2017. åprilis 7., péntek

Chapter 219

Sziasztok! 😊
Igyekeztem minĂ©l elƑbb hozni a rĂ©szt, de Ășgy tƱnik, mindig van valami programom pĂ©ntek este. A fejezet nem a legboldogabb, ahogy azt vĂĄrni lehetett, elĂ©g Ă©rdekes lett. Annyit elĂĄrulhatok, hogy ez az este nagyon hosszĂș lesz mĂ©g... KĂ­vĂĄncsi vagyok, mit gondoltok majd. IdƑközben elkĂ©szĂŒlt a fejlĂ©c is, amit köszönök szĂ©pen Crystalnak! 💕 Illetve egy mĂĄsik kĂ©pet is feltöltöttem az oldalsĂĄvba, ezt Alicya Pierro kĂ©szĂ­tette, köszönöm szĂ©pen ezt is 💕 CsodĂĄs kĂ©p lett mindkettƑ 😍💖 Azt hiszem, mĂĄs mondanivalĂłm nincs, egy hĂ©t mĂșlva talĂĄlkozunk.
Kellemes olvasást! 😊😘



Chapter 219
 
Harry szemszöge
- Nos, ez nem elĂ©g magyarĂĄzat. Elmegyek, Ă©s tudod mit? MĂĄr nem akarom, hogy velem gyere – mondja nekem Louis.
- Mi?
- Nem akarom, hogy gyere – ĂĄll fel a szĂ©krƑl, mire a szĂ­vem elkezd szĂĄguldozni. – MegprĂłbĂĄltad tönkretenni ezt nekem, ez volt az ĂĄlmom, amiĂłta csak emlĂ©kszem, te pedig megprĂłbĂĄltad tönkretenni nekem. Olyasminek kellene lenned, amit alig vĂĄrok, de olyannĂĄ vĂĄltĂĄl, amit ki nem ĂĄllhatok. Izgatottnak Ă©s kĂ©sznek kellene lennem, hogy megyek, ehelyett megbizonyosodtĂĄl rĂłla, hogy ne legyen hol laknom, Ă©s egyĂĄltalĂĄn nincs tĂĄmogatĂĄsom. SzĂłval nem, nem akarom, hogy gyere.
Ki a fasznak gondolja magĂĄt? Azt hiszi, csak azĂ©rt, mert nem akarok Seattle-be menni vele, ilyen szarsĂĄgokat mondhat nekem? Nem akarja, hogy kurvĂĄra menjek? Haragom emelkedik, Ă©s minden tƑlem telhetƑt megteszek, hogy lenyeljem.
„Nem akarom, hogy gyere.”
Nem tudom irĂĄnyĂ­tani, kibaszottul kizĂĄrt, hogy meg lehet ĂĄllĂ­tani a kitörĂ©stƑl.
- Te… – csak pirosat lĂĄtok, ahogy ĂĄtlĂ©pkedek a fedĂ©lzeten, – te… tudod mit, Louis? Mindenki leszarja Seattle-t, kivĂ©ve, ki a fene nƑ fel Ășgy, hogy azt tervezi, hogy Seattle-be költözik kibaszott WashingtonbĂłl, nagyon ambiciĂłzus, – szƱröm ki a fogaim között - Ă©s abban az esetben, ha elfelejtetted volna, Ă©n vagyok az egyetlen okod, hogy ilyen lehetƑsĂ©get kaptĂĄl. Azt hiszed, bĂĄrki mĂĄs is kap egy kibaszott fizetett gyakornoki ĂĄllĂĄst elsĆ‘Ă©veskĂ©nt az egyetemen? KurvĂĄra nem! A legtöbb ember kĂŒzd azĂ©rt, hogy kapjanak egy fizetett gyakornoki ĂĄllĂĄst, mĂ©g akkor is, miutĂĄn lediplomĂĄztak, szĂłval az istenverte lĂĄbamat kellene csĂłkolgatnod, amiĂ©rt megszereztem neked azt a kurva ĂĄllĂĄst, te hĂĄlĂĄtlan kis… – fĂ©lbeszakĂ­t az, hogy Louis tesz egy lĂ©pĂ©st felĂ©m Ă©s felemeli a kezĂ©t.
Elkapom a csuklĂłjĂĄt Ă©ppen mielƑtt megĂŒthetne. KurvĂĄra visszavonta a meghĂ­vĂĄsĂĄt Seattle-be Ă©s Ƒ az, aki megprĂłbĂĄl megĂŒtni engem? Kibaszottul nem gondolom.
- Ne – lehelem, csak centimĂ©terekkel az arcĂĄtĂłl. LĂ©gzĂ©sem akadozĂł, alig kontrollĂĄlt, miközben leengedem a kezĂ©t. Szemei Ă©s pupillĂĄi kitĂĄgulnak, Ă©n elfordulok tƑle, aztĂĄn a hĂĄlĂłszobĂĄba lĂ©pkedek, le a lĂ©pcsƑn, Ă©s olyan messzire ettƑl a baromsĂĄgtĂłl, amennyire csak tudok.
TĂșl korĂĄn van ehhez a szarsĂĄghoz. Egy kis kĂĄvĂ©zĂłban talĂĄlom magam a vĂĄrosban, a kĂĄvĂ©nak olyan Ă­ze van, mint a kĂĄtrĂĄnynak, a muffin pedig mĂ©g rosszabb. UtĂĄlom ezt a hĂŒlye kisvĂĄrost, Ă©s azt, hogy minden kibaszott dolog hiĂĄnyzik innen.
Most mĂĄr kurvĂĄra befejeztem, Louis nem is akarja, hogy vele menjek. Nem mintha akartam volna vagy terveztem volna menni, de most teljesen visszavonta az ajĂĄnlatĂĄt, Ă©s van egy olyan Ă©rzĂ©sem, hogy komolyan gondolja. Egyszerre tĂ©pem fel a hĂĄrom csomag cukrot, majd beleborĂ­tom Ƒket az undorĂ­tĂł kĂĄvĂ©ba, mƱanyag kanĂĄllal megkeverve.
- JĂł reggelt – köszönt engem egy ismerƑs hang. BĂĄr nem az a hang, amit hallani akartam.
- MiĂ©rt vagy itt? – kĂ©rdezem LogantƑl.
- Nos, nyilvĂĄnvalĂłan nem vagy korĂĄn kelƑ tĂ­pus – forgatja a szemeit, aztĂĄn helyet foglal elƑttem.
- Menj el – fĂșjtatom, majd körbe nĂ©zek a kis kĂĄvĂ©zĂłban. Egy sor alakult ki csaknem az ajtĂłig Ă©s majdnem az összes asztal tele van. ValĂłszĂ­nƱleg az összes sorban ĂĄllĂłnak egy szĂ­vessĂ©get kellene tennem, Ă©s elmondanom nekik, hogy keressenek egy kibaszott Starbucks-t, mert ez a hely tele van.
- Nem kértél bocsånatot, ugye?
- Istenem, annyira rohadtul kĂ­vĂĄncsi vagy – szorĂ­tom meg az orrnyergemet, mire Logan elmosolyodik.
- Megeszed azt? – mutat az elƑttem lĂ©vƑ kƑkemĂ©ny muffinra. OdacsĂșsztatom neki, aztĂĄn letör belƑle egy darabot.
- Én nem ennĂ©m meg – figyelmeztetem Ƒt, de ennek ellenĂ©re megteszi.
- Nem olyan rossz – hazudja, meg tudom mondani, hogy ki akarja köpni, de helyette lenyeli. – SzĂłval elmondod nekem, miĂ©rt nem kĂ©rtĂ©l bocsĂĄnatot Lewis-tĂłl?
- Louis a kibaszott neve, ha Ă­gy hĂ­vod Ƒt…
- Whoa, nyugodj le. SzĂĄndĂ©kosan csinĂĄltam – kuncog fel, bĂŒszkĂ©n bosszantĂł viccĂ©tƑl.
- Ha-ha – jegyzem meg fagyosan, mielƑtt megiszom a kĂĄvĂ©m maradĂ©kĂĄt.
- Egyébként miért nem tetted?
- Nem tudom.
- De igen, tudod – erƑlteti.
- AmĂșgy miĂ©rt Ă©rdekel? – hajolok felĂ©, Ƒ pedig hĂĄtra ĂŒl a szĂ©ken.
- Nem tudom… mert Ășgy tƱnik, hogy szereted Ƒt, Ă©s a barĂĄtom vagy.
- A barĂĄtod? Nem is ismerlek, Ă©s az pokolian biztos, hogy te sem ismersz engem – sziszegem.
Semleges arckifejezĂ©se meginog egy pillanatra, aztĂĄn pislog a szemeivel. Ha elsĂ­rja magĂĄt, megĂŒtök valakit. Nem tudom kezelni ezt a sok drĂĄmĂĄt ilyen kibaszott korĂĄn reggel.
- NĂ©zd, jĂł fej vagy meg minden, de ez – mutogatok oda-vissza az Ƒ teste Ă©s az enyĂ©m között – nem barĂĄtsĂĄg. Nekem nincsenek barĂĄtaim.
- Nincsenek barĂĄtaid? Egy sem?
- Nem, vannak emberek, akikkel bulizok, Ă©s Louis.
- Kellene, hogy legyenek barĂĄtaid, legalĂĄbb egy.
- Mi lenne a lényege annak, ha te és én baråtok lennénk? Csak holnap délutånig vagyunk itt.
- BarĂĄtok lehetnĂ©nk addig – von vĂĄllat.
- NyilvĂĄnvalĂłan neked sincsenek barĂĄtaid.
- Nincs sok, Riley nem igazán kedveli Ƒket.
- És? MiĂ©rt szĂĄmĂ­t ez?
- Mert nem akarok veszekedĂ©st kezdemĂ©nyezni vele, Ă­gy egyszerƱen nem lĂłgok velĂŒk sokat.
- Bocs, de Ășgy hangzik Riley, mintha egy ribanc lenne.
- Ne mondj ilyet rĂłla – pirul el Logan arca, Ă©s most elƑször, miĂłta talĂĄlkoztam vele, kezd mĂ©rges lenni.
- Csak mondom, én nem engedném, hogy valaki megmondja nekem, kivel baråtkozhatok és kivel nem.
- SzĂłval azt mondod nekem, hogy Louis-nak vannak barĂĄtai, akikkel egyĂŒtt lĂłghat, rajtad kĂ­vĂŒl? – hĂșzza fel rĂĄm a szemöldökĂ©t, Ă©n pedig elnĂ©zek, hogy a vĂĄlaszĂĄn gondolkozzak. Vannak barĂĄtai… ott van neki Liam.
- Igen.
- Te nem szĂĄmĂ­tasz.
- Nem, nem Ă©n. Liam.
- Liam a mostohatesód, Ƒ nem számít.
 Steph valamennyire Louis barĂĄtja, de nem igazĂĄn, Ă©s Zayn… nem problĂ©ma többĂ©.
- Ott vagyok neki Ă©n.
- Pontosan erre gondoltam.
- Mit szĂĄmĂ­t ez? Amint elmegyĂŒnk innen Ă©s ĂșjrakezdjĂŒk, szerezhet Ășj barĂĄtokat, szerezhetĂŒnk Ășj barĂĄtokat.
- A problĂ©ma az, hogy nem ugyanarra a helyre mentek – emlĂ©keztet engem.
- Velem fog jönni, tudom, hogy nem Ășgy tƱnik, de te nem ismered Ƒt, Ă©n igen, Ă©s tudom, hogy nem tud nĂ©lkĂŒlem Ă©lni.
Logan elgondolkozó szemekkel néz fel råm.
- Tudod, van egy nagy kĂŒlönbsĂ©g aközött, hogy az ember nem kĂ©pes valaki nĂ©lkĂŒl Ă©lni, Ă©s hogy szereti azt a valakit.
- Louis szeret engem – vĂ©dekezem, figyelmen kĂ­vĂŒl hagyva a hirtelen fĂĄjdalmat a mellkasomban.
- OkĂ© – nĂ©z le a kĂĄvĂ©s csĂ©szĂ©jĂ©re.
- Nem akarok mĂĄr rĂłla beszĂ©lni, ha barĂĄtok leszĂŒnk, tudnom kell rĂłlad Ă©s Regan-rĂłl.
- Riley – csattan fel, mire kissĂ© felkuncogok.
- BosszantĂł, ugye? – kĂ©rdezem tƑle, Ƒ pedig mogorvĂĄn nĂ©z rĂĄm.
Logan elkezd nekem mesĂ©lni arrĂłl, hogyan talĂĄlkozott Riley-val. Logan gĂłlyatĂĄborĂĄban kerĂŒltek pĂĄrba. Riley elƑször goromba volt, de rĂĄmozdult Loganre, meglepve mindkettƑjĂŒket. Úgy tƱnik, ennek a Rileynak vagy egy fĂ©ltĂ©kenysĂ©gi vonĂĄsa, Ă©s ingerlĂ©keny az indulata. IsmerƑsen hangzik.
- A legtöbb veszekedĂ©sĂŒnk a fĂ©ltĂ©kenysĂ©gĂ©bƑl ered. Mindig attĂłl fĂ©l, hogy lelĂ©pek tƑle, nem tudom, miĂ©rt, mert mindig Ƒ az, akire mindenki felfigyel, fĂ©rfi Ă©s nƑ is. MindkettƑvel jĂĄrt mĂĄr – sĂłhajt fel.
- Te nem kapsz mindkettƑtƑl figyelmet?
- Nem, nem is jĂĄrtam tovĂĄbb egy srĂĄccal kĂ©t hĂ©tnĂ©l tovĂĄbb, – rĂĄncolja az orrĂĄt – vagyis egyszer tizenegyedik osztĂĄlyban, de az rosszul vĂ©gzƑdött, mert Ƒ csak egy „mersz” (felelsz vagy mersz jĂĄtĂ©kbĂłl) miatt akart jĂĄrni velem.
- Ó – mondom neki. Ɛ kikĂ©nyszerĂ­t egy mosolyt.
- Igen. EgyĂ©bkĂ©nt nem igazĂĄn jĂĄrtam soha senkivel Rileyt kivĂ©ve, de Riley sok emberrel jĂĄrt – rosszalja Logan.
A reggel tovĂĄbbi rĂ©sze Ă©s az egĂ©sz dĂ©lutĂĄn Ă­gy telik, ennek a srĂĄcnak a problĂ©mĂĄit hallgatva. BĂĄr nem bĂĄnom annyira, mint amennyire gondoltam. JĂł tudni, hogy nem Ă©n vagyok az egyetlen az ilyenfajta problĂ©mĂĄkkal. Logan nagyon emlĂ©keztet Louis-ra Ă©s Liamre, ha Ƒk egy emberrĂ© vĂĄlnĂĄnak, biztosan ez a fiĂș lenne az. UtĂĄlom bevallani, de nem bĂĄnom tĂșlsĂĄgosan a tĂĄrsasĂĄgĂĄt, Ƒ egy kĂ­vĂŒlĂĄllĂł, mint Ă©n, Ă©s nem Ă­tĂ©l el azĂ©rt, mert alig ismer engem.
Idegenek jönnek Ă©s mennek ki a kĂĄvĂ©zĂłbĂłl, Ă©s minden alakalommal, amikor egy barna hajĂș srĂĄc lĂ©p be, nem tehetek rĂłla, de felnĂ©zek, remĂ©lve, hogy az Ă©n idegenem lesz.
- Apa hĂ­v – nĂ©z le az asztalon lĂ©vƑ, rezgƑ telefonjĂĄra. – Basszus, majdnem öt Ăłra – hangja pĂĄnikkal teli. – MennĂŒnk kell, vagyis nekem mennem kell. MĂ©g mindig nincs mit felvennem ma estĂ©re.
- Mire? – kĂ©rdezem tƑle, amikor felĂĄll.
- VacsorĂĄra, a szĂŒleiddel megyĂŒnk vacsorĂĄzni.
- Karen nem az Ă©n… – kezdem el, de Ășgy döntök, hogy hagyom. AmĂșgy is tudja, hogy Karen nem az anyĂĄm.
Követem Ƒt a hĂĄztömb mentĂ©n Ă©s kis ruhabolthoz, ami tele van szĂ­nes szoknyĂĄkkal, öltönyökkel Ă©s tarka Ă©kszerekkel. MolyirtĂł Ă©s sĂłs vĂ­z szagĂș a hely.
- Nincs semmi, amibƑl vĂĄlaszthatnĂ©k – nyög fel Logan, feltartva egy fekete bƑr öltönyt.
- Ez förtelmes – mondom neki, mire bĂłlint Ă©s visszateszi azt a helyĂ©re.
Nem tehetek róla, de arra gondolok, hogy mit csinål most Louis. Azon gondolkozik, hogy hol vagyok? Biztos vagyok benne, azt feltételezi, hogy Logannel vagyok, ami igaz, de nincs semmi, ami miatt aggódnia kellene. Tudja ezt.
Nem, nem tudja. Nem mesĂ©ltem neki Logan barĂĄtnƑjĂ©rƑl.
- Louis nem tudja, hogy kapcsolatban vagy – bököm ki, miközben megmutat nekem egy sötĂ©tkĂ©k öltönyt. – Nem adok neked divattanĂĄcsot, szĂłval ne prĂłbĂĄlkozz – nyögök fel, mire a szemeit forgatja.
- Miért nem mondtad el neki?
- Nem tudom, nem gondoltam erre.
- El kellene mondanod neki, nem csodĂĄlom, hogy visszakĂ©zbƑl majdnem megĂŒtött tĂ©ged – mosolyodik el. Tudtam, hogy nem kellett volna elmondanom neki, hogy Louis megprĂłbĂĄlt megpofozni.
- Fogd be, el fogom mondani neki… – bĂĄr lehet, hogy az Ă©n javamra fog szolgĂĄlni, ha nem mondom el. – TalĂĄn – teszem hozzĂĄ, Logan pedig ismĂ©t a szemeit forgatja. Majdnem annyiszor forgatja a szemeit, mint Louis szokta. – Louis bonyolult, Ă©n meg tudom, mit csinĂĄlok, okĂ©? – legalĂĄbbis azt hiszem, hogy tudom. Pontosan tudom, meddig feszegessem a hatĂĄrait, hogy megkapjam, amit akarok.
- Ki kell öltöznöd ma este, a hely, ahovĂĄ megyĂŒnk, undorĂ­tĂłan luxus – figyelmeztet engem.
- KizĂĄrt, nem fogok.
- MiĂ©rt nem? Azt akarod, hogy kevĂ©sbĂ© legyen dĂŒhös a fĂ©rjecskĂ©d, nem?
- A fĂ©rjecskĂ©m? Ne hĂ­vd Ƒt Ă­gy – a hangzĂĄsa egy pillanatra hirtelen Ă©r.
- Csak vegyĂ©l fel egy szĂ©p inget legalĂĄbb, kĂŒlönben apa egĂ©sz este ezzel fog piszkĂĄlni – feleli, a mellkasomhoz vĂĄgva egy fehĂ©r inget.
BelĂ©p a prĂłbafĂŒlkĂ©be, majd nĂ©hĂĄny perccel kĂ©sƑbb kijön a sötĂ©tkĂ©k öltönyt viselve. JĂłl nĂ©z ki rajta, dögös meg minden, de azonnal elkezdek azon fantĂĄziĂĄlni, hogy Louis hogyan nĂ©zne ki az öltönyben. Sokkal szorosabb lenne Louis fenekĂ©n, Louis segge sokkal nagyobb, mint LoganĂ©. Sokkal jobban kitöltenĂ© az öltönyt.
- Nem olyan csĂșnya, mint az ittlĂ©vƑ többi öltöny – dicsĂ©rem meg fĂ©lig, mire behĂșzza a fĂŒggönyt mĂ©g egy szemforgatĂĄssal Ă©s egy feltartott közĂ©psƑ ujjal.

..

- Ó, Istenem… – suttogja hangosan Logan. Kiszakadok gondolataimbĂłl a Louis-val valĂł korĂĄbbi veszekedĂ©semrƑl, Ă©s amikor felnĂ©zek, meglĂĄtom, min tĂĄtja el a szĂĄjĂĄt.
Louis… felöltözve egy öltönyben… az a kurva öltöny, amitƑl a mĂĄr Ă­gy is bƑsĂ©ges mĂ©retƱ feneke Ășgy nĂ©z ki, mint… baszki. Gyorsan pislogok, megprĂłbĂĄlva összeszedni magamat, mielƑtt Louis elĂ©ri az asztalt. Egy pillanatra meg vagyok gyƑzƑdve rĂłla, hogy hallucinĂĄlok, ismĂ©t a ruhaboltban vagyok elkĂ©pzelve pontosan ezt az öltönyt a testĂ©n. MĂ©g szexibben nĂ©z ki, mint kĂ©pzeltem. Szent szar. Figyelem, ahogy minden fĂ©rfi Ă©s nƑ megfordul, hogy rĂĄnĂ©zzen, egy fĂ©rfi mĂ©g fel is dönti az italĂĄt. Én az asztal szĂ©lĂ©t markolom, vĂĄrva, hogy hozzĂĄszĂłljon a seggfej. Ha megteszi, eskĂŒszöm a kibasz…
- Az Louis? Ó, Istenem – Logan gyakorlatilag zihĂĄl.
- Ne bĂĄmuld Ƒt – figyelmeztetem, mire felnevet.
A fĂ©rfi elhajol a felesĂ©gĂ©tƑl, miközben szemei követik az Ă©n fiĂșmat.
- Nyugi – feleli Logan, a kezeimre mutatva. Heges ujjperceim mĂĄr fehĂ©rek durva szorĂ­tĂĄsomtĂłl az asztalon.
Liam közel hĂșzza magĂĄhoz Louis-t, aztĂĄn el a hĂĄzas seggfejtƑl, Louis rĂĄmosolyog, Liam pedig mĂ©g közelebb hĂșzza magĂĄhoz Ƒt, ahogy sĂ©tĂĄlnak. Mi a fasz volt ez?
Louis Liam mögött ĂĄll, miközben mindenki vĂ©gigmegy a szokĂĄsos „annyira kibaszott elƑkelƑ vagyok, mert kezet fogok veled, mĂ©g akkor is, ha tegnap este lĂĄttalak” szarsĂĄgon. MielƑtt tudnĂĄm, Louis szemei megtalĂĄljĂĄk Logant, mire azok kitĂĄgulnak Ă©s lesĂŒti Ƒket. FĂ©ltĂ©keny. RemĂ©ltem, hogy az lesz.

Louis szemszöge
MegprĂłbĂĄlom elrejteni a pĂĄnikot, ami ĂĄtjĂĄr engem amiatt a lĂĄtvĂĄny miatt, hogy Harry a srĂĄc mellett ĂŒl. MĂ©g csak nem is veszi tudomĂĄsul a jelenlĂ©temet, miközben helyet foglalok Liam mellett, az asztal mĂĄsik oldalĂĄn HarrytƑl.
- HellĂł, Ă©s te ki vagy? – kĂ©rdezi a fĂ©rfi egy mosollyal. Meg tudom mondani a hangsĂșlyĂĄbĂłl, hogy Ƒ egy olyan ember, aki azt hiszi, hogy a teremben mindenki mĂĄsnĂĄl jobb.
- Én Liam egyik barĂĄtja vagyok, Louis-nak hĂ­vnak – mosolyodom el kurtĂĄn a bemutatkozĂĄsomon. Szemeim Harryhez villannak, akinek az ajkai egy vĂ©kony vonallĂĄ prĂ©selƑdtek. Bemutathattam volna magamat Harry pĂĄrjakĂ©nt, de mi lenne a lĂ©nyeg? NyilvĂĄnvalĂłan a fĂ©rfi fiĂĄt szĂłrakoztatja, miĂ©rt tegyem tönkre a mĂłkĂĄjukat?
- ÖrĂŒlök, hogy talĂĄlkozunk. ImĂĄdnivalĂł pĂĄr vagytok – szĂłl közbe a fĂ©rfi jobbjĂĄn a nƑ, mire Harry felköhög vagy fuldokol, nem vagyok biztos benne, de nem akarok rĂĄnĂ©zni, azonban nem tehetek rĂłla. Amikor megteszem, szemei össze vannak hĂșzva, haragos tekintetet vetve rĂĄm.
- Mi nem vagyunk egy pĂĄr – nevet fel Liam, aztĂĄn Harryre nĂ©z, azt vĂĄrva tƑle, hogy mond valamit, de nem teszi.
A srĂĄc nĂ©mileg elveszettnek nĂ©z ki Ă©s egy kicsit kellemetlenĂŒl Ă©rzi magĂĄt, Ășgy tƱnik. JĂł. Harry hozzĂĄhajol Ă©s mond valamit a fĂŒlĂ©be, a srĂĄc pedig elmosolyodik, mielƑtt Harry megrĂĄzza a fejĂ©t. Mi a fene törtĂ©nik?
- Én Logan vagyok, örĂŒlök, hogy talĂĄlkozunk – mutatja be magĂĄt egy barĂĄtsĂĄgos mosollyal. Fasz.
- Én is – sikerĂŒl kimondanom vĂĄlaszkĂ©nt. A szĂ­vem kalapĂĄl a mellkasomban, Ă©s alig lĂĄtok tisztĂĄn. Ha nem lennĂ©nk egy asztalnĂĄl Harry csalĂĄdjĂĄval Ă©s Ken barĂĄtaival, Harry arcĂĄba öntenĂ©k egy italt Ă©s nem lenne esĂ©lye, hogy megĂĄllĂ­tsa az ĂŒtĂ©semet ezĂșttal.
- Tudod, hogy mit akarsz? – kĂ©rdezi tƑlem halkan Liam. Tudom, hogy megprĂłbĂĄlja elterelni a figyelmemet HarryrƑl Ă©s az Ășj barĂĄtjĂĄrĂłl.
- Én… nem tudom – suttogom, majd ĂĄtnĂ©zem a leragasztott menĂŒt. Nem tudom elkĂ©pzelni, hogy egyek most, a gyomrom nem hagyja abba a forgolĂłdĂĄst, Ă©s Ășgy tƱnik, nem tudom kontrollĂĄlni a lĂ©gzĂ©semet.
- El akarsz menni? – mondja a fĂŒlembe Liam. Átpillantok az asztalon Harryre, akinek a szemei talĂĄlkoznak az enyĂ©immel, mielƑtt visszafordul Loganhez.
Igen. El akarok hĂșzni innen a pokolba, Ă©s megmondani Harrynek, hogy soha többĂ© ne szĂłljon hozzĂĄm.
- Nem, nem megyek sehova – felelem, aztĂĄn jobban felĂŒlök, kiegyenesĂ­tve a hĂĄtamat a szĂ©knĂ©l.
- JĂł – dicsĂ©r meg Liam, miközben egy helyes pincĂ©r Ă©rkezik az asztalhoz.
- HĂĄrom ĂŒveggel kĂ©rĂŒnk a hely legjobb fehĂ©rborĂĄbĂłl – mondja Ken barĂĄtja neki, mire a pincĂ©r bĂłlint, mielƑtt elƑvesz egy kis papĂ­rköteget a kötĂ©nyĂ©bƑl. Megtörli kezĂ©t a fehĂ©r ingjĂ©ben, hogy feljegyezze a bort Ă©s az elĆ‘Ă©tel rendelĂ©seket. MĂ©g soha nem hallottam egyik Ă©tel nevĂ©t sem, amiket rendeltek, de nem feltĂ©telezem, hogy amĂșgy is sokat ennĂ©k.
KĂ©tsĂ©gbeesetten megprĂłbĂĄlok nem ĂĄtnĂ©zni az asztalon Harryre, de nehĂ©z, annyira rohadtul nehĂ©z. MiĂ©rt jött ide vele? Ɛ is kiöltözött, ha nincs rajta farmer az asztal alatt, azt hiszem az, ami mĂ©g maradt a szĂ­vembƑl, össze fog törni. Nekem egy ĂłrĂĄnyi könyörgĂ©sbe telik, hogy rĂĄvegyem Harryt, öltözzön fel bĂĄrmi mĂĄsba a fekete farmeren Ă©s pĂłlĂłn kĂ­vĂŒl, erre most itt ĂŒl velem szemben egy fehĂ©r ingben.
- Mindenki kĂ©szen ĂĄll a rendelĂ©sre? – a pincĂ©r Robert, ez a nĂ©v van a cĂ©dulĂĄra nyomtatva, ami a pĂłlĂłjĂĄn van rögzĂ­tve. Tekintete talĂĄlkozik az enyĂ©mmel, a szĂĄja pedig elnyĂ­lik kissĂ©, mielƑtt gyorsan elnĂ©z, csak hogy aztĂĄn visszanĂ©zzen rĂĄm. MegajĂĄndĂ©kozom egy kis, kĂ­nos mosollyal, amit viszonoz is, vörössĂ©g kĂșszik fel a nyakĂĄn, vĂ©gig az arcĂĄig.
Arra szĂĄmĂ­tok, hogy Harryre nĂ©zzen, azonban rĂĄjövök, köszönhetƑen annak, ahogy ĂŒlĂŒnk, Liam Ă©s Ă©n nĂ©zĂŒnk ki Ășgy, mint egy pĂĄr, Harryvel Ă©s Logannel egyĂŒtt. A gyomrom Ășjra felfordul.
- Vedd fel a rendelĂ©sĂŒnket vagy menj – szakĂ­tja fĂ©lbe a gondolataimat Harry, majd minden figyelem a szĂ©gyenlƑs pincĂ©rre irĂĄnyul.
- Bo… bocsĂĄnat – dadogja, aztĂĄn sietve elhagyja az asztalunkat.
MogorvĂĄn nĂ©zek Harryre, de Ășgy tƱnik, nem Ă©rdekli, tĂșlsĂĄgosan bele van habarodva Logan rohadt kĂ©k szemeibe. Ahogy figyelem Ƒket, olyan Ă©rzĂ©sem van, mintha Harry idegen lenne a szĂĄmomra, mintha betolakodnĂ©k valamilyen privĂĄt pillanatba, amit egy szerelmespĂĄr oszt meg egymĂĄssal. A gondolattĂłl epe nƑ a torkomban. Lenyelem azt, Ă©s hĂĄlĂĄs vagyok, amikor a fĂ©rfi visszatĂ©r a borral Ă©s jeges vödrökkel, ezĂșttal van vele egy mĂĄsik ember is, aki segĂ­t neki vinni az egyik vödröt. Harry egĂ©sz vĂ©gig figyeli Ƒt, Ă©n pedig a szememet forgatom vakmerƑsĂ©gĂ©n, hogy haragos pillantĂĄst vet a fiĂșra, amikor Ƒ Logannel van itt, Ășgy viselkedve, mintha egyĂĄltalĂĄn nem ismerne engem.
A poharamat csordultig megtöltik, aztĂĄn halkan megköszönöm neki, a pincĂ©r elmosolyodik, kevĂ©sbĂ© szĂ©gyenlƑsen ezĂșttal, majd megmozdul, hogy megtöltse LiamĂ©t is. MĂ©g soha nem lĂĄttam Liamet inni, kivĂ©ve az eskĂŒvƑn, Ă©s mĂ©g akkor is csak egy pohĂĄr pezsgƑt ivott. Ha nem lennĂ©k ennyire kusza Harry viselkedĂ©sĂ©tƑl, elutasĂ­tanĂĄm a bort Ă©s nem innĂ©k Ken Ă©s Karen elƑtt, de hosszĂș napom volt Ă©s a bor nĂ©lkĂŒl nem hiszem, hogy tĂșlĂ©lem ezt a vacsorĂĄt.
- Nem, köszönöm – takarja le Ken a pohara tetejĂ©t, hogy megakadĂĄlyozza a szƑke srĂĄcot, hogy bĂĄrmennyi bort is öntsön a poharĂĄba.
FelnĂ©zek Harryre, hogy megbizonyosodjak rĂłla, nem tervezi, hogy rosszindulatĂș megjegyzĂ©st tesz az apjĂĄra, de ismĂ©t halkan beszĂ©lget Logannel. Annyira össze vagyok zavarodva most, miĂ©rt csinĂĄlja ezt? Igen, veszekedtĂŒnk, de ez tĂșl sok.
A bor hideg Ă©s erƑteljes, finoman Ă©des a nyelvemen, Ă©s megprĂłbĂĄlom lenyugtatni magamat. Az utolsĂł dolog, amire szĂŒksĂ©gem van az az, hogy lerĂ©szegedjek Ă©s Ă©rzelmeskedjek mindenki elƑtt. Harry nem utasĂ­tja vissza a bort, de Logan igen. Harry a szemeit forgatja rĂĄ, ugratva Ƒt, Ă©n pedig kĂ©nyszerĂ­tem a szemeimet, hogy elnĂ©zzenek tƑlĂŒk, mielƑtt egy tĂłcsĂĄnyi könnyĂ© vĂĄlok a foltos kemĂ©nyfapadlĂłn.



- Max a falat ölelte, olyan rĂ©szeg volt, hogy az egyetemi biztonsĂĄgi szolgĂĄlatnak kellett leszednie Ƒt – mesĂ©li Ken, mire az asztalunknĂĄl mindenki felnevet, kivĂ©ve Harryt persze.
Megforgatom a villĂĄmat a tĂ©sztĂĄm körĂŒl, aztĂĄn eszem mĂ©g egy falatot. Arra fĂłkuszĂĄlok, hogy milyen szorosan fonĂłdnak a tĂ©sztĂĄk a villa ĂĄgai körĂ©, kĂŒlönben Harryre kell fĂłkuszĂĄlnom.
- Azt hiszem, van egy csodĂĄlĂłd – mondja nekem Max felesĂ©ge. FelnĂ©zek Ă©s követem a tekintetĂ©t Roberthez, aki leszedi az edĂ©nyeket a mellettĂŒnk lĂ©vƑ asztalrĂłl, szemeit rajtam tartva.
- Ne figyelj rĂĄ nagyon, elvĂ©gre is Ƒ egy pincĂ©r – jelenti ki Max egy ravasz mosollyal, Ă©n pedig meglepƑdöm Ă©rzĂ©ketlen megjegyzĂ©sĂ©n.
- Apa – vet haragos pillantĂĄst Logan az apjĂĄra, mire Max rĂĄmosolyog, mielƑtt belevĂĄg a steakjĂ©be.
- Bocs, kicsim, csak az igazsĂĄgot mondom… Egy srĂĄcnak, aki olyan helyes, mint Louis, nem kellene olyan valakit nĂ©znie, aki a vendĂ©glĂĄtĂĄsban dolgozik – folytatja Max degradĂĄlĂł megjegyzĂ©sĂ©t, mire villĂĄmat a tĂĄnyĂ©romra ejtem.
- Ne – mondja nekem Harry, elƑször hozzĂĄm szĂłlva, miĂłta megĂ©rkeztem. ElnĂ©zek tƑle, majd vissza Maxre, mĂ©rlegelve a lehetƑsĂ©geimet. Ɛ bunkĂłn viselkedik, Ă©n pedig mĂĄr megittam majdnem egy egĂ©sz pohĂĄr bort. ValĂłszĂ­nƱleg be kellene fognom a szĂĄmat, ahogy Harry mondta.
- Nem beszĂ©lhetsz Ă­gy az emberekrƑl – nĂ©z Logan az apjĂĄra, mire Ƒ vĂĄllat von.
- Rendben, nem akarok felzaklatni senkit – morogja, megrĂĄgva a steakjĂ©t. A felesĂ©ge Ășgy tƱnik, hogy zavarban van, ahogy megtörli a szĂĄja sarkĂĄt egy anyagszalvĂ©tĂĄval.
- Több borra lesz szĂŒksĂ©gem – mondom Liamnek, mire elmosolyodik, ĂĄtcsĂșsztatva hozzĂĄm a fĂ©lig ĂŒres poharĂĄt.
- MegvĂĄrom, amĂ­g a pincĂ©r visszajön, de azĂ©rt köszönöm – mosolyodom el. Érzem Harry szemeit rajtam, miközben ĂĄtkutatom az Ă©ttermet. Nem lĂĄtom a srĂĄc szƑke hajĂĄt, Ă­gy felemelkedek Ă©s elveszem az ĂŒveget Ă©n, hogy megtöltsem a poharamat.
FĂ©lig arra szĂĄmĂ­tok, hogy Max megjegyzĂ©st tesz a cselekedeteimre, de ez nem törtĂ©nik meg. Harry hƱvösen bĂĄmul ĂĄt a termen, Logan pedig az anyjĂĄval beszĂ©l. Én a sajĂĄt vilĂĄgomban vagyok, egy vilĂĄgban, ahol Harry mellettem ĂŒl, keze a combomon van, ahogy hozzĂĄm hajol, hogy valamilyen szemtelen megjegyzĂ©st tegyen, amitƑl elnevetem magam Ă©s hevesen elpirulok.
A fejem egy kicsit zavaros, miközben az összes Ă©telt elfogyasztom a tĂĄnyĂ©romrĂłl Ă©s megiszom a mĂĄsodik pohĂĄr boromat. Liam Maxszel Ă©s Kennel beszĂ©lget a sportrĂłl, termĂ©szetesen. A nyomtatott asztalterĂ­tƑre bĂĄmulok, megprĂłbĂĄlva arcokat vagy kĂ©peket talĂĄlni a fekete-fehĂ©r spirĂĄlokban. MeglĂĄtok pĂĄrat, ami egy H betƱhöz hasonlĂ­t, az ujjaim pedig többször is ĂĄtrajzoljĂĄk a mintĂĄt. Abbahagyom a mozdulataimat, aztĂĄn felnĂ©zek gyorsan, paranoiĂĄsan, hogy Harry talĂĄn meglĂĄtott engem a betƱt ĂĄtrajzolva. BĂĄr Harry nem figyel rĂĄm, szemei Loganre fĂłkuszĂĄlnak.
- Kell egy kis levegƑ – szĂłlok Liamnek, majd felĂĄllok a helyemrƑl, a szĂ©k csikorog a fapadlĂłn, mire Harry felpillant a beszĂ©lgetĂ©sĂ©bƑl, de gyorsan elnĂ©z.

12 megjegyzés:

  1. FĂĄj a szĂ­vem Louis miatt... SzegĂ©nykĂ©m... Olyan messze avan a jövƑ pĂ©ntek... KöszönjĂŒk. Nagyon vĂĄrjuk az Ășjabb rĂ©szt.

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Igen, Ă©n is nagyon sajnĂĄlom Ƒt... HĂĄt nincs közel, de nemsokĂĄra itt lesz, kitartĂĄst :) Xx

      Törlés
  2. Szegény Lou �� Annyira sajnålom :( mikor lesz mår megint khm... vidåm (18+) rész? ������

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Bizony, szörnyƱ ez a helyzet most. Håt erre sajnos vårnunk kell még egy darabig :D Xx

      Törlés
  3. Szia!😊
    Én mĂĄr össze vagyok zavarodva. Nem Ă©rtem Ƒket.
    Harry miĂ©rt nem mondta el Louisnak hogy Logannak van valakije. Így Louis most nem gondolna semmit sem.
    Én is Ășgy Ă©rzem ez az este hosszĂș lesz.
    Igen Louis jól néz ki,helyes pasi de a pincér nem fogja megkapni. Vagy ki tudja. Ha mår bort ivott 2 pohårral is és Harry tovåbb folytatja ezt akkor lehett. De ha kimegy és nem megy utåna Harry akkor egy nagy fasz.
    És hogy majd nem össze veszett Maxel. Juhuuuu ez tĂ©nyleg hosszĂș este lesz.
    Fantasztikus lett 😍😊😘
    Puszi Zsozso ❤

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia :)
      Ezt megĂ©rtem, elĂ©ggĂ© nagy a kĂĄosz most köztĂŒk.
      EgyszerƱbb lett volna, ha elmondja, kĂĄr, hogy azt hiszi Harry, ettƑl jobb lesz.
      Ó, az biztos, Ă©n alig vĂĄrtam mĂĄr, hogy vĂ©ge legyen, mikor elƑször olvastam.
      HĂĄt igen, nĂĄluk soha semmit nem lehet biztosra venni. EgyĂ©rtelmƱen utĂĄna kell mennie, jövƑhĂ©ten kiderĂŒl, hogy valĂłban Ă­gy tesz-e.
      Izgis este lesz, ennyit elmondhatok :D
      ÖrĂŒlök, hogy tetszett :) Xx ♥

      Törlés
  4. Sziaaa.De kis drĂĄga vagy,hogy kiraktad a kĂ©pem.:*☻
    Na lĂĄtod,Ă­gy ez a fejlĂ©c jobb,mint az enyĂ©im lettek volna.És a bloghoz is nagyon illik.

    A rĂ©sz..TalĂĄn ez tetszik eddig a legjobban.Most kicsit remĂ©lem, hogy Louis direkt oda fog menni a pincĂ©rhez.Vicces lenne.☻ VĂĄrom a pĂ©ntekeet♥♥

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia, megĂ­gĂ©rtem, Ă©s persze, hogy kirakom :) ♥
      A tiĂ©d is szĂ©p volt, ezt ne felejtsĂŒk el, Ă©s örĂŒlök, hogy ez is tetszik :)

      HĂĄt amilyen helyzetben vannak most, bĂĄrmi elkĂ©pzelhetƑ, de egy hĂ©t mĂșlva ki fog derĂŒlni ;) ♥

      Törlés
  5. Sziaaa *-*
    Jötteem! 🙌😁
    Huh, kikĂ©szĂŒlök HarrytƑl, vĂĄĂĄĂĄĂĄ!! Kis mocsok, amiĂ©rt nem mondta el, hogy Logannak van valakije! AmĂșgy Logant egyre jobban imĂĄdom, tök jĂł lenne, ha Harry haverja lenne! MĂ©g mindig Ășgy vagyok vele, hogy ilyen barĂĄt kellene neki, hĂĄtha megvilĂĄgosĂ­tja nĂ©ha XD
    Louist nagyon sajnĂĄlom, nem ezt Ă©rdemli... :( A pincĂ©r meg hĂșzzon a fenĂ©be!! Nem lesz az övĂ© Louis!! Harry egy nagy paraszt, de akkor is!! Ɛk egymĂĄsĂ©, Ă©s kĂ©sz!! HabĂĄr Lou helyĂ©ben jĂĄtszadoznĂ©k a pincĂ©rrel Harry elƑtt!! Legyen neki is szar!
    Menj utĂĄna Hazza, vagy mem tudom mit csinĂĄlok veled!! FĂș, kivagyok! XD
    AmĂșgy elkezdtem elƑlrƑl megint, ez a törtĂ©net a halĂĄlom, Ă©s muszĂĄj Ășjra Ă©s Ășjra elolvasni! 😍😍😍
    Jaj, kell a köviii nagyoooon, egész nap tudnåm olvasni!
    Pusziii ❤❤❤

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia :)
      Igen, elƑször Ă©n se kedveltem annyira Logant, rögtön fĂ©ltem, hogy Larry közĂ© akar ĂĄllni, de mikor megtudtam, hogy nem, Ă©n is arra a vĂ©lemĂ©nyre jutottam, mint te. Nem lenne rossz egy ilyen barĂĄt Harrynek :D
      HĂĄt nem bizony...És bĂĄr elĂ©g rossz helyzetben vannak most, de egyetĂ©rtek. Egy hĂ©t mĂșlva kiderĂŒl, hogy jĂĄtszadozik-e Lou vagy sem ;)
      Na igen, azt kellene tennie. Ez is ki fog derĂŒlni :D
      Nem csodĂĄlom, bƑven lesz mit Ășjra elolvasnod :D
      Hamarosan itt lesz :) Xx ♥

      Törlés
  6. Szia. FhĂș jĂł rĂ©gen tudtam utoljĂĄra benĂ©zni a blogodra. RemĂ©len Louis összefut a szƑke pincĂ©rrel Ă©s Harry fĂ©ltĂ©keny lesz. 😂

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia, örĂŒlök, hogy visszatĂ©rtĂ©l :) HĂĄt, ez hamarosan kiderĂŒl ;) Xx

      Törlés