2017. november 3., péntek

Chapter 258

Sziasztok! 😊
Huh, egy elĂ©g sƱrƱ nap utĂĄn, de csak sikerĂŒlt jelentkeznem ma 😅 A fejezet az elƑzƑekhez kĂ©pest nyugalmas, az eleje cuki, a közepĂ©t Ă©lvezni fogjĂĄtok ( 😉 ), Ă©s a vĂ©ge is nyugis. KĂ­vĂĄncsi vagyok, mit fogtok gondolni majd. SzokĂĄs szerint talĂĄlkozunk egy hĂ©t mĂșlva.
Kellemes olvasást! 😊😘



Chapter 258
 
Louis szemszöge
- BocsĂĄnat mĂ©g egyszer, hogy felhoztam ezt az asztalnĂĄl, nagyon tĂșllĂ©ptem a hatĂĄrt – teszi vissza Ken a szalvĂ©tĂĄt az ölĂ©be.
- Semmi gond, tĂ©nyleg. Nagyra Ă©rtĂ©kelem az ajĂĄnlatodat – kĂ©nyszerĂ­tek ki egy mosolyt. TĂ©nyleg Ă©rtĂ©kelem, de tĂșl sok, hogy elfogadjam.
- Majd kĂ©sƑbb beszĂ©lĂŒnk rĂłla – bĂșgja a fĂŒlembe Harry.
MegkönnyebbĂŒltem, hogy sem Harry, sem Ken nem jött vissza Ășgy az ebĂ©dlƑbe, hogy vĂ©res az orruk vagy monoklijuk van.
BĂłlintok, aztĂĄn Karen felĂĄll, hogy leszedje az asztalt. Alig Ă©rtem a kajĂĄmhoz, apĂĄm… problĂ©mĂĄjĂĄnak az emlĂ­tĂ©se elvette az Ă©tvĂĄgyamat.
- EgyĂ©l egy kis desszertet legalĂĄbb – hĂșzza közelebb a szĂ©kemet Harry az övĂ©hez.
- MegprĂłbĂĄlok – egyezek bele.
Karen egy tĂĄlcĂĄt hoz az asztalhoz, melyen fel vannak halmozva a juhar Ă­zesĂ­tĂ©sƱ csemegĂ©i, majd egy cupcake-Ă©rt nyĂșlok. Harry a kockĂĄt veszi el, figyelve a tökĂ©letesen felkent cukormĂĄz virĂĄgot a tetejĂ©n.
- Én csinĂĄltam ezt – hazudom. Ɛ rĂĄm mosolyog, megrĂĄzva a fejĂ©t. – BĂĄrcsak ne kellene elmennĂŒnk – mondom neki, amikor az ĂłrĂĄra pillant.
Megpróbålok nem az óråra gondolni, amit kårpótlåsként adott oda a pénzért, amivel az apåm tartozott. Tényleg a rehab a legjobb dolog apånak? Elfogadnå egyåltalån az ajånlatot?
- Te vagy az, aki összepakolt Ă©s elköltözött Seattle-be – morogja.
- Úgy Ă©rtettem, innen, ma este – tisztĂĄzom, remĂ©lve, hogy megĂ©rti.
- Ó, nem… Én nem maradok itt.
- Én akarok – biggyesztem az ajkamat.
- Louis, hazamegyĂŒnk… a lakĂĄsomba, ahol az apukĂĄd van.
A homlokomat rĂĄncolom, pontosan ezĂ©rt nem akarok odamenni. SzĂŒksĂ©gem van egy kis idƑre, hogy gondolkozzak Ă©s lĂ©legezzek, ez a hĂĄz pedig tökĂ©letesnek tƱnik erre, mĂ©g Ășgy is, hogy Ken megemlĂ­tette a rehabot az ebĂ©dlƑasztalnĂĄl, imĂĄdom ezt a hĂĄzat, az a lakĂĄs meg kĂ­noz engem, miĂłta megĂ©rkeztem tegnap.
- OkĂ© – piszkĂĄlom a sĂŒtim szĂ©lĂ©t, mire Harry felsĂłhajt.
- Rendben, maradunk – sĂłhajt fel legyƑzötten. Tudtam, hogy Ă­gy lesz.
Az asztalnĂĄl töltött idƑ maradĂ©k rĂ©sze nem olyan kĂ­nos, mint az elsƑ fele. Liam csendes, tĂșl csendes, Ă©s szĂĄndĂ©komban ĂĄll megkĂ©rdezni tƑle, hogy mi a baj, miutĂĄn vĂ©geztem azzal, hogy segĂ­tsek Karennek rendbe tenni a konyhĂĄt.
- MĂĄr hiĂĄnyzott, hogy itt legyĂ©l – csukja be a mosogatĂłgĂ©pet Karen, majd hozzĂĄm fordul, megtörölve kezĂ©t egy törölközƑben.
- MĂĄr hiĂĄnyzott az, hogy itt legyek, nagyon – dƑlök hĂĄtra a pultnak.
- Örömmel hallom. Olyan vagy, mintha a fiam lennĂ©l, azt akarom, hogy ezt tudd – Karen alsĂł ajka megremeg, szemei pedig csillognak a konyha fĂ©nyes vilĂĄgĂ­tĂĄsa alatt.
- JĂłl vagy? – kĂ©rdezem tƑle, megmozdulva, hogy a nƑ mellĂ© ĂĄlljak, akivel annyira törƑdök.
- Igen – mosolyodik el. – SajnĂĄlom, olyan Ă©rzelmes vagyok mostanĂĄban – rĂĄzza le magĂĄrĂłl, aztĂĄn mĂĄr vissza is tĂ©r a normĂĄlis Ă©njĂ©hez, megajĂĄndĂ©kozva egy biztosĂ­tĂł mosollyal.
- KĂ©sz van a lefekvĂ©shez? – csatlakozik hozzĂĄnk a konyhĂĄban Harry, elvĂ©ve mĂ©g egy juharos kocka sĂŒtit Ăștközben hozzĂĄm. Tudtam, hogy jobban szerette, mint amennyire kimutatta.
- Rajta, csak kĂĄosz vagyok – ölel meg Karen, majd egy szeretƑ puszit nyom az arcomra, mielƑtt Harry körĂ©m fonja karjait, gyakorlatilag kikĂ©nyszerĂ­tve a konyhĂĄbĂłl.
- AggĂłdom miatta Ă©s Liam miatt – sĂłhajtok fel, valami nem Ă©rzƑdik jĂłnak.
- JĂłl vannak, biztos vagyok benne – vezet fel az emeletre Harry, Ă©s az itteni szobĂĄjĂĄnak ajtajĂĄhoz. Liam hĂĄlĂłszoba ajtaja be van csukva Ă©s a keret alĂłl nem szƱrƑdik ki fĂ©ny. – Alszik.
Az ismerƑs hĂĄlĂłszoba azonnal ĂŒdvözöl. A kiugrĂł ablaktĂłl az Ășj asztalig Ă©s szĂ©kig, pĂłtolva lettek az utolsĂł alkalom Ăłta, hogy Harry tönkretette. AzĂłta mĂĄr voltam itt, de nem igazĂĄn figyeltem. Most, hogy Ășjra itt vagyok, minden rĂ©szletet fel akarok dolgozni.
- Mi az? – riaszt ki sajĂĄt gondolataimbĂłl Harry hangja.
KörbenĂ©zek a szobĂĄban, emlĂ©kezve az elsƑ alkalomra, amikor itt maradtam vele.
- Csak visszaemlĂ©keztem, ennyi – vallom be kilĂ©pve a cipƑmbƑl.
- VisszaemlĂ©keztĂ©l, mi? – vigyorodik el. Fekete pĂłlĂłjĂĄt ĂĄthĂșzza a fejĂ©n Ă©s hozzĂĄm dobja, visszahĂșzva engem az emlĂ©keimbe. – Meg is osztod? – farmerja a következƑ, gyorsan lehĂșzza a lĂĄbain a padlĂłra dobva azt egy rendetlen halomban.
- Nos – elgondolkozva csodĂĄlom tetovĂĄlt törzsĂ©t, ahogy egyenesen felemeli karjait, kinyĂșjtva hosszĂș testĂ©t. – Az elsƑ alkalmon gondolkoztam, amikor itt maradtam veled – törtĂ©netesen az volt az elsƑ alkalom, amikor Harry valaha is itt aludt.
- Min azzal kapcsolatban?
- Semmi konkrĂ©t dolgon – vonok vĂĄllat, levetkƑztetve magamat Ă©ber figyelme elƑtt. Összehajtom a farmeremet Ă©s pĂłlĂłmat, mielƑtt lehĂșzom a fekete pĂłlĂłt a hasamon Ă©s beszĂĄllok az ĂĄgyba, hogy lefekĂŒdjek mellĂ©.
- Most pedig mondd el, hogy min gondolkoztĂĄl – a csuklĂłmnĂĄl fogva hĂșz olyan közel a testĂ©hez, amennyire csak lehet. Ujjai a bokszerem szĂ©lĂ©t rajzoljĂĄk vĂ©gig, ami hidegrĂĄzĂĄst kĂŒld le a gerincemen, elĂĄrasztva az egĂ©sz testemet.
- Csak arra gondoltam, amikor Liam felhĂ­vott azon az estĂ©n – felnĂ©zek rĂĄ, hogy felmĂ©rjem arckifejezĂ©sĂ©t. – Nagy rendetlensĂ©get csinĂĄltĂĄl a helybƑl – rĂĄncolom a homlokom a törött vitrinszekrĂ©ny tiszta emlĂ©kĂ©n Ă©s a porcelĂĄnedĂ©nyek szĂĄznyi törött darabjain, szĂ©tszĂłrĂłdva a padlĂłn.
- Igen, nagyon – vĂĄlaszolja lĂĄgyan.
A keze, melyet nem arra hasznĂĄl, hogy köröket rajzoljon csupasz hĂĄtamra, felnyĂșl Ă©s beletĂșr a hajamba, soha nem szakĂ­tva meg velem a szemkontaktust.
- Meg voltam ijedve – vallom be. – Nem tƑled, hanem attĂłl, hogy mit fogsz mondani.
Harry a homlokĂĄt rĂĄncolja.
- Akkor megerƑsĂ­tettem a fĂ©lelmedet, nem?
- Igen, azt hiszem, igen – erƑsĂ­tem meg. – De helyre hoztad a durva szavaidat.
Felkuncog, vĂ©gre elszakĂ­tva szemeit az enyĂ©imtƑl.
- Igen, csak azĂ©rt, hogy mĂ©g több elbaszott szarsĂĄgot mondjak mĂĄsnap – tudom, hovĂĄ tart ezzel, megprĂłbĂĄlok felĂŒlni, de szĂ©ttĂĄrja tenyerĂ©t a csĂ­pƑmön Ă©s lenyom engem. – Szerettelek akkor – szĂłlal meg, mielƑtt Ă©n megtehetnĂ©m.
- Igen?
- Igen, szerettelek – bĂłlint egyszer, szorosabbra vĂ©ve fogĂĄsĂĄt rajtam.
- Honnan tudtad? – kĂ©rdezem halkan.
Harry mår említette, hogy ez volt az az este, amikor tudta, hogy szeret engem, de soha nem fejtette ki részletesen. Remélem, hogy most megteszi.
- Csak tudtam. Tudom, hogy mit csinĂĄlsz – villant egy fĂ©nyes mosolyt.
- És mi az? – tenyeremet a hasĂĄra teszem, elfedve az oda tetovĂĄlt lepke közepĂ©t.
- KĂ­vĂĄncsi vagy – mosolyodik el, Ășjra vĂ©gighĂșzva kezĂ©t a hajamon.
- Azt hittem, Ă©n vagyok a hajhĂșzĂł itt – kuncogok fel elcsĂ©pelt megĂĄllapĂ­tĂĄsomon.
- Te vagy – veszi el kezĂ©t a hajamtĂłl, csak egy pillanatra. MeghĂșzza azt, ezzel a fejemet is hĂĄtra hĂșzva, Ă­gy kĂ©nyszerĂ­tve vagyok arra, hogy rĂĄnĂ©zzek. – Olyan rĂ©g volt mĂĄr – hajtja le a fejĂ©t, lĂĄgyan arra vezetve engem, hogy felĂŒljek egyenesen, majd orrĂĄt vĂ©gig hĂșzza felfedett ĂĄllamon Ă©s nyakvonalamon. – A ma reggeli kis csipkelƑdĂ©sed Ăłta kemĂ©ny vagyok – suttogja, combjaim közĂ© nyomva a bizonyĂ­tĂ©kot.
LeheletĂ©nek hƑje a bƑrömön majdnem kibĂ­rhatatlan, vonaglok mocskos szavai Ă©s intenzĂ­v nĂ©zĂ©se alatt.
- Gondoskodni fogsz errƑl, igen? – megmarkolja a hajamat fel-le hĂșzva, arra kĂ©nyszerĂ­tve, hogy bĂłlintsak a fejemmel. Ki akarom Ƒt javĂ­tani, miszerint igazĂĄbĂłl Ƒ volt az, aki csipkelƑdött ma reggel, de csendben maradok. Tetszik, ahovĂĄ ez vezet.
SzĂł nĂ©lkĂŒl Harry elengedi a hajamat Ă©s a csĂ­pƑmet, aztĂĄn felhĂșzza magĂĄt a tĂ©rdeire. Kezei hidegek, ahogy felemeli a pĂłlĂł anyagĂĄt, felfedve csupasz hasamat Ă©s mellkasomat. Nyelve ugyanakkor hatol a szĂĄmba. Azonnal lĂĄngra lobbanok, az elmĂșlt huszonnĂ©gy Ăłra összes stressze kiĂŒrĂŒl, Ă©s Harry tölti meg az összes Ă©rzĂ©kemet.
- Ülj fel a hĂĄttĂĄmlĂĄnĂĄl – utasĂ­t, miutĂĄn teljesen leveszi a pĂłlĂłt. Teszem, ahogy kĂ©ri, lejjebb jƑve a testemmel, mĂ­g a vĂĄllaim a hatalmas pala hĂĄttĂĄmla felĂ©nĂ©l nem pihennek meg. Harry lehĂșzza a bokszerĂ©t, majd egyszerre egy tĂ©rdĂ©t emeli fel, hogy leszedje testĂ©rƑl. – Egy kicsit lejjebb, szerelmem – ĂșjrapozĂ­cionĂĄlom magamat lejjebb, mire helyeselve bĂłlint.
Közelebb jön az ĂĄgyon a tĂ©rdein, Ă©s elhelyezkedik elƑttem. Nyelvem kicsĂșszik a szĂĄmbĂłl, mohĂłn, hogy a bƑrĂ©n legyen mĂĄr. Állam ellazul, aztĂĄn Harry megmarkolja erekciĂłjĂĄt, Ă©n pedig ĂĄhĂ­tattal figyelem, ahogy az ajkaimhoz teszi, lassan pumpĂĄlva. Jobban kinyitom a szĂĄmat, majd Harry nagyujja vĂ©gigsiklik az alsĂł ajkamon, szakaszosan belenyĂșlva a szĂĄmba, mielƑtt felvĂĄltja az ujjĂĄt. Lassan benyomja magĂĄt a szĂĄmba, megĂ­zlelve minden centit, ahogy az eltƱnik a szĂĄmban.
- Baszki – nyög fel felettem. FelnĂ©zve meglĂĄtom szemeit az enyĂ©imbe Ă©gni, egyik keze a hĂĄttĂĄmlĂĄt markolja, hogy megtĂĄmassza magĂĄt, miközben kihĂșzĂłdik, majd ismĂ©t benyomĂłdik. – Többet – zihĂĄlja, mire kezemet combja hĂĄtsĂł rĂ©sze körĂ© fonom, közelebb hĂșzva Ƒt.
SzĂĄm beburkolja Ƒt, Ă©s lassĂș hĂșzĂłdĂĄsokat veszek tƑle, Ă©ppen annyira Ă©lvezve ezt, mint Ƒ. Harry olyan Ă©rzĂ©s, mintha selyem lenne a nyelvemen, gyors lĂ©gzĂ©sĂ©tƑl Ă©s nevem mĂ©ly szĂłlongatĂĄsĂĄtĂłl, elmondva milyen jĂł vagyok neki, mennyire szereti a szĂĄmat, ezektƑl az egĂ©sz testem az irĂĄnta valĂł szĂŒksĂ©ggel Ă©g.
- Annyira kurvĂĄra jĂł – mozog tovĂĄbb ki Ă©s be, ki Ă©s be. – NĂ©zz rĂĄm – kĂ©ri.
IsmĂ©t felpillantok az arcĂĄra, feldolgozva, ahogy szemöldökei le vannak engedve, ahogy ajkĂĄt fogai közĂ© veszi, Ă©s ahogy szemei figyelnek engem. Többször is elĂ©ri torkom hĂĄtsĂł rĂ©szĂ©t, Ă©s Ă©szreveszem, ahogy az izmok a hasĂĄban elengedik magukat Ă©s megfeszĂŒlnek, jelezve, hogy mi következik. Mintha olvasnĂ©k a fejĂ©ben, felnyög.
- Baszki, el fogok menni – mozdulatai felgyorsulnak Ă©s erƑteljesebb lesz most mĂĄr.
KemĂ©nyebben szĂ­vom. Meg vagyok lepve, amikor kihĂșzĂłdik a szĂĄmbĂłl Ă©s csupasz mellkasomon Ă©lvez el. Nevem Ășjabb nyögĂ©sĂ©vel kimerĂŒlve elƑrehajol, homlokĂĄt a hĂĄttĂĄmlĂĄhoz nyomja. TĂŒrelmesen vĂĄrok rĂĄ, hogy levegƑhöz jusson, majd lejjebb jön testĂ©vel, hogy mellĂ©m ĂŒljön. KezĂ©vel ĂĄtnyĂșl, Ă©s rĂ©mĂŒletemre vĂ©gighĂșzza azt a rendetlensĂ©gen, amit a bƑrömön csinĂĄlt.
- Mind az enyĂ©m – vigyorogja szemtelenĂŒl, egy lĂĄgy csĂłkot nyomva nyitott szĂĄmra.
- Én… – nĂ©zek le megjelölt mellkasomra.
- Tetszik neked – mosolyodik el, nem tagadom. – JĂłl nĂ©z ki rajtad.
Meg tudom mondani abbĂłl, ahogy a szemei a fĂ©nylƑ bƑrre fĂłkuszĂĄlnak, hogy tĂ©nyleg ezt gondolja.
- Mocskos vagy – ez minden, amire gondolni tudok, hogy kimondjam.
- Igen? Ahogyan te is – int a mellkasom felĂ©, aztĂĄn a csĂ­pƑmnĂ©l fogva megfog, hogy lerĂĄntson az ĂĄgyrĂłl. FelvisĂ­tok, mire eltakarja a szĂĄmat az egyik kezĂ©vel. – Shh, nem akarunk közönsĂ©get, mĂ­g megduglak az asztalon, ugye?

Harry szemszöge
KĂĄvĂ© illata tölti meg az orromat, majd Louis-Ă©rt nyĂșlok, tudva, hogy közel van. Amikor csak ĂŒres helyet talĂĄlok, kinyitom a szemeimet, meglĂĄtva Ƒt a tĂĄskĂĄjĂĄba pakolva, kĂ©t csĂ©sze kĂĄvĂ© pihen a szekrĂ©nyen.
- HĂĄny Ăłra? – kĂ©rdezem tƑle, remĂ©lve, hogy azt mondja, mĂ©g mindig korĂĄn van.
- Majdnem dél.
Baszki, åtaludtam a rohadt nap felét.
- MĂĄr bepakoltam mindent Ă©s megreggeliztem. Az ebĂ©d nemsokĂĄra kĂ©sz lesz – mondja nekem egy mosollyal. MĂĄr lezuhanyozott Ă©s felöltözött. Megint az a rohadt farmer van rajta, a szƱk. KikĂ©nyszerĂ­tem magamat az ĂĄgybĂłl, Ă©s megprĂłbĂĄlom megĂĄllĂ­tani magamat attĂłl, hogy leszidjam Ƒt, amiĂ©rt nem Ă©bresztett fel korĂĄbban.
- KirĂĄly – vĂĄlaszolom, aztĂĄn a padlĂłra nyĂșlok a farmeremĂ©rt, csak mĂĄr nincsen ott.
- TessĂ©k – adja a kezembe Louis a farmert, összehajtva termĂ©szetesen.
- JĂłl vagy? – biztosan megĂ©rezte ellenszenvemet.
- JĂłl vagyok.
- Harry – erƑlteti. Tudtam, hogy kurvĂĄra ezt fogja csinĂĄlni.
- JĂłl vagyok, csak tĂșl gyorsan ment el a hĂ©tvĂ©ge, ennyi.
Mosolya elĂ©g ahhoz, hogy elolvassza a jeget, ami az elƑbb kĂ©pzƑdött.
- TĂ©nyleg gyorsan elment – Ă©rt egyet velem. UtĂĄlom ezt a kĂŒlön Ă©lĂŒnk szarsĂĄgot. Annyira kibaszottul utĂĄlom. – Csak csĂŒtörtökig kell kibĂ­rnunk – prĂłbĂĄlja meg a tĂĄvolsĂĄgot kevĂ©sbĂ©… tĂĄvolinak lĂĄtszatni.
- Mit csinĂĄlt Karen ebĂ©dre? – vĂĄltok tĂ©mĂĄt. – Semmi olyat, amiben szirup van, remĂ©lem.
Louis felnevet.
- Nem, nincs benne szirup.
Liam az ajkĂĄt biggyeszti az asztalnĂĄl, amikor besĂ©tĂĄlunk az ebĂ©dlƑbe. Karen pedig egy tĂĄlca szendvicset hoz. Louis leĂŒl Liam mellĂ©, Ă©n meg figyelem, ahogy megkĂ©rdezi tƑle, hogy rendben van-e.
- JĂłl vagyok, csak kicsit gyengĂ©nek Ă©rzem magam – hazudja Louis-nak. Soha nem gondoltam volna, hogy megĂ©rem ezt a napot.
- Biztos vagy benne? Mert Ășgy viselkedsz, mintha…
- Louis – nyĂșl fel, Ă©n pedig eskĂŒszöm, ha Louis-ra teszi a kezĂ©t… – JĂłl vagyok – mosolyodik el, leejtve kezĂ©t az asztalrĂłl. Gyorsan Louis kezĂ©Ă©rt nyĂșlok, Ă©s kezeinket az ölemben pihentetem.
Az unalmas asztali csevegĂ©s felerƑsödik Ă©s elhalkul, Ă©n nem veszek rĂ©sz benne, Ă©s tĂșl hamar van itt az ideje annak, hogy visszavigyem Louis-t Seattle-be. MĂ©g egyszer emlĂ©keztetĂ©st kapok arrĂłl, milyen kibaszott idiĂłta vagyok, amiĂ©rt nem költöztem oda mindenek elƑtt.
- TalĂĄlkozunk mĂ©g egyszer, mielƑtt elmĂ©sz, igaz? – lesz könnyes Louis szeme, miközben Liam megöleli Ƒt bĂșcsĂșzĂĄskĂ©nt. Én elnĂ©zek.
- Igen, persze. TalĂĄn elmegyek Seattle-be, hogy meglĂĄtogassalak, amint visszatĂ©rsz a kirĂĄndulĂĄsotokrĂłl? – ajĂĄnlja, amitƑl Louis elmosolyodik. ÉrtĂ©kelem erƑfeszĂ­tĂ©sĂ©t, fƑleg, mivel Ă©n leszek az, akivel Louis lesz, mikor kiborul, ha megtudja Ƒ Ă©s Danielle szakĂ­tottak, Ă©n pedig eltitkoltam elƑle.
TĂ­z perccel kĂ©sƑbb gyakorlatilag kivonszolom a szĂ©p seggĂ©t a hĂĄzbĂłl, Karen sokkal zaklatottabb, mint az indokolt lenne, Ă©s elmondja Louis-nak, hogy szereti Ƒt, ami elĂ©ggĂ© kurvĂĄra furcsa.
- SzörnyƱ ember vagyok attĂłl, hogy kellemesebben Ă©rzem magam a te csalĂĄdoddal, mint a sajĂĄtommal? – kĂ©rdezi tƑlem Louis tizenöt percnyi csend utĂĄn.
- Igen – ugratom Ƒt. Haragos pillantĂĄst vet rĂĄm, amitƑl a szememet forgatom rĂĄ hamis dĂŒhvel. – MindkettƑnk csalĂĄdja elbaszott – felelem, mire bĂłlint, visszatĂ©rve a csendhez.
MinĂ©l közelebb jut a kocsim Seattle-höz, annĂĄl erƑsebb a jelenlegi szorongĂĄs, ami kezdi elĂĄrasztani a mellkasomat. Nem akarom az egĂ©sz hetet tĂĄvol tölteni tƑle, nĂ©gy nap messze Louis-tĂłl egy kibaszott Ă©let nekem.
- Itt leszek szerda este, mivel korĂĄn elrepĂŒlĂŒnk csĂŒtörtökön – töröm meg a csendet.
Abban a pillanatban, hogy visszaĂ©rek a Pullmanra, egyenesen az edzƑterembe indulok.



- Biztos vagy benne, hogy mindened megvan? – kĂ©rdezem szarkasztikusan egy ideges Louis-tĂłl.
Úgy nĂ©z ki, mintha bĂĄrmelyik percben elĂĄjulna. Egy toll van a fogai között, miközben ĂĄtnĂ©zi Ășjra ĂĄtnĂ©zi a listĂĄjĂĄt. Úgy lĂĄtszik, az, hogy ĂĄtutazunk a vilĂĄgon, magasabb fokozatra vĂĄltja idegbajos hajlamĂĄt.
- Igen – fĂșjtatja arra fĂłkuszĂĄlva, hogy Ășjra ĂĄtnĂ©zze a kĂ©zipoggyĂĄszĂĄt tizedjĂ©re, miĂłta megĂ©rkeztĂŒnk a reptĂ©rre.
- Ha nem megyĂŒnk be most, lekĂ©ssĂŒk a jĂĄratunkat – figyelmeztetem Ƒt.
- Tudom – nĂ©z fel rĂĄm, keze mĂ©g mindig abban a rohadt tĂĄskĂĄban kutat. Meg van ƑrĂŒlve, pokolian imĂĄdnivalĂł, de kurvĂĄra ƑrĂŒlt. – Biztos vagy azzal kapcsolatban, hogy itt hagyjuk az autĂłdat? – kĂ©rdezi.
- Igen, azĂ©rt van ez a parkolĂł – mutatok fel a „hosszĂș tĂĄvĂș parkolĂĄs” jelre a fejĂŒnk felett.
Christian felajĂĄnlotta, hogy a sofƑrje kihoz minket a Sea-Tac-hoz, de visszautasĂ­tottam, idƑpazarlĂĄs lenne a sofƑrnek, hogy kihozzon minket, aztĂĄn visszajöjjön holnap, hogy elhozza Vance-t is.
- Add nekem a tĂĄskĂĄt – hĂșzom le a vĂĄllĂĄrĂłl a förtelmes cuccot. TĂșl nehĂ©z neki, hogy cipelje. A srĂĄc bepakolta a szarsĂĄgai felĂ©t egyedĂŒl ebbe az egy tĂĄskĂĄba.
- Akkor hĂșzom a bƑröndöt – nyĂșl a bƑrönd fogĂłjĂĄĂ©rt.
- Nem, Ă©n intĂ©zem – kerĂŒlöm Ƒt ki. – Nyugodj meg, megtennĂ©d? Minden rendben lesz – biztosĂ­tom Ƒt.
Soha nem fogom elfelejteni, milyen eszeveszett volt ma reggel. Hajtogatta Ă©s Ășjra hajtogatta, pakolta Ă©s Ășjra pakolta a ruhĂĄinkat, amĂ­g tökĂ©letesen bele nem fĂ©rtek a bƑröndbe. LazĂĄn kezeltem Ƒt, mert tudom, mennyire tĂșl van ez a hatĂĄrain. MĂ©g el sem hagyta korĂĄbban a rohadt ĂĄllamot.
MĂ©g akkor is, ha ennĂ©l bosszantĂłbb mĂ©g nem volt Louis, nem tehetek rĂłla, de izgatott vagyok. Izgatott vagyok, hogy elviszem Ƒt az elsƑ utazĂĄsĂĄra, izgatott, hogy figyeljem kĂ©k szemeit kitĂĄgulni a felhƑk lĂĄtvĂĄnyĂĄra, miközben ĂĄtrepĂŒlĂŒnk rajtuk. Megbizonyosodtam rĂłla, hogy az ablak mellett legyen a helye csak emiatt az ok miatt.
- KĂ©sz vagy? – kĂ©rdezem tƑle, miközben kinyĂ­lik az automata ajtĂł.
- Nem – mosolyodik el idegesen, aztĂĄn ĂĄtvezetem Ƒt a zsĂșfolt reptĂ©ren.

6 megjegyzés:

  1. Jajjj istenem... olyan kis aranyosak. RemĂ©lem minden rendben fog menni angliĂĄban, Ă©s semmi nem fogja meghiĂșsĂ­tani az eskĂŒvƑt. Mellesleg nekem Ășgy tƱnik, mitha Harry is kicsit hajlana mĂĄr az eskĂŒvƑ felĂ©. De majd Ășgyis kiderĂŒl. Ja Ă©s imĂĄdnĂĄm ha egyszer Louis tennĂ© magĂĄvĂĄ Harryt Ă©s nem csak fordĂ­tva.
    Köszi h ilyen lelkiismeretesen hozod a részeket.

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Igen, kis cukik :3 HĂĄt ezt nem ĂĄrulhatom el, de itt mindig törtĂ©nik valami, csak ennyit mondhatok, Ă©s nemsokĂĄra kiderĂŒl ;) Lehet, hogy mĂĄr nem ellenkezne annyira, de HarrynĂ©l sosem mehetĂŒnk biztosra. Valamelyik korĂĄbbi rĂ©szben mĂĄr volt, ha jĂłl emlĂ©kszem, de fogalmam sincs mĂĄr, hogy melyikben...
      SzĂ­vesen, igyekszem pontos lenni, amikor csak lehet :) Xx

      Törlés
  2. Sziaaa
    Jaaaj, olyan cukiik, aww, imĂĄdom Ƒket!! Szeretem, mikor ilyen kis mukik *-* És kaptunk egy kis huncutkodĂĄst is, habĂĄr azĂ©rt az asztalon megdugĂĄst is olvastam volna 😒😂 De ne legyek telhetetlen, igaz? XD
    Liam drĂĄga 😱 Ășgy sajnĂĄlom szegĂ©nyt, de majd lesz mĂĄs, aki igazĂĄn szeretni fogja Ƒt 😊
    Louis nagyon kész, ahogy pakolt, meg mknden XD
    Ajaj, fĂ©lek ettƑl az utazĂĄstĂłl... Csak ne legyen nagyon durva, nem akarok megint szomorĂșsĂĄgot... 😞
    ImĂĄdtaaam! Pusziii ❤❤

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia :)
      TĂŒndĂ©riek tudnak lenni :3 Igen, ne lĂ©gy telhetetlen, ez mĂĄr a kĂ©pzeletedre van bĂ­zva :D
      Nekem is fĂĄjt a szĂ­vem LiamĂ©rt Ă©s Danielle-Ă©rt, örĂŒltem, hogy az Ă©letben egy ideje mĂĄr nem, de itt mĂ©g egyĂŒtt vannak, de hĂĄt itt sem tartott örökkĂ©.
      Teljesen vége van szegénynek :D
      Ó, pedig nem lesz egyszerƱ, ahogy itt semmi sem az... hamarosan kiderĂŒl minden.
      ÖrĂŒlök, hogy tetszett :) Xx ♥

      Törlés
  3. Ajjj istenem..
    De imådtam még ezeket a nyugodt idöket ..
    Végigolvastam mår a történetet, nem fogok spoilerezni természetesen, de sråcok egyet jegyezzetek meg..
    Amikor azt hiszitek hogy minden okĂ©, ennĂ©l nagyobb meglepetĂ©s nem lehet, vagy mĂĄr ennĂ©l rosszabb nem lehet..akkor kĂ©szĂŒljetek fel hogy DE:D
    EgyĂ©bkĂ©nt imĂĄdom a forditĂĄsod, nagyon igĂ©nyes💖 sok puszi

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Ó, igen, ekkor mĂ©g minden rendben volt viszonylag...
      Ezzel annyira egyetĂ©rtek, hogy azt el sem tudom mondani. Pontosan Ă­gy voltam vele Ă©n is, mikor elƑször olvastam a törtĂ©netet, derĂŒlt Ă©gbƑl villĂĄmcsapĂĄs volt pĂĄrszor...
      Jaj, köszönöm szĂ©pen, igyekszem a legjobban fordĂ­tani :) Xx ♥

      Törlés