megnyugtatva szĂĄguldĂł agyamat, mĂ­g felcsĂșsztatja rĂĄm az Ăłvszert.
Megfogom a csĂ­pƑjĂ©t, majd segĂ­tek felemelni a testĂ©t. Az autĂł kis helyisĂ©gĂ©ben közelebbnek, mĂ©lyebbnek Ă©rzƑdik, miközben leereszkedik rĂĄm. Ahogy megtöltöm Ƒt teljesen Ă©s birtoklĂłan, egy mĂ©ly sziszegĂ©s hagyja el a szĂĄmat. Louis eltakarja a szĂĄmat, lenyelve a nyögĂ©seimet, miközben lassan mozgatja a csĂ­pƑjĂ©t, ahogy a klubban is tette.
- Annyira kurvĂĄra mĂ©ly Ă­gy – emlĂ©keztetem Ƒt, kezemmel beletĂșrva a hajĂĄba Ă©s gyengĂ©den meghĂșzom, arra kĂ©nyszerĂ­tve Ƒt, hogy rĂĄm nĂ©zzen.
- Olyan jĂł – nyögi, befogadva magĂĄba engem.
Egyik kezĂ©t a hajamba teszi, mĂ­g a mĂĄsik a torkomnĂĄl pihen. Annyira kibaszottul szexi Ă­gy, amikor az alkohol összefƱzƑdik az adrenalinnal, Ă©s Louis tele van Ă©hsĂ©ggel Ă©s szĂŒksĂ©ggel, szĂŒksĂ©ggel rĂĄm, a testemre, erre a nyers, szenvedĂ©lyes összeköttetĂ©sre, amit csak mi osztunk meg egymĂĄssal. Nem talĂĄlnĂĄ meg ezt senki mĂĄssal, ahogyan Ă©n sem. Mindenem megvan, amire szĂŒksĂ©gem van itt vele, Ă©s Ƒ sosem hagyhat el.
- Baszki, szeretlek – lehelem a szĂĄjĂĄba, miközben meghĂșzza a hajamat Ă©s szorosabbĂĄ vĂĄlik keze a nyakamon. Ez nem kĂ©nyelmetlen, csak enyhĂ©n nyomja, ez pedig a kibaszott ƑrĂŒletbe kerget.
- Szeretlek – zihĂĄlja, amikor felemelem csĂ­pƑmet, hogy talĂĄlkozzak vele, mĂ©g jobban elmerĂŒlve, mint korĂĄbban. Ɛt bĂĄmulom Ă©s Ă©lvezem annak az Ă©rzĂ©sĂ©t, ahogy megfeszĂ­ti a csĂ­pƑjĂ©t.
Az Ă©lvezet lassĂș felĂ©pĂŒlĂ©se megkezdƑdik a gerincem aljĂĄnĂĄl, Ă©s Ă©rzem Louis-t megfeszĂŒlni, miközben tovĂĄbb folytatom segĂ­tsĂ©gemet neki, hogy minden egyes lökĂ©snĂ©l felemelem a csĂ­pƑmet. MindkettƑnknek el kell mennie Ă©s teszteltetnie magĂĄt, Ășjra Ă©reznem kell Ƒt bƑr a bƑrön.
- Alig vĂĄrom, hogy Ăłvszer nĂ©lkĂŒl legyek benned – szĂłlalok meg a nyakĂĄnĂĄl.
- Folytasd – ösztönöz. ImĂĄdja a mocskos szĂĄmat.
- Azt akarom, hogy Ă©rezd, ahogy elmegyek benned – szĂ­vom meg a sĂłs bƑrt, megĂ­zlelve az izzadsĂĄg vĂ©kony rĂ©tegĂ©t. – KurvĂĄra imĂĄdni fogod, ugye? Hogy megjelöllek tĂ©ged Ășgy – mĂĄr egyedĂŒl a gondolat ĂĄtlök a hatĂĄron.
- Majdnem… – nyög fel, aztĂĄn egy utolsĂł kemĂ©ny hĂșzĂĄssal a hajamban, egyĂŒtt Ă©lvezĂŒnk el.
KisegĂ­tem Ƒt az ölembƑl, majd letekerem az ablakot, mĂ­g Ƒ felhĂșzza a nadrĂĄgjĂĄt Ă©s a bokszerĂ©t.
- Mit csin… – kezdi el, Ă©n meg kidobom az ablakon az Ăłvszert. – Nem dobhattĂĄl ki egy hasznĂĄlt Ăłvszert az ablakon! Mi van, ha Christian meglĂĄtja? – mossa össze a szavakat.
- Biztos vagyok benne, hogy nem ez lesz az egyetlen Ăłvszer ebben a parkolĂłban – mosolygok rĂĄ. Kezei ĂŒgyetlenkednek a cipzĂĄrammal, segĂ­tve nekem, hogy ismĂ©t felöltözzek, Ă­gy vezethetek.
- TalĂĄn nem – rĂĄncolja az orrĂĄt, majd kinĂ©z az ablakon, miközben elindĂ­tom a kocsit. – Szex szag van idebent – teszi hozzĂĄ, Ă©s nevetĂ©sben tör ki. – EmlĂ©kszel erre? – kuncog fel.
Én bĂłlintok, Ă©s hallgatom Ƒt hĂŒmmögni minden egyes kurva dalt, ami hallatszik visszaĂșton Vance hĂĄzĂĄhoz. Majdnem ugratom Ƒt Ă©rte, de ez igazĂĄbĂłl valamennyire bĂĄjos hang, fƑleg a titokban követƑ tanĂĄr bandĂĄjĂĄnak jĂĄtĂ©ka utĂĄn. BĂĄjos hang? MĂ©g Ășgy is kezdek gondolkozni, mint Louis.
- Pszichikailag ki kell majd szednem a dobhĂĄrtyĂĄimat a mai este utĂĄn – jegyzem meg.
Louis kinyĂșjtja rĂĄm a nyelvĂ©t, mint egy gyerek, aztĂĄn mĂ©g hangosabban Ă©nekel.



- Mi van, ha kizĂĄrtak minket? – vihogja Louis, amikor elĂ©rjĂŒk a kocsifelhajtĂłt.
- A bĂ©biszitter itt van – emlĂ©keztetem Ƒt.
- Ó, igen! Logan… Ƒ olyan kedves – mosolyodik el.
- Azt hittem, nem kedveled Ƒt – vigyorgok rĂ©szegsĂ©gĂ©nek szintjĂ©n.
- Most mĂĄr igen, hogy tudom, nem Ășgy kedvel tĂ©ged, ahogy azt te elhitetted velem.
- Ne biggyeszd az ajkad – Ă©rintem meg az ajkait. – Ɛ nagyon hasonlĂ­t rĂĄd, csak idegesĂ­tƑbb.
- TessĂ©k? – csuklik. – Az nem volt nagyon szĂ©p tƑled, mikor fĂ©ltĂ©kennyĂ© tettĂ©l rĂĄ.
- MƱködött, nem? – vĂĄlaszolom önelĂ©gĂŒlten, aztĂĄn kiszĂĄllok a leparkolt autĂłbĂłl.
Louis kezĂ©t az enyĂ©mbe veszem, hogy megtĂĄmasszam lĂ©pĂ©sĂ©t, miközben felsĂ©tĂĄlunk a kocsifelhajtĂłn Ă©s az ajtĂłhoz megyĂŒnk.
Logan egyedĂŒl ĂŒl a kanapĂ©n, amikor belĂ©pĂŒnk a hĂĄzba. FelĂĄldozok egy pillanatot, hogy közelebb hĂșzzam magamhoz Louis-t. Ɛ a szemeit forgatja rĂĄm.
- Milyen volt? – ĂĄll lĂĄbra Logan.
- Annyira nagyon szĂłrakoztatĂł volt, nagyszerƱ volt a banda – ragyogja Louis.
- SzĂ©t van csapva – tĂĄjĂ©koztatom Logant.
- Azt lĂĄtom – nevet fel a fiĂș. – Smith alszik, majdnem beszĂ©lgetett velem ma este.
- JĂł neked – felelem, aztĂĄn a folyosĂł felĂ© vezetem Louis-t.
- JĂł volt lĂĄtni tĂ©ged! – integet rĂ©szeg pĂĄrom Logannek.
Nem tudom, hogy mondhatom-e Logannek, hogy elmehet most, vagy vårjon, amíg Vance visszajön, így nem mondok semmit. Becsukom az ajtót Louis mögött, aztån lehuppanunk az ågyra.
- LevennĂ©d ezt? – mutat az öltönyĂ©re. – Olyan szoros.
- Igen, ĂĄllj fel.
KisegĂ­tem Ƒt a ruhĂĄibĂłl, Ƒ pedig megköszöni nekem egy csĂłkkal az orrom hegyĂ©n. Ez egy egyszerƱ gesztus, mĂ©gis meglep Ă©s rĂĄmosolygok.
- Annyira boldog vagyok, hogy itt vagy velem – feleli.
- Igen?
Louis bĂłlint, majd kigombolja a többi gombot Christian ingĂ©n. Kezei lehĂșzzĂĄk a ruhĂĄt a karjaimon, aztĂĄn szĂ©pen összehajtja, mielƑtt a szennyes kosĂĄrhoz megy. Soha nem fogom megĂ©rteni, miĂ©rt hajtja össze a piszkos ruhĂĄkat, de most mĂĄr hozzĂĄszoktam.
- Igen, nagyon. Seattle nem olyan nagyszerƱ, mint gondoltam – vallja be vĂ©gre. MĂĄr gyanĂ­tottam ezt, ahogy Liam is. El kellene Ƒt vinnem valahovĂĄ holnap napközben, hogy felvidĂ­tsam.
- MiĂ©rt nem? – akkor gyere vissza a Pullmanra velem.
- Nem tudom. Csak nem az – rĂĄncolja a homlokĂĄt, Ă©s meglepƑdöm, hogy ahelyett, hogy azt akarom hallani, milyen nyomorĂșsĂĄgos Ƒ itt, tĂ©mĂĄt akarok vĂĄltani.
- ElköltözhetnĂ©l AngliĂĄba – erƑltetem. Mereven rĂĄm bĂĄmul piros arccal Ă©s pezsgƑtƑl ĂŒveges szemekkel.
- Nem viszel el engem egy eskĂŒvƑre, de azt akarod, hogy odaköltözzek – lĂĄt ĂĄt rajtam.
- Majd kĂ©sƑbb beszĂ©lĂŒnk errƑl – csendesĂ­tem Ƒt el.
- Ja… ja… mindig kĂ©sƑbb – visszasĂ©tĂĄl, hogy leĂŒljön az ĂĄgyra, de teljesen fĂ©lresikerĂŒl. Teste a padlĂłra gurul, aztĂĄn nagy nevetĂ©sben tör ki.
- Krisztus, Louis – fogom meg a kezĂ©t Ă©s lĂĄbra segĂ­tem, szĂ­vem dĂŒbörög a mellkasomban.
- JĂłl vagyok – nevet Ă©s leĂŒl, magĂĄval hĂșzva engem.
- TĂșl sok pezsgƑt adtam neked.
- Igen, tĂșl sokat – mosolyodik el, majd hĂĄtra löki a vĂĄllamat, amĂ­g el nem terĂŒlök az ĂĄgyon.
- JĂłl vagy? Rosszul Ă©rzed magad?
- Ne nevelj engem, jĂłl vagyok – fejĂ©t a mellkasomon pihenteti. Megharapom a nyelvemet ahelyett, hogy szĂłrakoznĂ©k rajta. – Mit akarsz csinĂĄlni? – kĂ©rdezi halkan.
- Mi?
- Unatkozom – nĂ©z fel rĂĄm azzal a nĂ©zĂ©ssel. Louis felemeli magĂĄt, aztĂĄn lenĂ©z rĂĄm tĂĄgra nyĂ­lt szemekkel.
- Mit szeretnél csinålni, te részeg?
- A hajadat hĂșzni – vigyorodik el, majd alsĂł ajkĂĄt fogai közĂ© veszi a legbƱnösebb mĂłdon.



- Nem tudsz aludni? – kapcsolja fel Christian a felsƑ vilĂĄgĂ­tĂĄst, Ă©s csatlakozik hozzĂĄm a konyhĂĄban.
- Louis-nak kellett egy kis vĂ­z – mondom neki. Becsukom a hƱtƑt, de Vance megĂĄllĂ­tja azt a kezĂ©vel.
- Kimnek is. Ez az ĂĄra a tĂșl sok pezsgƑnek – feleli mögĂŒlem.
Louis vĂ©gtelen kacagĂĄsa Ă©s kielĂ©gĂ­thetetlen Ă©tvĂĄgya a gyönyörre kimerĂ­tett, Ă©s meg vagyok gyƑzƑdve rĂłla, hogy hamarosan hĂĄnyni fog, ha nem iszik egy kis vizet.
- Igen, Louis egy kĂĄosz – harapok vissza egy mosolyt, miközben eszembe jut az ĂĄgyrĂłl valĂł leesĂ©se.
- Akkor jövƑhĂ©ten Anglia? – vĂĄlt tĂ©mĂĄt Vance.
- Nem, nem megyek.
- Az anyukĂĄd eskĂŒvƑje az, amirƑl beszĂ©lĂŒnk.
- És? Ez nem az elsƑ eskĂŒvƑje Ă©s valĂłszĂ­nƱleg nem is az utolsĂł – mondom neki. KezĂ©vel ĂĄtnyĂșl Ă©s kiĂŒti az ĂŒveget a kezembƑl, az a padlĂłra esik. – Mi a fasz? – hajolok le, hogy felvegyem.
- Nincs jogod, hogy így beszélj az anyådról.
- Mit szĂĄmĂ­t az neked? Nem akarok elmenni, Ă©s nem is fogok.
- Mondj egy okot, egy igazit – provokĂĄl. Mi a fasz baja van?
- Nem kell okot mondanom senkinek, csak nem akarok elmenni egy hĂŒlye eskĂŒvƑre. Ebben az Ă©vszakban mĂĄr amĂșgy is elrĂĄngattak egyre, Ă©s az elĂ©g volt nekem.
- Rendben. MĂĄr bekĂŒldtem Louis ĂștlevelĂ©t, szĂłval felĂ©telezem, rendben leszel nĂ©lkĂŒle, mĂ­g Ƒ elsƑ alkalommal kiĂ©lvezi AngliĂĄt?
A padlĂłra ejtem az ĂŒveget. EzĂșttal ott maradhat.
- Hogy mi? – nĂ©zek rĂĄ szĂĄjtĂĄtva. Csak baszakodik velem, muszĂĄj.
- BekĂŒldtem a megkezdĂ©si kĂ©relmĂ©t, Ă©s kifizettem abban a pillanatban, hogy megtudtam az eskĂŒvƑt. Majd be kell mennie a belvĂĄrosba, hogy vĂ©glegesĂ­tse Ă©s megcsinĂĄltassa a kĂ©pet, de a többit Ă©n elintĂ©ztem – dƑl a konyhaszigetnek, majd karba teszi a kezĂ©t.
- MiĂ©rt csinĂĄlnĂĄd ezt egyĂĄltalĂĄn? Ez nem is legĂĄlis – fĂŒstölgök. Mintha nem szarnĂĄm le, hogy illegĂĄlis-e…
- Mert tudtam, hogy egy makacs seggfej leszel az egĂ©sz dologgal kapcsolatban, Ă©s azt is tudtam, hogy Ƒ az egyetlen dolog, amivel rĂĄvehetlek, hogy elmenj. Ez fontos az anyukĂĄdnak, Ă©s aggĂłdott, hogy nem leszel ott.
- AggĂłdhat is. Azt hiszitek, hogy felhasznĂĄlhatjĂĄtok Louis-t arra, hogy rĂĄvegyen, hogy kibaszott AngliĂĄba menjek? BasszĂĄtok meg, te is Ă©s anya is – nyitom ki a hƱtƑt, hogy kivegyek egy mĂĄsik ĂŒveg vizet, csak hogy fasz legyek, de becsukja azt Vance a lĂĄbĂĄval, mielƑtt megtehetnĂ©m.
- NĂ©zd, tudom, hogy szar Ă©leted volt, okĂ©? Nekem is, szĂłval megĂ©rtem, de velem nem fogsz Ășgy beszĂ©lni, ahogy a szĂŒleiddel.
- Akkor ne avatkozz bele az istenverte Ă©letembe, ahogy Ƒk teszik.
- Nem avatkozok bele. Rohadt jĂłl tudod, hogy Louis imĂĄdna elmenni arra az eskĂŒvƑre, Ă©s azt is tudod, hogy seggfejnek fogod Ă©rezni magad, ha megfosztod Ƒt tƑle a sajĂĄt, önzƑ okaid miatt. MĂ©g az is lehet, hogy tĂșlteszed magad azon, hogy mĂ©rges legyĂ©l rĂĄm Ă©s megköszönöd, hogy sokkal könnyebbĂ© tettem a hetedet.
RĂĄbĂĄmulok nĂ©hĂĄny pillanatra, hogy feldolgozzam, mit mond. FĂ©lig igaza van, mĂĄr kezdtem rosszul Ă©rezni magamat, amiĂ©rt nem akarok elmenni az eskĂŒvƑre. Az egyetlen oka, hogy Louis imĂĄdna elmenni. MĂĄr eleget duzzogott emiatt ma este, Ă©s ez nem hagy nyugodni.
- A hallgatĂĄsodat egy köszönömnek veszem – vigyorodik el Vance, mire a szememet forgatom.
- Nem akarom, hogy ez egy nagy dolog legyen.
- Mi? Az eskĂŒvƑ?
- Ja. Hogy vihetnĂ©m el egy mĂĄsik eskĂŒvƑre Ă©s figyelhetnĂ©m a nagy, ĂĄrtatlan Ă©s könnyes szemeit, csak azĂ©rt, hogy emlĂ©keztessĂ©k Ƒt, hogy soha nem lesz neki olyanja?
Christian ujjai az ĂĄllĂĄt ĂŒtögetik.
- Ahh, Ă©rtem – mosolya megnƑ. – Akkor errƑl van szĂł? Nem akarod, hogy bĂĄrmilyen ötlete legyen?
- Nem. Mår vannak ötletei. A sråc feje tele van ötletekkel, ez a probléma.
- MiĂ©rt lenne ez problĂ©ma? Nem akarod, hogy Ƒszinte pasit csinĂĄljon belƑled? – kötekedik velem. Örömmel lĂĄtom, hogy nem haragszik rĂĄm a csak nĂ©hĂĄny perccel ezelƑtti durva megjegyzĂ©seim miatt. EzĂ©rt kedvelem Vance-t valamennyire, Ƒ nem olyan Ă©rzĂ©keny, mint az apĂĄm.
- Mert ez nem fog megtörtĂ©nni, Ă©s Ƒ egyike azoknak az ƑrĂŒlt embereknek, akik felhoznak ilyen szarsĂĄgot egy hĂłnapnyi jĂĄrĂĄs utĂĄn. SzĂł szerint szakĂ­tott velem azĂ©rt, mert azt mondtam, hogy nem fogunk összehĂĄzasodni. Rohadtul ƑrĂŒlt nĂ©ha.
Christian felkuncog, majd iszik egy kortyot a vĂ­zbƑl, amit a menyasszonyĂĄnak szĂĄnt. Louis vĂĄr rĂĄm, hogy vigyek neki vizet, fel kell gyorsĂ­tanom ezt a beszĂ©lgetĂ©st. MĂĄr Ă­gy is tĂșl hosszĂș Ă©s tĂșl szemĂ©lyes volt az Ă©n tetszĂ©semnek.
- SzerencsĂ©snek mondhatod magad, hogy ezt akarja veled. Nem a legkönnyebb veled lenni, Ă©s ha ezt bĂĄrki is tudja, az Ƒ.
Elkezdem megkĂ©rdezni tƑle, hogy mi a faszt tud egyĂĄltalĂĄn a kapcsolatomrĂłl, de gyorsan eszembe jut, hogy Seattle legnagyobb szĂĄjĂĄval jegyeztĂ©k el egymĂĄst. A francokat, egĂ©sz Washington ĂĄllamban… talĂĄn mĂ©g az egĂ©sz EgyesĂŒlt Ál…
- Igazam van? – szakĂ­tja fĂ©lbe gondolataimat bosszantĂł nƑjĂ©rƑl.
- Igen, de akkor is. NevetsĂ©ges egyĂĄltalĂĄn a hĂĄzassĂĄgra gondolni, fƑleg amikor mĂ©g nincs is hĂșsz Ă©ves.
- És ezt az a pasi mondja, aki nem akarja, hogy Louis hĂĄrom lĂ©pĂ©stƑl többre legyen tƑle?
- Seggfej – zĂșgolĂłdok.
- De ez igaz.
- Az nem jelenti azt, hogy nem vagy seggfej.
- TouchĂ©. MulatsĂĄgosnak talĂĄlom, hogy nem szĂĄndĂ©kozol összehĂĄzasodni vele, de Ășgy tƱnik, nem tudod irĂĄnyĂ­tani a temperamentumodat vagy szorongĂĄsodat, amikor arrĂłl van szĂł, hogy elveszĂ­ted Ƒt.
- Mit akar ez jelenteni? – nem hiszem, hogy tudni akarom a vĂĄlaszt, de most mĂĄr tĂșl kĂ©sƑ. Vance tekintete talĂĄlkozik az enyĂ©mmel.
- A szorongĂĄsod a legnagyobb szinten van, amikor amiatt aggĂłdsz, hogy elhagy tĂ©ged, vagy amikor egy mĂĄsik fĂ©rfi felfigyel rĂĄ. Tudod, mi segĂ­t pokolian sokat, amikor errƑl a kĂ©t dologrĂłl van szĂł?
- Mi az?
- Egy gyƱrƱ – tartja fel a kezĂ©t, aztĂĄn megĂ©rinti az ĂŒres helyet, ahol hamarosan egy karikagyƱrƱ fog pihenni.
- Ó, a faszomat! TĂ©ged is elkapott! Mit csinĂĄlt, lefizetett? – felnevetek az ötleten. Ez nem igazĂĄn annyira eltĂșlzott, figyelembe vĂ©ve Louis megszĂĄllottsĂĄgĂĄt az eskĂŒvƑkkel Ă©s a sĂĄrmjĂĄt.
- Nem, te köcsög! – dobja nekem a vizes ĂŒveg tetejĂ©t. – Ez az igazsĂĄg. KĂ©pzeld el, hogy kĂ©pes vagy azt mondani, Ƒ a tiĂ©d Ă©s az igaz is. Most ezek csak szavak, ĂŒres fenyegetĂ©s, de amikor Louis a fĂ©rjed, az igazi. Ez az, amikor kurvĂĄra igazi, Ă©s nem lehet megnyugtatĂłbb, fƑleg a tĂșlsĂĄgosan paranoiĂĄs fĂ©rfiaknak, mint te Ă©s Ă©n.
SzĂĄm szĂĄraz beszĂ©dĂ©nek vĂ©gĂ©re, Ă©s gyorsan ki akarom azt Ʊzni a tĂșl fĂ©nyes konyhĂĄbĂłl.
- Ez egy nagy szarsĂĄg – sietnek ki a szĂĄmon a szavak.
- LĂĄttad mĂĄr azt a mƱsort, hogy Szex New Yorkkal? – sĂ©tĂĄl ĂĄt, hogy kinyisson egy szekrĂ©nyt, mĂ­g beszĂ©l.
- Nem.
- Szex New Yorkban, Szex és New York, nem emlékszem.
- Nem, nem Ă©s nem – vĂĄlaszolom.
- Kim nĂ©zi ĂĄllandĂłan, minden Ă©vad megvan neki DVD-n – nyit ki Christian egy doboz sĂŒtit. Éjjel kettƑ Ăłra van.
- OkĂ©? – Louis rĂĄm vĂĄr, Ă©n meg itt ĂĄllok valami szar mƱsorrĂłl beszĂ©lgetve.
- Van egy rĂ©sz, amiben a nƑk arrĂłl beszĂ©lgetnek, hogy csak kĂ©t nagy szerelem van az Ă©letedben…
- OkĂ©… okĂ©. Ez kezd tĂșlsĂĄgosan is kurvĂĄra furcsĂĄnak lenni – szakĂ­tom Ƒt fĂ©lbe. – Louis rĂĄm vĂĄr.
- Tudom… tudom… hadd fejezzem be nagyon gyorsan, összefoglalom neked a lehetƑ legfĂ©rfiasabb mĂłdon – nĂ©z rĂĄm jĂłvĂĄhagyĂĄsĂ©rt, mire habozva bĂłlintok. – SzĂłval azt beszĂ©ltĂ©k, hogy csak kĂ©t nagy szerelem van egĂ©sz Ă©letedben, a lĂ©nyeg az, hogy… nos, valamennyire elfelejtettem a lĂ©nyeget, de Louis a te nagy szerelmed.
- Azt mondtad, hogy kettƑ van – elvesztem.
- SajĂĄt magad a mĂĄsik neked, ez nyilvĂĄnvalĂł – fĂșjtatja.
- És a tieid kik voltak? Nagy szĂĄjĂș Ă©s Smith anyja? – hĂșzom fel a szemöldökömet.
- Odafigyelj… – figyelmeztet.
- Bocs, Kimberly Ă©s Rose – forgatom a szemeimet ismĂ©t. – Ɛk voltak a tieid? Jobb, ha remĂ©nykedsz, hogy azok a kurvĂĄk a mƱsorban tĂ©vednek.
- Uhh, ja. Ɛk voltak az enyĂ©im – hebegi. Egy Ă©rzelem villan fel az arcĂĄn, de tĂșl gyorsan eltƱnik, mielƑtt leolvashatnĂĄm.
- Nos, most, hogy semmi Ă©rtelmeset nem mondtĂĄl, megyek lefekĂŒdni.
- JĂł… – kissĂ© nyugtalannak tƱnik. – Azt sem tudom, hogy mit akartam. TĂșl sokat ittam ma este.
- Ja… okĂ© – hagyom Ƒt egyedĂŒl a konyhĂĄban. Nem tudom, mi a fene volt ez, de fura volt hebegve lĂĄtni Ƒt, Ă©s Ășgy, hogy nem talĂĄlja a szavakat.
Mire visszaĂ©rek a szobĂĄba, Louis az oldalĂĄn alszik. Kezei az arca alatt pihennek, tĂ©rdei fel vannak hĂșzva a testĂ©hez.
Lekapcsolom a lĂĄmpĂĄt, aztĂĄn leteszem az ĂŒveg vizĂ©t az Ă©jjelire, mielƑtt beszĂĄllok mellĂ© az ĂĄgyba. Meztelen teste meleg Ă©rintĂ©semre, Ă©s nem tehetek rĂłla, de megborzongok, ahogy ujjhegyeim nyomai kis libabƑrt okoznak a bƑrĂ©n. Ujjbegyeim alatt ez megnyugtat, emlĂ©keztetve engem arra, hogy az Ă©rintĂ©sem, mĂ©g ĂĄlmĂĄban is, felĂ©breszt benne valamit.
- Szia – suttogja ĂĄlmosan. Megugrom kissĂ© hangjĂĄra, aztĂĄn fejemmel hozzĂĄsimulok a nyakĂĄhoz, közelebb hĂșzva Ƒt magamhoz.
- AngliĂĄba megyĂŒnk jövƑ hĂ©tvĂ©gĂ©n – mondom neki. Gyorsan elfordĂ­tja a fejĂ©t, hogy maga mögĂ© nĂ©zzen. A szoba sötĂ©t, de a falon lĂ©vƑ tĂ©vĂ© elĂ©g fĂ©nyt ad nekem, hogy lĂĄssam a sokkot az arcĂĄn.
- Mi?
- Anglia. JövƑ hĂ©tvĂ©ge. Te Ă©s Ă©n.
- De…
- Nem. Eljössz. Mindenki az agyamra ment ezzel, és tudom, hogy menni akarsz, szóval ne próbålj meg vitatkozni ezen.
- Nem kell…
- Louis. Engedd el – teszem kezemet a szĂĄjĂĄra, Ƒ pedig a fogait hasznĂĄlja, hogy gyengĂ©den megharapja tenyerem bƑrĂ©t. – JĂł fiĂș leszel Ă©s csendben maradsz, ha elveszem a kezemet? – ugratom Ƒt, visszagondolva korĂĄbbi vĂĄdjĂĄra, miszerint nevelem Ƒt.
Louis bĂłlint, Ă©n meg elengedem Ƒt. Felemeli magĂĄt a könyökĂ©re Ă©s szembe fordul velem. Nem tudok beszĂ©lgetni, amikor meztelen Ă©s tĂŒzes.
- De nincs Ăștlevelem! – fecsegi, Ă©n pedig elrejtem mosolyomat. Tudtam, hogy nem fejezte be.
- MĂĄr kĂ©szĂŒl. A többit kitalĂĄljuk holnap.
- De…
- Louis…
- KĂ©tszer egy perc alatt? Uh-oh – vigyorodik el.
- Soha nem iszol pezsgƑt mĂ©g egyszer – lököm el rendezetlen hajĂĄt a homlokĂĄrĂłl, majd vĂ©gighĂșzom nagyujjamat alsĂł ajka Ă­vĂ©n.
- KĂ©tsĂ©gkĂ­vĂŒl nem panaszkodtĂĄl korĂĄbban, amikor… – elcsendesĂ­tem rĂ©szeg szĂĄjĂĄt azzal, hogy ajkaimat az övĂ©ihez teszem.
Annyira nagyon szeretem Ƒt, annyira kibaszottul nagyon, hogy megijeszt arra gondolni, hogy elveszĂ­tem Ƒt. TĂ©nyleg össze akarom Ƒt keverni… a lehetsĂ©ges jövƑmet, az egyetlen lehetƑsĂ©gemet, hogy normĂĄlis legyen, a szörnyƱ mĂșltammal?

8 megjegyzés:

  1. Sziaa!
    Wow! Én nem tudom miĂ©rt, de rosszabb rĂ©szre szĂĄmĂ­tottam, mĂĄrmint, hogy baj lesz, de szerencsĂ©re neeem!! Huh, megkönnyebbĂŒltem!
    Ajj, annyira imådtaaaam!! OMG! Megölnek!
    Zayn?? Komolyan az a rohadt, levakarhatatlan Zayn?? (Most mĂĄr ez lesz a neve, ha mĂĄr van kibaszott Trevor, meg titokban követƑ tanĂĄr, meg faszfej pincĂ©r XD imĂĄdom ezeket az elvenezĂ©seket) Harry szemszögei kikĂ©szĂ­tenek! VĂĄĂĄĂĄ! Annyira imĂĄdom ezt a pasit! 💜😍
    Hatalmas volt, ahogy Harry piszkĂĄlĂłdott, olyan cukiiik, jĂłkat nevettem rajtuk!
    Soto professzor gyanĂșs!! Zayn is mĂ©g mindig! Mi a fene van??
    BĂŒszke vagyok Harryre, hogy nem agyalta meg Zaynt, majd Ă©n megteszem helyette! KijĂĄrna neki egy Ășjabb verĂ©s!!
    Az a tĂĄnc!!! Jesszusbasszus! KicsinĂĄltak! VĂ©gem! KO!! Olyan szexi volt!! NyilvĂĄnosan! HagyjĂĄl... Meghaltam...
    AztĂĄn az autĂł... Oh, te jĂłsĂĄgos Ă©g! Azok a szavak!! Annyira lĂĄttam az egĂ©szet Ă©s nem vagyok jĂłl 😭😍😭
    ImĂĄdom a rĂ©szeg Louist XD olyan Ă©des lehet, jaj! *-* Meg kis tĂŒzes hogy Harry szavaival Ă©ljek 😜
    Ahogy leesett az ågyról håt szakadtam, olyan hangosan felröhögtem, hogy szerencse hogy otthon olvastam XD Istenem, vicces volt nagyon XD
    Chrisian Ă©s Harry beszĂ©lgetĂ©se a kedvencem! ImĂĄdom, ahogy viselkednek egymĂĄssal! Christian mindig megmondja a frankĂłt, Ă©s nem Ă©rdekli h Harry felkaoja-e vizet vagy sem, akkor is elmondja! Sokat segĂ­t Hazznak! RemĂ©lhetƑleg arra is rĂĄveszi, hogy elvegye majd Louist!
    Mennek az eskĂŒvƑreee!! Köszi, Christian! ImĂĄdlaaaak! HabĂĄr lehet h nem fogok örĂŒlni, ki tudja mi lesz ott, nĂĄluk sosem lehet tudni! XD
    Imådtaaaam! Egyik kedvenc részem lett!
    Puszii 💜💜

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia :)
      HĂĄt igen, elĂ©g nagy volt az esĂ©ly arra, hogy rosszul alakuljanak a dolgok, tĂșl sok olyan ember volt a klubban, akiknek nem kellett volna ott lennie.
      Igen, én is imådom Harry elnevezéseit :D Na meg a szemszögeit is persze :3
      Nekem is mindenki gyanĂșs mĂĄr, mert itt sosem lehet tudni :D
      Bizony, nagyon nem bĂ­r magĂĄval mĂĄr megint.
      Na igen, azt hiszem a tĂĄncolĂłs Ă©s az autĂłs rĂ©szt mindenki Ă©lvezte, nem csak Ƒk :D :3
      Biztosan egy élmény lehet a részeg Louis-val lenni :D
      Én is nevettem nagyon, tĂ©nyleg szĂ©t volt csapva Louis, ahogy Harry mondta :D
      Igen, Ă©n is kedvelem a kapcsolatot köztĂŒk, olyan könnyed Ă©s laza. És hĂĄt igen, remĂ©ljĂŒk, hogy az eskĂŒvƑre is rĂĄbeszĂ©li.
      Azt kell mondanom, hogy rĂĄtapintottĂĄl a lĂ©nyegre. ElƑször Ă©n is örĂŒltem, hogy mennek az eskĂŒvƑre, aztĂĄn azt kĂ­vĂĄntam, bĂĄrcsak sehovĂĄ se mentek volna. EgyelƑre ennyit, hamarosan kiderĂŒl minden, ennyit elĂĄrulhatok ;)
      ÖrĂŒlök, hogy tetszett :)
      ♥ Xx

      Törlés
  2. NAJO
    BEST BLOG EVEEER. IMADOM. KOMOLYAN. IMADOM. ES KOSZONOM HOHY FORDITOD!!!

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Jaj, nagyon örĂŒlök, hogy Ă­gy gondolod, Ă©s hogy tetszik. Én köszönöm, hogy olvassĂĄtok! :) Xx

      Törlés
  3. ImĂĄdom❤️❤️đŸ™đŸ»đŸ™đŸ»

    VålaszTörlés
  4. Úristen.... :) Ez annyira nagyon jó volt, hogy már el sem hiszem XD
    Nagyon vĂĄrom az az eskuvot:)
    Tuti lesz valami ;):)
    Nagyon vårom a kövi részt:)
    Ezer håla a feltöltésért :)

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Pedig igaz :D ÖrĂŒlök, hogy tetszett :)
      Ó, igen, tĂșl egyszerƱ lenne, ha nyugis lenne az eskĂŒvƑ...
      JövƑ hĂ©ten itt lesz.
      Nagyon szĂ­vesen :) Xx

      Törlés