2018. október 12., péntek

Bónusz

Sziasztok! 😊
Hát itt van az utolsó, ténylegesen utolsó fejezet... Nekem is nehéz felfogni, de ez is eljött annyi év után. Nagyon édes lett, vicces, szexi, szerelmes, nem panaszkodhatunk 😀 Kíváncsian várom a véleményeiteket róla. És akkor néhány szót ejtek arról, hogy mi lesz a jövőben most, hogy valóban vége az Afternek. Egy hét múlva is jövök egy bejegyzéssel, amiben részletesen elmondom, hogy mik a terveim, illetve mik lesznek még ezen a blogon (nem, nem lesz több fejezet az Afterhez), úgyhogy ne feledkezzetek el akkor sem felnézni, hozom az új infókat meg mindent. Addig is olvassátok, élvezzétek, búcsúzzatok a történettől, lesz egy hete mindenkinek, hogy feldolgozza azt a rengeteg fejezetet és eseményt, amik az évadok alatt voltak. Jövő héten találkozunk újra!
Kellemes olvasást! 😊😘



Bónusz
 
- Liam, lesz olyan ötleted, ami nem szar? – panaszkodik Harry, miközben megpróbálja kivonszolni Louis-t a szobából, hogy elkerülje azt, hogy Liam átmossa a férje agyát.
- Várj – feleli Louis, Harry ajkaira téve ujját. – Nekem nagyon tetszik az ötlet. Mennünk kellene! Harry, olyan jó szórakozás lesz. Ezen kívül, Karen felajánlotta, hogy vigyáz Rosaline-re amúgy is.
Válasz helyett Harry megnyalja Louis ujját, ami a száján van, mire Louis-nak elpirosodva eláll a lélegzete. Liam és a felesége felnevet, Harry viszont vigyorog arra gondolva, hogy mi történt két éjszakával ezelőtt.
Mellékesen kiverte Louis-nak, miközben a nyakát csókolgatta. Louis háta ívben felemelkedett többet akarva, és meghúzta Harry haját. Harry felemelte a fejét és valószínűleg (minden bizonnyal) mondani akart valami mocskosat, amikor Louis eredeti terve az volt, hogy lágyan lenyomja Harry fejét, de helyette az ujja véletlenül becsúszott Harry szájába. Louis hangosabban zihált, amit azt kellett volna és kiengedett egy zavarba ejtő, csendes nyögést, amit megpróbált elrejteni egy köhögéssel. Harry elvigyorodott, majd lassított a lökésein Louis körül.
- Hol akarod a számat, Lou? Az ujjaid körül? Kibaszottul dögös.
Louis nyöszörög alatta, miközben Harry tovább folytatja a csipkelődést és lehajtja fejét.
- Kell egy válasz – suttogta Harry forrón Louis fülébe. Louis csak felnyögött.
- H… Harry.
Harry úgy döntött, hogy kedves lesz, aztán megfogta Louis kezét, hogy megszívja két ujját, miközben kezét szorosan Louis farka köré fonta, gyorsan pumpálva. Louis hátra hajtotta fejét, aztán kiengedett egy zihálást egy hangos nyögéssel keverve.
- Ó, ó, óó. Mmm, H… Harry. Harry, ó.
Louis annyira benne volt a váratlan gyönyörben, hogy hozzáadott még egy ujjat, hárommá téve, Harry szájába. Harry mohón szívta, körözve körülöttük gyakorlott nyelvével. Amikor elkezdte fel-le mozgatni a fejét szemkontaktust létesítve Louis-val, Louis azonnal elélvezett. Ahogy Louis zihált az ágyon, Harry tovább szívta Louis ujjait, miközben kiverte magának. Aztán Harry is elélvezett, lehuppanva pontosan Louis mellé. Harry huncutul elvigyorodott.
- Úgy tűnt, hogy ez tetszett.
Louis piros volt, az arca forró volt, majd odabújt Harry mellkasára, elkerülve a kijelentést.
Most pedig Harry ugyanúgy vigyorog, mint akkor, és Louis elpirul.
- Megyünk – fújtatja Louis lefelé nézve.
- Rendben. Menjünk el valami hülye gyalogtúrára és fagyjunk halálra – feleli Harry, karba téve kezeit.
- Igazából az időjárás jó lesz, és mindannyiunknak csak vékony kabátra lesz szüksége – kezdi el Liam, mielőtt Harry félbeszakítja.
- Minden alkalommal, amikor kinyitod a szádat, csak meg akarlak ütni.
Louis felnevet, Liam pedig a szemeit forgatja.
- Nem megyünk horgászni. Elmegyünk valami kunyhóba ahelyett, hogy megosztunk velük egy nagy sátrat… – mondja Louis, megpróbálva bátorítani Harryt.
- Mi? Egy nagy összekötő ottalvós bulit kellene tartanunk… – jajgat Liam, de Harry egy párnát dob az arcába. Louis ezt igennek veszi.



Liam és a felesége Harry Potter kvízkérdéseket tesznek fel egymásnak, hogy eltereljék a figyelmüket arról, mennyire fáradtak. Harry csendben marad, mert, ha bármi mást tesz, ami megkívánja a munkát, lehet, hogy elájul. Louis odaadja neki az iPod-ját, hogy elterelje a figyelmét, Harry pedig elmosolyodik, ahogy meghall egy dalt a The Fray-től.
Liam és a felesége mutatták az utat, mintha szakértők lennének, Louis meg hallgatta őket és nevetett a beszélgetésükön. Mindannyian izzadtak, mire megérkeztek egy kunyhóba, és Louis elpirult, ahogy érezte, hogy Harry a seggét bámulja mögötte.
Esznek és sikeresen követik a „nincs maradék” szabályt. Csinálnak néhány képet a gyönyörű tájról, aztán sikerül rávenniük Harryt, hogy beszálljon egy kártyajátékba. Rendkívül versengővé válik, ahogy meglátja, hogy ténylegesen jó mindegyikben. A többiek azok, akik belefáradnak abba, hogy ő az első.
Aztán a párok elválnak, majd Harry és Louis lemennek egy tóhoz, hogy lenyugodjanak. Beszélgetnek, nevetnek, lefröcskölik egymást, Harry pedig vigyorog, miközben fejével a füvön lévő törülköző felé int. Louis ráveszi Harryt, hogy vegye őt fel, aztán Harry lefekteti őt, csókokkal megtámadva.
- A csillagokat kellene néznünk ehelyett, tudod? – mosolyodik el Louis, csavargatva Harry hajának egy tincsét az ujján.
- Dehogy – és lehajol Harry, hogy megcsókolja Louis nyakát. Louis az ajkát biggyeszti.
- Azt kellett volna mondanod, hogy már amúgy is egy csillagot nézel.
Harry felnevet, aztán szenvedélyesen megcsókolja válaszként, Louis meg azt mondja:
- Szerelmes vagyok beléd.
Harry elmosolyodik.
- Mindannyian bolondok vagyunk a szerelemben.
Louis felhúzza a szemöldökét.
- A mi jó öreg Jane Austen-ünktől idéztél?
Harry bólint, majd Louis megfogja Harry arcát, hogy szemben legyen vele.
- Akkor csókolj meg, te bolond.
Harry pedig megcsókolja őt. És talán még egy kicsit jobban is.

6 megjegyzés:

  1. Én nem gyakran kommemtelek, de szeretném megköszönni, az első Larry blogot, amit elkeztem és tetszett és talán egy kicsit ez is közrejátszott, hogy Larry shipper lettem. Köszönöm❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, nagyon örülök, hogy írtál, és nagyon szívesen, igazán boldoggá tesz, hogy tetszett, és hogy Larry shipper lettél, tényleg :)
      Én köszönöm, hogy olvastad a történetet :) Xx ♥

      Törlés
  2. Sziaa💕
    Jaj, olyan nehéz ez. Az After a részemmé vált, és nagyon szomorú vagyok, hogy el kell búcsúznom tőle. A szívem szakad meg. Nagyon de nagyon hiányozni fog 😭💔 Imádtam minden egyes részét, ez egy tökéletes sztori volt. Sosem untatott,izgalmas, fájdalmas, szerelmes, aranyos, és szexi volt. Minden, ami egy remek történethez kell😉 Annyiszor megdöbbentett, annyiszor megsiratott, ajj, egyszerűen szerelmem az After! 💕 Tuti, hogy még vagy milliószor el fogom olvasni, mert ezt nem lehet megunni! 💚💙
    Ez a rész is édes volt 😍😊 annyira imádom őket, olyan nagyon szerelmesek 😍 ez a négyes hatalmas, jókat nevettem 😂 olvastam volna még, hogy miket ökörködnek 😂😁
    Louisnak az a csillagos dolga, valami eszméletlen aranyos volt😍😊 na meg az "akkor csókolj meg te bolod"😍😍 aww, ez volt mikor a kanapén bolondoztak, ajj megölnek 💙💚
    Imádtaaaaaam az egészet! 😍
    Juj, akkor ez azt jelenti, hogy lesz valami másik sztori??? Olyan jó lenne, szeretnék még olvasni tőled😊😍
    Köszönök mindent! 💕
    Puszii, és szép hétvégét 😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Ó, igen, teljesen egyetértek veled, annyira megszoktam és hozzám nőtt ez a történet, elmondani sem tudom. Nagyon örülök, hogy így gondolod, és ez szerintem is így van, semmiből nem volt hiány, mindent megkaptunk, még azt is, amit néha nem akartunk :D Olvasd csak nyugodtan, én biztosan nem fogom letörölni, úgyhogy bármikor elérhető a történet :)
      Igen, nagyon jó csapat ők négyen, már csak azt kellene megtudnunk, hogy kit vett feleségül Liam :D Így van, bíztam benne, hogy felismeri mindenki azt a mondatot még annyi év után is :D ♥
      Nagyon örülök, hogy tetszett :)
      Ez kiderül a mai napon, amint kicsit több időm lesz, hogy megfogalmazzam a gondolataimat, mást nem mondhatok ;)
      Én köszönöm, hogy ilyen kitartóan olvastál minden fejezetet és kommenteltél is, mindig jó volt olvasnom a véleményedet ♥
      Köszönöm, remélem, jól telt a tiéd is :) Xx ♥

      Törlés