2018. augusztus 24., péntek

Egy

Sziasztok! 😊
Itt is van a vĂĄrva vĂĄrt epilĂłgus elsƑ rĂ©sze! ElsƑre kissĂ© furcsa volt nekem az After stĂ­lusa utĂĄn, ez mĂĄsabb ugye, nem is igazĂĄn nyerte el a tetszĂ©semet, de szerintem egy kis idƑ utĂĄn hozzĂĄ lehet szokni. KĂ­vĂĄncsi vagyok, hogy mi lesz a vĂ©lemĂ©nyetek, Ă©s ha netalĂĄn nem annyira tetszene, ne felejtsĂ©tek el, hogy ez egy nem hivatalos befejezĂ©s, ha ti nem Ă­gy kĂ©pzeltĂ©tek el, az sem gond 😊 Ezt csak azĂ©rt mondom, mert az Ă©n fejemben pĂ©ldĂĄul teljesen Ășgy volt, hogy a 295. fejezet esemĂ©nyei alapjĂĄn szĂ©pen elmennek rögtön Las Vegasba Ă©s összehĂĄzasodnak, ebben meg kissĂ© mĂĄshogy van, Ă©s nem voltam tĂșl elĂ©gedett vele 😄 Na, nem akarom negatĂ­van beharangozni az elsƑ rĂ©szt, nagyon aranyos lett egyĂ©bkĂ©nt, szĂłval remĂ©lem, tetszeni fog nektek Ă©s vĂĄrom a vĂ©lemĂ©nyeiteket! Egy hĂ©t mĂșlva talĂĄlkozunk ismĂ©t, addig is Ă©lvezzĂ©tek ki a szĂŒnet vĂ©gĂ©t 😊
Kellemes olvasást! 😊😘



Egy
 
Harry pislog, Ă©s az összezavarodottsĂĄg egy elsöprƑ Ă©rzĂ©se borĂ­tja Ƒt el. Louis elƑtte ĂĄll egy aggĂłdĂł kifejezĂ©ssel az arcĂĄn, kezeivel simogatja a karjĂĄt, szavak jönnek ki a szĂĄjĂĄn, de a hangok nem Ă©rik el Harryt. Harry le van döbbenve. Nem Ă©rti, miĂ©rt fogadja el ezt, miĂ©rt fogadja el Louis-t, kĂ©tsĂ©g nĂ©lkĂŒl a fejĂ©ben.
Most az egyszer tudja, hogy ez az, amit akar, Ă©s tudja, hogy vĂ©gig tudja csinĂĄlni. Most az egyszer teljesen nyitott arra a gondolatra, hogy hĂĄzas lehet, Ă©s lehetsĂ©ges az, hogy valaki szereti Ƒt. Most az egyszer Harry nem vĂĄrja azt, hogy tovĂĄbb fusson Louis utĂĄn. És most az egyszer nem akar.
SzĂłval jĂł hĂșsz mĂĄsodpercnyi bĂĄmulĂĄs utĂĄn a vĂ©gtelen mĂ©lysĂ©gbe, Harry elkezd bekönnyezni. ElĂĄrasztja Ƒt olyan sok Ă©rzelem, a zavarodottsĂĄg a dominĂĄns. Megfogja Louis-t Ă©s közel hĂșzza Ƒt, szorosabban tartva Ƒt, mint valaha. Csak elkezd sĂ­rni Ă©s nevetni, a könnyek Louis öltönyĂ©re esnek.
Louis meghökkent egy kicsit. Nem vĂĄrta ezt HarrytƑl. Soha nem szĂĄmĂ­tott erre. De, amikor Harry karjai körĂ© van fonĂłdva, mindennek Ă©rtelme van, ahogy az mindig is volt. Louis tudja, hogy az elkerĂŒlhetetlen meg fog törtĂ©nni. Nem akar az eskĂŒvƑre vagy a bulira gondolni most. KevĂ©sbĂ© sem Ă©rdekelhetnĂ©. ElĂ©gedett azzal, hogy tudja, ebben a pillanatban, ebben a furcsĂĄn megvilĂĄgĂ­tott mosdĂłban, Harry Ă©s Ƒ elvĂĄlaszthatatlanok. Nem kell harcolnia ezzel többĂ©. Nincs semmi, amiĂ©rt harcolhatna.
Ez, ez az. Minden, ami törtĂ©nt, megtörtĂ©nt. Az Ă©gƑ fĂĄjdalmak Ă©s kĂ­nok meghalnak a tƱzzel egyĂŒtt. Minden, ami marad, az a melegsĂ©g.
TovĂĄbb ölelkeznek Ă©s csendben fogjĂĄk egymĂĄst, Ă©s valahogy tudtĂĄk, hogy az, hogy Vegasba menjenek, nem fog megtörtĂ©nni. Harry visszateszi a kulcsait a zsebĂ©be, Ă©s fogja Louis-t. Szereti Ƒt. Elkezdenek elhĂșzĂłdni, aztĂĄn Harry kinyitja a szĂĄjĂĄt, de Louis fĂ©lbeszakĂ­tja Ƒt.
Louis megcsĂłkolja Harryt kemĂ©nyen. Kezei megfogjĂĄk Harry hajĂĄt, mĂ©g közelebb hĂșzva Ƒt. Ajkaik összekapcsolĂłdnak, majd Harry karja Louis dereka körĂ© fonĂłdik. Elfogy a levegƑjĂŒk, Ă­gy elhĂșzĂłdnak. Harrynek mĂ©g mindig könnyek vannak a szemeiben, mĂ­g Louis szemei elkezdenek könnyezni. Csak nevetnek, mĂ­g fogjĂĄk egymĂĄst, összetĂ©ve homlokukat.
- Van bĂĄrmi ötleted, hogy mi törtĂ©nik? – kĂ©rdezi Louis.
- Nekem soha nincs – mosolyodik el Harry. – Nem kell most Vegasba mennĂŒnk – mosolyog Harry. – TalĂĄn hĂșsz perc mĂșlva. Vagy pĂĄr hĂ©t mĂșlva.
- Persze. JĂł tervnek hangzik – mosolyog Louis, majd felnevet. – MĂ©g mindig gondolkozni fogok rajta – feleli egy pillanat utĂĄn.
- Jobban is teszed.
És csak Ă­gy törtĂ©nik, hogy az Ă©let Ășgy dönt, egy Ășjabb „vizes” helyzetet dob hozzĂĄjuk a könnyeiket leszĂĄmĂ­tva. SzĂ©tugranak, ahogy meghalljĂĄk a kinti kĂĄoszt. Harry megĂŒti Louis seggĂ©t, mielƑtt elhagyjĂĄk a mosdĂłt, mire Louis elpirul Ă©s azt motyogja, hogy „hagyd abba”. EgymĂĄs mögött sĂ©tĂĄlnak ki arra, hogy Kimberly pĂĄnikol, az emberek pedig körbe veszik Ƒt.
- Elfolyt a magzatvize a kedvenc dalom alatt. Nem volt esĂ©lyem, hogy megcsinĂĄljam a jellegzetes mozdulatomat – feleli Liam mosolyogva, de aggĂłdva KimberlyĂ©rt.  FelesĂ©ge felnevet.
Harry gĂșnyolĂłdik, majd ĂĄtnĂ©z Louis-ra, aki megprĂłbĂĄlja megtudni, hogy melyik kĂłrhĂĄzba megy Kimberly. Louis-hoz sĂ©tĂĄl, elhĂșzva Ƒt az ĂștbĂłl, amerre Kimberlyt kiviszik. Louis megajĂĄndĂ©kozza Harryt egy kis mosollyal Ă©s egy gyors csĂłkkal az arcĂĄn, mĂ­g Kimberly ordĂ­tĂĄsa fĂ©lbeszakĂ­tja Ƒket.
- T-ti, aĂș, egyĂŒtt? Mi… mikor?
- Majd elmondom kĂ©sƑbb. Ne aggĂłdj – vĂĄlaszolja Louis.
- UtĂĄl-lak. Megyek szĂŒ-szĂŒlni. Ni… nincs szĂŒksĂ©gem erre – sikerĂŒl kimondania, mire Louis felnevet.
Elviszik Ƒt a kocsiba, hogy induljanak a kĂłrhĂĄzba, miközben Kim bocsĂĄnatot kĂ©r, amiĂ©rt alaposan fĂ©lbeszakĂ­totta az eskĂŒvƑt.
A hĂĄzaspĂĄrrĂłl az összes figyelem Kimberlyre irĂĄnyul, de a pĂĄr nem bĂĄnja. Az emberek többsĂ©ge KimberlyrƑl beszĂ©l, mĂ­g nĂ©hĂĄnyan Ă©szreveszik Louis-t Ă©s Harryt. Smith Harryre nĂ©z, aki a szemĂ©t forgatja rĂĄ, kinyĂșjtva rĂĄ a nyelvĂ©t. Karen megprĂłbĂĄlja nem megkĂ©rdezni, miĂ©rt ragyog Harry ebben a pillanatban, Ă­gy Liamet hĂșzza oldalra, megkĂ©rdezve tƑle, hogy Louis Ă©s Harry megint egyĂŒtt vannak-e. Liam vĂĄllat von Ă©s azt mondja, amĂșgy is egyĂŒtt kötöttek volna ki. Nem nagy ĂŒgy.



Louis megprĂłbĂĄl gondolkozni Ă©s nem gondolkozni egyszerre. RemĂ©li, hogy hamarosan tĂșllĂ©p azon a tĂ©nyen, hogy nem lehet gyereke. De a helyzet megtörtĂ©nt, Ƒ meg tehetetlen Ă©s önzƑnek Ă©rzi magĂĄt, amiĂ©rt Ă­gy Ă©rez, ahelyett, hogy Kimberlyre gondolna. MagĂĄval rĂĄngatta Harryt a kĂłrhĂĄzba, most pedig mĂĄsok között ĂŒlnek a vĂĄrĂłteremben. Harry karja Louis körĂŒl van, mĂ­g a mĂĄsikkal a kezĂ©t fogja. Louis elĂ©g kicsi ahhoz, hogy behajlĂ­tsa a tĂ©rdeit, lekuporodva a szĂ©ken. MĂ©rges magĂĄra, amiĂ©rt szomorĂș. Harrynek, mint mindig, egy szĂł sem jut eszĂ©be, de Louis-nak nincs is rĂĄ szĂŒksĂ©ge.
Harry vĂ©gighĂșzza kezĂ©t Louis hajĂĄn, becsben tartva Ƒt, Ă©s soha nem Ă©rezve Ășgy, hogy hozzĂĄszokott a tĂ©nyhez, miszerint az egĂ©sz vilĂĄga a kezeiben van. Louis felköhög kicsit, Harry pedig tudja, hogy mi következik.
- Akarsz egyet kint sĂ©tĂĄlni? BĂĄrmikor visszajöhetĂŒnk majd.
Louis bĂłlint. Kimennek, majd Harry arra szĂĄmĂ­t, hogy Louis elkezd sĂ­rni, de helyette hĂĄtradƑl a falhoz, fejĂ©t hĂĄtra hajtja, szemeit lehunyja.
- Az Ă©let nem fair – feleli Louis.
- Ezt nem is tudtam – vĂĄlaszolja Harry, mire Louis megĂŒti a karjĂĄt.
- Fogd be.
Egy pillanat utĂĄn elkezdi mondani Harry:
- SajnĂĄlom. Nem tudom, mit mondjak…
- Nem is kell. MenjĂŒnk ĂĄt oda – kezd el sĂ©tĂĄlni Louis figyelmeztetĂ©s nĂ©lkĂŒl, Ă©s követi Ƒt Harry. MeglĂĄtja Louis-t, aki azon van, hogy kinyisson egy ajtĂłt, amikor rĂĄjön, hogy hovĂĄ mennek.
- Nem gondolom, hogy nekĂŒnk itt kellene… – feleli Harry megfogva a karjĂĄt,
- De. De igen. Akarok… Csak nem egyedĂŒl.
- Nem, Louis.
- KĂ©rlek?
- Rendben, mĂ©g mindig azt gondolom, ez nem jĂł ötlet – adja be a derekĂĄt Harry.
Louis kinyitja az ajtĂłt, majd besĂ©tĂĄl. BelĂ©pnek a kĂłrhĂĄz gyermek rĂ©szlegĂ©re. SzĂ­nes kanapĂ©k, szĂ­nes padlĂłcsempĂ©k Ă©s kis szƑnyegek mindenhol. Kis gyerekfestmĂ©nyek vannak kiakasztva, a helyisĂ©g pedig fĂ©nnyel teli. Van egy kis jĂĄtszĂłhĂĄz közĂ©pen kĂ©nyelmes szĂ©kekkel Ă©s könyvespolccal.
Louis csak bĂĄmul, aztĂĄn elkezd a jĂĄtszĂłhĂĄzhoz menni. A sok felnƑtt Ă©s a gyerekeik figyelme tĂșlsĂĄgosan el van terelve a jĂĄtĂ©kokkal ahhoz, hogy egyĂĄltalĂĄn Ă©szrevegyĂ©k azt, hogy bejöttek. Harry össze van zavarodva, aggĂłdik Ă©s szeretnĂ© elhagyni ezt a kĂ­nos helyzetet. Louis kifejezĂ©s nĂ©lkĂŒl megfigyeli a helyet. Feldolgozza. Elmondja magĂĄnak, hogy lĂ©pjen tĂșl a tĂ©nyen, miszerint neki ez sosem lesz meg. Soha nem lesz kĂ©pes arra, hogy a gyerekĂ©vel tĂ©rdeljen a padlĂłn, kockĂĄkat pakolva egymĂĄs tetejĂ©re. Vesz egy mĂ©ly lĂ©legzetet, majd kimegy. Kisiet, aztĂĄn elkezd sĂ­rni.
- Louis, sajnĂĄlom. Én nem… Vannak mĂĄs mĂłdok… Ki fogjuk talĂĄlni…
- Ne mondd ezt – csuklik Louis. – Nem akarsz gyerekeket.
- Most nem. De talĂĄn a jövƑben. A mi jövƑnkben – hĂșzĂłdik vissza Harry, majd lĂĄgyan megfogja Louis arcĂĄt, Ă­gy a szemeibe nĂ©z. Louis felnĂ©z rĂĄ, Ă©s letörli könnyet a ruhĂĄja ujjĂĄval.
- Vennél nekem egy kis teåt a kåvézóból?
Harry felnevet.
- Természetesen nem. Miért tenném?
Louis megajĂĄndĂ©kozza Ƒt egy kis mosollyal, Harry pedig elkezdi elƑvenni a pĂ©nztĂĄrcĂĄjĂĄt.



„NĂ©ha a helyes mĂłdon töröd össze a szĂ­vedet, ha Ă©rted, mire gondolok.” – Gregory David Roberts

8 megjegyzés:

  1. Harry vĂ©gighĂșzza kezĂ©t Louis hajĂĄn, becsben tartva Ƒt, Ă©s soha nem Ă©rezve Ășgy, hogy hozzĂĄszokott a tĂ©nyhez, miszerint az egĂ©sz vilĂĄga a kezeiben van

    I MEAAAN FUCK MEEEEEE LOLOLOLOL. I MEAN. FUCK. ME.
    ez a kedvenc mondatom az egesz blogbol. Love this boi.
    U.i.: ne basszon fel louis megint. Nem tud orokbe fogadni egy gyereket!? Ujszulottet is orokbefogadhat. Ha azt fogja mondani h "nyafi nayfi az olyan mintha nem az en gyerekem lenne"im gonna be angryyyy.
    Love, perfect as alwaaays

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Igen, nem is csodålkozom, gyönyörƱ mondat lett ez :)
      Na igen, ez kissĂ© tĂșl van mĂĄr tolva, akkor nyilvĂĄn fĂĄjdalmasabb dolog, ha egy nƑnek nem lehet gyereke, a fĂ©rfiak esetĂ©ben ez talĂĄn annyira nem, egy meleg pĂĄrnĂĄl meg amĂșgy is örökbefogadĂĄs lenne a megoldĂĄs, szĂłval megĂ©rtem.
      ÖrĂŒlök, hogy tetszett :) Xx

      Törlés
    2. Igen,bar szemelyes velemeny de ha gyereket akarnek akkor elgondolkodnek hogy..szuljek egyet vagy orokbefogadjak egyet mert sokan vannak szulok nelkul:(
      BTW. VAROM AZ UJ REEESZT💗🙃🏳️‍🌈

      Törlés
    3. Így van, ezen is el lehet gondolkozni, ki hogy szeretnĂ© :)
      MĂĄr kint is van :) Xx ♥

      Törlés
  2. Sziaa❤️
    Huh, nem gondoltam volna, hogy tĂ©nyleg ennyire mĂĄs. Furcsa volt olvasni, mintha nem is az After lenne, de majdcsak megszokom 😁
    Én se Ă­gy gondoltam tovĂĄbb... A fejemben elmentek VegĂĄsba, összehĂĄzasodtak, aztĂĄn elkezdtĂ©k a közös Ă©letĂŒket 😍 Ez kicsit mĂĄskĂ©pp alakult 😁
    Kis cukik HarryĂ©k *-* A kis babĂł meg pont jĂłkor akarja elhagyni a pocakot 😊😍 Jaj, biztos kis Ă©des lesz, aww *-*
    Ugye itt a Larrys Afterban annyira nem durva, hogy nem lehet gyereke, de azĂ©rt sajnĂĄlom... Viszont, ahogy Harry mondja, megoldjĂĄk majd *-* Lesz egy kicsi Harry meg egy kicsi Louis is biztos vagyok benne 😍😊💕
    Mindegyik rĂ©sz ilyen rövid lesz amĂșgy? Mert olvastam volna mĂ©g, Ă©s nĂ©zem, hogy mĂĄr vĂ©ge? 😬😁
    Köszönöm, hogy hoztad, olyan jĂł mĂ©g egy kicsit olvasni rĂłluk 😍😊
    Puszillak ❤️ szĂ©p hĂ©tvĂ©gĂ©t😊

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia :)
      Én is Ă­gy voltam vele, fĂĄjt is lefordĂ­tani pĂĄr rĂ©szt, mert nem tetszett, de a vĂ©gĂ©re azĂ©rt megszoktam :D
      Igen, mĂĄr ez rögtön nem tetszett, mĂĄr vannak mindketten olyan ƑrĂŒltek, hogy simĂĄn megtegyĂ©k, de azĂ©rt jĂł lesz ez :)
      Igen, jó idƑpontot választott :D
      Így van, ahogy fentebb is emlĂ­tettem a komiban, ez kicsit nekem mĂĄr tĂșl van erƑltetve, ennyi idƑ alatt azĂ©rt mĂĄr valamennyire feldolgozza az egĂ©szet, bĂĄr tĂ©nyleg megĂ©rtem, hogy nagy csapĂĄsnak Ă©lte meg, de mivel meleg pĂĄrrĂłl van szĂł, egyĂ©bkĂ©nt is örökbe kellett volna fogadniuk, az a legegyszerƱbb. Ez majd kiderĂŒl a kĂ©sƑbbiekben ;)
      Van, ami hosszabb, van, ami rövidebb, de annyira hosszĂș egyik sem lesz, mint amilyenek az After vĂ©ge felĂ© voltak. Mondjuk ƑszintĂ©n szĂłlva Ă©n nem annyira bĂĄnom, kicsit kikĂ©szĂŒltem mĂĄr, mikor az AfternĂ©l egy rĂ©sz 14 oldal volt :'D
      Nagyon szĂ­vesen, Ă©s igen, egy pici mĂ©g itt lesznek velĂŒnk :)
      SzĂ©p hĂ©tvĂ©gĂ©t neked is :) Xx ♥

      Törlés
  3. Huhh, megint csak most tudtam elolvasni, nem voltam itthon.

    Nade nem ez a lényeg. Hanem az, hogy fuu, tényleg elég szokatlan ez a fajta íråsmód, de nem rossz egyåltalån! Kívåncsian vårom, hogy mik fognak itt még történni. :)

    Köszönöm a rĂ©sz, utĂłlag is. VĂĄrom a következƑt❤❤
    Puszi❤

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Semmi gond, a lĂ©nyeg, hogy sikerĂŒlt :)

      Igen, Ă©n a vĂ©gĂ©re szoktam meg csak xd ÖrĂŒlök, hogy tetszik, ez pedig a következƑ pĂĄr hĂ©tben ki fog derĂŒlni :)

      Nagyon szĂ­vesen, Ă©n köszönöm, hogy elolvastad, Ă©s mĂĄr kint is van az Ășj :) Xx ♥

      Törlés