2018. januĂĄr 13., szombat

Chapter 267

Sziasztok! 😊
BocsĂĄnat, bocsĂĄnat a kĂ©sĂ©sĂ©rt, teljesen kiment a fejembƑl, hogy Ƒszinte legyek. Semmi idƑm nem volt tegnap, vizsgĂĄra kĂ©szĂŒltem, aztĂĄn vizsgĂĄztam, este moziba mentĂŒnk, ma pedig csak nemrĂ©g Ă©rtem haza, szĂłval totĂĄlisan elfelejtettem. Nem is tudom, mit mondhatnĂ©k a fejezetrƑl, elĂ©g sok minden törtĂ©nik benne. MegterhelƑ lelkileg, leginkĂĄbb. SzĂ­vfĂĄjdĂ­tĂł. És itt abba is hagyom, mielƑtt elveszem a kedveteket az elolvasĂĄsĂĄtĂłl 😄 KĂ­vĂĄncsi vagyok, mi lesz a vĂ©lemĂ©nyetek. A jövƑ hĂ©ten pedig igyekszem pĂ©nteken jelentkezni, de csĂŒtörtöktƑl vasĂĄrnapig programom lesz vĂ©gig, szĂłval nem Ă­gĂ©rek semmit, de ha lesz rĂĄ idƑm, mindenkĂ©pp jövök, Ășgyhogy azĂ©rt majd figyeljĂ©tek az oldalt. Ó, Ă©s drukkoljatok, hogy a csĂŒtörtöki, remĂ©lhetƑleg vĂ©gre utolsĂł vizsgĂĄm is meglegyen 😅
Kellemes olvasást! 😊😘



Chapter 267
 
Harry szemszöge
- HovĂĄ kellene mennem? – kĂ©rdezi Louis. Hangja lĂĄgy Ă©s rekedt kemĂ©ny lĂ©gzĂ©semen ĂĄt.
- Nem tudom – vĂĄlaszolom ƑszintĂ©n. Egy rĂ©szem el akarja mondani neki, hogy szĂĄlljon fel a következƑ repĂŒlƑre, ami LondonbĂłl megy, egyedĂŒl, de az önzƑ Ă©s sokkal erƑsebb rĂ©szem tudja, hogy ha ezt megteszi, nem csinĂĄlnĂĄm vĂ©gig az Ă©jszakĂĄt anĂ©lkĂŒl, hogy betegre innĂĄm magam. IsmĂ©t. SzĂĄmnak hĂĄnyĂĄs Ă­ze van, torkom pedig Ă©g attĂłl, hogy ilyen brutĂĄlis mĂłdon jött ki az ital a szervezetembƑl.
Louis kinyitja a közĂ©pkezelƑpultot köztĂŒnk, elƑvesz egy szalvĂ©tĂĄt a rĂ©szbƑl, majd elkezdi letörölni a szĂĄm sarkait a durva papĂ­rral. Ujjai alig Ă©rnek a bƑrömhöz, Ă©n meg elhĂșzĂłdok a jeges testhƑmĂ©rsĂ©klettƑl.
- Megfagysz. IndĂ­tsd be a kocsit.
Nem vĂĄrok rĂĄ, hogy engedelmeskedjen, ehelyett ĂĄthajolok Ă©s elfordĂ­tom a kulcsot, kiĂĄramoltatva a hƑt a szellƑzƑnyĂ­lĂĄsokbĂłl. A levegƑ elƑször hideg, de ennek a mocsok drĂĄga autĂłnak van valami energiĂĄja, Ă­gy a melegsĂ©g gyorsan elĂĄrasztja a kis helyet.
- Benzint kell szereznĂŒnk a kocsiba. Nem tudom, milyen sokĂĄig vezettem, de a benzin jelzƑje vilĂĄgĂ­t, Ă©s az a kĂ©pernyƑ is azt mutatja, szĂłval… – mondja nekem Louis, a fĂ©nyes navigĂĄciĂłs kĂ©pernyƑre mutatva elƑttĂŒnk. A hangja megöl.
- Elment a hangod – felelem mĂ©g akkor is, ha ez hihetetlenĂŒl nyilvĂĄnvalĂł. Ɛ bĂłlint, aztĂĄn elfordĂ­tja fejĂ©t tƑlem. Ujjaimat az ĂĄlla körĂ© fonom, Ă©s visszafordĂ­tom hozzĂĄm az arcĂĄt. – Ha el akarsz menni, nem foglak hibĂĄztatni. Kiviszlek a reptĂ©rre most.
Zavaros pillantĂĄssal ajĂĄndĂ©koz meg, mielƑtt kinyitja a szĂĄjĂĄt.
- Te itt maradsz? Londonban? Ma este megy a gĂ©pĂŒnk, Ășgy hittem? – kĂ©rdezi, hangja inkĂĄbb vinnyogĂĄskĂ©nt jön ki, mint szavakkĂ©nt, Ă©s köhögƑrohamban tör ki. MegnĂ©zem a pohĂĄrtartĂłkat valami jelĂ©rt, amivel segĂ­thetek neki, de azok ĂŒresek. TĂ©mĂĄt vĂĄltok.
- CserĂ©ljĂŒnk helyet, elvezetek oda – intek a benzinkĂșt felĂ© az Ășt mĂĄsik oldalĂĄn. – VĂ­z kell neked, meg valami a torkodra – vĂĄrok rĂĄ, hogy kiszĂĄlljon a vezetĆ‘ĂŒlĂ©srƑl, de szemei ĂĄtkutatjĂĄk az arcomat, mielƑtt elindĂ­tja a kocsit Ă©s kikanyarodik a parkolĂłbĂłl.
- MĂ©g mindig meghaladod a megengedett mĂ©rtĂ©ket – suttogja vĂ©gĂŒl, Ăłvatosan, hogy ne feszĂ­tse tĂșl nem lĂ©tezƑ hangjĂĄt.
Ezzel egyĂĄltalĂĄn nem tudok vitatkozni. KizĂĄrt dolog, hogy a nĂ©hĂĄny ĂłrĂĄnyi bĂłbiskolĂĄs ebben az autĂłban teljesen kijĂłzanĂ­tott. ElĂ©g alkoholt ittam ahhoz, hogy kiessen az Ă©jszaka legnagyobb rĂ©sze, Ă©s szörnyƱ fejfĂĄjĂĄsom van. ValĂłszĂ­nƱleg egĂ©sz kurva nap rĂ©szeg leszek, vagy a felĂ©ig. Nem tudom megmondani. Nem is emlĂ©kszem arra, mennyit ittam…
Zagyva szĂĄmolĂĄsom rövidre van vĂĄgva, amikor Louis leparkol egy benzinkĂșt elƑtt, majd az ajtĂłkilincsĂ©rt nyĂșl.
- Majd Ă©n bemegyek – mondom neki, aztĂĄn kiszĂĄllok a kocsibĂłl, mielƑtt vitatkozhatna.
Nincs tĂșl sok ember bent, csak fĂ©rfiak munkĂĄhoz öltözve ilyen korai ĂłrĂĄban. Kezeimben Aspirin, vizes ĂŒveg Ă©s rĂĄgcsĂĄlnivalĂłk zacskĂłi vannak, amikor Louis besĂ©tĂĄl a kis boltba.
- MiĂ©rt nem maradtĂĄl a kocsiban? – kĂ©rdezem tƑle, ahogy közelebb jön.
- A pĂ©nztĂĄrcĂĄd – lĂłbĂĄlja meg a fekete bƑrt az arcom elƑtt.
- Ó – nem tudom, hogy jutott hozzĂĄ, de örĂŒlök, hogy behozta, mielƑtt a sor elejĂ©re Ă©rtem volna. EltƱnik egy pillanatra, de elfoglalja mellettem a helyĂ©t, ahogy elĂ©rem a pultot. MindkĂ©t keze tele van nagy, gƑzölgƑ csĂ©sze kĂĄvĂ©val. – Be tudnĂĄd ĂĄllĂ­tani a helymeghatĂĄrozĂĄst a telefonodon, mĂ­g Ă©n fizetek? – kĂ©rdezem tƑle, elvĂ©ve a tĂșlmĂ©retezett csĂ©szĂ©ket kis kezeibƑl.
- Mi?
- A helymeghatĂĄrozĂĄs a telefonodon, hogy megtudjuk, hol vagyunk – tisztĂĄzom.
- Allhallows – jegyzi meg a pult mögött lĂ©vƑ nƑ. – Ott vagytok – int Louis felĂ©, aki udvariasan visszamosolyog a nƑre.
- Köszönöm – hĂșzza szĂ©lesebbre a vigyorĂĄt Louis, mire az a szerencsĂ©tlen elpirul. Igen, tudom, hogy Louis dögös, most pedig nĂ©zz el, mielƑtt kitĂ©pem a szemeidet a fejedbƑl. Akarom mondani neki. A tegnapi este utĂĄn jĂł lenne egy kis levezetĂ©s, Ă©s nagyon nem vagyok abban a hangulatban, hogy a csaj szemei ĂĄtvizsgĂĄljĂĄk Louis testĂ©t kibaszott reggel hĂ©t Ăłrakor.
Ha nem lennĂ©k rendkĂ­vĂŒl tudatĂĄban az Ă©rzelmek hiĂĄnyĂĄnak Louis szemei mögött, valĂłszĂ­nƱleg ĂĄthĂșztam volna a csajt a pulton, de Louis hamis mosolya, vörös, puffadt szemei Ă©s koszfoltos pĂłlĂłja megĂĄllĂ­t Ă©s elrĂĄnt erƑszakos gondolataimtĂłl. Csak olyan elveszettnek Ă©s szomorĂșnak nĂ©z ki, annyira kurvĂĄra elveszettnek. Mit tettem veled? KĂ©rdezem tƑle nĂ©mĂĄn.
FĂłkuszĂĄlĂĄsa elmozdul az ajtĂłhoz, ahol egy fiatalember Ă©s egy gyerek lĂ©p be, kĂ©z a kĂ©zben. Figyelem Louis-t, ahogy figyeli Ƒket, egy kicsit tĂșl közelrƑl, ha engem kĂ©rdezel, majdnem borderline mĂłdon hĂĄtborzongatĂł. Amikor a kislĂĄny felnĂ©z az apjĂĄra, Louis alsĂł ajka megremeg. Mi a fenĂ©rƑl szĂłl ez? AzĂ©rt, mert idegrohamot kaptam a csalĂĄdomban lĂ©vƑ Ășj hĂ­r felfedĂ©se miatt?
- KĂ©sz vagy? – kĂ©rdezem tƑle meglökve Ƒt a könyökömmel, mert a kezeim tele vannak szarsĂĄgokkal.
- Igen, bocs – motyogja, majd elveszi a kĂĄvĂ©kat a kezembƑl.
Megtankolom az autót benzinnel, aztån fontolóra veszem, mik lennének a következmények, ha a tengerbe vezetném Vance bérelt kocsijåt pontosan a bolt mellett Allhallows-ban, nem lenne nehéz. Louis és én hívhatnånk egy taxit ide, hogy visszavigyen akårhovå, ahol a sajåt bérelt autóm parkol.
- Milyen messze vagyunk a Gabriel’s-tƑl? Ott van az autĂł – tĂĄjĂ©koztat Louis, amikor csatlakozom hozzĂĄ a kocsiban, mintha olvasna a fejemben.
- Csak körĂŒlbelĂŒl mĂĄsfĂ©l ĂłrĂĄnyira, figyelembe vĂ©ve a forgalmat.
Louis lecsavarja a kis doboz Aspirin tetejĂ©t, majd hĂĄrmat rĂĄz ki belƑle a kezembe.
- Akarsz beszĂ©lni a tegnap estĂ©rƑl? Az elƑbb jött egy ĂŒzenetem KimberlytƑl – rĂĄncolja a homlokĂĄt, lebĂĄmulva a kis kĂ©pernyƑre.
KĂ©rdĂ©sek kezdenek a felszĂ­nre kerĂŒlni, ĂĄtfurakodva a zavaros kĂ©peken Ă©s hangokon a tegnap estĂ©rƑl. Vance kizĂĄrt engem, Ă©s visszasĂ©tĂĄlt az Ă©gƑ hĂĄzba…
- Ɛ nem… – nem tudom, hogyan tegyem fel a kĂ©rdĂ©st. Úgy tƱnik, nem fog ĂĄthaladni a torkomban lĂ©vƑ csomĂłn.
- Életben van, termĂ©szetesen, de… – Louis szemei elkezdek megtelni könnyekkel.
- Mi? Ɛ mi?
- Megégett.
Egy enyhe Ă©s nagyon nem szĂ­vesen lĂĄtott fĂĄjdalom prĂłbĂĄl meg beszivĂĄrogni a repedĂ©seimbe. RepedĂ©sek, melyeket Ƒ okozott mindenek elƑtt.
- Csak az egyik lĂĄbĂĄn. Kim azt mondta, hogy az egyik lĂĄba Ă©gett meg, Ă©s hogy le fogjĂĄk tartĂłztatni, amint kiengedik a kĂłrhĂĄzbĂłl, ami hamarosan lesz, igazĂĄbĂłl bĂĄrmelyik percben.
- MiĂ©rt tartĂłztatjĂĄk le? – tudom a vĂĄlaszt, mielƑtt Louis elĂĄrulnĂĄ.
- Azt mondta a rendƑrsĂ©gnek, hogy Ƒ gyĂșjtotta a tĂŒzet – emeli Louis a vacak telefonjĂĄt az arcom elĂ©, Ă­gy el tudom olvasni a hosszĂș ĂŒzenetet KimberlytƑl.
Elolvasom az ĂŒzenetet, nem tudva meg semmi Ășjat abbĂłl, amit Louis az elƑbb elmagyarĂĄzott nekem. Én nem szĂłlok semmit. Nincs mit mondanom.
- Nos? – kĂ©rdezi lĂĄgyan.
- Nos mi?
- Kicsit sem aggĂłdsz az apĂĄd miatt? – feldolgozza gyilkos tekintetemet. – Úgy Ă©rtem, Christian miatt.
- Fel sem kellett volna bukkannia ott.
- Harry – megdöbbentnek nĂ©z ki kijelentĂ©semtƑl. – Az a fĂ©rfi azĂ©rt ment oda, hogy segĂ­tsen nekem, hogy segĂ­tsen neked – kezd el zavarosan beszĂ©lni.
- Louis, tudom… – szakĂ­tom Ƒt fĂ©lbe, mire meglep azzal, hogy feltartja egyik kezĂ©t, hogy elcsendesĂ­tsen engem.
- Nem fejeztem be. Meg sem emlĂ­tve azt, hogy elvitte a balhĂ©t a hĂĄztƱzĂ©rt, amit te okoztĂĄl, Ă©s megsĂ©rĂŒlt. Szeretlek tĂ©ged, Ă©s tudom, hogy utĂĄlod Ƒt most, de ismerlek, az igazi Ă©nedet, szĂłval ne ĂŒlj itt Ă©s viselkedj Ășgy, mintha leszarnĂĄd, hogy mi törtĂ©nik vele, mert rohadt jĂłl tudom, hogy Ă©rdekel – köhög mĂ©rges beszĂ©de utĂĄn, Ă©n pedig a szĂĄjĂĄhoz teszem az ĂŒveget.
FelĂĄldozok egy pillanatot, hogy ĂĄtgondoljam szavait, miközben iszik a vĂ­zbƑl. Igaza van, persze, hogy igaza van, de nem vagyok kĂ©sz arra, hogy szembenĂ©zzek bĂĄrmelyik dologgal abbĂłl, amiket az elƑbb emlĂ­tett. KurvĂĄra nem vagyok kĂ©sz arra, hogy bevalljam, tett Ă©rtem valamit Vance. Nem vagyok kĂ©sz arra, hogy Ƒ hirtelen a kibaszott apĂĄm legyen. KurvĂĄra nem.
Nem akarok senkit, fƑleg Ƒt, hogy azt gondolja, ez valahogy kiegyenlĂ­ti az ĂĄllĂĄst, hogy valahogy el fogom felejteni az összes szart, amirƑl lemaradt, az összes Ă©jszakĂĄt, melyeket azzal töltöttem, hogy a szĂŒleim egymĂĄsra valĂł ordĂ­tozĂĄsĂĄt hallgattam, az összes alkalmat, amikor felsiettem a lĂ©pcsƑn apĂĄm rĂ©szeg hangjĂĄt meghallva. Nem, bassza meg ezt. KurvĂĄra nincs kiegyenlĂ­tve, Ă©s soha nem is lesz.
- Azt hiszed, azĂ©rt, mert egy kicsit megĂ©gett a lĂĄba Ă©s elviszi a balhĂ©t helyettem, megbocsĂĄtok neki? – tĂșrok bele kezeimmel a hajamba. – EgyszerƱen csak meg kellene bocsĂĄtanom neki, hogy huszonegy kurva Ă©ven ĂĄt hazudott nekem? – kĂ©rdezem tƑle, hangom sokkal hangosabb, mint azt akartam.
- Nem, persze, hogy nem! – emeli fel a hangjĂĄt rĂĄm Ƒ is. – De nem vagyok hajlandĂł megengedi neked, hogy lerĂĄzd ezt, mintha valami kis dolgot csinĂĄlt volna. Börtönbe fog menni helyetted, Ă©s Ășgy viselkedsz, mintha azzal sem zavartatnĂĄd magadat, hogy egyĂĄltalĂĄn megkĂ©rdezd, hogy van. TĂĄvol lĂ©vƑ, hazudĂł apa vagy sem, Ƒ szeret tĂ©ged Ă©s megmentette a seggedet tegnap este.
- Kinek a kibaszott oldalĂĄn ĂĄllsz? – kĂ©rdezem tƑle. Ez baromsĂĄg.
- Nincsenek oldalak! – kiĂĄltja, hangja hangosabban visszhangzik a kis helyen, Ă©s egy kicsit sem segĂ­t csengƑ fejfĂĄjĂĄsomon. – Mindenki a te oldaladon van, Harry! Tudom, hogy Ășgy Ă©rzed, ellened van a vilĂĄg, de nĂ©zz magad körĂ©. Itt vagyok neked Ă©n, az apĂĄd… mindkettƑ, Karen a sajĂĄtjakĂ©nt szeret tĂ©ged, Liam sokkal jobban szeret tĂ©ged, mint azt bĂĄrmelyikƑtök is valaha bevallanĂĄ – Louis fĂ©lig elmosolyodik legjobb barĂĄtja emlĂ­tĂ©sĂ©re, majd folytatja. – Kimberly lehet, hogy provokĂĄl tĂ©ged, de Ƒ is törƑdik veled, Ă©s Smith, szĂł szerint te vagyok az egyetlen ember, akit kedvel – szedi össze remegƑ kezeibe az enyĂ©imet, nagyujjĂĄval pedig lĂĄgyan simogatja a tenyereimet. – Ironikus tĂ©nyleg, hogy a fĂ©rfi, aki utĂĄlja a vilĂĄgot, az Ƒt szereti a legjobban – suttogja, szemei homĂĄlyosak Ă©s tele vannak könnyekkel. Könnyekkel Ă©rtem, olyan sok könnyel Ă©rtem.
- BĂ©bi – hĂșzom Ƒt ĂĄt az ĂŒlĂ©sembe, mire szĂ©tveti a lĂĄbĂĄt a derekamnĂĄl. Karjait nyakam körĂ© fonja. – Te önzetlen fiĂș – temetem fejemet a nyakĂĄba.
- Engedj be mindenkit, Harry. Az Ă©let sokkal könnyebb, amikor beengedsz mĂĄsokat – feleli, Ășgy simogatva a fejemet, mintha valami kisĂĄllat lennĂ©k, de kibaszottul imĂĄdom. TovĂĄbb dörgölƑzöm hozzĂĄ.
- Ez nem olyan könnyƱ – mondom neki. Torkom Ă©g, Ă©s Ășgy Ă©rzem, mintha csak akkor kapnĂ©k levegƑt, ha az Ƒ illatĂĄt lĂ©legzem be. Azt elhomĂĄlyosĂ­tja a fĂŒst Ă©s tƱz halvĂĄny szaga, amit Ășgy tƱnik, behoztam az autĂłba, de akkor is megnyugtatĂł.
- Tudom – feleli, hangja halk, miközben kezĂ©vel tovĂĄbbra is beletĂșr a hajamba. MiĂ©rt olyan megĂ©rtƑ mindig, amikor nem Ă©rdemlem meg, hogy az legyen?
A duda megszĂłlalĂĄsa szakĂ­t ki rejtekhelyemrƑl. Az összes tankolĂłhely foglalt a benzinkĂșton, Ă©s Ășgy tƱnik, a mögöttĂŒnk lĂ©vƑ fĂ©rfi a teherkocsijĂĄban nem Ă©rtĂ©keli azt, hogy feltartjuk a reggelĂ©t. Louis kimĂĄszik az ölembƑl, aztĂĄn becsatolja magĂĄt az anyĂłsĂŒlĂ©sen.
FontolĂłra veszem, hogy tovĂĄbb parkolok itt az autĂłval, csak hogy fasz legyek, de meghallom Louis gyomrĂĄt korogni, amitƑl Ășjragondolom. Mikor volt az utolsĂł alkalom, amikor evett? A tĂ©ny, hogy nem emlĂ©kszem, elĂĄrulja nekem, hogy tĂșl rĂ©gen volt.
- EgyĂ©l valamit – teszek egy reggelizƑszeletet a kezeibe, miközben ĂĄtvezetek az Ășton, hogy leparkoljak az ĂŒres parkolĂłba, ahol tegnap este aludtunk. A parkolĂł vĂ©gĂ©be kanyarodok, közel egy facsoporthoz, aztĂĄn bekapcsolom a fƱtĂ©st. Most mĂĄr tavasz van, de a reggeli levegƑ csĂ­pƑs, Louis pedig didereg. – ElmehetnĂ©nk Haworth-ba, hogy lĂĄsd a Bronte County-t. MegmutathatnĂĄm neked a lĂĄpokat – ajĂĄnlom. Meglep azzal, hogy felnevet. – Mi az? – hĂșzom fel rĂĄ a szemöldökömet, majd beleharapok egy banĂĄnos muffinba.
- Amilyen Ă©jszakĂĄd volt, – köszörĂŒli meg a torkĂĄt – arrĂłl beszĂ©lsz, hogy elviszel a lĂĄpokhoz? – rĂĄzza meg a fejĂ©t, aztĂĄn a gƑzölgƑ kĂĄvĂ©jĂĄĂ©rt nyĂșl. Én vĂĄllat vonok, elgondolkozva rĂĄgva.
- Nem tudom…
- Milyen hosszĂș az Ășt? – kĂ©rdezi, sokkal kevĂ©sbĂ© lelkesebben, mint azt gondoltam. Persze, ha ez a hĂ©tvĂ©ge nem lett volna tiszta szar, valĂłszĂ­nƱleg sokkal izgatottabb lenne. MegĂ­gĂ©rtem neki, hogy elviszem Chawtonba is, de a lĂĄpok most sokkal jobban illenek a hangulatomhoz.
- NĂ©gy Ăłra körĂŒlbelĂŒl Haworth-be.
- Az hosszĂș Ășt – mĂ©lĂĄzik el, belekortyolva a kĂĄvĂ©jĂĄba.
- Azt hittem, akarsz menni – hangsĂșlyom durva.
- AkarnĂ©k… – halkul el.
EgyĂ©rtelmƱen meg tudom mondani, hogy van valami, ami zavarja Ƒt a javaslatommal kapcsolatban. A pokolba, mikor nem csinĂĄlok problĂ©mĂĄt azok mögött a kĂ©k szemek mögött?
- Akkor miĂ©rt panaszkodsz az Ăștra? – fejezem be a muffint, majd kibontok egy Ășjabbat. KissĂ© sĂ©rtƑdöttnek nĂ©z ki, de hangja lĂĄgy Ă©s rekedt marad.
- Csak kĂ­vĂĄncsi vagyok, miĂ©rt akarnĂĄl egĂ©szen Haworth-ig vezetni, hogy megnĂ©zd a lĂĄpokat – vesz egy mĂ©ly levegƑt. – Harry, elĂ©ggĂ© ismerlek ahhoz, hogy tudjam, mikor merengsz Ă©s hĂșzĂłdsz el tƑlem. El akarsz vinni a lĂĄpokhoz, ami az ÜvöltƑ szeleket ihlette, inkĂĄbb, mint valahovĂĄ egy Austen regĂ©nybƑl, ettƑl aggĂłdom, jobban, mint mĂĄr egyĂ©bkĂ©nt is – csatolja ki a biztonsĂĄgi övĂ©t, Ă©s elfordĂ­tja testĂ©t, hogy szemben legyen velem.
Pontosan ĂĄtlĂĄt a baromsĂĄgomon. Hogy csinĂĄlja ezt mindig?
- Nem – hazudom, elkerĂŒlve rohadt szemeit. – EgyszerƱen azt gondoltam, szeretnĂ©d lĂĄtni a lĂĄpokat Ă©s a Bronte County-t – forgatom a szemeimet, nem vagyok hajlandĂł bevallani azt, hogy igaza van.
- Nos, inkĂĄbb nem megyek oda, tĂ©nyleg. Csak haza akarok menni – ujjai a reggelizƑszelet papĂ­rjĂĄval jĂĄtszanak.
- Enned kell valamit, Ășgy nĂ©zel ki, mintha bĂĄrmelyik pillanatban elĂĄjulhatnĂĄl.
- Úgy is Ă©rzem – feleli halkan, Ășgy tƱnik, inkĂĄbb magĂĄnak, mint nekem. Elveszem a szeletet a kezĂ©bƑl, Ă©s kibontom. FontolĂłra veszem, hogy benyomom a rohadt dolgot a szĂĄjĂĄba, amikor elveszi azt tƑlem Ă©s beleharap.
- Akkor haza akarsz menni? – kĂ©rdezem tƑle vĂ©gĂŒl. Nem akarom megkĂ©rdezni, mi lesz neki pontosan a haza.
- Igen, apukĂĄdnak igaza volt. London nem olyan, mint amilyennek kĂ©pzeltem – fintorog.
- Tönkretettem neked, azért.
Louis nem tagadja, de meg sem erƑsĂ­ti. HallgatĂĄsa afelĂ© lök, hogy kimondjam azt, amit ki kell mondanom. Most vagy soha.
- Szerintem itt kellene maradnom egy ideig… – felelem a köztĂŒnk lĂ©vƑ szabad levegƑbe. SzĂĄja abbahagyja a rĂĄgĂĄst, szemei pedig összeszƱkĂŒlnek rĂĄm.
- MiĂ©rt? – kĂ©rdezi.
- Nincs Ă©rtelme nekem, hogy visszamenjek oda.
- Nem, annak nincs Ă©rtelme, hogy itt maradj. MiĂ©rt gondolkoztĂĄl el ezen egyĂĄltalĂĄn? – megbĂĄntĂłdtak az Ă©rzĂ©sei, tudtam, hogy ez lesz, de mi mĂĄs vĂĄlasztĂĄsom van?
- Mert az apĂĄm nem az igazi apĂĄm, anya egy hazug… – megĂĄllĂ­tom magamat attĂłl, hogy annak nevezzem, aminek akarom – a biolĂłgiai apĂĄm meg börtönbe megy, mert felgyĂșjtottam anya hĂĄzĂĄt. Ez egy nevetsĂ©ges drĂĄmasorozat magĂĄtĂłl, csak annyit kell tennĂŒnk, hogy fiatal lĂĄnyokat nĂ©zĂŒnk meg szereposztĂĄsra tĂșl sok sminkkel Ă©s vĂĄllalhatatlan ruhĂĄkkal, Ă©s sikerĂŒnk lenne – vĂĄlaszolom keserƱen.
- MĂ©g mindig nem lĂĄtom, hogy miĂ©rt akarnĂĄl itt maradni ezekbƑl bĂĄrmi miatt is – szomorĂș szemei az enyĂ©imet tanulmĂĄnyozzĂĄk. – TĂĄvol tƑlem, ezt akarod csinĂĄlni, ugye? TĂĄvol akarsz lenni tƑlem – Ășgy mondja azt utolsĂł rĂ©szt, mintha tudnĂĄ, hogy ez az igazsĂĄg.
- Nem az, hogy… – nem tudom, hogyan mondjam ki a gondolataimat, mindig ez az Ă©n legnagyobb kibaszott problĂ©mĂĄm. – Csak Ășgy gondolom, hogy ha kĂŒlön töltĂŒnk egy kis idƑt, meglĂĄthatod, hogy mit teszek veled. Csak nĂ©zz magadra – Louis megrĂĄndul, de kĂ©nyszerĂ­tem magamat, hogy folytassam. – Olyan problĂ©mĂĄkkal foglalkozol, amikkel sosem nĂ©znĂ©l szembe, ha az nem miattam lenne. MĂĄr Ă­gy is tĂșl sok bajod van.
- Ne merĂ©szelj Ășgy viselkedni, mintha ezt Ă©rtem csinĂĄlnĂĄd – hangja olyan hideg, mint a jĂ©g. – Olyan önpusztĂ­tĂł vagy, ahogy az adĂłdik, Ă©s ez az egyetlen indĂ­tĂ©kod emögött.
Az vagyok. Tudom, hogy igen. Ezt csinálom, megbántok más embereket, aztán bántom magamat, mielƑtt bárki más bánthatna meg. Elbaszott vagyok, ez már csak így van.
- Tudod, mit? – szĂłlal meg, miutĂĄn elĂ©g idƑt hagyott nekem, hogy felszĂłlaljak. – Rendben. Hagyni fogom, hogy bĂĄnts mindkettƑnket ebben az önmegfosztĂł kĂŒldetĂ©sedb… – kezeim a csĂ­pƑjĂ©n vannak, Ă©s Ășjra az ölemben van, mielƑtt befejezhetnĂ©. Louis megprĂłbĂĄl lemĂĄszni rĂłlam, megkarmolva a karjaimat, amikor nem engedem, hogy egy centit is mozduljon. – Ha nem akarsz velem lenni, akkor szĂĄllj le rĂłlam – forrong. Nincsenek könnyek, csak dĂŒh. A haragjĂĄt tudom kezelni, a könnyek azok, amik megölnek.
- Ne harcolj velem – erƑltetem, összeszedve mindkĂ©t csuklĂłjĂĄt a hĂĄta mögött, Ă©s csak az egyik kezemben tartom Ƒket.
- Nem csinĂĄlhatod ezt minden egyes alkalommal, amikor valami megbĂĄnt tĂ©ged. Nem döntheted el, hogy tĂșl jĂł vagyok neked! – kiabĂĄlja az arcomba. Figyelmen kĂ­vĂŒl hagyom, majd szĂĄmat a nyaka Ă­vĂ©hez teszem. Teste ismĂ©t megrĂĄndul, ezĂșttal Ă©lvezetbƑl, nem haragbĂłl. – Hagyd abba – feleli egyĂĄltalĂĄn semmilyen meggyƑzƑdĂ©ssel.
MegprĂłbĂĄl megtagadni engem, mert azt gondolja, hogy ezt kellene tennie, de mindketten tudjuk, hogy ez az, amire szĂŒksĂ©gĂŒnk van. SzĂŒksĂ©gĂŒnk van a fizikai kapcsolatra, ami olyan Ă©rzelmi mĂ©lysĂ©gbe visz minket, melyet egyikĂŒnk sem tud megmagyarĂĄzni, vagy letagadni.
- Szeretlek, tudod, hogy Ă­gy van – szĂ­vom meg a gyengĂ©d bƑrt a nyaka vĂ©gĂ©n, Ă©lvezve, ahogy az rĂłzsaszĂ­nƱ lesz ajkaim szĂ­vĂĄsĂĄtĂłl. Folytatom a szĂ­vĂĄst Ă©s harapdĂĄlĂĄst a bƑrön, Ă©ppen elĂ©ggĂ© ahhoz, hogy egy csoportnyi foltot hozzak lĂ©tre, de nem elĂ©g erƑsen ahhoz, hogy nĂ©hĂĄny mĂĄsodpercnĂ©l tovĂĄbb maradjanak meg.
- Az biztos, hogy nem Ășgy viselkedsz – hangja tömĂ©ny, szemei pedig követik szabad kezemet, ahogy az a combjĂĄra vĂĄndorol, hogy kigomboljam a nadrĂĄgjĂĄt.
- Minden, amit csinĂĄlok azĂ©rt van, mert szeretlek. MĂ©g a hĂŒlye szarsĂĄgok is – emelem Ƒt fel, hogy levegyem a nadrĂĄgjĂĄt, majd zihĂĄl, amikor vĂ©gighĂșzom egy ujjamat a hosszĂĄn. – Mindig annyira kĂ©szen ĂĄllsz rĂĄm, mĂ©g most is – fonom kezemet körĂ©, mire nyöszörög Ă©s hĂĄtĂĄt a kormĂĄnyhoz Ă­veli. HĂĄtrĂ©bb ĂĄllĂ­tom az ĂŒlĂ©st.
- Nem terelheted el a figyelmemet azzal, hogy… – gyorsabban mozgatom kezemet, megĂĄllĂ­tva a szavakat, mielƑtt azok elhagyhatnĂĄk ajkait.
- De igen, bĂ©bi, elterelhetem – teszem ajkaimat a fĂŒlĂ©hez. – Nem fogsz mĂĄr kĂŒzdeni velem, ha elengedem a kezeidet? – kĂ©rdezem tƑle. Louis bĂłlint. Abban a pillanatban, hogy elengedem a kezeit, azok megtalĂĄljĂĄk a hajamat. Ujjait eltemeti hajam sƱrƱ rendetlensĂ©gĂ©ben.
Van valami kibaszott erotikus a bƑrĂŒnk kontrasztjĂĄban, a tetovĂĄlĂĄs a csuklĂłmon, miközben kiverem neki, combjainak tiszta, jelöletlen bƑre, ahogy lĂĄgy nyögĂ©sei Ă©s nyöszörgĂ©sei megtöltik a levegƑt, miközben szemeim szĂ©gyentelenĂŒl felmĂ©rik testĂ©t.
ElszakĂ­tom szemeimet tökĂ©letes arcĂĄtĂłl elĂ©g hosszĂș ideig ahhoz, hogy ĂĄtvizsgĂĄljam a parkolĂłt. Az ablakok szĂ­nezettek, de meg kell bizonyosodnom rĂłla, hogy mĂ©g mindig egyedĂŒl vagyunk az utcĂĄnak ezen az oldalĂĄn. LelassĂ­tom kezeim mozdulatait. Louis nyafog tiltakozĂĄskĂ©nt, Ă©n pedig nem zavartatom magamat azzal, hogy elrejtsem a mosolyt az arcomon.
- KĂ©rlek – könyörög nekem, hogy folytassam.
- KĂ©rlek mi? Mondd el, hogy mit akarsz – csĂĄbĂ­tom Ƒt Ășgy, ahogy mindig is tettem a kapcsolatunk kezdete Ăłta. Mindig Ășgy tƱnt, hogy nem lehet igaz, kivĂ©ve, amikor hangosan kimondta a szavakat. Nem akarhat engem Ășgy, ahogy Ă©n akarom Ƒt.
- Érints meg – nyĂșl le, aztĂĄn elkezdi mozgatni a kezemet helyettem. Duzzadt Ă©s vĂĄrakozĂł, vĂĄrakozĂł rĂĄm, szĂŒksĂ©ge van rĂĄm, Ă©n meg kibaszottul szeretem Ƒt, jobban, mint azt valaha is fel tudnĂĄ fogni.
SzĂŒksĂ©gem van erre, szĂŒksĂ©gem van rĂĄ, hogy elvonja a figyelmemet, hogy segĂ­tsen nekem elszökni mindettƑl a baromsĂĄgtĂłl, mĂ©g akkor is, ha csak egy kis ideig tart.
Megadom neki, amit akar, mire a nevemet nyögi helyeselve, fogai közĂ© hĂșzva ajkĂĄt. KezĂ©t az enyĂ©m alĂĄ teszi, hogy megfogjon a farmeremen keresztĂŒl. Olyan kemĂ©ny vagyok, hogy az mĂĄr fĂĄj, Ă©s Louis gyengĂ©d Ă©rintĂ©sei Ă©s szorĂ­tĂĄsai nem segĂ­tenek.
- Meg akarlak dugni, most. MuszĂĄj – felelem. Ɛ bĂłlint, szemei hĂĄtra fordulnak fejĂ©ben, miközben mĂ©g egy kicsit megszĂ­vom a nyakĂĄt.
- Harry – nyög fel.
Kezei mohĂłn kiszednek engem a farmerembƑl Ă©s a bokszerembƑl. ElĂ©ggĂ© felemelem a csĂ­pƑmet ahhoz, hogy lehĂșzza a farmeremet a combomon. Ujjaim mĂ©g mindig Louis körĂ© vannak fonĂłdva, lassĂș ĂŒtemben mozogva, Ă©ppen elĂ©ggĂ© mozogva ahhoz, hogy a kibaszott ƑrĂŒletbe kergessem Ƒt. Elveszem kezemet tƑle. Felemelem Ƒt a csĂ­pƑjĂ©nĂ©l fogva, aztĂĄn visszaengedem Ƒt magamra. Ugyanazt a megkönnyebbĂŒlt nyögĂ©st hallatjuk, mindketten kĂ©tsĂ©gbeesettek vagyunk a mĂĄsikĂ©rt.
- Nem kellene kĂŒlön vĂĄlnunk – mondja a hajamnĂĄl hĂșzva engem, amĂ­g szĂĄm egy vonalban van az övĂ©vel.
- MuszĂĄj – felelem, miközben elkezd körözni a csĂ­pƑjĂ©vel. Baszki.
- Nem foglak kĂ©nyszerĂ­teni arra, hogy akarj engem. TöbbĂ© nem – emeli fel magĂĄt Louis lassan. Elkezdek pĂĄnikolni, de az összes gondolatom elveszik, ahogy visszaengedi magĂĄt rĂĄm, aztĂĄn megismĂ©tli ugyanazt a kĂ­nzĂł mozdulatot.
- Akarlak – lehelem a szĂĄjĂĄba, nyelve köröz az enyĂ©m körĂŒl, ahogy ĂĄtveszi az irĂĄnyĂ­tĂĄst. – Mindig kibaszottul akarlak, tudod ezt – egy mĂ©ly hang szakad ki belƑlem, miközben felgyorsul csĂ­pƑje. A kurva Ă©letbe. Meg fog ölni engem.
- Elhagysz engem – hĂșzza vĂ©gig nyelvĂ©t az alsĂł ajkamon, Ă©n pedig lenyĂșlok oda, ahol testĂŒnk összekapcsolĂłdik, Ă©s körĂ© fonom kezemet.
- Szeretlek – nem talĂĄlok mĂĄs szĂłt, Ă©s elcsendesĂ­tem Ƒt azzal, hogy Ă©rzĂ©keny hosszĂĄt dörzsölöm.
- Ó, Istenem – feje a vĂĄllamra esik, majd karjait a nyakam körĂ© fonja. – Szeretlek – gyakorlatilag zokogja, miközben elĂ©lvez a kezemben. KözvetlenĂŒl utĂĄna követem Ƒt, megtöltve Ƒt minden egyes cseppemmel szĂł szerint Ă©s kĂ©pletesen is.
Több percnyi csend telik el köztĂŒnk, Ă©n szemeimet lehunyva tartom, karjaimat meg a hĂĄta körĂ© fonva. MindkettƑnket izzadsĂĄg fed, a hƑ mĂ©g mindig ĂĄramlik a ventilĂĄtorokbĂłl, de nem akarom elengedni Ƒt olyan hosszĂș idƑre, hogy kikapcsoljam azokat.
- Min gondolkozol? – kĂ©rdezem meg tƑle vĂ©gĂŒl. Feje a mellkasomon pihen, lĂ©gzĂ©se lassĂș Ă©s egyenletes. Nem nyitja ki a szemeit, amikor vĂĄlaszol.
- Hogy azt kívånom, bårcsak velem maradhatnål örökké.
ÖrökkĂ©. Akartam valaha is bĂĄrmi kevesebbet vele?
- Én is – felelem, azt kĂ­vĂĄnva, hogy bĂĄrcsak megadhatnĂĄm neki azt az Ă­gĂ©retet a jövƑre, amit megĂ©rdemel.
Louis telefonja elkezd rezegni a padlĂłdeszkĂĄn, Ă©n pedig lenyĂșlok, hogy felvegyem, testĂ©t az enyĂ©mmel mozgatva.
- Kimberly az – adom Louis kezĂ©be a telefont.
KĂ©t ĂłrĂĄval kĂ©sƑbb Kimberly hotelszobĂĄjĂĄnak ajtajĂĄn kopogunk. Majdnem meg vagyok gyƑzƑdve rĂłla, hogy rossz szobĂĄnĂĄl vagyunk, amikor feldolgozom Kimberly megjelenĂ©sĂ©t. Szemei duzzadtak, Ă©s egy gramm smink sincs rajta. Jobban tetszik Ƒ Ă­gy, de most annyira tönkretettnek nĂ©z ki, mintha napok Ăłta sĂ­rna. ValĂłszĂ­nƱleg Ă­gy is van.
- Gyertek be. Ez egy hosszĂș reggel volt – feleli, szokĂĄsos pimaszkodĂĄsa teljesen hiĂĄnyzik. Louis azonnal megöleli Ƒt, karjait barĂĄtja dereka körĂ© fonva, Kimberly meg elkezd zokogni.
HihetetlenĂŒl kellemetlenĂŒl Ă©rzem magam csak az ajtĂłban ĂĄllva, Ă©s annak a tĂ©nynek az ellenĂ©re, hogy Kim rohadtul irritĂĄl engem, tudom, hogy nem az a tĂ­pus, aki közönsĂ©get akar, mĂ­g sebezhetƑ. A nagy lakosztĂĄly nappalijĂĄban hagyom Ƒket, Ă©s helyet foglalok a konyhai rĂ©szen.
Töltök egy csĂ©sze kĂĄvĂ©t, majd a falra bĂĄmulok, amĂ­g a zokogĂĄsok elfojtott hangokkĂĄ nem vĂĄlnak a mĂĄsik helyisĂ©gben. Megtartom a tĂĄvolsĂĄgot egyelƑre.
- Apa visszajön? – ĂŒl le a mƱanyag szĂ©kbe mellettem a zöld szemƱ fiĂș. Meg sem hallottam, hogy közeledik.
- Igen. Szerintem – vonok vĂĄllat, erƑsen a falra nĂ©zve. El kellene mondanom neki, milyen egy kibaszott nagyszerƱ fĂ©rfi az apja… az apĂĄnk igazĂĄbĂłl.
Szent szar. Ez a gyerek a kibaszott testvérem. Nem tudom ezt felfogni.
- Kimberly azt mondta, hogy bajban van, de ki tudja magát fizetni belƑle. Ez mit jelent?
Nem tudom megĂĄllĂ­tani a gĂșnyos hangot, ami elhagyja a szĂĄmat tolakodĂł hallgatĂłdzĂĄsa Ă©s alapos faggatĂĄsa miatt.
- Biztos vagyok benne, hogy ez a helyzet – motyogom. – Csak Ășgy Ă©rti, hogy hamarosan kint lesz a bajbĂłl. MiĂ©rt nem mĂ©sz ki, hogy Kimberlyvel Ă©s Louis-val ĂŒlj? – mellkasom Ă©g nevĂ©nek hangzĂĄsĂĄn, ahogy az elhagyja a szĂĄmat.
- MĂ©rgesek rĂĄd. FƑleg Kimberly, de apĂĄra mĂ©rgesebb, szĂłval neked rendben kellene lenned – mondja nekem.
- Meg fogod tanulni, hogy a nƑk mindig mĂ©rgesek – tĂĄjĂ©koztatom a fiĂșt.
- Kivéve, ha meghalnak, mint anya.
Állam leesik, majd az arcåra nézek.
- Nem kellene ilyen szarokat mondanod. Az emberek… furcsĂĄnak fogjĂĄk talĂĄlni.
Smith megvonja a vĂĄllait, mintha azt mondanĂĄ, az emberek mĂĄr Ă­gy is furcsĂĄnak gondoljĂĄk Ƒt. Ez igaz, feltĂ©telezem.
- Apa kedves, nem rossz Ƒ – random szĂłhasznĂĄlatĂĄtĂłl kĂ©szen ĂĄllok, hogy elfussak.
- OkĂ©? – nĂ©zek le az asztalra.
- Sok helyre visz engem, Ă©s kedves dolgokat mond nekem – tesz le az asztalra egy darab jĂĄtĂ©kvonatot. Mi ez ezzel a fiĂșval Ă©s a vonatokkal?
- És? – lenyelem az Ă©rzĂ©seket, melyek szavaival jönnek. MiĂ©rt beszĂ©l összevissza most errƑl?
- TĂ©ged is el fog vinni helyekre, Ă©s kedves dolgokat fog mondani.
- MiĂ©rt akarnĂĄm Ă©n ezt? – kĂ©rdezem tƑle, zöld szemei elĂĄruljĂĄk, hogy sokkal többet tud, mint feltĂ©teleztem.
- Nem akarod, hogy a testvĂ©red legyek, ugye? – kĂ©rdezi. A francba. KĂ©tsĂ©gbeesetten keresem Louis-t, remĂ©lve, hogy jön Ă©s megment ettƑl a kĂ­nos beszĂ©lgetĂ©stƑl. Ɛ pontosan tudnĂĄ, hogy mit kell mondani.
- Ezt soha nem mondtam.
- Nem kedveled apĂĄt – feleli.
Louis Ă©s Kimberly belĂ©pnek a helyisĂ©gbe, mielƑtt vĂĄlaszolnom kellene neki. HĂĄla Istennek.
- JĂłl vagy, Ă©des? – kĂ©rdezi Kimberly a kisfiĂștĂłl. Ɛ nem szĂłlal meg, bĂłlint, aztĂĄn magĂĄval viszi a vonatkocsijĂĄt a mĂĄsik szobĂĄba.

6 megjegyzés:

  1. Nagyon nagyon jĂł rĂ©sz volt!❤️ VĂĄrom mĂĄr akövetkezƑt❤️Drukkolok a csĂŒtörtökihez😊.

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. ÖrĂŒlök, hogy tetszett :) Igyekszem pĂ©nteken hozni, Ă©s köszönöm szĂ©pen! :) Xx ♥

      Törlés
  2. Sziaa! 😊💜
    A szĂ­vem 💔😱 Nem bĂ­r mĂĄr ennyi fĂĄjdalmat... Annyira szörnyƱ ez az egĂ©sz. FĂĄjdalmas nagyon 😖
    Most tĂ©nyleg kĂŒlönvĂĄlnak megint?? JĂłl Ă©rtettem?? Nem tehetik ezt... Nem bĂ­rok ki mĂ©g egy kĂŒlönvĂĄlĂĄst 😱
    Istenem, annyira fåj. Kimberly is meg szegény Smith.
    RemĂ©lem azĂ©rt jĂłl fognak majd idƑvel alakulni a dolgok!! Csak Ă©rjĂŒnk mĂĄr oda, mert teljesen tönkretesz ez a sok bĂșskomor rĂ©sz! Ne Ă©rts fĂ©lre, imĂĄdooom Ă­gy is, kell ez, Ă­gy szuper ez a törtĂ©net, csak mĂĄr kellene az a boldogsĂĄg!
    Drukkolok a vizsgĂĄhoz!!
    ImĂĄdtaaam! És mint mindig, most is izgatottan vĂĄrom a kövit!! 😍😊
    Puszii 💜

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia :)
      Igen, ezt ĂĄt tudom Ă©rezni, borzasztĂł ezt a sok szomorĂșsĂĄgot olvasni.
      HĂĄt Harry most nagyon Ășgy gondolja, hogy az lenne a legjobb, de csak annyit mondhatok, hogy a következƑ rĂ©szekbƑl ki fog derĂŒlni, mi lesz.
      Igen, el sem tudom képzelni, milyen érzés lehet nekik.
      Értem, igen, teljesen egyetĂ©rtek, kellenek a szomorĂșbb fejezetek is, hogy aztĂĄn Ă©rtĂ©keljĂŒk a boldogsĂĄgot, de kezd mĂĄr sok lenni belƑle. RemĂ©nykedjĂŒnk, hogy hamarosan eljutunk oda, amikor minden rendben lesz velĂŒk.
      Köszönöm szépen!
      ÖrĂŒlök, hogy tetszett, Ă©s igyekszem pĂ©nteken hozni :) Xx ♥

      Törlés
  3. Szia!
    ...
    Harry Ă©s Louis... Nem Ă©rtem, hogy miĂ©rt akar Harry ott maradni, Louis nĂ©lkĂŒl... SzĂŒksĂ©gĂŒk van egymĂĄsra, egyĂŒtt kell ĂĄtvĂ©szelniĂŒk ezt a nehĂ©z idƑszakot Ă©s egyĂŒtt kell maradniuk ÖRÖKKÉ!❤❤
    MiĂłta kiderĂŒlt, hogy Christian Harry apja, nem Ă©reztem sokkal többet irĂĄnta, mint unszimpatikĂĄt Ă©s egy kis haragot, talĂĄn a halasztgatĂĄsĂ©rt. Most viszont szeretet Ă©rzez,szörnyen bĂŒszke vagyok rĂĄ Ă©s szerintem Harrynek is Ă­gy kĂ©ne Ă©reznie, elvĂ©gre az APJA megmentette Ƒt a börtönbĂŒntetĂ©stƑl!!(:(
    Kimberlyt is sajnĂĄlom, neki se lehetett tĂșl könnyƱ ez a hĂ©t...
    Smithet mindig is szimpatikusnak talĂĄltam, bĂĄr sose Ă©rtettem, hogy miĂ©rt gondolta Harryt kĂŒlönlegesebbnek. Lehet, hogy mĂĄr elƑbb is tudta, hogy tulajdonkĂĄppen testvĂ©rek??!
    Bonyolult...
    Na mindegy. Köszi, hogy hoztad a rĂ©szt, az elƑzƑkhöz kĂ©pest egĂ©sz laza volt(termĂ©szetesen a szĂ­vfĂĄjdalmat nem bekeszĂĄmĂ­tva), legalĂĄbb Harry is rĂĄjött az egyik dologra, amiben rohadtul szĂŒksĂ©ge van..;)
    Sok sikert a vizsgĂĄdhoz, remĂ©lem, hogy az elƑbbiek jĂłl sikerĂŒltek!:)❤
    U.i: MĂĄr szombat este elolvastam a rĂ©szt, többször is egymĂĄs utĂĄn, de egyszerƱen nem akarta a telefonom elkĂŒldeni ezt a rohadt kommentet, hiĂĄba Ă­rtam be tĂ­zszer. TehĂĄt bocsi, hogy nem Ă­rtam eddig!:/❤
    Puszi; SĂĄri
    ❤❤❤

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia :)
      Na igen, ezt Ă©n se Ă©rtem, semmi Ă©rtelme, hogy kĂŒlön legyenek, fƑleg nem Ășgy, hogy Harry ott marad, ahol minden rossz törtĂ©nt... Így van ♥
      Én az elejĂ©n nagyon mĂ©rges voltam rĂĄ, hogy ennyi ideig hazudott/hazudtak, bĂĄr legfƑkĂ©ppen azĂ©rt, hogy nem bĂ­rtĂĄk ki Anne-nel Ă©s az eskĂŒvƑ elƑtti Ă©jjel ezt mƱveltĂ©k. Az viszont pozitĂ­vum, hogy ezt tette HarryĂ©rt, Ă©s ebben igazad van, csak Harrynek ez nem megy olyan könnyen...
      Bizony, az Ƒ helyĂ©ben sem lennĂ©k.
      Erre gondoltam én is, de nem tudom. Lehet, tudat alatt érzett valamit, ennél jobb ötletem nem nagyon van.
      Igen, az az egy pozitĂ­vum volt ebben a rĂ©szben, kijĂĄrt mĂĄr ez nekĂŒnk :D
      Köszönöm szĂ©pen, igen, jĂłl sikerĂŒltek, Ășgyhogy egy szavam se lehet :D ♥
      U.i.: Jaj, semmi baj, ismerƑs ez a dolog, Ă©n is sokszor szenvedek hasonlĂł miatt a bloggerrel :') Xx ♥

      Törlés