2017. szeptember 8., péntek

Chapter 250

Sziasztok! 😊
HƱha, mĂĄr a 250. fejezetet hozom, el sem hiszem, hogy ilyen gyorsan telik az idƑ... De azĂ©rt mĂ©g sok hĂĄtra van, esemĂ©nydĂșs rĂ©szek lesznek mĂ©g itt, ebben biztosak lehettek 😉 A rĂ©sz... hĂĄt ƑszintĂ©n nem is tudom, hogyan lehetne egy szĂłval jellemezni... Zayn dĂŒhĂ­tƑ, engem nagyon idegesĂ­tett. Louis-nak csak annyit, hogy: jĂł reggelt! MĂĄr rĂ©g meg kellett volna hoznia ezt a döntĂ©st. Harry pedig a helyzethez kĂ©pest jĂłl viselkedett. KĂ­vĂĄncsi vagyok, mit fogtok gondolni az elolvasĂĄsa utĂĄn, Ă­rjĂĄtok meg bĂĄtran! Egy hĂ©t mĂșlva talĂĄlkozunk.
Kellemes olvasást! 😊😘



Chapter 250

Louis szemszöge
Öt perccel öt Ăłra elƑtt megprĂłbĂĄlom felhĂ­vni Harryt, de nem veszi fel. Hol volt egĂ©sz nap? Igaza volt Zaynnek, amikor azt mondta, hogy Harry elment a vĂĄrosba kĂ©sƑ este tegnap? LehetsĂ©ges, hogy Ășton van Seattle-be, Ă©s azt tervezi, hogy meglep engem, de nem hiszem, hogy ez a helyzet. Az, hogy beleegyeztem, hogy talĂĄlkozzak Zaynnel, a mellkasomon nehezedik attĂłl a pillanattĂłl kezdve, hogy megtettem. Tudom, hogy Harry utĂĄlja a Zaynnel valĂł barĂĄtsĂĄgomat. Annyira utĂĄlja, hogy az kĂ­sĂ©rti Ƒt az ĂĄlmaiban, erre Ă©n meg itt szĂ­tom azt.
Nem zavartatom magamat azzal, hogy megnĂ©zzem a hajamat, miközben lemegyek a lifttel az elƑtĂ©rbe, figyelmen kĂ­vĂŒl hagyva Kimberly Ă­tĂ©lkezƑ tekintetĂ©t, miutĂĄn elmondtam neki a terveimet. Zayn kocsija lĂĄthatĂł az ĂŒvegfalon keresztĂŒl, Ă©s nem tudom ignorĂĄlni az izgatottsĂĄgot, amit Ă©rzek, hogy ismerƑs arcot lĂĄtok meg. Jobban szeretnĂ©m, ha Harry lenne az, de Zayn van itt, Ă©s nem Harry.
Zayn kiszĂĄll az autĂłjĂĄbĂłl, hogy ĂŒdvözöljön, amint kilĂ©pek az Ă©pĂŒletbƑl. Mosolya megnƑ, miközben figyel engem, ahogy vĂ©gigsĂ©tĂĄlok a jĂĄrdĂĄn. Zayn arcĂĄn sötĂ©t szƑrzet van, Ă©s fekete farmer Ă©s egy szĂŒrke, hosszĂș ujjĂș felsƑ van rajta. Olyan jĂłkĂ©pƱen nĂ©z ki, mint valaha, Ă©n meg Ășgy nĂ©zek ki, mint a halĂĄl.
- Szia – mosolyodik el, szĂ©ttĂĄrva karjait egy ölelĂ©sre. BizonytalansĂĄg ĂĄraszt el engem, de a szĂŒksĂ©g, hogy udvarias legyek vĂĄrakozĂł karjaiba lök. – JĂł ideje volt mĂĄr – mondja a hajamba. Én egyetĂ©rtƑen bĂłlintok.
- Milyen volt az Ășt? – kĂ©rdezem tƑle, miközben elhĂșzĂłdok az ölelĂ©sbƑl.
- HosszĂș – nyitja ki nekem az anyĂłsĂŒlĂ©s ajtajĂĄt, majd sietve beszĂĄllok, hogy ne legyek mĂĄr a hideg levegƑn. Kocsija utastere meleg Ă©s olyan illata van, mint neki.
- MitƑl döntöttĂ©l Ășgy, hogy ma jössz a holnap helyett? – kezdem el a beszĂ©lgetĂ©st, miközben Zayn hezitĂĄlva kikanyarodik a forgalomba.
- Csak… meggondoltam magam, semmi tĂ©nyleg – szemei oda-vissza vĂĄndorolnak a visszapillantĂł tĂŒkör Ă©s az oldaltĂŒkrök között.
- A vezetĂ©s ebben a vĂĄrosban ijesztƑ – mondom neki.
- Igen. Nagyon – mosolyodik el, mĂ©g mindig az Ăștra fĂłkuszĂĄlva.
- Tudod, hogy hol akarsz vacsoråzni? Nem nagyon fedeztem még fel a vårost, szóval nem tudom, hol vannak a legjobb helyek.
Megnézem a telefonomat, semmi.
Zayn Ă©s Ă©n egy kis mongol stĂ­lusĂș grillezƑ mellett döntĂŒnk. CsirkĂ©t Ă©s zöldsĂ©geket vĂĄlasztok, aztĂĄn ĂĄhĂ­tattal figyelem, ahogy a sĂ©f elkĂ©szĂ­ti elƑttem az Ă©telt. MĂ©g soha nem voltam ilyen helyen korĂĄbban, ezt pedig Zayn szĂłrakoztatĂłnak talĂĄlja. A kis Ă©tterem leghĂĄtsĂł rĂ©szĂ©ben ĂŒlĂŒnk le, Zayn velem szemben van, Ă©s mindketten tĂșlsĂĄgosan is csendesek vagyunk ahhoz, hogy ez kellemes legyen.
- Valami baj van? – kĂ©rdezem tƑle, miközben a kajĂĄmat piszkĂĄlom.
- Nem tudom, hogy egyĂĄltalĂĄn fel kellene-e hoznom, lĂĄtszik rajtad, hogy mĂĄr amĂșgy is sok minden törtĂ©nik, Ă©s azt akarom, hogy jĂłl Ă©rezd magad – Zayn szemei lĂĄgyak, tele vannak aggodalommal.
- JĂłl vagyok. Mondd el, akĂĄrmi is az, amit kell – erƑsĂ­tem meg magamat az ismeretlen csapĂĄsra, amirƑl biztos vagyok benne, hogy következni fog.
- Harry eljött a lakåsomra tegnap.
- Mi? – nem tudom elrejteni a hangomban lĂ©vƑ meglepƑdĂ©st. MiĂ©rt menne Harry Zayn lakĂĄsĂĄba? És ha megtette, hogy ĂŒlhet Zayn elƑttem bĂĄrmifĂ©le lĂĄthatĂł sebek Ă©s hiĂĄnyzĂł vĂ©gtagok nĂ©lkĂŒl? – Mit akart? – kĂ©rdezem.
- Elmondani nekem, hogy maradjak távol tƑled.
MegemlĂ­tettem Zayn ĂŒzenetĂ©t tegnap este Harrynek, Ă©s annyira közömbösnek tƱnt a helyzettel kapcsolatban.
- Mikor? – kĂ©rdezem, remĂ©lve, hogy ez azutĂĄn volt, ahogy arrĂłl beszĂ©ltĂŒnk, nem titkolunk el dolgokat a mĂĄsik elƑl.
- DĂ©lutĂĄn, hĂĄrom körĂŒl.
Kiengedek egy elkeseredett lĂ©legeztet. Harrynek nincsenek hatĂĄrai, Ă©s kihĂĄgĂĄsainak listĂĄja a mĂĄsodpercekkel nƑ.
- Mit mondott pontosan? – dörzsölöm meg a halĂĄntĂ©komat, Ă©tvĂĄgyam eltƱnt.
- Hogy nem Ă©rdekli, hogyan csinĂĄlom, vagy ha megbĂĄntom az Ă©rzĂ©seidet, csak tĂĄvol kell maradnom. Olyan nyugodt volt, kicsit furcsa volt – szĂșrja bele villĂĄjĂĄt egy brokkoli darabba, majd a szĂĄjĂĄba teszi.
- És mindennek ellenĂ©re idejöttĂ©l?
- Igen, ide.
- MiĂ©rt? – a tesztoszteronnal teli csata kettejĂŒk között kifĂĄraszt engem, Ă©n az oldalvonalaknĂĄl ĂĄllok, megprĂłbĂĄlva megtartani a bĂ©kĂ©t, de az nem sikerĂŒl.
- Mert a fenyegetĂ©sei mĂĄr nem fognak mƱködni rajtam. Nem mondhatja meg nekem, hogy kivel barĂĄtkozzak, Ă©s remĂ©lem, te is ugyanĂ­gy Ă©rzel ezzel kapcsolatban – arany szemei talĂĄlkoznak az enyĂ©immel.
Nagyon bosszĂșs vagyok, hogy Harry elment Zayn lakĂĄsĂĄra, hogy megfenyegesse Ƒt. Az mĂ©g jobban irritĂĄl, hogy nem gondolt arra, hogy megemlĂ­tse nekem, azt akarta, hogy Zayn bĂĄntsa meg az Ă©rzĂ©seimet Ă©s vessen vĂ©get a barĂĄtsĂĄgunknak, Ă©s el akarta titkolni elƑlem a szerepĂ©t ebben az egĂ©sz helyzetben.
- UgyanĂ­gy Ă©rzek azzal kapcsolatban, hogy Harry irĂĄnyĂ­tja, kivel barĂĄtkozhatok – ahogy a szavak elhagyjĂĄk a szĂĄmat, Zayn szemei gyƑzelemmel telnek meg. Ez zavar. – De azt is gondolom, hogy jĂł oka van arra, hogy nem akarja, hogy barĂĄtok legyĂŒnk. Te nem gondolod?
- Igen Ă©s nem. Nem fogom elrejteni az Ă©rzĂ©seimet irĂĄntad, de tudod, hogy nem erƑltetem rĂĄd Ƒket. Elmondtam neked, hogy elfogadom, amit nekem tudsz nyĂșjtani, Ă©s ha csak barĂĄtsĂĄgot kaphatok, ezzel fogok Ă©lni.
- Tudom, hogy nem erƑlteted rĂĄm – Ășgy döntök, kijelentĂ©sĂ©nek csak a felĂ©re vĂĄlaszolok. Zayn soha nem erƑlteti rĂĄm, hogy megtegyek bĂĄrmit is, Ă©s soha nem prĂłbĂĄl meg bele kĂ©nyszerĂ­teni semmibe, de utĂĄlom azt, ahogy HarryrƑl beszĂ©l.
- El tudod mondani ugyanezt rĂłla is? – provokĂĄl.
Az ösztön, hogy megvédjem Harry, beszédre sarkall.
- Nem. Nem tudom elmondani róla. Tudom, milyen Ƒ, de Ƒ már csak ilyen.
- Mindig olyan gyors vagy, hogy megvĂ©dd Ƒt, nem Ă©rtem.
- Nem kell megĂ©rtened – jegyzem meg durvĂĄn.
- Komolyan? – feleli halkan Zayn Ă©s a homlokĂĄt rĂĄncolja.
- Igen – egyenesĂ­tem ki a hĂĄtamat, majd olyan egyenesen ĂŒlök fel, amennyire csak lehet.
- Nem zavar tĂ©ged, mennyire birtoklĂł Harry? Megmondja neked, hogy ki lehet a barĂĄtod…
- TĂ©nyleg zavar, de…
- Engeded, hogy ezt csinĂĄlja.
- Azért jöttél egészen idåig Seattle-be, hogy emlékeztess arra, hogy Harry irånyító?
Zayn kinyitja a szåjåt, hogy megszólaljon, de összecsukja.
- Mi az? – erƑltetem.
- Totålis igénye van råd, és aggódom érted. Olyan stesszesnek tƱnsz.
LegyƑzve felsĂłhajtok. Stresszes vagyok, tĂșl stresszes, de az semmit sem segĂ­t, hogy Zaynnel veszekedek. Ez csak felnagyĂ­tja a frusztrĂĄciĂłmat.
- Nem fogok kifogĂĄsokat keresni neki, de te semmit nem tudsz a mi kapcsolatunkrĂłl. Nem lĂĄtod, hogy Ƒ milyen velem. Nem Ă©rted Ƒt meg Ășgy, ahogy Ă©n – tolom el a tĂĄnyĂ©romat, aztĂĄn Ă©szreveszem, hogy a mellettĂŒnk lĂ©vƑ asztalnĂĄl ĂŒlƑ pĂĄr felĂ©nk fordĂ­totta a figyelmĂ©t. Lejjebb veszem a hangomat. – Nem akarok veszekedni veled, kimerĂŒlt vagyok, Ă©s nagyon vĂĄrtam, hogy veled töltsem ezt az idƑt – mondom neki.
- Olyan bunkĂł vagyok, ugye? – dƑl hĂĄtra a szĂ©kĂ©n. – SajnĂĄlom, Louis. A hosszĂș utat hibĂĄztatnĂĄm… de ez nem mentsĂ©g. SajnĂĄlom.
- Nem gond, nem akartam rĂĄd förmedni. Nem tudom, mi ĂŒtött belĂ©m.
- Az Ă©n hibĂĄm, tĂ©nyleg – nyĂșl ĂĄt az asztalon, majd megszorĂ­tja a kezemet.
- Mi a helyzet minden mĂĄssal? – kĂ©rdezem tƑle.
A feszĂŒltsĂ©g mĂ©g mindig megtölti a köztĂŒnk lĂ©vƑ levegƑt, Ă©s nem tudok nem Harryre gondolni. Elment Zayn lakĂĄsĂĄra, hogy megprĂłbĂĄlja arra kĂ©nyszerĂ­teni, hogy maradjon tĂĄvol tƑlem, ez borzasztĂłan bosszant, de fĂĄj a szĂ­vem kĂ©tsĂ©gbeesĂ©sĂ©n.
Zayn elmerĂŒl a beszĂ©lgetĂ©sben a csalĂĄdjĂĄrĂłl, Ă©s hogy milyen meleg volt FloridĂĄban, mikor legutĂłbb ott volt. Olyan könnyƱ köztĂŒnk a beszĂ©lgetĂ©s, a feszĂŒltsĂ©g eltƱnt, ami megengedte nekem, hogy befejezzem a kajĂĄmat.
- Van mĂ©g terved az estĂ©re? – kĂ©rdezi Zayn a kijĂĄrat felĂ© vezetve engem.
- Igen, Christian jazz klubjåba megyek, ami nemrég nyílt meg.
- Christian? – Ă©rdeklƑdik Zayn.
- Ó, a fƑnököm. Ɛ az, akinĂ©l lakom.
- A fƑnököddel laksz? – hĂșzza fel a szemöldökĂ©t.
- Igen, de Ƒ egy egyetemre jĂĄrt Harry apjĂĄval, Ă©s hosszĂș ideje a csalĂĄd barĂĄtja – magyarĂĄzom meg.
MĂ©g nem jutott eszembe, hogy Zayn semmi rĂ©szletet sem tud az Ă©letemrƑl. Zayn vett fel Vance meglepetĂ©s eljegyzĂ©si partijĂĄrĂłl Kimberlynek, de semmit sem tud rĂłluk.
- Ó, akkor így kaptál fizetett gyakornoki állást?
Au.
- Igen – vallom be.
- Ez Ă­gy is, Ășgy is klassz.
- Köszi – bĂĄmulok ki, aztĂĄn elƑszedem a tĂĄskĂĄmbĂłl a telefonomat. MĂ©g mindig semmi. – Mi mĂĄst tervezel mĂ©g csinĂĄlni, amĂ­g Seattle-ben vagy? – kĂ©rdezem tƑle a magyarĂĄzĂĄs közepette, hogy melyik Ășton kell menni, hogy eljussunk Vance hĂĄzĂĄhoz. NĂ©hĂĄny perc utĂĄn feladom, majd beĂ­rom a cĂ­met a telefonomba. A kĂ©pernyƑ lefagy Ă©s kĂ©tszer kikapcsolĂłdik, mielƑtt az eszköz vĂ©gre egyĂŒttmƱködik.
- Nem nagyon tudom. Majd meglĂĄtom, mit akarnak csinĂĄlni a barĂĄtaim. TalĂĄn mĂ©g egyszer összefuthatnĂĄnk kĂ©sƑbb ma este? Vagy mielƑtt elmegyek szombaton?
- Majd szĂłlok? – egyezek bele.
- Mikor lesz itt Harry? – nem tudom figyelmen kĂ­vĂŒl hagyni a hangjĂĄba fƱzƑdƑ gyƱlölködĂ©st.
- Nem vagyok biztos benne, talĂĄn ma este – pillantok a telefonomra megint, ezĂșttal mĂĄr megszokĂĄsbĂłl.
- Ti most egyĂŒtt vagytok? Tudom, hogy azt mondtuk, nem beszĂ©lĂŒnk mĂĄr errƑl, de össze vagyok zavarodva.
- Én is – vallom be, Zayn elmosolyodik. – MostanĂĄban egy kis tĂĄvolsĂĄgot prĂłbĂĄlunk tartani.
- MƱködik ez?
- Igen – az elmĂșlt nĂ©hĂĄny napig, amikor Harry elkezdett elhĂșzĂłdni tƑlem.
- Akkor az jĂł.
- Mi az? – tudnom kell, milyen gondolatok vannak a fejĂ©ben, lĂĄtom azokat kavarogni a szemei mögött.
- Semmi, nem akarod hallani.
- De igen, akarom – tudom, hogy meg fogom bĂĄnni, de ez nem ĂĄllĂ­tja meg kĂ­vĂĄncsisĂĄgomat.
- Csak semmi tĂĄvolsĂĄgot nem lĂĄtok. Te Seattle-ben vagy, Harry csalĂĄdjĂĄnak barĂĄtaival laksz, aki a fƑnököd is. MĂ©g a PullmanrĂłl is irĂĄnyĂ­t tĂ©ged, megprĂłbĂĄlva vĂ©get vetni annak a nĂ©hĂĄny barĂĄtsĂĄgnak, amiket kötöttĂ©l, Ă©s amikor nem ezt csinĂĄlja, akkor Seattle-be jön, hogy meglĂĄtogasson. Ez nem nagyon tƱnik tĂĄvolsĂĄgnak nekem.
MĂ©g nem gondoltam a lakhatĂĄsi megegyezĂ©semre ebbƑl a perspektĂ­vĂĄbĂłl egĂ©szen eddig. Ez egy Ășjabb ok, amiĂ©rt Harry szabotĂĄlta a lakĂĄsomat? Így ha mĂ©g mindig Ășgy döntök, hogy Seattle-be megyek, mĂ©g mindig a csalĂĄdi barĂĄtainak Ă©ber szemei alatt leszek?
- Ez mƱködik nekĂŒnk. Tudom, hogy neked nincs Ă©rtelme, de nekĂŒnk mƱködik. Tudom…
- MegprĂłbĂĄlt lefizetni, hogy tĂĄvol maradjak tƑled – szakĂ­t fĂ©lbe Zayn.
- Mi?
- Igen, megfenyegetett, Ă©s azt mondta, tegyek neki egy ajĂĄnlatot. Azt mondta, keressek egy mĂĄsik kurvĂĄt a kampuszon, akivel jĂĄtszhatok.
Kurva?
- Azt mondta, hogy soha senkiĂ© nem leszel, Ă©s szörnyen bĂŒszke volt magĂĄra, amiĂ©rt mĂ©g az utĂĄn is vele maradtĂĄl, hogy elmesĂ©lte neked, hogy lefekĂŒdt Mollyval, miutĂĄn ti ketten elkezdtetek egyĂŒtt lĂłgni.
Harry és Molly említése elkezd égetni, tudta, hogy ez lesz. Pontosan ezért mondta ezt.
- MĂĄr tĂșltettĂŒk magunkat ezen. Nem akarok HarryrƑl Ă©s MollyrĂłl beszĂ©lni – szƱröm ki összeszorĂ­tott fogaimon keresztĂŒl.
- Csak azt akarom, hogy tudd, mivel foglalkozol. Harry nem ugyanaz az ember, amikor te nem vagy a közelben.
- Ez nem egy rossz dolog – szĂłlok vissza. – Nem ismered Ƒt.
MegkönnyebbĂŒlök, amikor bekanyarodunk a bekötƑĂștra, majd a vĂĄros kevĂ©sbĂ© lakott rĂ©szĂ©re, jelezve, hogy kevesebb mint öt percre vagyunk az ideiglenes otthonomtĂłl. MinĂ©l elƑbb vĂ©ge ennek az autĂłĂștnak, annĂĄl jobb.
- IgazĂĄbĂłl te sem. Az összes idƑdet azzal töltöd, hogy veszekedsz vele.
- Mi a cĂ©lod itt? – kĂ©rdezem ZayntƑl. UtĂĄlom azt az irĂĄnyt, amit felvett a beszĂ©lgetĂ©sĂŒnk, de nem tudom, hogyan vezessem vissza a semleges terĂŒletre.
- Semmi. Csak azt hittem, ennyi idƑ Ă©s az összes szarsĂĄg utĂĄn, amiket keresztĂŒlmentĂ©l miatta, meglĂĄtod ezt.
Egy gondolat jut eszembe.
- Elmondtad neki, hogy idejössz?
- Nem.
- Nem igazsĂĄgosan harcolsz itt – lĂĄtok ĂĄt rajta.
- Ahogyan Ƒ sem – sĂłhajt fel, kĂ©tsĂ©gbeesetten megprĂłbĂĄlva halkan tartani a hangjĂĄt. – NĂ©zd, tudom, hogy addig fogod vĂ©deni Ƒt, amĂ­g meg nem fulladsz, de nem hibĂĄztathatsz engem azĂ©rt, hogy azt akarom, ami neki van meg. Én akarok az lenni, akit megvĂ©dsz, Ă©n akarok lenni az, akiben megbĂ­zol mĂ©g akkor is, ha nem kellene. Én mindig ott vagyok neked, amikor Ƒ nem – kezĂ©vel megdörzsöli arcszƑrzetĂ©t, aztĂĄn Ășjabb levegƑt vesz. – Nem harcolok igazsĂĄgosan, de Ƒ sem. Ɛ a kezdetektƑl fogva nem. NĂ©ha eskĂŒszöm, az egyetlen ok, amiĂ©rt ennyire ragaszkodik hozzĂĄd, az azĂ©rt van, mert tudja, hogy nekem is vannak Ă©rzĂ©seim felĂ©d.
Pontosan ez az, amiĂ©rt soha nem leszĂŒnk kĂ©pesek barĂĄtok lenni. FĂŒggetlenĂŒl Zayn Ă©des megĂ©rtĂ©sĂ©tƑl, soha nem fog mƱködni. Nem adta fel, ebben van megbecsĂŒlĂ©s. Azonban nem tudom megadni neki, amit tƑlem akar, Ă©s nem akarom Ășgy Ă©rezni, hogy meg kell magyarĂĄznom a Harryvel valĂł kapcsolatomat minden alkalommal, amikor lĂĄtom Ƒt. Ott volt nekem, de csak azĂ©rt, mert megengedtem neki.
- Nem tudom, hogy maradt-e elĂ©g belƑlem, amit neked adhatnĂ©k, mĂ©g akĂĄr csak barĂĄtkĂ©nt is.
- Ez azért van, mert kimerített téged.
Csendben maradok, majd kinĂ©zek az ablakon a fenyƑfĂĄkkal övezett Ăștra.
- Nem akartam, hogy ilyen legyen a ma este, most valĂłszĂ­nƱleg soha nem akarsz Ășjra lĂĄtni – motyogja anĂ©lkĂŒl, hogy rĂĄm nĂ©zne.
- Ez a kocsifelhajtĂł – mutatok ki az ablakon, bizonytalanul, hogy mi mĂĄst mondjak neki.
KĂ­nos Ă©s feszĂŒlt csend tölti meg az utasteret, amĂ­g a hatalmas hĂĄz a lĂĄtĂłtĂ©rbe nem jön.
- Ez mĂ©g nagyobb, mint a mĂĄsik hĂĄz, aminĂ©l felvettelek korĂĄbban – mutat rĂĄ, kitĂĄgult szemekkel nĂ©zve a lenyƱgözƑ otthonra. MegprĂłbĂĄlja enyhĂ­teni a feszĂŒltsĂ©get, Ă©s Ă©n is ugyanezt teszem.
Elkezdek mesĂ©lni neki az edzƑteremrƑl, a vezĂ©rlƑpultrĂłl, ami Christian iPhone-jĂĄhoz van csatlakoztatva, a nagy konyhĂĄrĂłl, amikor szĂ­vem a torkomba ugrik.
Harry autĂłja Kimberly fĂ©nyes Audija mögött van leparkolva. Zayn ugyanakkor veszi Ă©szre, mint Ă©n, de nem tƱnik Ă©rintettnek. Érzem a szĂ­nt kifutni az arcombĂłl, Ă©s lĂĄtom Zayn szemeiben, hogy tudja, hogy kezdek nyugtalan lenni.
- Jobb, ha bemegyek – hebegem.
- MĂ©g egyszer sajnĂĄlom, kĂ©rlek, ne menj be Ășgy, hogy haragszol rĂĄm. MĂĄr amĂșgy is sok minden törtĂ©nik veled, nem kellett volna, hogy rosszabbul Ă©rezd magad miattam.
FelajĂĄnlja, hogy bejön, csak hogy megbizonyosodjon rĂłla, minden rendben, de elhessegetem. Tudom, hogy Harry dĂŒhös lesz, több mint dĂŒhös, de Ă©n csinĂĄltam ezt a kĂĄoszt, Ă­gy nekem kell vĂĄllalnom a felelƑssĂ©get azzal, hogy rendbe teszem.
- Semmi gond – nyugtatom Ƒt meg egy hamis mosollyal, aztĂĄn kiszĂĄllok a kocsijĂĄbĂłl egy Ă­gĂ©rettel, miszerint Ă­rok neki, amikor tudok. – Tudom kezelni Ƒt.
TudatĂĄban vagyok lassĂș lĂ©pĂ©seimnek, ahogy az ajtĂłhoz sĂ©tĂĄlok, de nem teszek erƑfeszĂ­tĂ©st arra, hogy gyorsabban mozogjak. MegprĂłbĂĄlom ĂĄtgondolni, hogy mit kellene mondanom, mĂ©rgesnek kellene-e lennem Harryre vagy sem, vagy bocsĂĄnatot kĂ©rjek, amiĂ©rt megint talĂĄlkoztam Zaynnel, amikor kinyĂ­lik az ajtĂł.
Harry lĂ©p ki a sötĂ©tkĂ©k farmerjĂ©t Ă©s egy egyszerƱ fekete pĂłlĂłt viselve. Annak a tĂ©nynek az ellenĂ©re, hogy csak kĂ©t napja lĂĄttam Ƒt utoljĂĄra, a pulzusom felgyorsul Ă©s közelebb akarok lenni hozzĂĄ. Annyira hiĂĄnyzott ez alatt a pĂĄr nap alatt, amit egymĂĄstĂłl tĂĄvol töltöttĂŒnk.
Arca kƑkemĂ©ny, jeges tekintete követi Zayn rĂ©gi kocsijĂĄt, ahogy az eltƱnik a lĂĄthatĂĄrrĂłl.
- Harry, Ă©n…
- Menj be – szid le.
- Ne mondd… – kezdem el.
- Hideg van, gyere be – Harry szemei lĂĄngolnak, a bennĂŒk lĂ©vƑ hƑ visszatart attĂłl, hogy vitatkozzak.
Meglep azzal, hogy gyengĂ©den a derekamon pihenteti meg kezĂ©t. Bevezet a hĂĄzba, el Kimberly Ă©s Smith mellett a nappaliban, majd be a szobĂĄmba egy szĂł nĂ©lkĂŒl. Becsukja az ajtĂłt maga mögött, Ă©s elfordĂ­tja a zĂĄrat.
- MiĂ©rt? – nĂ©z le rĂĄm, mire a szĂ­vem majdnem szĂ©tszakad.
- Semmi nem törtĂ©nt, eskĂŒszöm. Azt mondta, hogy korĂĄbban jön Ă©s vacsorĂĄzni akart. Nem tudtam, hogyan mondjak nemet.
- Soha nem tudod – köpi a szavakat, figyelve a tekintetĂ©vel.
- Tudom, hogy elmentél a lakåsåra tegnap. Miért nem mondtad el nekem?
- Mert nem kellett tudnod – lĂ©gzĂ©se durva, alig kontrollĂĄlt.
- Nem te döntöd el, hogy mit kell tudnom – provokĂĄlom Ƒt. – Nem titkolhatsz el elƑlem dolgokat. Tudok az anyukĂĄd eskĂŒvƑjĂ©rƑl is – felelem csendesen. Harry mĂ©g csak meg sem rĂĄndul.
- Egy dolgot egyszerre – a karjaiban lĂ©vƑ erek lĂĄthatĂłak feszĂŒlƑ fehĂ©r bƑre alatt, lĂĄgy kĂ©k összefƱzve a fekete tintĂĄval. Kezei szorosan ökölbe vannak szorĂ­tva.
- Nem fogok még egyszer talålkozni vele.
- Ezt mĂĄr mondtad korĂĄbban.
- Tudom. Nem Ă©rtettem meg korĂĄbban, de miutĂĄn ma vele töltöttem az idƑt, megĂ©rtettem.
- MiĂ©rt van ez? – elnĂ©zek intenzitĂĄsĂĄtĂłl. – NĂ©zz rĂĄm – kĂ©ri hƱvösen.
- AzĂ©rt, mert tudom, hogy Ƒ a törĂ©spont neked, Ă©s nem kellene erƑltetnem azzal, hogy talĂĄlkozok vele. Tudom, mennyire bĂĄntana engem, ha Mollyval vagy bĂĄrki mĂĄssal talĂĄlkoznĂĄl, ami azt illeti.
- Miért most? Mit csinålt, hogy ilyen hirtelen meggondoltad magad?
- Semmit. Semmit sem csinålt velem. Nem kellett volna ilyen sokåig tartania annak, hogy megértsem.
- Ha mĂ©g egyszer talĂĄlkozol vele, az lesz a vĂ©ge nekĂŒnk. Nem tudom kezelni ezt. Mindent kivett belƑlem az, hogy ne keresselek meg titeket vacsorĂĄnĂĄl, ne verjem Ƒt arcba Ă©s ne rĂĄngassalak ki a helyrƑl. Nem viccelek, Louis, ez tĂșl sok nekem, Ă©s prĂłbĂĄlkozom itt, tĂ©nyleg prĂłbĂĄlkozom, te meg elbaszod azzal, hogy behozod Ƒt a kĂ©pbe.
Teszek egy lĂ©pĂ©st hĂĄtra, majd összeszedem a gondolataimat. Igaza van, a rossz szavakat hasznĂĄlja, de a szemszöge igaz. Azt vĂĄrom tƑle, hogy sakkban tartsa hidegvĂ©rĂ©t, mĂ©gis azt az egy dolgot csinĂĄlom, amirƑl tudom, hogy megƑrjĂ­ti Ƒt.
- Elmondom neki most. FelhĂ­vom Ƒt elƑtted Ă©s elmondom neki, hogy nem akarok mĂĄr a barĂĄtja lenni. Tudom, mennyire zavar ez tĂ©ged. Az ĂĄlmaid Ă©s a között a valami között, amit Steph mondott, tudom, hogy kĂ©tsĂ©geid vannak, Ă©s nem kellene azzal segĂ­tenem ezt, hogy Ă©letre keltem Ƒket.
Harry szemei meglĂĄgyulnak, aztĂĄn elbillenti a fejĂ©t. VeszekedĂ©st vĂĄrt tƑlem, tudom.
- Nem, mĂĄr Ă­gy is elĂ©g idƑt lopott el tƑlem ma.
- SajnĂĄlom – könyörgök neki. MĂ©g mindig mĂ©rges vagyok, hogy dolgokat titkolt el elƑlem, de tartozom neki egy bocsĂĄnatkĂ©rĂ©ssel, amiĂ©rt talĂĄlkoztam Zaynnel, megint.
- Gyere ide – tĂĄrja szĂ©t a karjait nekem, ahogy mindig teszi, Ă©n pedig gyorsan magam körĂ© fonom Ƒket.
- Honnan tudtad, hogy vele voltam? – nyomom arcomat mellkasĂĄhoz. Mentolos illata elĂĄrasztja az Ă©rzĂ©keimet, kilökve az összes gondolatomat ZaynrƑl.
- Kimberly mondta el – feleli a hajamba.
- TĂ©nyleg nem tudja, hogyan kell befogni a szĂĄjĂĄt – rosszallom.
- Nem akartad elmondani nekem? – nagyujjĂĄt az ĂĄllam alĂĄ nyomja, aztĂĄn felemeli a fejemet.
- De, el akartam, de inkĂĄbb Ă©n mondtam volna el neked – feltĂ©telezem, hĂĄlĂĄs lehetek Kimberly ƑszintesĂ©gĂ©Ă©rt, kĂ©pmutatĂł dolog tƑlem, hogy azt akarom, csak velem legyen Ƒszinte Ă©s Harryvel ne.
- Komolyan gondoltam, amit arról mondtam, hogy ne talålkozz vele még egyszer. Legyen ez az utolsó alkalom, amikor ezt a beszélgetést folytatjuk.
Figyelmen kĂ­vĂŒl hagyom a követelƑ hangsĂșlyĂĄt.
- MiĂ©rt nem indultĂĄl el megkeresni minket? – kĂ©rdezem tƑle. FeltĂ©teleztem, hogy ha megtudja, hogy Zaynnel vagyok, pontosan azt fogja csinĂĄlni.
- Mert – leheli a szemeimbe nĂ©zve – folyamatosan a körrƑl beszĂ©lsz, Ă©s meg akartam törni.
SzĂ­vem dagad Ƒszinte Ă©s figyelmes vĂĄlaszĂĄn. TĂ©nyleg prĂłbĂĄlkozik, Ă©s ez nagyon sokat jelent nekem.
- MĂ©g mindig mĂ©rges vagyok – teszi hozzĂĄ.
- Tudom – Ă©rintem meg arcĂĄt az ujjhegyeimmel, mire karjait szorosabbra fonja körĂŒlöttem. – Én is mĂ©rges vagyok. Nem mesĂ©ltĂ©l nekem az eskĂŒvƑrƑl, Ă©s tudni akarom, miĂ©rt.
- Ne ma este – figyelmeztet engem.
- De igen, ma este. Te megkaptad a nyugalmadat Zaynnel kapcsolatban, most én jövök.
- Louis… – ajkait egy kemĂ©ny vonallĂĄ prĂ©seli.
- Harry…
- DĂŒhĂ­tƑ vagy – enged el, majd ellĂ©pked a padlĂłn, tĂĄvolsĂĄgot tĂ©ve közĂ©nk, amit ki nem ĂĄllhatok.
- Ahogy te is! – szĂłlok vissza, követve mozdulatait, hogy ismĂ©t közel kerĂŒljek hozzĂĄ.
- Nem akarok a kibaszott eskĂŒvƑrƑl beszĂ©lni most, mĂĄr Ă­gy is nagyon dĂŒhös vagyok, Ă©s alig kontrollĂĄlom magamat. Ne erƑltesd, okĂ©?
- Rendben! – adom be a derekamat. Nem azĂ©rt, mert fĂ©lek attĂłl, hogy mit fog mondani, hanem mert az elƑbb töltöttem el kĂ©t Ă©s fĂ©l ĂłrĂĄt Zaynnel, Harry haragja pedig csak elfedi a szorongĂĄst Ă©s fĂĄjdalmat, amit ezzel okoztam neki.

2 megjegyzés:

  1. Sziaa! 💜😊
    Na neeeee!!! FĂșĂș!! Zayn annyira idegesĂ­tƑ!! LegszĂ­vesebben behĂșztam volna neki egyet!! đŸ˜€đŸ˜ˆ Sosem bĂ­rtam, volt egy pont amikor igen, de most mĂĄr nagyon nem... De vĂ©gre Louis belĂĄtta, hogy nem kellene barĂĄtoknak lenniĂŒk!! HĂĄla az Ă©gnek! RemĂ©lem ezek utĂĄn tĂ©nyleg nem lesz mĂĄr a kĂ©pben!
    Harryre bĂŒszke vagyok, mint mindig! Nagyon nehĂ©z lehetett neki nem odamenni, meg nem leordĂ­tani Louis fejĂ©t! Az eskĂŒvƑ viszont aggaszt... Nem tudom mi lehet a gond, amiĂ©rt nem akarta megemlĂ­teni Lounak. TalĂĄn azĂ©rt, mert ott a mĂșltja? És az emberek akik ott lesznek tudnak rĂłla? Nem tudom, kĂ­vĂĄncsi vagyok!
    Imádtaaaam, mint mindig! 💜💜
    Vårom a pénteket!
    Puszii 💕 SzĂ©p hĂ©tvĂ©gĂ©t *-*

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia :) ♥
      ÁtĂ©rzem, zavart engem is nagyon :D NĂĄlam is volt egy pont, amikor örĂŒltem Zouis-nak, de most mĂĄr hallani sem akarok rĂłla. Így van, ideje volt mĂĄr, hogy erre rĂĄjött. Ez a kĂ©sƑbbiekben kiderĂŒl ;)
      Igen, csodĂĄlkoztam is, hogy kibĂ­rta, de nagyon jĂłl tette, Ă©des volt az a vĂĄlasza, hogy meg akarta szakĂ­tani a kört :3 Na igen, az eskĂŒvƑ... ezzel mĂ©g el lesznek egy darabig, hogy menjenek vagy ne, nemsokĂĄra kiderĂŒl.
      ÖrĂŒlök, hogy tetszett :)
      Köszönöm, neked is! :) Xx ♥

      Törlés