2018. szeptember 7., péntek

Három

Helló! 😊
Hoztam is az új részt, ami... hát elég érdekes, számomra kicsit fura dolgok vannak benne, főleg az elején, a közepe és vége viszont nagyon élvezetes 😉 Kíváncsi vagyok, mi lesz a véleményetek majd. A jövő héten nekem is megkezdődik az egyetem, az utolsó félév, ha minden jól megy, és úgy néz ki egyelőre, hogy a pénteki frissítés marad továbbra is, hogy a nap mely részén, azt nem tudom még, szerintem változó lesz. Akiknek pedig már elkezdődött a suli, kitartást kívánok, ez a tanév is el fog repülni 😀💪 Egy hét múlva találkozunk!
Kellemes olvasást! 😊😘



Három
 
Hetekkel később



Louis diplomaosztójának napja elérkezett, Harry pedig nem is lehetne boldogabb. Illetve, amíg nem kell végigülnie a ceremóniát Louis anyja mellett. Kibékültek már, és sikerül kijönniük egymással Louis kedvéért. Harry csodálja Davidet, amiért képes elviselni a nőt. Ő boldogabb ember most már, ami azt jelenti, hogy Louis is boldogabb. Liam távol volt a feleségével, és (Harry szavaival élve) egy „ostoba és hülye” kézzel írt kártyát küldött Louis-nak, benne pénzzel.
Harry tudta, hogy ez a nap keserédes lesz Louis számára. Olyan barátságokat kötött itt, amiket sosem fog elfelejteni. Olyan barátságokat, amelyeket Harry elég méltónak talált ahhoz, hogy egyáltalán lélegezzenek Louis körül. Amikor Harry találkozott velük, képes volt beszélgetésbe elegyedni velük anélkül, hogy túlságosan védelmezőnek tűnjön Louis miatt és kimértnek. (Legalábbis ezt gondolta.) Harry új abban a gondolatban, hogy a bulikon kívül szocializálódjon. Néhány dologban ügyetlen, de dolgozik rajta. Mindannyian elmentek valamilyen filmnek megnézni a premierét, aminek Harry már elfelejtette a címét, és csak arra emlékszik, hogy Louis barátai folyamatosan azzal ugratták őket, hogy „cukik”. Ettől Harry hányni akar belül, mert olyan buta ez a szó. Harrynek igazából szembe kellett szegülnie a kísértéssel, hogy a fejükre öntse a szódát, mert olyan furcsák voltak.
Amikor ezt mondták, csak arra emlékeztette ez Harryt, hogy Louis néha milyen ártatlannak tűnhet. És az őrületbe kergette őt az, hogy nem szexeltek Liam esküvője óta. Egyszer sem.
Nyilvánvalóan nem bírták ki és kiverték egymásnak és leszopták egymást. De ennyi. És valamilyen oknál fogva az, hogy boldognak látja Louis-t, felizgatja Harryt. Louis mosolya és öröme egyenesen Harry nadrágjába megy. Harrynek ki kell mentenie magát, hogy Louis anyja ne vegye észre a szemmel látható dudort a nadrágjában. Gondoskodik a problémájáról, majd sikerül kibírnia a napot anélkül, hogy egy újabb (látható) merevedése lenne.
Mindannyian elmennek az ünnepi vacsorára, Harry pedig beszélget néhány random emberrel, akik elég normálisak. Louis elfoglalt azzal, hogy megpróbáljon annyi időt összeszorítani a barátainak, amennyit csak tud. Harry nem féltékeny (ezt mondja magának), és élvezi az estét anélkül, hogy túl sokat aggódna. Ez nem állította meg őt attól, hogy megbizonyosodjon róla, Louis a látótávolságán belül van mindenkor. Csak megtartja a távolságát. Az emberek itt tisztelik azt a tényt, miszerint Louis foglalt. Harry ellazulhat egy kicsit.
A vacsora véget ér, aztán az összes felnőtt átmegy egy másik helyiségbe, a végzősök a nagyobb helyiségben maradnak. A fények elhalványulnak, a zene pedig elkezd lejátszódni a hangszórókban. Harry tudja, hogy kínozza Louis-t. Ott van ez a vágyakozás az arcán, mert szüksége van Harryre. Louis utálja Harryt, amiért annyira rohadtul vonzó.
Louis gondolatai félbeszakadnak, amikor Harry arckifejezése megtelik összezavarodottsággal és sokkal. Aztán Louis meglátja Trevort. Kibaszott Trevor. Trevor. Trevor nagyon részeg, egy asztalon áll, teljesen más dalt énekelve, mint amit lejátszanak. Miért van itt egyáltalán? Ki tudja?
Harry odasétál Louis-hoz, majd köré fonja karját. Harry nem utálja Trevort. Egyáltalán nem.
- Meghívtad őt anélkül, hogy elmondtad volna nekem? – kérdezi Harry nyugodtan maradva.
- Ó, Istenem, nem. Fogalmam sincs, miért van itt.
Louis Harry nyakába temeti arcát. Egyszerűen imádja, ahogy Harry védelmező lesz, amikor róla van szó. De akkor sincs fogalma róla, hogy hogy és miért van itt Trevor. Már évek teltek el. Louis Trevorra néz, Harry Louis-ra néz, aztán Trevor meglátja Louis-t, és azt kiabálja:
- Te – majd integet.
Louis kínosan visszainteget. Harry a szemeit forgatja, majd tudni akarja, miért van itt Trevor. Trevor azt válaszolja, hogy van egy barátja, akinek van egy barátja, és így tovább, aki szintén most diplomázott. Leugrik az asztalról, kinyújtva karját, hogy megrázza Harry kezét.
- Nem, köszi – próbálja meg udvariasan mondani Harry.
- Még mindig utálsz engem? – mossa össze szavait Trevor. – Ne legyél féltékeny vagy valami. Persze, tetszett Louis…
- Fogd be – csattan fel Harry, készen arra, hogy elsétáljon tőle, hogy elkerülje a bajt.
- Nem, nem. Én csak… Louis soha nem volt belém esve…
- Mondj még egy dolgot és eltöröm a nyakadat – figyelmeztet Harry.
- Louis kiverte magának az irodájában a te nevedet mondva…
Hátra löki Trevort, majd megszólal Louis.
- Harry, menjünk.
Trevor hátra botladozik, félve és óvatosan folytatja éneklését. Louis lágyan a helyiség oldalához húzza Harryt, hogy lenyugodjon.
- Harry, biztos vagyok benne, hogy nem azért mondta Trevor, hogy…
- Mindegy. Tudni akarom, hogy igaz-e – követeli Harry, hangja elmélyül. Harry lényegében a falhoz nyomja Louis-t, a nyakánál lélegezve.
- H… Harry…
- Mondd el – feleli Harry hangosabban, megszívva Louis nyakát.
- N… nem igaz.
- Hmm… De van valami más. Mondd el – suttogja Harry, azzal ugatva Louis-t, hogy kezeivel közel dörzsöli Louis belső combjait.
- Cs… csak a mosdóban és a kocsiban egyszer.
Aztán Harry megcsókolja Louis-t. Louis meghúzza Harry haját, háta a falhoz nyomódik. Még közelebb fogja Harryt, majd szégyentelenül felnyög a szájába. Harry felmordul és visszacsókol ugyanannyi erővel. Kezei lassan lecsúsznak Louis derekáról, dörzsölve a combjait. Louis zihál, aztán akkor húzódik el Harry, amikor megérzi Louis dudorját.
Louis izgatott, kipirult és csak annyira szükséget szenvedő ebben a pillanatban. Bár Harry nem adja be a derekát. Megajándékozza Louis-t egy ártatlan mosollyal, majd úgy dönt, hogy szerez mindkettőjüknek valamilyen kis szendvicset, amiket az asztalra helyeztek.
Kibaszott Harry.

….

Az este elérkezik a végéhez, az emberek pedig elindulnak haza. Louis-nak csodálatos estéje volt, és Harry nem is lehetne boldogabb miatta. Mindenki érzelmes, Louis érzelmes, és nagyra értékeli, hogy Harry vele van. Mint általában, Harry leparkol Louis lakása előtt. Louis jó éjt csókot adna Harrynek, de ma este Louis-nak többre van szüksége.
Amint az autó megáll, Louis Harry felé lendül, lovaglóülésben elhelyezkedve rajta, aztán lenyomja a nyelvét Harry torkán. Ez egy elég vakmerő húzás Louis-tól, amit meg is bán egy kicsit, és elkezd visszahúzódni. Azonban Harry bal keze megtalálja az emelőt, majd hátradönti az ülést, mielőtt Louis elhúzódik.
A hirtelen mozdulatok azt okozzák, hogy Harry a hátára fekszik Louis-val magán. Louis kienged egy hirtelen nyögést, mert farka Harry behajlított lábához dörgölőzik. Louis kétségbeesett, ajkai nyíltan és rendezetlenül dolgoznak Harryével, lent tartva őt a vállainál fogva – nem akarja, hogy abbahagyja. Harry kábult, Louis kifulladt, ahogy elkezdi magát Harryhez dörgölni. Louis meghúzza Harry haját, aztán kienged egy rekedt nyögést.
- Ó, ó, Harry – feleli zihálva ismét, ahogy Harry megszívja éppen az álla alatt, felhúzva ujjaival Louis ingét és kissé ringatózva csípőjével. Feszengve a reakciójától, Louis megpróbálja felemelni magát, de Harry megmozgatja a lábait. Louis-nak sikerül feltolnia magát Harry csípőjére, miközben megpróbál felülni. – Ah – zihálja Louis, lehunyva szemeit egy rövid másodpercre. Harry elvigyorodik, érezve Louis tomboló erekcióját.
- Rendben vagy ott? – kérdezi Harry. Louis nem figyel. Inkább légzése feszültté válik, és arra fókuszál, hogy ringassa csípőjét, hogy súrlódást hozzon létre.
- Louis – nyög fel Harry a látványra. Harry annyira beindult attól, hogy Louis milyen felizgult. Kurvára imádja.
Egy nyöszörgés hagyja el Louis száját nevének hangjára. Újra felemeli a csípőjét, hogy egy kis nyomást gyakoroljon a farkára.
- Tetszik ez? – kérdezi Harry. Ismét előre lendíti csípőjét, ezúttal erősebben. Egy újabb zihálás szökik el elnyílt ajkairól. Louis bólint nyöszörögve és magas hangokat kiengedve. – Baszki – szitkozódik Harry. Előrefelé ringatja csípőjét, hogy az illeszkedjen Louis mozdulataihoz.
- Harry… – motyogja Louis.
Harry gyorsabb sebességgel mozog, miközben farkát Louis-éhoz dörgöli. Louis nyöszörög, meghúzva Harry haját. Egyiküket sem érdekli, hogy be vannak zsúfolva egy kocsiba szórakozva egymással, teljesen felöltözve. Louis továbbra is azokat a magas hangokat adja ki, és annyira, annyira dögös, Harry farka tovább dörgölőzik éppen a jó szögben.
- H… Harry – küzd Louis, hogy kimondja. – Szükségem van több…
Harry létrehozza a saját ritmusát, az ütem gyors és brutális. Louis folyamatosan nyöszörög, forró nyögések hagyják el a száját, ahogy Harry szexet imitál vele felöltözve, amíg el nem élvez.
- Ba… aaszki – feleli Louis zihálva, miközben Harry lelassul, farka még mindig nyomja a cipzárját. Amint Louis képes újra lélegezni, teljesen izgatott, majd elrejti arcát kezei között. – Harry, úgy értettem, hogy több, hogy… Tudod – köszörüli meg a torkát Louis, ahogy Harry tovább bámul rá vággyal teli szemekkel.
- Oops – mosolyodik el önelégülten Harry, mire Louis elvigyorodik, amikor meglátja, hogy Harry még mindig kemény. Louis elkezd Harry cipzárjáért nyúlni, amikor megállítják. – Semmi gond. Fáradt vagy.
Louis kapkodva rázza meg a fejét.
- Akarom. Hadd…
Harry felül, mire Louis elveszíti az egyensúlyát egy kicsit. Louis visszanyeri egyensúlyát, Harry pedig felnevet. Louis dühös és egyszerűen csak azt akarja, hogy a szájában legyen Harry farka. Ezalatt Harry megigazítja az ülését, majd leülteti Louis-t maga mellé szó nélkül, karba tett kézzel. Harry megajándékozza Louis-t egy összezavarodott, ártatlan nézéssel.
- Itt vagyunk, tudod. Kiraklak.
- Nem megyek el, amíg nem csinálunk valamit.
Harry felnevet.
- Például mit? Játszunk unot? Persze.
Louis fújtat, Harry meg tovább vigyorog felizgult párjának látványára. Louis vesz egy mély levegőt, majd azt mondja:
- Le akarom szopni a farkadat, Harry. Azt akarom, hogy a számban legyen.
Harry felköhög, aztán átnéz Louis-ra. Ezt ténylegesen kimondta az előbb? Azt a kurva, oké. Annyira nagyon meg akarja dugni Louis száját, de tudja, hogy várnia kell. Várni, amíg meg nem történik.
- Kézimunka. Vagy semmi – jelenti ki Harry. Louis vitatkozna, de elfogadja, akármit is kap. Sietve lecipzárazza a farmert, és néhány lökettel Harry közel van.
- Lou, baszki. Közel vagyok… olyan jó.
Louis egy utolsó lassú löketet ad, aztán elveszi a kezét.
- Kérlek, hadd, tudod, szopjalak le vagy különben… megyek.
Baszki. Louis nem csinálhatja ezt most. Louis soha semmi ilyesmit nem mondott korábban. Harry csak olyan közel van, de nem fogja hagyni, hogy Louis nyerjen. Nyel egyet.
- R… rendben. Jó éjt – megpróbálja semlegesen tartani a hangját, de ez nem működik. Louis megint kemény. És Harrynek minden akaraterejére szüksége van, hogy távol tartsa a farkát Louis arcától.
Louis magabiztossága megnő.
- Szándékosan csinálod ezt. Lássuk, meddig bírod – majd ezzel Louis keményen megcsókolja Harryt, meghúzza a haját, aztán elhagyja az autót.
Harry le van döbbenve és felizgult. Louis még egyszer sem néz vissza. Nem látja, hogyan veri ki magának Harry a kocsiban. És aztán újra, később azon az estén.

„A boldogság egy szerető kiskutya.”
– Charles M. Schultz

4 megjegyzés:

  1. HAHAHAH BESZAROK EZ ZSENIALIS. MICSODA FORDULAT A SEX JELENET UTAN EZ AZ IDEZET. IMADOMMM
    LOVEE

    VálaszTörlés
  2. Sziaaa, megérkeztem 😊❤️
    Az eleje tényleg érdekes volt, de az utána történtek el is feledtették velem azonnal😂😂
    Kibaszott Harry 😂😂 miért imádom én ezt annyira? 😂
    El se hiszem, hogy nem fekszenek le egymással, wow. Ez igen, mondjuk amint látom egyikőjüknek se könnyű xD imádom ahogy szenvednek, és incselkednek egymással 😍
    Na és Louis, teljesen meglepett, hogy ilyeneket mondott, mondjuk Harryt isXD de hát van kitől tanulnia 😉😝
    Imádtam, és várom a kövi pénteket ❤️😊
    Pusziii ❤️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, nagy késéssel, de én is :D
      Nos, ezt örömmel hallom, annál én nagyon röhögtem xd
      Mekkora fejlődés ez náluk, most tényleg lassan haladnak. Ó, hát nagyon nem, igen :D
      Bizony, a mestertől tanulhatott jó sokáig :D
      Örülök, hogy tetszett :) Xx ♥

      Törlés