2017. måjus 19., péntek

Chapter 225

Sziasztok! 😊
Sajnos egy elĂ©ggĂ© szomorĂș fejezetet hoztam most nektek, bĂĄr lehetne rosszabb is az Ă©jszakai veszekedĂ©sĂŒk utĂĄn. Annyit megsĂșgok, hogy lesz mĂ©g rosszabb. De most mĂ©g nem vagyunk ott, Ășgyhogy kĂ­vĂĄncsi vagyok, mit gondoltok majd errƑl a rĂ©szrƑl. Tudom, hogy Harry nem kis mĂ©rtĂ©kben hibĂĄs, de annyira megsajnĂĄltam szegĂ©nyt, a szĂ­vem szakadt meg. CsakĂșgy, mint Louis-nak is szerintem 💔 Na, de lesz ez mĂ©g Ă­gy se. Egy hĂ©t mĂșlva jövök ismĂ©t.
Kellemes olvasást! 😊😘

Ui.: Több mint 21.000 kattintĂĄs, csodĂĄsak vagytok! 💞😍



Chapter 225
 
- SajnĂĄlom, hogy felĂ©bresztettelek – suttogom Liamnek, aki mĂ©g mindig a szemeit dörzsöli.
- Semmi gond – motyogja, aztĂĄn visszabotladozik az ĂĄgyhoz. – TessĂ©k, lehet ez a tiĂ©d, a mĂĄsik lapos – dob a mellkasomhoz egy puha, fehĂ©r pĂĄrnĂĄt.
- EzĂ©rt szeretlek, vagyis nem csak ezĂ©rt, de ez az egyik ok – mosolyodom el, szorosan megölelve a pĂĄrnĂĄt, majd leĂŒlök az ĂĄgy szĂ©lĂ©re.
- Mert neked adom a legjobb pĂĄrnĂĄt? – mosolyodik el fĂ©lig, mosolya mĂ©g imĂĄdnivalĂłbb, amikor ĂĄlmossĂĄggal tarkĂ­tott.
- Nem, hanem mert mindig itt vagy nekem… Ă©s puha pĂĄrnĂĄid vannak – hangom olyan lassĂș, amikor rĂ©szeg vagyok… fura.
- UtĂĄnad fog jönni? – kĂ©rdezi Liam halkan. Visszafekszik az ĂĄgyba Ă©s hĂĄtrĂ©bb mozog, Ă­gy sok hely van nekem a mĂĄsik oldalon.
- Nem hiszem – a pillanatnyi humort, ami LiamtƑl Ă©s a puha pĂĄrnĂĄitĂłl jött, felvĂĄltotta a fĂĄjdalom, ami egyĂŒtt jĂĄr Harry gondolatĂĄval Ă©s a szavakkal, amelyeket csak pillanatokkal ezelƑtt vĂĄltottunk egymĂĄssal. Lefekszem az oldalamra, aztĂĄn felnĂ©zek Liamre. – EmlĂ©kszel, amikor azt mondtad, hogy Harry nem veszett ĂŒgy? – suttogom.
- Igen.
- TĂ©nyleg elhiszed ezt?
- Igen, tĂ©nyleg – ĂĄll meg. – KivĂ©ve, ha csinĂĄlt valami mĂĄst…
- Nem, vagyis semmi Ășjat tĂ©nyleg. Csak… nem tudom, hogy tovĂĄbb tudom-e mĂ©g csinĂĄlni. Folyamatosan visszafelĂ© haladunk, amit nem kellene. Minden egyes alkalommal, amikor Ășgy gondolom, elƑrefelĂ© haladunk, ugyanazzĂĄ a HarryvĂ© vĂĄlik, akivel hat hĂłnappal ezelƑtt talĂĄlkoztam. ÖnzƑ ribancnak hĂ­v, vagy lĂ©nyegĂ©ben azt mondja, hogy nem szeret engem, Ă©s tudom, hogy nem gondolja komolyan a szavakat, de minden szĂłtag egy kicsivel jobban összetör, mint az elƑzƑ, Ă©s azt hiszem, kezdem megĂ©rteni, hogy Ƒ mĂĄr csak ilyen. Nem tehet rĂłla, de meg sem tudja vĂĄltoztatni ezt.
Liam Ăłvatos szemekkel figyel engem, mire szĂĄjĂĄt rosszallva elhĂșzza.
- Ribancnak hĂ­vott? Ma este?
BĂłlintok, Ƒ pedig mĂ©lyen felsĂłhajt, vĂ©gighĂșzva kezĂ©t az arcĂĄn.
- Én is bĂĄntĂł dolgokat mondtam neki – kezdek el csuklani. A bor Ă©s a whisky kemĂ©ny kombinĂĄciĂłja kĂ­sĂ©rteni fog engem holnap, tudom.
- Nem kellene ilyen neveken hívnia téged. Ez soha nincs rendben, Louis, kérlek, soha ne keress kifogåst neki.
- Nem, csak… – pontosan ezt csinĂĄlom. – Szerintem ez az egĂ©sz Seattle-rƑl szĂłl, onnan, hogy csinĂĄltatott nekem egy tetovĂĄlĂĄst Ă©s azt mondta, nem tud Ă©lni nĂ©lkĂŒlem, eljutott oda, hogy azt mondja, csak azĂ©rt van velem, hogy megdugjon. Ó, Istenem! SajnĂĄlom! – takarom el az arcomat a kezeimmel. Nem tudom elhinni, hogy ezt kimondtam Liam elƑtt.
- Semmi gond, nemrĂ©g kihalĂĄsztad az alsĂłnadrĂĄgodat a forrĂł jakuzzibĂłl, emlĂ©kszel? – vigyorodik el, feldobva a beszĂ©lgetĂ©st, Ă©n pedig remĂ©lem, hogy nem lĂĄtja a megalĂĄzott arckifejezĂ©semet a sötĂ©tben.
- Ez a kirĂĄndulĂĄs egy katasztrĂłfa – rĂĄzom meg a fejemet, a hideg pĂĄrnĂĄnak nyomva.
- TalĂĄn nem, talĂĄn ez az, amire szĂŒksĂ©getek van.
- Hogy szakĂ­tsunk? – kĂ©rdezem tƑle.
- Nem, ez történt?
- Nem tudom.
- Ezt akarod?
- Nem, de ez az, amit akarnom kellene. EgyikĂŒnktƑl sem fair, hogy folyamatosan ez csinĂĄljuk nap, mint nap. Én sem vagyok ĂĄrtatlan ebben, mindig tĂșl sokat v ĂĄrok tƑle – megkaptam anyĂĄm hibĂĄit. Ɛ is tĂșl sokat vĂĄr mindenkitƑl.
- Nincs semmi rossz abban, hogy tĂșl sokat vĂĄrsz tƑle, fƑleg, amikor a dolgok, amiket vĂĄrsz tƑle, Ă©sszerƱek – vĂĄlaszolja Liam. – Meg kell lĂĄtnia, hogy mije van, te vagy a legjobb dolog, ami valaha is törtĂ©nt vele, emlĂ©keznie kell erre.
- Azt mondta, hogy az Ă©n hibĂĄm… hogy Ƒ ilyen. Csak azt akarom, hogy kedves legyen velem legalĂĄbb az idƑ felĂ©ben, Ă©s biztonsĂĄgot akarok a kapcsolatunkban, ez minden. TĂ©nyleg szĂĄnalmas – nyögök fel, hangom megtörik, Ă©s mĂ©g mindig Ă©rzem a whisky Ă­zĂ©t a nyelvemen, Harry menta Ă­zĂ©vel egyĂŒtt. – Te elmennĂ©l Seattle-be, ha a helyemben lennĂ©l? Nem tehetek rĂłla, de arra gondolok, hogy egyszerƱen csak le kellene mondanom Ă©s itt maradni vagy vele menni AngliĂĄba. Ha Ă­gy viselkedik azĂ©rt, mert Seattle-be megyek, talĂĄn…
- Nem teheted meg azt, hogy nem mĂ©sz – szakĂ­t fĂ©lbe Liam. – MĂĄr azĂłta a nap Ăłta Seattle-rƑl ĂĄradozol, hogy talĂĄlkoztam veled, menned kell. Ha Harry nem megy veled, akkor az az Ƒ vesztesĂ©ge. Ezen kĂ­vĂŒl, egy hetet adok neki nĂ©lkĂŒled, mielƑtt felbukkan az ajtĂłdban. Ebben nem adhatod be a derekadat, tudnia kell, hogy komolyan gondolod ezĂșttal. Hagynod kell, hogy hiĂĄnyoljon tĂ©ged.
- MĂ©g ajtĂłm sincs, ahol felbukkanhatna – mosolyodom el, miközben elkĂ©pzelem megjelenni Harryt egy hĂ©ttel a tĂĄvozĂĄsom utĂĄn, kĂ©tsĂ©gbeesetten könyörögve a megbocsĂĄtĂĄsomĂ©rt liliomokkal a kezĂ©ben.
- Ɛ volt az, ugye? Az ok, amiĂ©rt a nƑ nem hĂ­vott tĂ©ged vissza?
- Igen.
- Tudtam, az ingatlanĂŒgynökök nem csinĂĄlnak olyat, hogy nem hĂ­vnak vissza. Menned kell, Ken segĂ­teni fog, hogy talĂĄlj valami helyet, ahol maradhatsz, amĂ­g nem lesz ĂĄllandĂł lakĂĄsod.
- Mi van, ha Harry nem jön mindennek ellenĂ©re? És ami rosszabb, mi van, ha eljön Ă©s mĂ©rgesebb, mert nem fog tetszeni neki?
- Louis, csak azĂ©rt mondom ezt, mert törƑdök veled, okĂ©? – vĂĄr a vĂĄlaszomra, mire bĂłlintok. – ƐrĂŒltnek kellene lenned ahhoz, hogy feladd Seattle-t valakiĂ©rt, aki mindennĂ©l jobban szeret tĂ©ged, de csak az idƑ felĂ©ben hajlandĂł ezt kimutatni.
„Nem, te követsz el hibĂĄkat. Rohadt sokat, Ă©s elegem van belƑle. Azt hiszed, hogy ilyen akarok lenni? KurvĂĄra nem, nem akarok. Te csinĂĄlod ezt velem!”
- Nem gondolod, hogy jobb lenne neki nĂ©lkĂŒlem? – kĂ©rdezem Harry mostohatestvĂ©rĂ©tƑl.
- Nem, dehogyis! De ahogy lĂĄtom, tudom, hogy a felĂ©t sem mondod el azoknak az elcseszett dolgoknak, amiket neked mond, lehet, hogy ez tĂ©nyleg nem fog mƱködni – suttogja Liam, ĂĄtnyĂșlva a köztĂŒnk lĂ©vƑ ĂŒres helyen. Keze megĂ©rinti a karomat, Ă©s lassan simogatja.
Az ereimben lĂ©vƑ alkoholt hasznĂĄlva mentsĂ©gkĂ©nt, engedĂ©lyt adok magamnak, hogy figyelmen kĂ­vĂŒl hagyjam a tĂ©nyt, miszerint Liam, aki az egyetlen ember, aki tĂ©nyleg hitt a Harryvel valĂł kapcsolatomban, az elƑbb dobta be törölközƑt.
- Pokolian fogom Ă©rezni magamat holnap – vĂĄltok tĂ©mĂĄt, mielƑtt megszegnĂ©m a magamnak tett Ă­gĂ©retemet, hogy nem fogok sĂ­rni.
- Igen, az lesz, olyan szagod van, mint egy bĂĄrszekrĂ©nynek – ugrat Liam.
- TalĂĄlkoztam Logan barĂĄtnƑjĂ©vel, folyamatosan feleseket adott nekem. Ó, Ă©s tĂĄncoltam egy pulton.
- Nem – tĂĄtja el a szĂĄjĂĄt.
- De igen. Annyira kínos volt. Riley ötlete volt.
- Ɛ… Ă©rdekes – mosolyodik el Liam, aztĂĄn Ășgy tƱnik, Ă©szreveszi, hogy ujjaival mĂ©g mindig engem simogat. ElhĂșzza Ƒket, Ă©s a feje alĂĄ teszi.
- Harry lĂĄny-verziĂłja – nevetek fel.
- Igen! Nem csoda, hogy olyan bosszantĂł volt – csipkelƑdik, majd a rĂ©szeg ƑrĂŒltsĂ©g egy pillanatĂĄban elpillantok, hogy megkeressem Harryt, Ă­gy lĂĄthatnĂĄm a mĂ©ly homlokrĂĄncolĂĄst az arcĂĄn Liam jĂĄtĂ©kos sĂ©rtĂ©se miatt.
- TƑled mindent elfelejtek – csĂșsznak ki a szavak a szĂĄmon, mielƑtt az agyam Ă©szrevehetnĂ©.
- ÖrĂŒlök – mosolyodik el legjobb barĂĄtom, aztĂĄn megfogja a lĂĄbunk alatt lĂ©vƑ takarĂłt. MindkettƑnk testĂ©re felhĂșzza, Ă©n pedig lehunyom a szemeimet.
Percek telnek el csendben, agyam meg felveszi a harcot, ahogy az ĂĄlom megprĂłbĂĄl magĂĄval hĂșzni. Liam lĂ©gzĂ©se lelassul, nekem pedig csukva kell tartanom a szemeimet Ă©s azt tettetnem, hogy Harry lĂ©legzik mellettem, kĂŒlönben az agyam sosem adja meg magĂĄt. Harry mĂ©rges homlokrĂĄncolĂĄsa Ă©s durva szavai ĂĄrasztjĂĄk el ködös gondolataimat, miközben vĂ©gre elalszom.
„Te egy önzƑ ribanc vagy.”



- Ne!! – riaszt fel Harry hangja. Beletelik egy pillanatba, hogy eszembe jusson, Liam szobĂĄjĂĄban vagyok, Harry pedig a folyosĂł vĂ©gĂ©n van, egyedĂŒl. – SzĂĄllj le rĂłla! – visszhangzik a hangja mĂĄsodpercekkel kĂ©sƑbb. KiszĂĄllok az ĂĄgybĂłl Ă©s mĂĄr az ajtĂłban vagyok, mielƑtt egyĂĄltalĂĄn befejezi a mondatot.
Meg kell lĂĄtnia, hogy mije van. Tudnia kell, hogy komolyan gondolod ezĂșttal. Hagynod kell, hogy hiĂĄnyoljon tĂ©ged.
Ha besietek abba a szobĂĄba, tudom, hogy mindent meg fogok neki bocsĂĄtani, lĂĄtni fogom Ƒt sebezhetƑen Ă©s fĂ©lve, Ă©s bĂĄrmit el fogok neki mondani, amit akar, hogy megvigasztaljam Ƒt.
Felveszem a szĂ­vemet a padlĂłrĂłl, aztĂĄn visszasĂ©tĂĄlok az ĂĄgyhoz. A fejemre teszem a pĂĄrnĂĄt, Ă©ppen ahogy egy „Ne!” hallatszik a kabinban.
- Louis… jĂłl… – suttogja Liam.
- Nem – vĂĄlaszolom, hangom megreked a vĂ©gĂ©n.
Megharapom a pĂĄrnĂĄt Ă©s megszegem az Ă­gĂ©retemet. Elkezdek sĂ­rni. Nem magamĂ©rt. A könnyek HarryĂ©rt jönnek, a fiĂșĂ©rt, aki nem tudja, hogyan bĂĄnjon azokkal az emberekkel, akikkel törƑdik, a fiĂșĂ©rt, akinek rĂ©mĂĄlmai vannak, amikor nem vagyok az ĂĄgyban vele, de azt mondja nekem, hogy nem szeret. A fiĂșĂ©rt, akinek tĂ©nyleg csak arra van szĂŒksĂ©ge, hogy emlĂ©keztessĂ©k, milyen Ă©rzĂ©s egyedĂŒl lenni.

Harry szemszöge
Nem fogjĂĄk abbahagyni, nem fognak leĂĄllni azzal, hogy hozzĂĄĂ©rjenek. Piszkos, rĂĄncos kezei felfutnak a combjain, Ă©s nyöszörög, miközben a mĂĄsik fĂ©rfi megrĂĄntja a hajĂĄt, hĂĄtrahĂșzva a fejĂ©t, erƑsen.
- Hagyd bĂ©kĂ©n Ƒt! – prĂłbĂĄlok meg kiabĂĄlni velĂŒk, de nem hallanak meg.
MegprĂłbĂĄlok megmozdulni, de le vagyok fagyva a gyerekkorombĂłl valĂł lĂ©pcsƑn.
KĂ©k szemei kitĂĄgultak, fĂ©lnek Ă©s teljesen kibaszottul Ă©lettelenek, ahogy rĂĄm nĂ©z, Ă©s egy lila zĂșzĂłdĂĄs mĂĄr formĂĄlĂłdik az arcĂĄn.
- Nem szeretsz engem – suttogja, szemei az enyĂ©imbe Ă©gnek, miközben az egyik ember keze felkĂșszik Ă©s a nyaka körĂ© fonĂłdik.
Mi?
- De, de igen! Szeretlek, Lou – mondom neki, de nem figyel rĂĄm. MegrĂĄzza a fejĂ©t, ahogy a fĂ©rfi fogĂĄsa szorosabb lesz rajta, majd a haverja lenyĂșl a lĂĄbai közĂ©. – Ne! – ordĂ­tom utoljĂĄra, mielƑtt Louis elkezd elhalvĂĄnyulni a szemeim elƑtt.
- Nem szeretsz engem – szemei vĂ©reresek a tĂĄmadĂĄstĂłl, Ă©n pedig szart se tudok tenni, amivel segĂ­thetnĂ©k.

- Lou – nyĂșlok ĂĄt az ĂĄgyon, hogy megkeressem Ƒt. Abban a pillanatban, hogy megĂ©rintem Ƒt, ez a pĂĄnik el fog tƱnni, elvĂ©ve azokat az elbaszott kĂ©peket arrĂłl, hogy azok a kezek a nyaka körĂ© fonĂłdnak.
Nincs itt.
Elhagyta a szobĂĄt Ă©s nem jött vissza. FelĂŒlök, felkapcsolom a lĂĄmpĂĄt, aztĂĄn ĂĄtvizsgĂĄlom a szobĂĄt. SzĂ­vem kalapĂĄl a mellkasomban, testem pedig izzadsĂĄggal van ĂĄtitatva.
Nincs itt.
Egy kis kopogĂĄs hallatszik az ajtĂłn, Ă©s visszatartom a lĂ©legzetemet, miközben az kinyĂ­lik. KĂ©rlek, legyen…
- Harry? – tölti meg a szobĂĄt Karen lĂĄgy hangja. Baszki.
- JĂłl vagyok – csattanok fel, aztĂĄn jobban kinyitja az ajtĂłt.
- Ha bĂĄrmire szĂŒksĂ©ged van, kĂ©rlek, csak…
- KurvĂĄra megmondtam, hogy jĂłl vagyok! – nyĂșlok kezemmel az Ă©jjeliszekrĂ©ny felĂ©, leverve a lĂĄmpĂĄt a földre egy förtelmes csattanĂĄssal.
Karen szĂł nĂ©lkĂŒl hagyja el a szobĂĄt, becsukva maga mögött az ajtĂłt, Ă©n pedig egyedĂŒl maradok a sötĂ©tben.



- Csak be kell vennem pĂĄr Tylenolt Ă©s innom egy kis vizet – nyög fel Louis, karba tett kezeire fektetve fejĂ©t a pulton. MĂ©g mindig a pizsamĂĄjĂĄban van, haja összevissza szĂĄll. Liam ĂŒl mellette, aki gabonapelyhet eszik.
- MindjĂĄrt adok, amint felpakoljuk az autĂłt, indulhatunk. Ken mĂ©g mindig alszik, alvĂĄszavarai voltak tegnap este – feleli Karen, Louis felnĂ©z rĂĄ, de csendben marad.
Mindannyian hallottak engem Ășgy ĂŒvöltözni, mint egy szĂĄnalmas kis ribanc?
Karen elsĂ©tĂĄl, hogy kihĂșzzon egy fiĂłkot, Ă©n meg figyelem Ƒket, vĂĄrva valakire, hogy Ă©szrevegyen. Senki nem teszi.
- Elmegyek összepakolni, köszönöm szĂ©pen a Tylenolt – Louis hangja lĂĄgy, miközben felĂĄll a pultnĂĄl lĂ©vƑ helyĂ©rƑl. Gyorsan beveszi a gyĂłgyszereket, aztĂĄn amikor visszateszi a pohĂĄr vizet a pultra, tekintete talĂĄlkozik az enyĂ©mmel, de gyorsan elnĂ©z.
Csak egy Ă©jszaka volt nĂ©lkĂŒle, Ă©s annyira hiĂĄnyzik. Nem tudom kiverni a fejembƑl a kĂ­sĂ©rtƑ rĂ©mĂĄlmok kĂ©peit, fƑleg, amikor Louis mindenfĂ©le Ă©rzelem nĂ©lkĂŒl sĂ©tĂĄl el mellettem. Annyira igazinak Ă©rzƑdött, Ƒ pedig olyan hideg.
Egy pillanatra mozdulatlanul ĂĄllok, vitatkozva magammal, hogy kövessem-e Ƒt vagy sem, de a lĂĄbaim döntenek helyettem, ahogy megindulnak a lĂ©pcsƑn.
Amikor belĂ©pek a szobĂĄba, Louis Ă©ppen letĂ©rdel, kicipzĂĄrazva a bƑröndöt.
- Csak bepakolok mindent, aztĂĄn mehetĂŒnk – feleli anĂ©lkĂŒl, hogy megfordulna. BĂłlintok, aztĂĄn rĂĄjövök, hogy nem lĂĄt engem.
- JĂł, okĂ© – motyogom. Nem tudom, mit gondol, mit Ă©rez, vagy hogy mit kellene mondanom. KurvĂĄra fogalmam sincs, mint ĂĄltalĂĄban. – SajnĂĄlom – mondom tĂșlsĂĄgosan is rohadtul hangosan.
- Tudom – vĂĄlaszolja gyorsan. MĂ©g mindig hĂĄttal van nekem, miközben elkezdi Ășjrahajtogatni a ruhĂĄimat a szekrĂ©nybƑl Ă©s a padlĂłrĂłl.
- TĂ©nyleg, nem gondoltam komolyan, amit mondtam – rĂĄm kell nĂ©znie, hogy megnyugodhassak, az ĂĄlmom csak ĂĄlom volt.
- Tudom, hogy nem gondoltad komolyan. Ne aggĂłdj emiatt – sĂłhajt fel, Ă©szreveszem, hogy a vĂĄllai lejjebb roskadnak, mint korĂĄbban.
- Biztos vagy benne… Mondtam nĂ©hĂĄny elbaszott dolgot.
Meg vagy törve, Harry, én pedig nem tudlak rendbe hozni.
Ez volt a lehetƑ legrosszabb dolog, amit mondhatott nekem. VĂ©gre rĂĄjön, mennyire elbaszott vagyok, Ă©s ami mĂ©g fontosabb, rĂĄjön, hogy Ƒ, valĂłjĂĄban, nem tud rendbe hozni. Senki sem tud.
- Ahogy én is. Semmi gond. Eléggé fåj a fejem, beszélhetnénk valami måsról?
- Persze – rĂșgok bele a tegnap esti törött lĂĄmpa egy darabjĂĄba. Mostanra mĂĄr biztosan legalĂĄbb öt kibaszott lĂĄmpĂĄval tartozom az apĂĄmnak Ă©s Karennek.
KissĂ© bƱntudatom van, amiĂ©rt Ășgy felcsattantam Karenre tegnap este, de nem akarom elƑször Ă©n felhozni neki, Ă©s nem lĂĄtom, hogy Ƒ felhoznĂĄ ezt a tĂ©mĂĄt.
- BehoznĂĄd a cuccaidat a fĂŒrdƑbƑl, kĂ©rlek? – kĂ©rdezi Louis.
Az idƑm maradĂ©k rĂ©szĂ©ben, amit abban a kabinban töltök, Ă­gy telik, figyelem Louis-t, ahogy bepakolja a dolgainkat Ă©s feltakarĂ­tja a törött lĂĄmpĂĄt minden tovĂĄbbi hozzĂĄm intĂ©zett szĂł nĂ©lkĂŒl.

8 megjegyzés:

  1. Uhhh.... :( Szegények....
    RemĂ©lem egyszer belĂĄtjĂĄk, hogy mennyire elveszettek egymĂĄs nĂ©lkĂŒl Ă©s akkor minden happy lesz....
    Nagyon jó lett, köszi a feltöltést ��
    Megint végig fogok izgulni egy egész hetet :):)

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Igen, Ă©n is ebben bĂ­zom. RemĂ©ljĂŒk, hogy a legalĂĄbb a legvĂ©gĂ©re minden rendbe jön.
      ÖrĂŒlök, hogy tetszett, Ă©s nagyon szĂ­vesen :)
      Håt ez mår csak így van egy ilyen rész utån :') Xx

      Törlés
  2. Szia! 😊
    Hat ez a resz... 💔💔😿😞 ilyen volt. Nem tudom mi lesz velĂŒk. Ha Louis vĂ©gleg feladja Ă©s szakĂ­tannak abba mind a ketƑjuk beleroskad. Es nem csak Ƒk ha nem mi! OlvasĂłk is.
    Ajh Harry tĂ©nyleg hibĂĄs ez tĂ©ny de Ășgy megsajnĂĄltam. Nem tudom tovĂĄbb hogy lesz. Úgy Ă©rzem nagyon vĂĄlsĂĄgos rĂ©szek fognak következni.
    Nem is akarok bele gondolni.
    A rĂ©sz fantasztikus lett mint mindig 😍😘😊
    Puszi Zsozso ❤

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia :)
      Igen, pontosan olyan volt, sajnos. Na, az biztos, Ășgyhogy lehet nagyon drukkolni, hogy ezt valahogy tĂșlĂ©ljĂ©k, lehetƑleg egyĂŒtt.
      Nem lehet nem sajnĂĄlni Ƒt szerintem, Ășgy utĂĄlom, mikor jönnek a rĂ©mĂĄlmai :( HĂĄt nem lesznek tĂșl vidĂĄm rĂ©szek, ennyit elĂĄrulhatok...
      AzĂ©rt örĂŒlök, hogy tetszett :) Xx ♥

      Törlés
  3. SzegĂ©nykĂ©im, Ășgy fĂĄj a szĂ­vem Ă©rtĂŒk. De azĂ©rt a remĂ©ny hal meg utoljĂĄra :)

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Igen, nekem is megszakadt a szĂ­vem olvasĂĄs/fordĂ­tĂĄs közben... Bizony, ebben remĂ©nykedhetĂŒnk :) Xx

      Törlés
  4. Sziaa 😊
    Tegnap este kĂ©sƑn Ă©rtem haza, Ă©s az volt az elsƑ, hogy megnĂ©zzem van-e fent rĂ©sz, de mikor azt Ă­rtad, hogy szomorĂș, Ășgy döntöttem inkĂĄbb holnap, viszont Ă­gy se volt jobb...
    Megkönnyeztem, annyira sajnĂĄlom Ƒket, a szĂ­vem szakad meg mindkettƑjĂŒkĂ©rt 😱💔
    Éreztem a fĂĄjdalmukat, Ă©s összetörtem velĂŒk egyĂŒtt 💔
    Liam olyan jĂł, hogy ott van Louisnak, de ne dobja be a törölközƑt pls!! Igaza van, hogy nem szabad feladnia Seattlet! Valamit ki kell talĂĄlniuk!
    "Ebben nem adhatod be a derekadat, tudnia kell, hogy komolyan gondolod ezĂșttal. Hagynod kell, hogy hiĂĄnyoljon tĂ©ged." Liam jĂłl mondja! Harrynek ez kell, mĂ©g ha nehĂ©z Ă©s fĂĄjdalmas is! Egy Ă©jszaka Louis nĂ©lkĂŒl is borzasztĂł volt neki.
    "- Ne!! – riaszt fel Harry hangja. Beletelik egy pillanatba, hogy eszembe jusson, Liam szobĂĄjĂĄban vagyok, Harry pedig a folyosĂł vĂ©gĂ©n van, egyedĂŒl. – SzĂĄllj le rĂłla! – visszhangzik a hangja mĂĄsodpercekkel kĂ©sƑbb. KiszĂĄllok az ĂĄgybĂłl Ă©s mĂĄr az ajtĂłban vagyok, mielƑtt egyĂĄltalĂĄn befejezi a mondatot.
    Meg kell lĂĄtnia, hogy mije van. Tudnia kell, hogy komolyan gondolod ezĂșttal. Hagynod kell, hogy hiĂĄnyoljon tĂ©ged." ajj itt volt vĂ©gem, ez olyan fĂĄjdalmas... LĂĄtom szegĂ©nyt, ahogy bemenne, de most nem teheti meg :'( darabokra hullott a szĂ­vem 💔 mindkettƑjĂŒkĂ©rt
    "Elkezdek sĂ­rni. Nem magamĂ©rt. A könnyek HarryĂ©rt jönnek, a fiĂșĂ©rt, aki nem tudja, hogyan bĂĄnjon azokkal az emberekkel, akikkel törƑdik, a fiĂșĂ©rt, akinek rĂ©mĂĄlmai vannak, amikor nem vagyok az ĂĄgyban vele, de azt mondja nekem, hogy nem szeret. A fiĂșĂ©rt, akinek tĂ©nyleg csak arra van szĂŒksĂ©ge, hogy emlĂ©keztessĂ©k, milyen Ă©rzĂ©s egyedĂŒl lenni." ez pedig konkrĂ©tan a padlĂłra kĂŒldött 😱😱😱
    Harryt is nagyon sajnĂĄlom, tudom, hogy sok rosszatt tett, Ă©s nem Ă­gy kellett volna kezelnie a dolgokak, de szereti, nagyon!! És igyekszik megvĂĄltozni, de ez nem olyan könnyƱ.
    VĂ©gig könnyeztem a rĂ©szt 😭😭💔 Többször darabokra tört a szĂ­vem.
    Édeseim, ajj... Meg kell oldaniuk ezt az egĂ©szet!! HabĂĄr valahogy nem lĂĄtom a kiutat ebbƑl, Ășgyhogy Ășgymond prĂłbĂĄlom felkĂ©szĂ­teni magamat a nem happy endes vĂ©gre... LegalĂĄbb nagyobb öröm lesz, ha tĂ©vedek, Ă©s happy end lesz! Mondjuk Ă­gy is bele fogok roskadni, ahogy Ƒk is, ha nem maradnak egyĂŒtt, mert erre nem lehet felkĂ©szĂŒlni, hiĂĄba mondom ezt...
    Lesz rosszabb is?? Ó te jĂł Ă©g... Tönkretesznek...
    De azĂ©rt imĂĄdoooooom!!! És alig vĂĄrom a köviiit! PĂ©ntek gyere mĂĄr!!
    Puszi💜

    VålaszTörlés
    VĂĄlaszok
    1. Szia :)
      A szomorĂș rĂ©szekre sajnos nincsen jĂł idƑpont, mindig rossz olvasni Ƒket.
      Ahh, igen, én is meghaltam egy kicsit olvasås/fordítås közben :(
      HĂĄla az Ă©gnek, hogy Liam Louis mellett van, nem is tudom, mi lenne vele/velĂŒnk Liam nĂ©lkĂŒl.
      Igen, lehet, hogy erre van szĂŒksĂ©ge Harrynek, hogy rĂĄjöjjön, addig viszont tĂșl kell jutni/Ă©lni ezt az idƑszakot.
      Ó, igen, ezeknĂ©l a rĂ©szeknĂ©l nekem is vĂ©gem volt, iszonyat nehĂ©z szĂ­vvel gĂ©peltem le a szavakat :(
      EgyetĂ©rtek, nem Ă­gy kellett volna kezelni, lereagĂĄlni a helyzetet, de Ășgy szereti Lou-t :( És hĂĄt igen, nem könnyƱ ez a vĂĄltozĂĄs.
      Jaj, håt ezt megértem :(
      Na igen, jĂł kĂ©rdĂ©s, hogy ebbƑl van-e kiĂșt, remĂ©nykedjĂŒnk, hogy van Ă©s hogy meg is talĂĄljĂĄk, ehhez viszont tĂŒrelmesnek kell lenniĂŒk Ă©s nekĂŒnk is. BĂ­zzunk abban, hogy a legvĂ©ge is happy end lesz :) Sajnos igen, ha nem maradnak egyĂŒtt, az szĂĄmunkra is nagyon nehĂ©z lesz, de bĂ­zzunk abban, hogy ez nem Ă­gy lesz.
      Bizony, sajnos lesz még rosszabb...
      AzĂ©rt örĂŒlök, hogy tetszett, hamarosan itt lesz az Ășj rĂ©sz :) Xx ♥

      Törlés